[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Jul 23 2009, 09:14 AM
[b] אוף בא לי לקרוא ת'ספרים של הארי פוטר [/b][/quote]
באמת? :unsure:
Printable View
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Jul 23 2009, 09:14 AM
[b] אוף בא לי לקרוא ת'ספרים של הארי פוטר [/b][/quote]
באמת? :unsure:
חזרתי
עכשיו נפתח משהו חדש בשבילכם:
נושא שאלות שבו כל אחד ואחד ממכם שואל את פותח הנושא שאלות על הפותח של הנושא ומכיר את פותח הנושא.זה יגבש אותכם ואתם רק תהנו מזה,כך הוחלט בהנהלה.
הראשון שישלח לי בפרטי לפתיחת נושא שאלות זה שבו יהיה הטופס המקובל לפתיחת נושא שאלות זה הוא יהיה הראשון שיפתח,השני ואחריו יתווספו לרשימה ויפתחו כשיגיע תורם D:
חובה עליכם לראות את החוקים לפתיחת נושאי השאלות המופיעים בחוקי הפורום הנעוצים!
[quote][i]Originally posted by CraZyCatMe[/i]@Jul 23 2009, 01:05 PM
[b] עכשיו נפתח משהו חדש בשבילכם:
נושא שאלות שבו כל אחד ואחד ממכם שואל את פותח הנושא שאלות על הפותח של הנושא ומכיר את פותח הנושא.זה יגבש אותכם ואתם רק תהנו מזה,כך הוחלט בהנהלה.
הראשון שישלח לי בפרטי לפתיחת נושא שאלות זה שבו יהיה הטופס המקובל לפתיחת נושא שאלות זה הוא יהיה הראשון שיפתח,השני ואחריו יתווספו לרשימה ויפתחו כשיגיע תורם D:
חובה עליכם לראות את החוקים לפתיחת נושאי השאלות המופיעים בחוקי הפורום הנעוצים! [/b][/quote]
קרא לזה נו"שXD
עדיף לקרוא לזה כמו שזה בשם נושא שאלות אחרת יהיו אנשים שיתבלבלו כאן..
[quote][i]Originally posted by CraZyCatMe[/i]@Jul 23 2009, 01:11 PM
[b] עדיף לקרוא לזה כמו שזה בשם נושא שאלות אחרת יהיו אנשים שיתבלבלו כאן.. [/b][/quote]
נו"ש יותר טוב
אוקיי,מי רוצה לפתוח נו"ש?
מישהו יכול לתת לי אתר קריאה אונליין שיש שם הארי פוטר בעברית?
ביי D:
הלכתי לחמישי שישי שבת בצימר, תקנאו P=
עכשיו נפתח משהו חדש בשבילכם:
חובה עליכם לראות את החוקים לפתיחת נושאי השאלות המופיעים בחוקי הפורום הנעוצים!
[quote][i]Originally posted by CraZyCatMe[/i]@Jul 23 2009, 01:23 PM
[b] עכשיו נפתח משהו חדש בשבילכם:
חובה עליכם לראות את החוקים לפתיחת נושאי השאלות המופיעים בחוקי הפורום הנעוצים! [/b][/quote]
אז בסוף אתה קורא לזה נו"ש?
כן מעכשיו זה נו"ש D:
נשנש
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=14680]http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=14680[/url]
אנשים המפעל נפתח~~
כנסו ותזמינו P:
היי כולם..
חזרתי מחבר ואני מת מעייפות