היי ארווין
טוב פרשתי לישון..
Printable View
היי ארווין
טוב פרשתי לישון..
חזרתי, עוד 10 דקות אני הולך.
מה יותר טוב? זה:
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/17996991.png[/IMG]
או זה:
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/68407289.png[/IMG]
מה ההבדל בדיוק?
הניק זה ההבדל נכון?
Torah בראשון.
Dentateuch בשני.
לא זה ולא זה תכתוב The Legend
אנשים עשו טובה אם אין לכם מה לעשות עכשיו תקראו את הסיפור שלי, יש קישור בחתימה שלי
פוזון, אחי, אל תעלב, אבל יש לך פרקים בגודל של 3, אנשים רואים כזה דבר הם יורד להם החשק.
הצעתי לך לחלק לחלקים את הסיפור שלך, יש לך כישרון.
אילן, מה הקשר "האגדה" עכשיו? זה סתם נדוש. תורת ארכאוס זה בכלל לסיפור, אתם תבינו בקרוב למה קראתי לו ככה.
טוב אז The Prophesy (הנבואה) זה יותר מתוחכם
פוזון זה באמת די ארוך אולי באמת תחלק לפרקים ככה זה ימשך יותר ויהיה לך יותר קהל
[quote=DarKCry;1026729]פוזון, אחי, אל תעלב, אבל יש לך פרקים בגודל של 3, אנשים רואים כזה דבר הם יורד להם החשק.
הצעתי לך לחלק לחלקים את הסיפור שלך, יש לך כישרון.
אילן, מה הקשר "האגדה" עכשיו? זה סתם נדוש. תורת ארכאוס זה בכלל לסיפור, אתם תבינו בקרוב למה קראתי לו ככה.[/quote]
זה לא ארוך, יש לי פרקים שמגיעים לכמות מטורפת, הסיפור רק התחיל, אם אני אחלק את הפרקים כל הזמן אנשים לא יבינו את העלילה, תחבר את כל הפרקים בסיפורים שלך ותראה שהם מגיעים בקושי לכמות של פרק אמיתי, צריכה לעבור עלילה, בסיפור פרק זה לא חצי דף, זה 5 עמודים.
וכמו שאתה רואה יש קוראים לסיפור, דווקא בגלל שהוא ארוך יותר הוא בונה עלילה טובה יותר, וחשוב לקרוא אז ככל שאתה קורא יותר ככה טוב יותר.
תאמין לי יש פרק אחד שמסיים את העלילה החצי הראשון של הסיפור והוא באורך מטורף, אם אני אחלק את אותו פרק ל3 שלוש חלקים כמו שעל פי הגודל שלו צריך לחלק אז הקוראים לא יבינו כלום.
[quote=po Zon;1026731]זה לא ארוך, יש לי פרקים שמגיעים לכמות מטורפת, הסיפור רק התחיל, אם אני אחלק את הפרקים כל הזמן אנשים לא יבינו את העלילה, תחבר את כל הפרקים בסיפורים שלך ותראה שהם מגיעים בקושי לכמות של פרק אמיתי, צריכה לעבור עלילה, בסיפור פרק זה לא חצי דף, זה 5 עמודים.
וכמו שאתה רואה יש קוראים לסיפור, דווקא בגלל שהוא ארוך יותר הוא בונה עלילה טובה יותר, וחשוב לקרוא אז ככל שאתה קורא יותר ככה טוב יותר.
תאמין לי יש פרק אחד שמסיים את העלילה החצי הראשון של הסיפור והוא באורך מטורף, אם אני אחלק את אותו פרק ל3 שלוש חלקים כמו שעל פי הגודל שלו צריך לחלק אז הקוראים לא יבינו כלום.[/quote]
את האמת שלא, ברגע שרואים רק טקסט ועוד טקסט ועוד טקסט (והרבה), החשק לקרוא יורד. עכשיו ראיתי את האורך של פרק 2 ואמרתי לעצמי "פאק, אין מצב שאני יושב לקרוא את זה". תנסה באמת לחלק את הפרקים שזה גם עוזר לבנות מתח וגם נותן לקרוא יותר ביטחון ונוחות לקרוא את הפרק.
מה לעשות אני לא נרדם?
בוקר טוב
בוקר.. הלכתי לבצפר..