-
[QUOTE=מאסטר אספיון;862238][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את מגבי משתמש בסערת אש חזקה מאוד,אתה רואה את הזירה של היער מתחילה לבעור בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה את באבל שלך מתחילה לפחד מאוד מין הלהבות,אתה רואה את צ'רלס נעלם בין הלהבות האלה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את גופו של מונפרנו מתחיל לבעור,צ'רלס אומר לך:"זה מהלך התקפה-הגנה זה נקרא שריון אש,עם השילוב הנכון והמאמן הנכון אפילו לוגיה יכול לפחד מין המתקפה הזו,הלוואי על המונפרנו שלי שידע מתקפה כזאת".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]מונפרנו שלך למד "שריון אש"![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]דבורן לא יכול להשתמש במתקפה עתידית בגלל היותו חלש מדי,לון מסביר לך:"נערי המתקפה הזו גורמת לשאיבת רוב כוחותיו של הפוקימון המשתמש בו,הבנת,בגלל שדבורן חלש מאוד מין הקרב הוא לא יכול להשתמש במתקפה הזו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד ללון: "אתה צודק שחכתי כנראה שאתה מנוסה בקרב פוקימונים אבל הקרב עוד לא נגמר"
ואגיד לדבורן: "קדימה אל תעלב אתה יכול תשתמש בעל חושי על הדבורן של לון".
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את כול פוקימוני המים והחרק של היער מנסים לכבות את הלהבות הצורבות ששורפות את היער שלהם,אתה רואה אותם מצליחים לאט,לאט במשימה שלהם אתה רואה עשרות ומאות עצים שרופים והרוסים,אתה רואה את צ'רלס מסתכל על המגבי שלו ברשע רב,אתה רואה את באבל שלך מתחילה לאגור אומץ.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה הולך למרכז הפוקימונים ואתה רואה את עומר ואת ליאו יוצאים אחריך מהמכון,עומר אומר לך:"אל תדאג ליאור אני קבעתי עם אש עוד כמה דקות ביער החרקים בגללו ורק בגללו המונפרנו שלך נפגע קשות צ'רלס ידע את זה וניצל את זה לטובתו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]לון צוחק ומחזיר את הדבורן הזוהר שלו והוא מוציא את הזורא שלו,אתה מבין שאתה אכלת אותה בגלל שהדבורן שלך לא יודע מתקפות אחרות חוץ ממתקפות על-חושי וזורא הוא מסוג אופל מה שאומר שהדבורן שלך לא יכול להשפיע עליו.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;862276][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את כול פוקימוני המים והחרק של היער מנסים לכבות את הלהבות הצורבות ששורפות את היער שלהם,אתה רואה אותם מצליחים לאט,לאט במשימה שלהם אתה רואה עשרות ומאות עצים שרופים והרוסים,אתה רואה את צ'רלס מסתכל על המגבי שלו ברשע רב,אתה רואה את באבל שלך מתחילה לאגור אומץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"קדיהמ באבל את יכולה לעשות את זה,תזכרי שפעם שעברה הישתמשת ביכולת שלך,תשתמשי בה שוב ואז סילון אקווה בכל הכוח!" אומר לה בחיוך והסתכל על היער השרוף בתמיהה ואחפש שם עצים שלא נשרפו
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;862276][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה הולך למרכז הפוקימונים ואתה רואה את עומר ואת ליאו יוצאים אחריך מהמכון,עומר אומר לך:"אל תדאג ליאור אני קבעתי עם אש עוד כמה דקות ביער החרקים בגללו ורק בגללו המונפרנו שלך נפגע קשות צ'רלס ידע את זה וניצל את זה לטובתו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]לון צוחק ומחזיר את הדבורן הזוהר שלו והוא מוציא את הזורא שלו,אתה מבין שאתה אכלת אותה בגלל שהדבורן שלך לא יודע מתקפות אחרות חוץ ממתקפות על-חושי וזורא הוא מסוג אופל מה שאומר שהדבורן שלך לא יכול להשפיע עליו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד ללון: "אתה מתוחכם אבל בכל זאת ננסה".
