-
[QUOTE=mor15;597739][quote=Steve;597616]
"זה אומר שיש לך כוחות מיוחדים חוץ מהעובדה שעוד מעט תוכל לעוף" אסביר לסטיב.
"תירגע זה יכאב במקצת אך שווה כל רגע ורגע" אומר.
"בכל מקרה, עוד מעט יהיהו תשובות לכל השאלות שלך, כשנגיע לברונקס" אומר ואמשיך לנהוג.[/QUOTE]
[SPOILER]אחכה שהנסיעה תסתיים ונגיע לברונקס .[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler]אתה מאוד מאוד רחוק משם. ניו יורק היא עיר גדולה.[/spoiler]
[B][COLOR=Purple]
[COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][COLOR=DimGray][B]"לא. כשיש לאינפרנל 13 כוחות... בוא נגיד שהמצב לא יפה. פגשתי שתי גישות למה זה אינפרנל, וגם שתי גישות ל"מה קורה כשאינפרנל מחזיק ב13 כוחות... הגרסה היותר נחמדה אומרת שלא יקרה כלום, או שהוא יהיה חזק בצורה משמעותית, והגרסה השנייה... היא אומרת שהעולם ייגמר."[/B][/COLOR][/spoiler][B][COLOR=Purple]
[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple][COLOR=Red]סטיב ואריאל-[/COLOR][/COLOR][/B]
[spoiler][B][COLOR=Purple][COLOR=Red] לצערי האיוונט לא הלך כל כך טוב, אבל לפחות למדתי כמה דברים ובאיוונט הבא אני אשתפר.
--------------------------
אתם מגיעים לברונקס. הרובע גדול מאוד, אבל הפעם אתם לא צריכים לסרוק. מספיק שאתם שומעים בום רציני ממזרח. אריאל נוהג לשם, ואתם רואים עשרות ניידות וכבאיות מסביב לעוד מכתש קטן באמצע הרחוב. יש פצועים רבים שפזורים ברצפה. אריאל מתקדם עם האוטו, ואז אתם מרגישים בום.
האיוונט נגמר!
[COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Green]אתה מרגיש עכשיו בכאב בראש בנוסף לכאב בגב. אתה פוקח עיניים אבל אתה עדיין מטושטש מידי מכדי להבין מה קורה. לאחר כמה שניות אתה מבין שאתה בתנועה, כי העולם זז, ואתה מרגיש שמישהו אוחז בך מאחור. לאחר כמה שניות אתה מבין. אתה עף באוויר. אתה מסתכל אחורה ורואה שהאדם שמחזיק אותך קירח עם קעקוע ירוק מוזר על כל פניו. אבל הדבר המרשים באמת הוא שכמו לאריאל, גם לו יש כנפיים שהוא עף איתן כרגע... אתם באוויר.[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=RoyalBlue][B]אריאל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=RoyalBlue][B]אתה קם מטושטש ורואה שליסה לידך מדממת. היא הייתה חגורה אז היא בסך הכל בסדר. נראה שהתנגשתם בקיר, אבל מצב האוטו מוזר אם אכן זה מה שקרה. הזכוכית מקדימה סדוקה, אבל הדלת איפה שסטיב ישב התנתקה ממקומה והוא לא נמצא שם.[/B][/COLOR][/spoiler][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599483]
[B][COLOR=purple][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray][B]"לא. כשיש לאינפרנל 13 כוחות... בוא נגיד שהמצב לא יפה. פגשתי שתי גישות למה זה אינפרנל, וגם שתי גישות ל"מה קורה כשאינפרנל מחזיק ב13 כוחות... הגרסה היותר נחמדה אומרת שלא יקרה כלום, או שהוא יהיה חזק בצורה משמעותית, והגרסה השנייה... היא אומרת שהעולם ייגמר."[/B][/COLOR][/spoiler]
\
r][/quote]
"לא נעים "אומר .
"אז פשוט צריך למנוע ממנו להשיג את 13 הכוחות ולגרום לו לשלם על מה שהוא עשה "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"נשמע קל בצורה מוזרה כשאתה אומר את זה." אומר אייס מופתע[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599487][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"נשמע קל בצורה מוזרה כשאתה אומר את זה." אומר אייס מופתע[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"אתה יודע לכל דבר יש חולשה "אומר לו .
"פשוט צריך למצוא אותה"הוסיף.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"אני רואה כרגע שני דברים שיכולים לגרום לנו למצוא אותו." הוא אומר. "אני, והעובדה שכבר אין לו טאקט."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[spoiler]
[quote=הראשון מהסוף;599491][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"אני רואה כרגע שני דברים שיכולים לגרום לנו למצוא אותו." הוא אומר. "אני, והעובדה שכבר אין לו טאקט."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"לא יודע מה איתך אני חושב שלפני שאנחנו נלחמים נגדו צריך לחשוב איך להביס אותו "אומר
[/spoiler]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]אייס נראה הפעם אובד עצות. "הוא התחזק מאז הקרב האחרון שלי איתו... בפעם הקודמת הוא לא הצליח לרפות את עצמו... אבל עדיין הוא הרג את קארלוס..."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599495][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אייס נראה הפעם אובד עצות. "הוא התחזק מאז הקרב האחרון שלי איתו... בפעם הקודמת הוא לא הצליח לרפות את עצמו... אבל עדיין הוא הרג את קארלוס..."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"כנראה עוד כוח ..."אומר בייאוש .
"רגע פעם קודמת הוא התרפא ברגע שהוא הוציא תכדור יכול להיות שאם נשאיר את החפץ בתוך הגוף שלו הוא ימות ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"לא...אתה טועה, הכדור לא יצא... הוא התרפא למרות זאת.." אומר אייס מיואש.[/COLOR][/B] [/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599499][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"לא...אתה טועה, הכדור לא יצא... הוא התרפא למרות זאת.." אומר אייס מיואש.[/COLOR][/B] [/spoiler][/quote]
"כנראה נצטרך עזרה ממישהו שמבין בזה קצת יותר מאיתנו "אומר לאייס .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]אייס נראה מתוסכל. "זה מה שתכננתי לעשות, אתה וסטן הרגתם את הסיכויים שלי..."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599504][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]אייס נראה מתוסכל. "זה מה שתכננתי לעשות, אתה וסטן הרגתם את הסיכויים שלי..."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"דיי להאשים אותי !"אומר לו .
"לא יכלתי לעשות כלום !"הוסיף.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]אייס נראה מעוצבן. "אני מניח..." הוא חושב כמה דקות. "יש מישהי שתוכל לעזור לנו..."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599507][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אייס נראה מעוצבן. "אני מניח..." הוא חושב כמה דקות. "יש מישהי שתוכל לעזור לנו..."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"עם יש מישהי כזאת אז למה אנחנו עדיין כאן" אומר ואפרוש כנפיים .
"מאיפה אתה יודע את כל הדברים האלה על האינפרנלס ?"אשאל את אייס בזמן שאנחנו עפים לשם .
[/SPOILER]