-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 5 2010, 04:15 PM
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מטייל בשוק, אתה רואה שמוכרים כדורי אש, כדורי אנרגיה ועוד הרבה דברים, אתה מגיע לחנות שהיא דיי מפורסמת בקרב השדים, כאשר יש שם רשימת כוחות: העלמות בברקים, היבהוב, כדור אש, כדור אנרגיה, קרני לייזר, טלקינזיס, שינוי צורה ועוד.
ובנוסף, אתה רואה מאחורי החנות תחרות קרבות שדים, על כוחות.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"כמה עולים קרני הלייזר?,כדור האש,ההעלמות בברקים ושינוי הצורה?"אשאל.
"ואתה יכול לפרט לי מה עושים קרני לייזר?"אשאל אותו.
-
[color=red][SIZE=1][b]ניק-
אתה מרגיע אותם ומנסה להיזכר בכל הדברים, ואז אומר להם שכואב לך הראש.
''אני ידעתי שכואב לך הראש, אתה בטח מסוחרר, אבל אתה צריך להיות בפוקס כאשר המקור בכבודו ובעצמו יוציא את התוכנית שלו עם הריק וישמיד את המכושפים, אוקיי?'' אומר השד הראשון ומחייך אליך חיוך שטני.
''מה עושים עכשיו?'' אומר השד השני ונראה זעוף וחסר סבלנות.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה הולך אל המועדון שלך, אתה נכנס למועדון ורואה שהמסיבה התחילה, הזמרות שלך התחילו לשיר וכולם רוקדים, אתה רואה כמה יושבים על ספות, אוכלים ושותים, ואתה רואה את סטיבן וג'יימס בבר, סטיבן משגיח על כולם וערני ביותר, וג'יימס משגיח על הלקוחות, נותן למלצריות אוכל ושתיה וגם שתיה לאלה שיושבים בבר.
סטיבן רואה אותך וניגש אליך, ''רוני, המועדון כבר קיבל לקופה אלף חמש-מאות דולר, אני דואג ששוב מישהו יגנוב, אתה רואה אותו? זה אותו אחד שהיה כאן והתנהג מוזר כאשר נגנבו האלפיים דולר.'' הוא אומר ומצביע על איש אחד שיושב עם הרגליים על הכיסא שלידו וחש בנוח כאילו זה ביתו, הוא מתנהג מוזר.[/b][/color][/SIZE]
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה ממשיך לישון, ליאו עדיין לא בא ואתה פשוט ממשיך לישון.
השעה עכשיו מאוחרת, אתה לבד בבית, סטיב יצא מהבית ורוני יצא אל המועדון, ברנדון ומפייר בנתיים לא בבית.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
פעם הבאה, לא במחשבה, אתה יכול להגיד את זה.
----
אתה יוצא אל מאחורי הבית, אתה שם לב שרוני יצא מהבית, ברנדון יושן וברנדון ומפייר יצא גם מן הבית.
אתה קורא לליאו, ליאו מבזיק אליך ואומר לך, ''מה קרה סטיב?''[/b][/color][/SIZE]
''קרני לייזר, כדור אש, העלמות בברקים ושינוי צורה?! או, אני רואה שיש לי פה קונה רציני.'' אומר המוכר ומחייך בשטניות.
''קרני הלייזר פשוט יורות שני קרני לייזר מהעיניים, פשוט כמשמעו.'' מוסיף המוכר.
''טוב, קודם אני צריך את השם שלך, אני רואה שאין לך כאן חשבון בשוק השדים, קדימה.'' אומר המוכר ומחכה לשמך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 6 2010, 08:43 PM
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה ממשיך לישון, ליאו עדיין לא בא ואתה פשוט ממשיך לישון.
השעה עכשיו מאוחרת, אתה לבד בבית, סטיב יצא מהבית ורוני יצא אל המועדון, ברנדון ומפייר בנתיים לא בבית.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" אוי נו באמת " אני אגיד ואחזור לישון
-
[b]
פעם הבאה, לא במחשבה, אתה יכול להגיד את זה.
