-
ניב-
אני מעדכן אחרי שקרב נגמר, כאשר עומר נלחם נגד ברוק היה לו ג'יאודוד, בסוף הקרב היה לו כבר גרוולר
----------------------------
אלקיד תוקף לכל מקום, גולבט מתחמק ותוך כדי מתקדם, הוא מצליח להגיע קרוב אבל אז אלקיד פוגע בו בבעיטה נמוכה-אלקיד למד בעיטה נמוכה! "אס השמיים" אומרת טורה
לורן-
"מצטער" אומר שגיב "אני הולך לישון עם סבתי כמה ימים. להיתראות!" הוא מוסר לך. אתה יוצא מפיוטר ומגיע לדרך 3, ואז אתה רואה את מגדל הקרב!
לון-
אתה נכנס ורואה שבדיוק נגמר קרב בין ילד-[img]http://i41.tinypic.com/fwos52.png[/img] לבין מנהיג המכון-[img]http://i43.tinypic.com/v2xo91.png[/img], "להיתראות ברוק" אומר הילד ויוצא מהמכון
עומר-
"איזה פוקימונים יש לך?" שואל רובי
ארתור-
פידג'י מעיף בעזרת רוח פרצים את מכות החול, אך דעתה של אנבל לא מוסחת. "זנב ברזל" אומרת אנבל, דרגונייר מחסל את פידג'י בזנב הברזל.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 18 2009, 12:40 PM
[b] לון-
אתה נכנס ורואה שבדיוק נגמר קרב בין ילד-[img]http://i41.tinypic.com/fwos52.png[/img] לבין מנהיג המכון-[img]http://i43.tinypic.com/v2xo91.png[/img], "להיתראות ברוק" אומר הילד ויוצא מהמכון [/b][/quote]
אני שואל את הילד "מי אתה?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 18 2009, 12:40 PM
[b] ארתור-
פידג'י מעיף בעזרת רוח פרצים את מכות החול, אך דעתה של אנבל לא מוסחת. "זנב ברזל" אומרת אנבל, דרגונייר מחסל את פידג'י בזנב הברזל. [/b][/quote]
"יפה מאוד ניצחון יפה" אומר לאנבל ואז אחזיר את פיג'י ואוציא את טרטוויג מהפוקדור ואז אומר לו |"קדימה טרטוויג אתה עומד להתפתח זאת ההזדמנות המושלמת תשתמש בשאגה ומיד אחרי זה בספיגה ואז גם תנסה בלימה בשיא הכוח"
-
לון-
"אני אש קאצ'ם" אומר הילד "אני רוצה לנצח את האלוף"
ארתור-
תדע! ספיגה היא כח שמחליש את היריב ומחזק את המשתמש
---------------------------
"זנב אקווה" אומרת אנבל בזעם, כל הקהל מריע לה. טרטוויג מחליש את הגנותיו של דרגונייר בשאגה, לאחר מכן הוא הוא תוקף אותה בספיגה-דרגונייר אינו יכול להילחם עוד. "יפה מאוד" אומרת אנבל "צא וויבייל", היא מוציאה מהפוכדור וויבייל-[img]http://i39.tinypic.com/s2uumd.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 18 2009, 12:52 PM
[b] לון-
"אני אש קאצ'ם" אומר הילד "אני רוצה לנצח את האלוף" [/b][/quote]
"רוצה קרב פוקימונים?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 17 2009, 10:31 PM
[b] לון-
"בסדר" אומר גולד. אתם נוסעים דרך כביש צדדי לפיוטר ואחרי כ45 דקות אתם מגיעים. "להיתראות" אומר גולד וממשיך בדרכו
עומר-
מה לעשות? אני לא יכול לתת לך שישיה שתירצה
-------------------------
אתם ממשיכים עד שמגיעים לאזור חשוך. "הגענו?" שואל פיליפ בפחד ונצמד אליך
לורן-
"יש שם קלפרי,פרס וזובטים" אומר ברוק "ובחלק החשוך במערה יש פוקימוני חושך"
מיכה-
האנשים קופצים על הילד ומופצצים אותו במכות, לאחר מכן הם לוקחים את נידורן ושואלים:"אתה רוצה אותה?"
