הממ?
Printable View
הממ?
שלום ארכימדס O:
אתה לא קראת לי לפה, נכון? אז מי כן קרא לי ולמה?
עריכה:
שמתי לב שכבוד המפקח מר. מהסוף העיר לפני עמודיים כי "הבגרות במתמטיקה קשה". אני מאמין שלפיכך הוא זה שקרא לי?
לא אני , אבל אף אחד לא פה אז נדבר O:
אני לא מדבר ככה סתם. כשאני מדבר אני בדרך כלל עושה את זה תחת מטרה מסוות של לנסות לצוד את הרשע הצרפתי שמצא מקלט בפורום הזה.
[quote=LordAbizi;614929]אתה לא קראת לי לפה, נכון? אז מי כן קרא לי ולמה?
עריכה:
שמתי לב שכבוד המפקח מר. מהסוף העיר לפני עמודיים כי "הבגרות במתמטיקה קשה". אני מאמין שלפיכך הוא זה שקרא לי?[/quote]
ארכימדס, אני זוכר שדיברת על משחק תפקידים חדש... מה קורה עם זה?
לא דיברתי על משחק תפקידים חדש, שאלתי האם ייתכן שהורדת את החוק האבסורדי האוסר על פתיחת שני משחקי תפקידים בו זמנית.
כמובן שאני מתכנן משחק תפקידים (כמובן של פוקימון) חדש, אבל בשביל זה אני צריך כמה עבודות גרפיות שאני מתכוון לבקש ממישהו שאני מכיר בערך באמצע יוני כשלחץ הבגרויות ירד.
אז לשם מה זמנתי אותי לפה?
[quote=LordAbizi;614936]לא דיברתי על משחק תפקידים חדש, שאלתי האם ייתכן שהורדת את החוק האבסורדי האוסר על פתיחת שני משחקי תפקידים בו זמנית.
כמובן שאני מתכנן משחק תפקידים (כמובן של פוקימון) חדש, אבל בשביל זה אני צריך כמה עבודות גרפיות שאני מתכוון לבקש ממישהו שאני מכיר בערך באמצע יוני כשלחץ הבגרויות ירד.
אז לשם מה זמנתי אותי לפה?[/quote]
:um_face:עוד משחק פוקימון.
סתם הייתי סקרן לדעת מה אתה זומם... עכשיו כבר עבר לי:um_face:
האמן לי, זה לא "סתם משחק פוקימון".
אני מניח שזה לא יהיה נורא יותר מדי אם אני אומר פה ששם המשחק יהיה Pokemon Medieval Ages, והדורות המרכזיים בו יהיו 1 ו2 (ודור שלישי יהיה הדור של הרעים). זהו רק ספויילר קטן.
היות ולא דרושה כאן הנוכחות שלי, אני אלך לבדוק התכנסות של טורים.
אביעד מה קורה אחי לפקחות ? P:
[quote=LordAbizi;614939]האמן לי, זה לא "סתם משחק פוקימון".
אני מניח שזה לא יהיה נורא יותר מדי אם אני אומר פה ששם המשחק יהיה Pokemon Medieval Ages, והדורות המרכזיים בו יהיו 1 ו2 (ודור שלישי יהיה הדור של הרעים). זהו רק ספויילר קטן.
היות ולא דרושה כאן הנוכחות שלי, אני אלך לבדוק התכנסות של טורים.[/quote]
איזה בזבוז של כישרון:um_face:
כן אה?
לבדוק התכנסות של טורים זה חומר כל כך מעצבן, כי זה בדיוק כמו בדיקת התכנסות של אינטגרלים. למען האמת, אלגברה לינארית עדיין נחשב הקורס הכי כיפי שלקחתי עד היום. כדאי ליחידה 7,8 באינפי 2 לשנות את דעתי על הקורס הכל כך טכני הזה.
[quote=LordAbizi;614942]כן אה?
לבדוק התכנסות של טורים זה חומר כל כך מעצבן, כי זה בדיוק כמו בדיקת התכנסות של אינטגרלים. למען האמת, אלגברה לינארית עדיין נחשב הקורס הכי כיפי שלקחתי עד היום. כדאי ליחידה 7,8 באינפי 2 לשנות את דעתי על הקורס הכל כך טכני הזה.[/quote]
חח לא, התכוונתי שאתה מבזבז את כישרון הכתיבה שלך על משחקי פוקימון
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue][B]נפתח נושא דיון על חצויה עונה שנייה בתרבות ובידור![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[quote=~Tyrael~;614947][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue][B]נפתח נושא דיון על חצויה עונה שנייה בתרבות ובידור![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
סתם סדרה טיפשית