" קדימה דבורן תשתמש בראיית העתיד על הזורא של לון"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
עוד לא הבנתי מזה כולכך המתקפה הזאתי ראיית העתיד לא מתקפה עתידית ראיית העתיד
-
[quote=מאסטר אספיון;862276]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"מה ?צ'רלס אמ לי שהוא ריפא את הפוקימונים שלי לפני הקרב שלנו.אז צ'רל שיקר לי כדי שהוא ינצח בדאות.איזה רמאי הצ'רלס הזה"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול מרגיע של שירה שמגיע מתוך יער החרקים,אתה רואה שלאט לאט העצים השרופים חוזרים למצבם המקורי,את עלי העצים היבשים נעלמים ומותירים אחריהם פרחים יפים מאוד,אתה רואה את הירח המלא מופיע במרכז השמיים ממש מעל שדה הקרב שלך ושל צ'רלס,אתה רואה את באבל שלך ממשיכה להילחם בחוזקה נגד המגבי החזק של צ'רלס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא הוא לא שיקר,אך מונפרנו באמת ספג נזק רב מאוד הוא אומנם ריפא לו יותר מחצי מנקודות הסבל שלו אך שריון האש שלו פשוט הרס אותו,זו מתקפה של הכול או כלום,שמעת על המתקפה פיצוץ שגורם לפוקימון המשתמש בו להפסיד אך גורם גם לפוקימון האויב נזק רב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*מתקפה עתידנית היא מכת ברק שנשלחת לשמיים ומגיעה תוך כמה דקות אחרי,ראיית העתיד היא לדעת מה היריב שלך מתכנן,הפוקימון המשתמש ולא מאמן הפוקימון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]דבורן מתחיל לזהור באור מוזר והוא נעלם,לון אומר לך:"נו,אתה לא רציני,שיגור איזו רמה נמוכה ירדת,זורא תשתמש בצל פחד בבקשה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]דבורן למד שיגור![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;863381][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול מרגיע של שירה שמגיע מתוך יער החרקים,אתה רואה שלאט לאט העצים השרופים חוזרים למצבם המקורי,את עלי העצים היבשים נעלמים ומותירים אחריהם פרחים יפים מאוד,אתה רואה את הירח המלא מופיע במרכז השמיים ממש מעל שדה הקרב שלך ושל צ'רלס,אתה רואה את באבל שלך ממשיכה להילחם בחוזקה נגד המגבי החזק של צ'רלס.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"יכול להיות שזה שיימין?" אומר ואז אגיד לבאבל:"תשתמשי בסילון אקווה מהר!" אחייך אלייה ואחפש את הקול שריפא את היער
-
[COLOR=red][FONT=Arial]באבל שלך משתמשת בסילון אקווה חזק מאוד שפוגע באופן ישיר במגבי,אתה רואה שהמגבי שבאבל שלך פגעה בו הוא רק העתק,אתה רואה עוד כעשרה מגבים מוכנים לקרב,אתה מבין שהמגבי של צ'רלס משתמש בצוות כפול בשביל לבלבל בהצלחה את באבל.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;863401][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]באבל שלך משתמשת בסילון אקווה חזק מאוד שפוגע באופן ישיר במגבי,אתה רואה שהמגבי שבאבל שלך פגעה בו הוא רק העתק,אתה רואה עוד כעשרה מגבים מוכנים לקרב,אתה מבין שהמגבי של צ'רלס משתמש בצוות כפול בשביל לבלבל בהצלחה את באבל.[/FONT][/COLOR][/quote]
"באבל תשתמשי בסילון אקווה בצורה סיבובית קח שתפגעי בכל ההעתקים וגם במקורי ואז תשתמשי באקדח מים על המקורי!" אומר לה בחיוך והוציא את בטרי ואגיד לו:"תסתכל על הקרב אני חושב שתהנה מזה
-
[COLOR=red][FONT=Arial]באבל מסתובבת במהירות אדירה בעזרת סילון אקווה חזק במיוחד שפוגע ומעלים את כול עשרת המגבים,אתה רואה שאין אף מגבי בזירה,אתה רואה שמין אחד העצים מגיעה מתקפת מהירות חזקה שפוגעת בבאבל שלך,אתה רואה את המגבי המקורי של צ'רלס מופיע מין המקום שבו הגיעו כוכבי המהירות של מגבי.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;863419][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]באבל מסתובבת במהירות אדירה בעזרת סילון אקווה חזק במיוחד שפוגע ומעלים את כול עשרת המגבים,אתה רואה שאין אף מגבי בזירה,אתה רואה שמין אחד העצים מגיעה מתקפת מהירות חזקה שפוגעת בבאבל שלך,אתה רואה את המגבי המקורי של צ'רלס מופיע מין המקום שבו הגיעו כוכבי המהירות של מגבי.[/FONT][/COLOR][/quote]