ניב-
"עוד פעם אלקיד" צוחקת לה טורה. "רוח פרצים" היא אומרת. אלקיד תוקף במכת חשמל אך גולבט מעיף אותו ברוח פרצים. "אז השמיים" אומרת טורה
ארתור-
זה לא חוקי להפריע למאמן [/b][/quote]
"בסדר כל עוד שהיא לא תיפגע על ידו יותר!"
ואשאל אותה אם היא מסכימה
-
[b] ניב-
אני מעדכן אחרי שקרב נגמר, כאשר עומר נלחם נגד ברוק היה לו ג'יאודוד, בסוף הקרב היה לו כבר גרוולר
----------------------------
אלקיד תוקף לכל מקום, גולבט מתחמק ותוך כדי מתקדם, הוא מצליח להגיע קרוב אבל אז אלקיד פוגע בו בבעיטה נמוכה-אלקיד למד בעיטה נמוכה! "אס השמיים" אומרת טורה [/b][/quote]
"אלקיד מצוין, עכשיו תשתמש בלייזר"
אני מחכה לרגע, וכשגולבט במרחק קצר מאלקיד צועק "אלקיד תקפוץ לכיוון גולבט וקצת הצידה תוך כדי סיבוב לאותו כיוון ומכת חשמל!"
-
מיכה-
הנידון מהנהנת, האיש נותן לך את הפוכדור שלה והולך. ברכותיי! יש לך נידורן נקבה
לון-
"כן בטח" עונה אש "של כמה?"
ניב-
גולבט מתקרב אך אלקיד מספיק במהירות לפגוע בגולבט וגורם לו להיסתנוור. "תישאר באוויר" אומרת טורה "ועכשיו רוח פרצים". גולבט עולה למעלה ווקף את אלקיד ברוח פרצים חזקה במיוחד
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 18 2009, 12:52 PM
[b] ארתור-
תדע! ספיגה היא כח שמחליש את היריב ומחזק את המשתמש
---------------------------
"זנב אקווה" אומרת אנבל בזעם, כל הקהל מריע לה. טרטוויג מחליש את הגנותיו של דרגונייר בשאגה, לאחר מכן הוא הוא תוקף אותה בספיגה-דרגונייר אינו יכול להילחם עוד. "יפה מאוד" אומרת אנבל "צא וויבייל", היא מוציאה מהפוכדור וויבייל-[img]http://i39.tinypic.com/s2uumd.png[/img] [/b][/quote]
איך קוראים למתקפה באנגלית?
__________________________________-
"יפה מאוד טרטוויג ניצחנו" אומר לטרטוויג בחיוך ואז אומר לו יפה מאוד עכשיו תשתמש בשאגה כדי להחליש את הכוח של ויביל ואז תשתמש בספיגה כדי להחליש לו עוד יותר את הכוח ואז תשתמש בבלימה בשיא הכוח"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 18 2009, 01:58 PM
[b] לון-
"כן בטח" עונה אש "של כמה?" [/b][/quote]
"2 על 2" אני עונה
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 18 2009, 01:58 PM
[b] מיכה-
הנידון מהנהנת, האיש נותן לך את הפוכדור שלה והולך. ברכותיי! יש לך נידורן נקבה
לון-
"כן בטח" עונה אש "של כמה?"