----
אתה יוצא אל מאחורי הבית, אתה שם לב שרוני יצא מהבית, ברנדון יושן וברנדון ומפייר יצא גם מן הבית.
אתה קורא לליאו, ליאו מבזיק אליך ואומר לך, ''מה קרה סטיב?''[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני ניגש אל ליאו ואומר "ליאו , אני מרגיש מאוד רע אחרי מה שאמרת לנו בסלון . אני לא ידעתי שזה מה שאתה מרגיש , ולא ידעתי שזה הייעדו שלנו . אני מצטער , אני רוצה שאני ואתה נצע למסע חיסולים , בלי רוני וברנדון שכל הזמן מקטרים , בוא נחסל את הריק .. אני מוכן לעזור לך , גם אם אצטרך להיות לבדי"
-
[b]
אתה הולך אל המועדון שלך, אתה נכנס למועדון ורואה שהמסיבה התחילה, הזמרות שלך התחילו לשיר וכולם רוקדים, אתה רואה כמה יושבים על ספות, אוכלים ושותים, ואתה רואה את סטיבן וג'יימס בבר, סטיבן משגיח על כולם וערני ביותר, וג'יימס משגיח על הלקוחות, נותן למלצריות אוכל ושתיה וגם שתיה לאלה שיושבים בבר.
סטיבן רואה אותך וניגש אליך, ''רוני, המועדון כבר קיבל לקופה אלף חמש-מאות דולר, אני דואג ששוב מישהו יגנוב, אתה רואה אותו? זה אותו אחד שהיה כאן והתנהג מוזר כאשר נגנבו האלפיים דולר.'' הוא אומר ומצביע על איש אחד שיושב עם הרגליים על הכיסא שלידו וחש בנוח כאילו זה ביתו, הוא מתנהג מוזר.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אוקי תודיע לאבטחה שישימו עליו עין צמודה" אומר לו ואלך הצידה ואקפיא את החדר
'שדים לא אמורים לקפוא' אחשוב לעצמי ואראה מה קורה.
-
אתה ממשיך לישון.
כבר ממש ממש מאוחר, אתה שומע קולות מחוץ לבית.[/b][/color][/SIZE]
ליאו נאנח, ''סטיב, אי אפשר לחסל את הריק, צריך שהטוב והרע יטמינו אותו חזרה לקופסא שלו, והריק אצל המקור, אנחנו צריכים גם את רוני, ברנדון ואפילו ברנדון ומפייר. מצטער סטיב, זה לא יעבוד אם נלך רק אני ואתה.'' אומר ליאו ומחייך אליך, ''בבוקר, נחליט מה לעשות, קודם תלך לישון, תאגור כוחות למחר.'' מוסיף ליאו ומבזיק משם.[/b][/color][/SIZE]
אתה אומר לסטיבן להגיד לאבטחה לשים עליו עין צמודה, אך סטיבן עונה לך, ''רק אני האבטחה אדוני.'' בחיוך והולך משם.
אתה ניגש הצידה ומקפיא את המועדון, אתה מסתובב באיטיות לראות אם האיש החשוד זז.... ואכן הוא זז! הוא מיד קם בבהלה ואומר, ''מה קורה כאן? מי לעזאזאל הקפיא את כולם?'' הוא אומר ומכין כדור אנרגיה, הוא מחפש את מי שהקפיא ולא מוצא אותך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 7 2010, 11:43 AM
[b]
אתה אומר לסטיבן להגיד לאבטחה לשים עליו עין צמודה, אך סטיבן עונה לך, ''רק אני האבטחה אדוני.'' בחיוך והולך משם.
