-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#8b0000][B]אביב~
[/B]על לילה במיטה עם האחות ג'וי יש איסור אם אתה מתחת לגיל 14 D:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]-----------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]"מצטערים!" הילדים מסתכלים עליך במבט מסכן ומרימים אותך ביחד,נראה שהם ממש נאבקים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]להרים אותך ונלחמים על זה כאילו הם נלחמים על החיים שלהם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]הם מרימים אותך ולבסוף אתה מגיע למטוס,"מזמן לא נפגשנו!" הטייס אומר ומסתכל עליך במבט[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]זדוני,אתה יכול לראות ולזהות אותו בבירור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr146.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
אוף....בניתי על זה..לפחות עם השותפה..:(
----------------
"אויש..שוב אתה?"אומר לו בזלזול.
"מה עכשיו?"אוסיף בשאלה רטורית"מתחיל להעסיק ילדים קטינים?"אשאל אות בזלזול מרדני שכזה.
"נו לפחות תשחרר אותי!תן לי הזדמנות להגן על חיי!"אצעק עליו בקול מרדני שכזה."קדימה"אוסיף בצעקה."פחדן"אלחש לעצמי.
-
[QUOTE=SexStyle;825753]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#006400]ברוך שובך![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#006400]------[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אתה אומר מילות סיכום ונפרד מסלבדורה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אתה צועק לכיוון דרך 5 ומגיע לדרך די מוזנחת,אתה יכול לראות מס' מצומצם של עצים והרבה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]קרחות דשא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]"אתה מאמן פוקימונים במקרה?,אולי אתה מחפש חפשוני קרב?" אתה שומע קול מוזר מדבר אליך,אתה מסתכל לכיוון הקול ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr116.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
תודה D:
חפשוני קרב? S:
------------------------
"כן, אני מאמן פוקימונים" אני אומר ומסתכל על הליצן השמן הזה.
"רגע, אתה מנסה לאתגר אותי לקרב או משהו? בחליפה כזאת? אתה עושה ממני צחוק?" אני מוסיף ומסתכל עליו במבט מזלזל.
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]תומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה זורק את המאובן הצידה,מסתיר את עצמך בעזרת מסך העשן ומצליח לברוח בעזרת הבור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]שפוליוורל חפר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה נכנס לבור ביחד עם פוליוורל ואתם חופרים שעות על גבי שעות עד שמגיעים למקום בטוח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"סופסוף הגענו!" אתה אומר לפוליוורל בצהלה ומחזיר אותו לפוקדור,לפתע משהו נופל על פניך,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה מרים אותו ורואה עיתון,אתה מבחין בעמוד השער של העיתון בכתבה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]---------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][B][U]"הגנב הטמבל"[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]היום בשעות הצהוריים במכתש הארכיאולוגים הופיע גנב מאובנים,הגנב הצליח לגנוב מאובן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ארודקטייל ולהתגבר על פוקמוני הארכיאולוגים ואפילו לברוח בתחכום מהמשטרה תוך כדי שימוש[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]בחפירה!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה העוקץ?הגנב הטמבל שכח את השלל שלו,הוא שכח את המאובן מאחור!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]שירבו גנבים כמוהו!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]----------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=darkslategray]אביב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"הם עושים לי את כל העבודה השחורה ובתמורה אני לא הורג את ההורים שלהם,חעחעח" הוא מסביר לך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"רוצה הזדמנות להגן על חייך?תשרוד ותחזור להילחם בי!!!" הוא אומר לך בחיוך זדוני בעודו קם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]ומרים אותך לאוויר,הוא פותח את הדלת ומשליך אותך ממטוס שנמצא גבוה באוויר!