ניב-
גולבט מתקרב אך אלקיד מספיק במהירות לפגוע בגולבט וגורם לו להיסתנוור. "תישאר באוויר" אומרת טורה "ועכשיו רוח פרצים". גולבט עולה למעלה ווקף את אלקיד ברוח פרצים חזקה במיוחד [/b][/quote]
תרשום מתקפות
-----------
אקח אותה למרכז הפוקימונים אחזור מהר לכיוון המגדל
-
[quote][b]לורן-
"מצטער" אומר שגיב "אני הולך לישון עם סבתי כמה ימים. להיתראות!" הוא מוסר לך. אתה יוצא מפיוטר ומגיע לדרך 3, ואז אתה רואה את מגדל הקרב![/b][/quote]אני נכנס אליו
-
[b]
עומר-
"איזה פוקימונים יש לך?" שואל רובי [/b][/quote]
"יש לי ארבעה גסטלי,פלרי,מק והרקרוס" אני אומר
-
[b] ניב-
גולבט מתקרב אך אלקיד מספיק במהירות לפגוע בגולבט וגורם לו להיסתנוור. "תישאר באוויר" אומרת טורה "ועכשיו רוח פרצים". גולבט עולה למעלה ווקף את אלקיד ברוח פרצים חזקה במיוחד [/b][/quote]
"אני לא מפסיד.
אלקיד תשתמש בבעיטה נמוכה כדי לשבור סלעים ולהעיף אותם על גולבט, ואם הרוח ממחזירה אותם, תשתמש במכת חשמל כדי לשבור אותם!"
-
ארתור-
טרטוויג משתמש בספיגה-אך זה לא משפיע הרבה, הוא מנסה לתקוף בבהלימה-"חיתוך לילה" אומרת אנבל ווויבייל מעיף את טרטוויג בחיתוך לילה. "קרן קרח" אומרת אנבל
לון-
"בסדר" אומר אש "צא גליגר" הוא מוציא גליגר-[img]http://i39.tinypic.com/o0b90n.png[/img] מתוך הפוכדור
מיכה-
רשמתי
-------------
אתה הולך למגדל הקרב ואז רואה שבדיוק היסתיים לו קרב-הקרב היה בן נורג לבין מוח המגדל-[img]http://i39.tinypic.com/2iuqpf9.png[/img]
לורן-
אתה נכנס למתקן ורואה אישה עומדת בפתח, "מה אתה רוצה?" היא שואלת בחיוך
עומר-
"ומי לדעתך הכי מבוקש מהם?" שואל רובי בסקרנות.
ניב-
אלקיד מעיף אבנים בעזרת הבעיטה הנמוכה, "רוח פרצים" אומרת אנבל ותוך כדי מצביעה על אלקיד. גולבט מעיף את האבנים ברוח פרצים אך אלקיד שובר אותם במכת ברק. "אס השמיים" אומרת טורה בכעס
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 18 2009, 10:51 PM
[b] ארתור-
טרטוויג משתמש בספיגה-אך זה לא משפיע הרבה, הוא מנסה לתקוף בבהלימה-"חיתוך לילה" אומרת אנבל ווויבייל מעיף את טרטוויג בחיתוך לילה. "קרן קרח" אומרת אנבל [/b][/quote]
"טרטוויג תתחמק ותשתמש בבלימה בשיא הכוח ואז בספיגה"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 18 2009, 10:51 PM
[b]
עומר-
[/b][/quote]
"מבוקש?" אני שואל בתמיהה
-
בזריזות גבוהה למדי טרטוויג חומק-הוא ניהיה ממש מהיר, טרטוויג מעיף את וויבייל בבלימה ואז משתמש בספיגה שלא כל כך עוזרת. "חיתוך לילה" אומרת אנבל. וויבייל מתאושש מהר ומעיף את טרטוויג בחיתוך לילה
עומר-
"איזה פוקימון שלך הכי חזק?" אומר רובי
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 12:06 AM
[b] בזריזות גבוהה למדי טרטוויג חומק-הוא ניהיה ממש מהיר, טרטוויג מעיף את וויבייל בבלימה ואז משתמש בספיגה שלא כל כך עוזרת. "חיתוך לילה" אומרת אנבל. וויבייל מתאושש מהר ומעיף את טרטוויג בחיתוך לילה [/b][/quote]
"טרטוויג אתה כבר ממש קרוב להתפתחות" אומר לו בחיוך ואז אומר לו "עכשיו תשתמש בשאגה ואז בבלימה בשיא הכוח שתגמור אותו לגמרי ואם הוא עוד לא יפסיד תשתמש גם בעלי תער"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 12:06 AM
[b]
עומר-
"איזה פוקימון שלך הכי חזק?" אומר רובי [/b][/quote]
"ניראה לי שהרקרוס, למה?" אני אומר "תשמע ניראה לי שיש לי רעיון איך להפחיד אותם טיפה" אני מוסיף.