אתה ניגש הצידה ומקפיא את המועדון, אתה מסתובב באיטיות לראות אם האיש החשוד זז.... ואכן הוא זז! הוא מיד קם בבהלה ואומר, ''מה קורה כאן? מי לעזאזאל הקפיא את כולם?'' הוא אומר ומכין כדור אנרגיה, הוא מחפש את מי שהקפיא ולא מוצא אותך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני נישאר נתוע במקום ומלמל לעצמי "שד אשר מפיץ חושך ואיבה תעלם מיד מבלי המולה"
-
אתה עומד קפוא במקום בזמן שהוא מחפש, אתה ממלמל לך את מילות הכישוף שייצרת, להבות נוצרות מסביב השד ומקיפות אותו, ''מה לעזאזא...?!'' הוא אומר והלהבות מתקרבות אליו ושורפות אותו....אך הוא יוצא מזה! הוא מתחיל לדבר, ''חחח..מכשף עלוב, חשבת שתעצור אותי? זה אתה!'' הוא אומר ומצביע עליך, הוא מעיף עליך כדור אנרגיה ומעיף אותך אל אחת הספות, ההקפאה עדיין לא נגמרה, כנראה הכוחות שלך התחזקו! השד מתחיל להתקרב אליך, ''מכושף עלוב..'' הוא אומר ויוצר עוד כדור אנרגיה.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 7 2010, 07:02 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה עומד קפוא במקום בזמן שהוא מחפש, אתה ממלמל לך את מילות הכישוף שייצרת, להבות נוצרות מסביב השד ומקיפות אותו, ''מה לעזאזא...?!'' הוא אומר והלהבות מתקרבות אליו ושורפות אותו....אך הוא יוצא מזה! הוא מתחיל לדבר, ''חחח..מכשף עלוב, חשבת שתעצור אותי? זה אתה!'' הוא אומר ומצביע עליך, הוא מעיף עליך כדור אנרגיה ומעיף אותך אל אחת הספות, ההקפאה עדיין לא נגמרה, כנראה הכוחות שלך התחזקו! השד מתחיל להתקרב אליך, ''מכושף עלוב..'' הוא אומר ויוצר עוד כדור אנרגיה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"שד אשר מפיץ חושך ואיבה תעלם מיד מבלי המולה!" אקרא שוב במהירות שוב ושוב
-
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה ממשיך לישון.
כבר ממש ממש מאוחר, אתה שומע קולות מחוץ לבית.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני הלך לחלון ואבדוק מה קורה שם.
-
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
ליאו נאנח, ''סטיב, אי אפשר לחסל את הריק, צריך שהטוב והרע יטמינו אותו חזרה לקופסא שלו, והריק אצל המקור, אנחנו צריכים גם את רוני, ברנדון ואפילו ברנדון ומפייר. מצטער סטיב, זה לא יעבוד אם נלך רק אני ואתה.'' אומר ליאו ומחייך אליך, ''בבוקר, נחליט מה לעשות, קודם תלך לישון, תאגור כוחות למחר.'' מוסיף ליאו ומבזיק משם.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"לילה טוב ליאו" אני אומר ונכנס הביתה .
בלי לשים לב לאחרים אני הולך להתקלח , ללבוש משהו חם וללכת לישון .
-
[b]
''קרני לייזר, כדור אש, העלמות בברקים ושינוי צורה?! או, אני רואה שיש לי פה קונה רציני.'' אומר המוכר ומחייך בשטניות.
''קרני הלייזר פשוט יורות שני קרני לייזר מהעיניים, פשוט כמשמעו.'' מוסיף המוכר.
''טוב, קודם אני צריך את השם שלך, אני רואה שאין לך כאן חשבון בשוק השדים, קדימה.'' אומר המוכר ומחכה לשמך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
'עם אני מבוקש זאת אומרת שאני לא אוכל לקנות ואולי אפילו יתפסו אותי' אחשוב לי.
"אתה תפתח לי חשבון עכשיו?,קוראים לי רוני" אומר בשקר.
-
אתה קורא את זה במהירות, הכדור אנרגיה שלו מתבטל והוא שוב נשרף ומתפוצץ, אך חוזר מיד.
הוא מגחגח מעט, ''חחח..חשבתי שמכושף אמור להיות יותר חזק מזה.'' הוא אומר ומעיף אותך בעזרת טלקינזיס אל הקיר, אתה נפגע, ''טוב... הגיע הזמן לחסל אותך מכושף...'' אומר השד ויוצר כדור אנרגיה, לאחר-מכן הוא יוצר עוד אחד ומשלב את שניהם לכדור אנרגיה כדור, אתה רואה שהוא מתאמץ.