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתה נופל למטה ורואה את כל החיים שלך מאחוריך,'אני חייב לחשוב על משהו' אתה אומר לעצמך בעודך נופל במהירות אדירה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]דיבור של ליצן -_-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]-----------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]"אני..אני.." הוא אומר אליך ואתה יכול להישבע שאתה רואה עשן יוצא לו מהאוזניים,לאחר כמה שניות הוא נרגע,מחייך אליך חיוך רחב ומזויף ואומר:"אתה חושב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]שתוכל לנצח את יוגב האוהב,ליצן הפוקימונים המפורסם?" הוא שואל אותך בעליזות ומוציא פוקדור מכיסו,מהפוקדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/188.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;825934][B][SIZE=2][COLOR=navy]תומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה זורק את המאובן הצידה,מסתיר את עצמך בעזרת מסך העשן ומצליח לברוח בעזרת הבור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]שפוליוורל חפר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה נכנס לבור ביחד עם פוליוורל ואתם חופרים שעות על גבי שעות עד שמגיעים למקום בטוח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"סופסוף הגענו!" אתה אומר לפוליוורל בצהלה ומחזיר אותו לפוקדור,לפתע משהו נופל על פניך,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה מרים אותו ורואה עיתון,אתה מבחין בעמוד השער של העיתון בכתבה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]---------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][B][U]"הגנב הטמבל"[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]היום בשעות הצהוריים במכתש הארכיאולוגים הופיע גנב מאובנים,הגנב הצליח לגנוב מאובן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ארודקטייל ולהתגבר על פוקמוני הארכיאולוגים ואפילו לברוח בתחכום מהמשטרה תוך כדי שימוש[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]בחפירה!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה העוקץ?הגנב הטמבל שכח את השלל שלו,הוא שכח את המאובן מאחור!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]שירבו גנבים כמוהו!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]----------[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
אמרת טמבל, טמבל זאת מילה נאצית דווח ~
--------------
בני *** אני מנסה לעזור וזה איך שמתגמלים לי ?"אחשוב בכעס ואבדוק עם יש תמונה שלי בעיתון.
-
[QUOTE=SexStyle;825934]
[SIZE=2][COLOR=#006400]דיבור של ליצן -_-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]-----------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]"אני..אני.." הוא אומר אליך ואתה יכול להישבע שאתה רואה עשן יוצא לו מהאוזניים,לאחר כמה שניות הוא נרגע,מחייך אליך חיוך רחב ומזויף ואומר:"אתה חושב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]שתוכל לנצח את יוגב האוהב,ליצן הפוקימונים המפורסם?" הוא שואל אותך בעליזות ומוציא פוקדור מכיסו,מהפוקדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/188.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אמממ... אם תמשיך להתלבש כמו בנאדם מוגבל שכלית, לדבר כמו דושבאג ולהשתמש בפוקימונים כאלה הומואים, אז כן. כן, אני חושב שאני אוכל לנצח את יוגב האוהב. כאילו, אתה מבין? אפילו הכינוי שלך כזה ילדותי והומואי. יוגב האוהב? מה לעזאזל עבר לך בראש?" אני אומר בבוז לליצן המפגר.
"קאמבוסקין, צא!" אני צועק ומוציא את קאמבוסקין.
"קאמבוסקין, תשתמש בניקור!"
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][B]אביב~
[/B]"הם עושים לי את כל העבודה השחורה ובתמורה אני לא הורג את ההורים שלהם,חעחעח" הוא מסביר לך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"רוצה הזדמנות להגן על חייך?תשרוד ותחזור להילחם בי!!!" הוא אומר לך בחיוך זדוני בעודו קם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]ומרים אותך לאוויר,הוא פותח את הדלת ומשליך אותך ממטוס שנמצא גבוה באוויר!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתה נופל למטה ורואה את כל החיים שלך מאחוריך,'אני חייב לחשוב על משהו' אתה אומר לעצמך בעודך נופל במהירות אדירה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]אפרוש ידים ורגלים כדיי לפול לא יותר ולהרוויח עוד זמן.
'קדימה אני חייב לחשוב על משהו!'אחשוב לעצמי בלחץ.
"צא אייביזור השתמש בגפניך כדי ליצור מצנח מהר!"אומר לו בלחץ
-
[quote]"בן זונה!,אתה מתעלם ממני?!,חכה חכה,יום יבוא ואני ינקום!" הוא אומר לך בכעס ובשנאה, אתה מתעלם וממשיך ללכת לכיוון העיר בעודך מותיר אותו מושפל.
