-
[QUOTE=טום רידל;1055991][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האורות נדלקים אבל בקושי אתה רואה אישה צעירה מחייכת ואומרת לך:"אני היא קלייר,ואני היא מנהיגת מכון העיר אורבורג,הקרב הוא אחד על אחד,בעוד שבקרב אסור להחליף פוקימונים,ברור?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר מצליח לפגוע באלקיד אבל זה היה מלכודת,היכולת המיוחדת של אלקיד-סטטיות מופעלת ומשתקת את צ'רמנדר,אלקיד מנצל זאת לטובתו והוא משתמש באגרוף חשמל מדויק להפליא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זורא-צ'ימצ'אר שוב משתנה אך הפעם הוא משתנה לפיקאצ'ו,הזורא-פיקאצ'ו שולח מתקפת ברקים לראלטס שמצליח להדוף את זה בעזרת כדור אור,אתה רואה שהמתקפה מחלישה מאוד את ראלטס,אתה שומע קול שאומר:"גלייד,תשתמש בחרב אור!" אתה רואה גלייד זוהר עם ידיים לבנות פוגע בזורא-פיקאצ'ו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''תגמור אותו עם כדור אור בכל הכוח''
ואחרי שהוא תוקף אני זורק פוכדור עליו
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אזלף מתפרץ מהדלת האדומה,הוא מסתכל עליך,עיניו משתנות לצבע הכחול,אתה רואה הילה כחולה מסביבה של צ'רמנדר,אתה רואה שהיא עפה לכיוון הקיר,אזלף מביט בך ואומר לך:"מצטער,אבל אסור לבני אדם להיכנס בדלת הלבנה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס חלש מידי בשביל להשתמש בכדור אור,אתה שומע את אותו קול שזימן את גלייד אומר לך:"שפוקימוני על חושי משתמשים במתקפות אור הם נחלשים מאוד,מה שאומר שצריך להשתמש במתקפות כאלה רק בתור מוצא אחרון,אתה לא יכול לצפות שפוקימון כמו ראלטס יהיה מספיק חזק בשביל לעמוד בשחרור כזה של כוחות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1056001][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אזלף מתפרץ מהדלת האדומה,הוא מסתכל עליך,עיניו משתנות לצבע הכחול,אתה רואה הילה כחולה מסביבה של צ'רמנדר,אתה רואה שהיא עפה לכיוון הקיר,אזלף מביט בך ואומר לך:"מצטער,אבל אסור לבני אדם להיכנס בדלת הלבנה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס חלש מידי בשביל להשתמש בכדור אור,אתה שומע את אותו קול שזימן את גלייד אומר לך:"שפוקימוני על חושי משתמשים במתקפות אור הם נחלשים מאוד,מה שאומר שצריך להשתמש במתקפות כאלה רק בתור מוצא אחרון,אתה לא יכול לצפות שפוקימון כמו ראלטס יהיה מספיק חזק בשביל לעמוד בשחרור כזה של כוחות".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקול ''בסדר'' ואני מוציא את מריפ ואומר לה ''תתקפי את זורא במכת ברק ובגל הלם''
ואחרי שהיא מתקיפה אני זורק את הפוכדור
-
[QUOTE=טום רידל;1055991][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האורות נדלקים אבל בקושי אתה רואה אישה צעירה מחייכת ואומרת לך:"אני היא קלייר,ואני היא מנהיגת מכון העיר אורבורג,הקרב הוא אחד על אחד,בעוד שבקרב אסור להחליף פוקימונים,ברור?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן"אני אלחם מול קלייר ראשון ואז אתה תילחם נגדה.אם יש לך בעיה שאתה רוצה להיות ראשון רק תגיד לי".אני אומר לקלייר"אוקי אני אלחם בך.קודם תויאי את הפוקימון הראשון שלך ואז גם אני אוציא את הפוקימון שלי לקרב".אני מחכה שקלייר תוציא פוקימון
-
[QUOTE=טום רידל;1056001][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''צ'ארמנדר את בסדר??(רץ אליה ומחזיק אותה בידי)'',
אשאל את צ'אמנדר ואפנה אל אזלף,''אזלף אם לבני אדם אסור להיכנס לדלת הלבנה למה אני שומע צעקות של אדם מעבר לדלת?,מה אתה מסתיר שם אזלף?,מה כזה חשוב שהיית צריך להשתמש בכוחך כדי להרחיק אותי ואת צ'ארמנדר ממנו?,אני לא אוהב שקרים ובטח לא אוהב שפוגעים בחבריי אז בבקשה אל תשקר
לי'',אומר לאזלף בקול בטוח וטיפה חושש.
-
[QUOTE]YamiYugi
אתה שומע קול שאומר לך:"התשובה לשאלה שאתה מחפש לא נמצאת על הקרקע היא נמצאת בשמיים" אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה ענני שלג בשמיים,אתה מסתובב לראות מי דיבר אליך אבל אין שם אף אחד.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו-חזור!" אומר ואחזיר את פיקאצ'ו לפוכדור שלו.לאחר מכן אלך בחשדנות לעיר הבאה.