-
[quote][b]לורן-
אתה נכנס למתקן ורואה אישה עומדת בפתח, "מה אתה רוצה?" היא שואלת בחיוך[/b][/quote]"אני רוצה לאתגר מישהו. רוצה קרב?"
-
[b] לון-
"בסדר" אומר אש "צא גליגר" הוא מוציא גליגר-[img]http://i39.tinypic.com/o0b90n.png[/img] מתוך הפוכדור
[/b][/quote]
"צא טוטודייל!" אני אומר "פעימת מים!"
-
עומר-
רובי לוקח את הרקרוס, הוא יוצא לגנבים ואומר "יש לי עסקה, אני אתן לכם הרקרוס אם תתנו לנו להסתובב פה חופשי", והגנבים מסכימים ולוקחים את הרקרוס
לורן-
"לאתגר מישהו?" אומרת האישה "פה זהו מגדל הקרב ונלחמים מול מוח המגדל, אם אתה לא רוצה קרב נגדה אז לך"
לון-
טוטודייל עומד להוציא פעימת מים, אך היא קצת רוטטת. פתאום משהו קורה, טוטו דייל מתחיל להבהב, אחר כך הוא זוהר, לבסוף הוא משנה צורה-טוטודייל היתפתח לקרוקונוו-[img]http://i42.tinypic.com/uy1d4.png[/img], קרוקונוו פוגע בגליגר בפעימת מים חלקה ומעיף אותה. "יפה מאוד" אומר אש "עוצץ רעל גליגר"
------------------------
קרוקונוו למד זעם ונשיכה
ארתור-
טרטוויג פוגע בוויבייל בבלימה, "קרן קרח" זועמת אנבל. טרטוויג מעיף אל וויבייל עלי תער אך קרן הקרח פוסעת אותם ופוגעת קשות בטרטוויג. "חיתוך לילה" ממשיכה אנבל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 11:10 AM
[b] ארתור-
טרטוויג פוגע בוויבייל בבלימה, "קרן קרח" זועמת אנבל. טרטוויג מעיף אל וויבייל עלי תער אך קרן הקרח פוסעת אותם ופוגעת קשות בטרטוויג. "חיתוך לילה" ממשיכה אנבל [/b][/quote]
"אוקיי" אני אומר לעצמי "עכשיו זה הרגע האחרון זה הכול או כלום" ואז אומר לטרטוויג "טרטוויג תחכה בשניה האחרונה לפני שהוא תוקף ותך ואז תתחמק בשיא המהירות ותשתמש בעלי תער ממרחק 0 כדי לגמור אותו"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 11:10 AM
[b] עומר-
רובי לוקח את הרקרוס, הוא יוצא לגנבים ואומר "יש לי עסקה, אני אתן לכם הרקרוס אם תתנו לנו להסתובב פה חופשי", והגנבים מסכימים ולוקחים את הרקרוס [/b][/quote]
"היי מה אתה עושה?!" אני צועק עליו "זה ההרקרוס שלי תחזיר לי אותו!"
-
ארתור-
"קרן קרח" אומרת אנבל. טרטוויג מתחמק מקרן הקרח ששולח וויבייל ומטווח אפס פוגע בו בעלי תער. וויבייל נפגע ממש, אבל עדיין מחזיק מעמד. "סופת שלגים" אומרת אנבל
עומר-
"למה יצאת?" צועק רובי "הרסת הכל". הוא תופס בידך ובידו של פיליפ ואתם מתחילים לברוח מהגנבים שרודפים אחריכם
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 11:31 AM
[b]
עומר-
"למה יצאת?" צועק רובי "הרסת הכל". הוא תופס בידך ובידו של פיליפ ואתם מתחילים לברוח מהגנבים שרודפים אחריכם [/b][/quote]
"למה לכל הרוחות הבאת להם את הרקרוס?!" אני שואל אותו "אני לא רוצה לברוח! צא גסט תשתמש עליהם בהיפנוזה!" אני אומר ברוגז.