אתה ממשיך בדרכך ורואה מרכז פוקימונים,ליד המרכז פוקימונים יש פנייה שעליה רשום:"כניסה
לדרך 6",אם אתה מסתכל לכיוון הכיוון שאליו מצביע השלט אתה יכול לראות שהאקלים משתנה
לצחיח,יבש ומדברי.
מה תעשה? [/quote]
אני אכנס לתוך מרכז הפוקימונים ואבקש מהאחות לרפא את הפוקימונים שלי.
אחרי זה אני ישאל אותה אם יש לה איזה טיפים בשבילי על דרך מספר 6.
---
עכשיו כשנדב חזר אני אשמח מאוד אם יצא לנו להילחם מתישהוא
לפני כמה זמן הוא הפיל אותי למים ואני חושב שהקוקוס שזרקתי עליו לא היה מספיק כואב. 3>
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]תומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]לאאא בקשה לאאא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]---------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה מסתכל בעיתון ולא רואה תמונה שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה ממשיך בדרכך בדרך 6 ולבסוף מגיע לעיר פרי,נגלית לעינך עיר עתיקה ואתה יכול להבחין[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]בהרבה אנשים שחומים מסתובבים בה עם כובע קש,אתה מסתכל סביב ורואה הרבה חנויות,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]פאבים ובתים מעץ,כמו כן אתה יכול להבחין גם בבניין גדול ובולט שעליו רשום "Trade Station",[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]הבניין נראה חדיש,עשוי אבן ושונה משאר המבנים בעיירה,אתה ממשיך לסייר ורואה גם חנות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]ומרכז פוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]"וואו!" אתה אומר בעודך מסתכל על אחד הבניינים,אתה רואה חתיכת אבן עצומה ומעוצבת,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה יכול להבחין בדלת שנמצאת בתוכה ושלט ענק שמחובר אליה ועליו רשום:"GYM".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"אל תסכל בקנקן אלא במה שיש בו!" יוגב האוהב אומר לך ומחייך חיוך זדוני.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]באותו זמן קומבאסקין קופץ במהירות לעברה של סקייפלום,סקייפלום מחייכת חיוך זדוני[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"אס אווירי!" יוגב אומר וסקייפלום צוללת במהירות מדהימה לעברו של קומבסקין,הפרח שעל ראשה זוהר באור בוהק ופוגע בקומבסקין ישירות!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]קומבסקין חוטף פגיעה ישירה ומותח מגובה רב אל הקרקע,"זה היה קלול!" יוגב אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לפתע אתם רואים את קומבסקין מצליח לעמוד בעודו חבול,"קומבסקין!" הוא קורא במטרה להגיד שהקרב בכלל לא נגמר!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]*המשך לשאר בקרוב,אני יורד לקחת תפלאפון שלי,שכחתי אצל חבר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#4b0082]נמ.. למה לא?..[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#4b0082]-----------[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אתה נכנס למרכז הפוקימונים,"אפשר לעזור לך?" האחות ג'וי שואלת מיד ומתחילה לעבוד על הפוקימונים שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אתה מחכה כמה דקות והיא מגישה לך את הפוקדורים,"תודה" אתה אומר ומוסיף "את יכולה לתת לי טיפים שיעזרו לי בדרך 6?"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]"אמ.. לפי מה שכתוב בעיתון מסתובב שם גנב,אני מציעה לך להישאר במרכז לנוח היום,בקשר לפוקימונים שיש שם-הרבה אנשים חוזרים לפה עם הפוקימונים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]שלהם שנפצעו בדרך 6,או אפילו יותר גרוע.. תיזהר.." היא אומרת לך בדאגה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=olive]אביב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#808000]אתה פורש את ידיך ורגליך לצדדים ומצליח להאט את מהירות הנפילה,אך עדיין נפילה תהרוג אותך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#808000]במחשבה רגעית אתה מוציא את איוויזור שמורה עליו לנסות לבנות מצנח מגפניו,הוא פורש את[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#808000]גפניו,אך זה לא עובד בצורה טובה,אתה מבין שאתה חייב לחשוב על רעיון אחר לפני שתיפול[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#808000]על הקרקע ותמות ביחד עם איוויזור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;825992]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"אל תסכל בקנקן אלא במה שיש בו!" יוגב האוהב אומר לך ומחייך חיוך זדוני.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]באותו זמן קומבאסקין קופץ במהירות לעברה של סקייפלום,סקייפלום מחייכת חיוך זדוני[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"אס אווירי!" יוגב אומר וסקייפלום צוללת במהירות מדהימה לעברו של קומבסקין,הפרח שעל ראשה זוהר באור בוהק ופוגע בקומבסקין ישירות!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]קומבסקין חוטף פגיעה ישירה ומותח מגובה רב אל הקרקע,"זה היה קלול!" יוגב אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לפתע אתם רואים את קומבסקין מצליח לעמוד בעודו חבול,"קומבסקין!" הוא קורא במטרה להגיד שהקרב בכלל לא נגמר!.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אתה חושב שאתה כזה חכם כי אתה מכיר ניבים ופתגמים? כי גם אני מכיר כמה! אל תסתכל בקנקן... עזוב, אל תסתכל בכלל. לך תדע מתי תהיה מולך מראה" אני אומר לו בלעג.