"באבל תסתובבי כמה שיותר מהר בסילון אקווה כדי ליצור מערבולת ואז תשתמשי בה נגדו!" אפקוד עלייה בתקווה שתצליח להחזיק את כל המים בסיבובים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;863381][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא הוא לא שיקר,אך מונפרנו באמת ספג נזק רב מאוד הוא אומנם ריפא לו יותר מחצי מנקודות הסבל שלו אך שריון האש שלו פשוט הרס אותו,זו מתקפה של הכול או כלום,שמעת על המתקפה פיצוץ שגורם לפוקימון המשתמש בו להפסיד אך גורם גם לפוקימון האויב נזק רב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*מתקפה עתידנית היא מכת ברק שנשלחת לשמיים ומגיעה תוך כמה דקות אחרי,ראיית העתיד היא לדעת מה היריב שלך מתכנן,הפוקימון המשתמש ולא מאמן הפוקימון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]דבורן מתחיל לזהור באור מוזר והוא נעלם,לון אומר לך:"נו,אתה לא רציני,שיגור איזו רמה נמוכה ירדת,זורא תשתמש בצל פחד בבקשה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]דבורן למד שיגור![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אגיד לדבורן: "wow מגניב למדת שיגור, אז עכשיו תשתמש בשיגור כדי להתחמק מצל הפחד של זורא, וגם תופיע מאחוריי זורא ותנגח בוא בשיא הכוח שלך!!"
ואגיד ללון: "זו לא רמה נמוכה המתקפה הזאת מאוד מועילה".
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;863381][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/
[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לעומר"לא אך צ'רלס הסביר לי על המתקפה לאחר שהפסדתי.איכשהו מונפרנו שלי למד תמתקפה הזה."
-
[COLOR=red][FONT=Arial]באבל שלך כבר חלשה מאוד,צ'רלס אומר לך:"יש לך הזדמנות אחת ויחידה לגרום לה להישאר בקרב,או שהיא תנצח והיא לא את מגבי שלי,או שהיא תפסיד למגבי שלי ויש עוד אופציה אחת ויחידה להחליף אותה בפוקימון אחר שיחליש ואולי ינצח את מגבי וגם באבל שלך תנוח קצת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן,מונפרנו שלך חזק מאוד במיוחד אחרי הקרבות שלך נגדי,תבין ברגע שאגרון ניצח את הצ'ימצ'אר שלך ידעתי שהוא למד את זה,זה משהו שלא ניתן להסביר ראיתי את זה בעיניים שלו וגם שלך יש לשניכם תיאום מושלם כמו שלי ושל הפוקימונים שלי,הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*קיבלת כוכב אדום בגלל שכתבת באנגלית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את דבורן משתמש בשיגור והוא נעלם שוב אך שהוא חוזר אתה רואה שהוא מובס,לון מסביר לך:"תבין מתקפת צל פחד ברגע שהיא מזהה פוקימון מסוג על-חושי היא מנצחת אותו ישירות בלי שום אפשרות להתחמק לכן הפסדת לי,להתראות ילד",לון מחזיר את הזורא שלו וממשיך בדרכו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]הדבורן שלך הפסיד לזורא,הפסדת ללון![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;863775]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן,מונפרנו שלך חזק מאוד במיוחד אחרי הקרבות שלך נגדי,תבין ברגע שאגרון ניצח את הצ'ימצ'אר שלך ידעתי שהוא למד את זה,זה משהו שלא ניתן להסביר ראיתי את זה בעיניים שלו וגם שלך יש לשניכם תיאום מושלם כמו שלי ושל הפוקימונים שלי,הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לעומר"טוב תודה על המידע החשוב.אז להתראות עומר" אני נפרד מעומר והולך למרכז הפוקימונים