-
[b] ארתור-
טרטוויג משתמש בספיגה-אך זה לא משפיע הרבה, הוא מנסה לתקוף בבהלימה-"חיתוך לילה" אומרת אנבל ווויבייל מעיף את טרטוויג בחיתוך לילה. "קרן קרח" אומרת אנבל
לון-
מיכה-
רשמתי
-------------
אתה הולך למגדל הקרב ואז רואה שבדיוק היסתיים לו קרב-הקרב היה בן נורג לבין מוח המגדל-[img]http://i39.tinypic.com/2iuqpf9.png[/img]
לורן-
אתה נכנס למתקן ורואה אישה עומדת בפתח, "מה אתה רוצה?" היא שואלת בחיוך
עומר-
ניב-
אלקיד מעיף אבנים בעזרת הבעיטה הנמוכה, "רוח פרצים" אומרת אנבל ותוך כדי מצביעה על אלקיד. גולבט מעיף את האבנים ברוח פרצים אך אלקיד שובר אותם במכת ברק. "אס השמיים" אומרת טורה בכעס [/b][/quote]
אני יוציא את פיצו והאתגר אותה
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 11:31 AM
[b] ארתור-
"קרן קרח" אומרת אנבל. טרטוויג מתחמק מקרן הקרח ששולח וויבייל ומטווח אפס פוגע בו בעלי תער. וויבייל נפגע ממש, אבל עדיין מחזיק מעמד. "סופת שלגים" אומרת אנבל [/b][/quote]
"טרטוויג תשתמש בשאגה כדי להוריד את הכוח של סופת שלגים ובשיא המהירות תשתמש בעלי תער בשיא הכוח שנשאר לך"
-
[quote][b]לורן-
"לאתגר מישהו?" אומרת האישה "פה זהו מגדל הקרב ונלחמים מול מוח המגדל, אם אתה לא רוצה קרב נגדה אז לך"[/b][/quote]"איפה היא נמצאת?"
-
[b] לון-
טוטודייל עומד להוציא פעימת מים, אך היא קצת רוטטת. פתאום משהו קורה, טוטו דייל מתחיל להבהב, אחר כך הוא זוהר, לבסוף הוא משנה צורה-טוטודייל היתפתח לקרוקונוו-[img]http://i42.tinypic.com/uy1d4.png[/img], קרוקונוו פוגע בגליגר בפעימת מים חלקה ומעיף אותה. "יפה מאוד" אומר אש "עוצץ רעל גליגר"
------------------------
קרוקונוו למד זעם ונשיכה [/b][/quote]
"קרוקנוו, אקדח מים על עוקץ הרעל ולאחר מכן זעם!" אני צועק
-
ארתור-
שאגה מוריד את כוח ההגנה של הפוקימון
עומר-
רובי לוקח לך את הפוכדור של גסטלי, "למה אנחנו רודפים אחריהם?" שואל אחד הגנבים "יש לנו הרקרוס" והם חוזרים לבסיס. "הרסת הכל" אומר רובי "רציתי לשחרר את פוקימוני החושך ובעזרתם לקחת את הרקרוס, והם ייחזרו לחפש אחרינו"
מיכה-
"זוז הדרך יא ברברי" אומר נורג ומזיז אותך כדי לעבור, "אין לך סיכויי לנצח אותה" הוא אומר
לורן-
"היא פה, למה אתה רוצה אותה?" שואלת האישה
לון-
קרוקנוו מצליח להעיף את עוצץ הרעל. "חיתוך" אומר אש, גליגר מעיף את קרוקונוו בחיתוך. "ועכשיו הקשה עילית" הוא ממשיך
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 03:33 PM
[b]
עומר-
רובי לוקח לך את הפוכדור של גסטלי, "למה אנחנו רודפים אחריהם?" שואל אחד הגנבים "יש לנו הרקרוס" והם חוזרים לבסיס. "הרסת הכל" אומר רובי "רציתי לשחרר את פוקימוני החושך ובעזרתם לקחת את הרקרוס, והם ייחזרו לחפש אחרינו"
[/b][/quote]
"אולי פעם הבאה שאתה מתכוון לתת לפושעים את הפוקימון שלי תיידע אותי לפני זה!" אני צועק עליו "עכשיו תעזוב אותי אני הולך להחזיר את הפוקימון שלי!"