''עכשיו, אתה תהיה הניסיון הראשון של...כדור האנרגיה החדש שלי!!!!!!!!!!!'' הוא אומר וטוען אותו עוד קצת, אתה מנסה להקפיא אותו אך לא מצליח, ''זהו..הוא טעון.'' הוא אומר ברוגע, ועומד לשחרר אותו...! לפתע, אתה מניף את ידייך אל השד והוא מתפוצץ!!!!! אתה תוהה איך פוצצת את השד, בזמן שההקפאה נגמרת וסטיבן עוזר לך לקום, ''מה קרה? איפה האיש הזה? הברחת אותו?'' הוא אומר בצחוק.[/b][/color][/SIZE]
אתה קם ומסתכל בחלון, אתה רואה את ליאו מבזיק משם ואת סטיב שצועד חזרה הביתה, אתה רואה שהוא נכנס לבית, מתקלח, לובש משהו ועולה לישון.[/b][/color][/SIZE]
ליאו מבזיק משם, אתה רואה את ברנדון מציץ בחלון ורואה אותכם, אתה חוזר חזרה הביתה ומתחיל להתקלח, לאחר שאתה מסיים אתה לובש משהו חמים ונעים, ועולה לישון במיטה.[/b][/color][/SIZE]
*רוני? XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח*
----
אתה חושב לעצמך מחשבה, והיא נראית לך הגיונית ונכונה ביותר.
אתה משקר ואומר שקוראים לך רוני, ''אוהוו.. רוני הא? אני רואה שאתה שד חדש בעולם השדים ובכלל בשוק, אני לא רואה אפילו נתונים....'' הוא אומר בדיבור של ספק ומבט קצת חשוד בך.
''טוב, אבל אם אתה באמת צריך את הכוחות האלה, אתה תלחם מול שדים שיש להם את הכוח הזה, אין לך כסף בכלל.'' הוא אומר ומחייך.
הוא מציג לך את ראיין, שד מדרגה גבוהה בעל הכוח לזוז בברקים ולירות כדורי אש.
''מצטער רוני, אבל אתה חייב לנצח אותו כדי לזכות בתזוזה בברקים ובכדור אש.'' הוא אומר ומסמן לכם להתחיל את הקרב.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 7 2010, 09:57 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
ליאו מבזיק משם, אתה רואה את ברנדון מציץ בחלון ורואה אותכם, אתה חוזר חזרה הביתה ומתחיל להתקלח, לאחר שאתה מסיים אתה לובש משהו חמים ונעים, ועולה לישון במיטה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אוקיי זאת תגובה באמת מצחיקה >.<
אז אני .. הולך לישון ומנסה לישון כראוי , נזכר שמחר אין לי עבודה ומרגיש שבאלי פשוט לישון במשך יום שלם 24 שעות ויותר , בשביל שיהיה לי כוח למלחמה שמצפה לי עם המקור ה'ביפ' הזה .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 7 2010, 09:57 PM
[b]
*רוני? XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח*
----
אתה חושב לעצמך מחשבה, והיא נראית לך הגיונית ונכונה ביותר.
אתה משקר ואומר שקוראים לך רוני, ''אוהוו.. רוני הא? אני רואה שאתה שד חדש בעולם השדים ובכלל בשוק, אני לא רואה אפילו נתונים....'' הוא אומר בדיבור של ספק ומבט קצת חשוד בך.
''טוב, אבל אם אתה באמת צריך את הכוחות האלה, אתה תלחם מול שדים שיש להם את הכוח הזה, אין לך כסף בכלל.'' הוא אומר ומחייך.
הוא מציג לך את ראיין, שד מדרגה גבוהה בעל הכוח לזוז בברקים ולירות כדורי אש.
''מצטער רוני, אבל אתה חייב לנצח אותו כדי לזכות בתזוזה בברקים ובכדור אש.'' הוא אומר ומסמן לכם להתחיל את הקרב.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
לא עלה לי שם ולעומר קוראים רוני במשחק XD
ואין לי בכלל כסף?
~~~
"רגע לפני שמתחילים בקרב,אני אמור להרוג אותו או פשוט לגרום לו להכנע?"אשאל.