"קאמבוסקין, בוא נסיים את זה! תשתמש בניפוח ואז תתקרב אל סקיפלום. תפוס אותו עם הידיים שלך ותרסק אותו על האדמה! אחרי זה תתקוף אותו ישירות עם ניקור כשהוא עוד שוכב על האדמה!" אני פוקד.
-
[QUOTE=SexStyle;825992][B][SIZE=2][COLOR=navy]תומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]לאאא בקשה לאאא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]---------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה מסתכל בעיתון ולא רואה תמונה שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה ממשיך בדרכך בדרך 6 ולבסוף מגיע לעיר פרי,נגלית לעינך עיר עתיקה ואתה יכול להבחין[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]בהרבה אנשים שחומים מסתובבים בה עם כובע קש,אתה מסתכל סביב ורואה הרבה חנויות,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]פאבים ובתים מעץ,כמו כן אתה יכול להבחין גם בבניין גדול ובולט שעליו רשום "Trade Station",[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]הבניין נראה חדיש,עשוי אבן ושונה משאר המבנים בעיירה,אתה ממשיך לסייר ורואה גם חנות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]ומרכז פוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]"וואו!" אתה אומר בעודך מסתכל על אחד הבניינים,אתה רואה חתיכת אבן עצומה ומעוצבת,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה יכול להבחין בדלת שנמצאת בתוכה ושלט ענק שמחובר אליה ועליו רשום:"GYM".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]*המשך לשאר בקרוב,אני יורד לקחת תפלאפון שלי,שכחתי אצל חבר.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אוקי לפניי שאני הולך למכון אני רוצה להספיק לרפאות את הפוקימונים שלי "אומר ואתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים.
---------
תעדכן תפוקימונים שלי :X
-
[quote]דסו~
נמ.. למה לא?..
-----------
אתה נכנס למרכז הפוקימונים,"אפשר לעזור לך?" האחות ג'וי שואלת מיד ומתחילה לעבוד על הפוקימונים שלך.
אתה מחכה כמה דקות והיא מגישה לך את הפוקדורים,"תודה" אתה אומר ומוסיף "את יכולה לתת לי טיפים שיעזרו לי בדרך 6?"
"אמ.. לפי מה שכתוב בעיתון מסתובב שם גנב,אני מציעה לך להישאר במרכז לנוח היום,בקשר לפוקימונים שיש שם-הרבה אנשים חוזרים לפה עם הפוקימונים
שלהם שנפצעו בדרך 6,או אפילו יותר גרוע.. תיזהר.." היא אומרת לך בדאגה.
מה תעשה?[/quote]
"טוב, אני יכול לדאוג לעצמי" אני אומר וחושב על הפוקימונים שלי, קרוקאנו יאמנגה ואלקטרובאז ואיווי.
"תודה רבה" אני אומר ויוצא מהמרכז, וצועד ישר לדרך מספר 6.