-
[quote][b]לורן-
"היא פה, למה אתה רוצה אותה?" שואלת האישה[/b][/quote]"כן לאתגר אותה. תודה"
-
עומר-
"אתה לא הולך לשום מקום" אומר רובי ותופס אותך תוך כדי, "אנחנו ננסה קודם למצוא את פוקימוני החושך, איפה לדעתך הם יחביאו אותם?" שואל רובי
לורן-
"כמובן" אומרת האישה, היא מובילה אותך לאולם המרכזי. "גברת אנבל" קוראת האישה "מישהו רוצה לאתגר אותך. פתאום יוצאת ילדה-[img]http://i44.tinypic.com/2445mqf.png[/img] ושואלת:"למי יש את האומץ לאתגר אותי?"
-
[b] ניב-
אלקיד מעיף אבנים בעזרת הבעיטה הנמוכה, "רוח פרצים" אומרת אנבל ותוך כדי מצביעה על אלקיד. גולבט מעיף את האבנים ברוח פרצים אך אלקיד שובר אותם במכת ברק. "אס השמיים" אומרת טורה בכעס [/b][/quote]
אני לא נלחם באנבל מוח מגדל הקרבות, אני נלחם בטורה מוח המעופפים
[quote][b]לורן-
"כמובן" אומרת האישה, היא מובילה אותך לאולם המרכזי. "גברת אנבל" קוראת האישה "מישהו רוצה לאתגר אותך. פתאום יוצאת ילדה- ושואלת:"למי יש את האומץ לאתגר אותי?" [/b][/quote]"לי! איזה סוג של קרב את רוצה?" (הכוונה ל1X1/2X2/3X3/אם יש עוד סוגים של קרבות)
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 04:01 PM
[b] עומר-
"אתה לא הולך לשום מקום" אומר רובי ותופס אותך תוך כדי, "אנחנו ננסה קודם למצוא את פוקימוני החושך, איפה לדעתך הם יחביאו אותם?" שואל רובי
[/b][/quote]
"אבל הרקרוס!" אני אומר מבולבל "לא יודע אולי יש פה מערה או פתח סודי~"
-
ניב-
היתבלבלתי, פשוט יש עכשיו איזה 3 אנשים שהגיעו אליה
-----------------------
גולבט מתקרב באס השמיים, אלקיד מחכה שהוא מגיע ואז יורה מכות חשמל לכל עבר-גולבט מתחיל להחלש. "כנף ברזל" אומרת טורה, אלקיד מתנגש בגולבט כאשר הוא משתמש בבעיטה עם מעטפת חשמלית וגולבט בכנף ברזל-השניים מתנגשים זה בזה במכה שוות כוחות ושניהם מתחילים להיסתחרר
לורן-
בכל מתקן קרב עושים קרב של 3 פוקימונים
עומר-
"רעיון נחמד" אומר רובי, "לדעתי הם אמורים להיות קצת יותר מאחוריי הגנבים" אומר פיליפ "כי יכול להיות שהפוצ'יינה שראינו זה פוצ'יינה שהצליח להימלט", "מחשבה גאונית" אומר רובי "אבל למישהו יש רעיון איך נעבור בלי שיידעו?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 04:43 PM
[b]
עומר-
"רעיון נחמד" אומר רובי, "לדעתי הם אמורים להיות קצת יותר מאחוריי הגנבים" אומר פיליפ "כי יכול להיות שהפוצ'יינה שראינו זה פוצ'יינה שהצליח להימלט", "מחשבה גאונית" אומר רובי "אבל למישהו יש רעיון איך נעבור בלי שיידעו?" [/b][/quote]
"אולי שאחד מהפוקימונים יבלבל אותם או משהו?" אני זורק לאוויר.