-
[B][SIZE=2][COLOR=darkgreen]מוזר בארץ המוזרים~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#006400]קומבסקין משתמש בניפוח,הוא מנפח את גופו ואתה יכול להבחין במסה שלו גדלה (בלי סקוואט!).[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]הוא קופץ לעברה של סקייפלום,"סקייפלום נקרי את גבו המזוקן!" יוגב האוהב אומר במבט[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]מטריד,סקייפלום מנקרת את גבו תוך כדי קפיצה ואין לו מה לעשות,הוא מותח שוב על[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]הקרקע,והפעם אתה יכול להבחין בבירור שהוא מעולף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen][B]תומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]עידכנתי לפני כמה שעות ימוציא דיבה!! אותך לאלכס!! חחחח[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]-------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומבקש שירפאו לך את הפוקימונים,"הנה הם!" האחות ג'וי אומרת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]לאחר כמה דקות של המתנה ומגישה לך 5 פוקדורים,אתה לוקח אותם ומתכוון לעזוב את המקום,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]אך לפתע את שומע קול,"חוזליטו הזה בן זונה! אני עוד אנצח אותו יום אחד!",אתה מסתכל לכיוון [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]הקול ורואה ילד נושא בידיו פוקימון פצוע קשות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה מודה לה ועוזב את המרכז,אתה הולך לכיוון דרך 6 ולאט לאט האקלים ניהיה יותר מדברי וצחיח,אתה יכול להרגיש את השמש שורפת את גופך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אחרי כמה דקות של הליכה אתה מבחין בבור גדול באדמה,ליד הבור יש שלט ועליו רשום:"בור זה הינו בית לפוקמונים מסוכנים,נא לא להיכנס!".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;826071][B][SIZE=2][COLOR=darkgreen]מוזר בארץ המוזרים~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#006400]קומבסקין משתמש בניפוח,הוא מנפח את גופו ואתה יכול להבחין במסה שלו גדלה (בלי סקוואט!).[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]הוא קופץ לעברה של סקייפלום,"סקייפלום נקרי את גבו המזוקן!" יוגב האוהב אומר במבט[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]מטריד,סקייפלום מנקרת את גבו תוך כדי קפיצה ואין לו מה לעשות,הוא מותח שוב על[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]הקרקע,והפעם אתה יכול להבחין בבירור שהוא מעולף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
זה זר בארץ זרה :@
----------------
"קאמבוסקין, חזור" אני אומר ומחזיר את קאמבוסקין לפוקדור.
"אקזקיוטור, צא!" אני צועק וזורק את הפוקדור של אקזקיוטור לאוויר.
"תשתמש בעל חושי! אי אפשר להתחמק מזה!"
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]לא משנה,אתה עדיין מוזר D:~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000080]למה אי אפשר להתחמק מזה?XD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]-------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה מוציא את אקזקיוטור ואומר לו להשתמש במתקפה על חושית,הוא שולח גלים על חושיים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]שנעים לכיוונו של סקיפלום בחשאיות ומפתיעים אותו!,סקייפלום נתפס במתקפה העל חושית[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אקזקיוטור מתיח אותו ברצפה הלוך ושוב ונראה שהוא עומד להתעלף,"סקיפלום ציפור אמיצה!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]יוגב האוהב אומר וסקיפלום עוזרת כוחות אחרונות,כל הגוף שלה פולט הילה כחולה עצומה,היא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]משתחררת במהירות מהמתקפה העל חושית ועפה לכיוונו של אקזקיוטור.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;826071]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen][B]תומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]עידכנתי לפני כמה שעות ימוציא דיבה!! אותך לאלכס!! חחחח[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]-------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומבקש שירפאו לך את הפוקימונים,"הנה הם!" האחות ג'וי אומרת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]לאחר כמה דקות של המתנה ומגישה לך 5 פוקדורים,אתה לוקח אותם ומתכוון לעזוב את המקום,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]אך לפתע את שומע קול,"חוזליטו הזה בן זונה! אני עוד אנצח אותו יום אחד!",אתה מסתכל לכיוון [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]הקול ורואה ילד נושא בידיו פוקימון פצוע קשות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אבל בחרתי את קראינדוס מכות#$!%#&^&)&*)(^&$^%$^@#%#&
:@
--------------
"שימות ראיתי מה קרה שניסיתי לעזור למישהו "אחשוב לעצמי אצא מהמרכז ואתחיל ללכת לכיוון המכון.