-
[quote=טום רידל;1055969][COLOR=black][FONT=Arial]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אלקיד בעל יכולת דיוק מדהימה והוא בתוך ים,לא נחל ולא אגם,ים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מנסה ולא מצליח לפגוע באלקיד,אתה רואה שהוא קופץ ושולח מכת ברק,ברגע שהוא חוזר למים הוא מפסיק את הזרם,הוא קופץ ושולח אותו שוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקיי..אם לא נוכל להביס אותו מרחוק בו נשתמש במהירות שלך סניבי ! בו תיקח את האבן / מקל הזה (ואחפש אבן/מקל) ותתקרב אל אלקיד ! אם הוא משתמש במתקפת חשמל תחסום אותה עם המקל/אבן ואם זה לא חשמל אז תתחמק ! ואז תשתמש בחבטה תוך כדיי שאתה חובט בו במקל/אבן ! "
ואחכה שהוא יעשה זאת..
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"לא זה בסדר,עדיף שאני אלמד את השיטה שלה",קלייר מוציאה פוכדור וזורקת אותו לאוויר,לא יוצא ממנו כלום,אתה רואה שמאחוריך יוצאת סניזל קטנה ומרשעת שמתקרבת לכיוונה של קלייר,אתה מבין שזה הפוקימון שלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אזלף בוכה מעט ואומר לך:"דברים איומים קורים מאחורי הדלת הלבנה,הציבו אותי כשומר עליה שנשמות תועות לא יכנסו לשם וימצאו שמה את מותם,אם אתה כול כך רוצה להיכנס" אתה שומע קליק מתכתי והדלת הלבנה נפתחת,אתה רואה כלום חוץ מלובן,אזלף אומר לך בזעם:"עכשיו אי אפשר לסגור אותה,אתה וצ'רמנדר חייבים להיכנס,הדלתות האחרות כולל דלת היציאה נעולות,ניסיתי להגן עליך ועל צ'רמנדר עכשיו מאוחר מדי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרים את האבן שמצאת אתה זורק אותה אך מפספס את אלקיד,אתה רואה שהוא קופץ על איזה גזע עץ ובורח ממך ומהסניבי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו חוזר לפוכדור שלו,אתה ממשיך לכיוון העיר סנופויט,אתה רואה דמות לבנה קטנה,שנראית כמו עץ קטן,אתה מבין זה סנובר קטן וחמוד ולא סתם סנובר אלא סנובר זוהר![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמריפ שלך משתמשת בגל הלם שמפספס בחוט השערה את זורא-פיקאצ'ו שמצליח לברוח לך עמוק לתוך מערות הר קורונט,אתה רואה שהגלייד הזוהר נעלם באור אדום,אתה מבין שהמאמן שלו החזיר אותו לפוכדור שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1056038][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"לא זה בסדר,עדיף שאני אלמד את השיטה שלה",קלייר מוציאה פוכדור וזורקת אותו לאוויר,לא יוצא ממנו כלום,אתה רואה שמאחוריך יוצאת סניזל קטנה ומרשעת שמתקרבת לכיוונה של קלייר,אתה מבין שזה הפוקימון שלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקלייר"אם כך אני אשתמש בצ'ימצ'אר שלי שיש לו סוג אש שחזק על סוג הקרח של סניזל שלך".אני זורק את הפוכדור לכייון הזירה ומוציא את צ'ימצ'אר שלי לקרב ואומר לו"טוב תרוץ לעבר סניזל ותקוף אותוה בשריטות החזקות שלך"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]קלייר מחייכת חיוך קטן ואומר לסניזל שלה:"סניזל תשתמשי במתקפת סיבוב מים" אתה רואה שברגע שצ'ימצ'אר יוצר מגע עם סניזל,סניזל מתחילה להסתובב ויוצרת מעגל מים שפוגע ישירות בצ'ימצ'אר המסכן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Bhrui10
צ'רמנדר מצליח לפגוע באלקיד אבל זה היה מלכודת,היכולת המיוחדת של אלקיד-סטטיות מופעלת ומשתקת את צ'רמנדר,אלקיד מנצל זאת לטובתו והוא משתמש באגרוף חשמל מדויק להפליא.[/QUOTE]
"סטטיות..." "רגע יש לי נוגדן לשיתוק!" אחרי שאפעיל את הנוגדן אומר "צעקה קודם כלן כדי להחלישו ואז שריטה חזקה!"
-
[QUOTE]YamiYugi
פיקאצ'ו חוזר לפוכדור שלו,אתה ממשיך לכיוון העיר סנופויט,אתה רואה דמות לבנה קטנה,שנראית כמו עץ קטן,אתה מבין זה סנובר קטן וחמוד ולא סתם סנובר אלא סנובר זוהר![/QUOTE]
"וואוו!" אומר ואבחן את הסנובר "זה סנובר זוהר!" ולאחר מכן אומר לסנובר:"רוצה קרב?"
-
[QUOTE=טום רידל;1056038][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אזלף בוכה מעט ואומר לך:"דברים איומים קורים מאחורי הדלת הלבנה,הציבו אותי כשומר עליה שנשמות תועות לא יכנסו לשם וימצאו שמה את מותם,אם אתה כול כך רוצה להיכנס" אתה שומע קליק מתכתי והדלת הלבנה נפתחת,אתה רואה כלום חוץ מלובן,אזלף אומר לך בזעם:"עכשיו אי אפשר לסגור אותה,אתה וצ'רמנדר חייבים להיכנס,הדלתות האחרות כולל דלת היציאה נעולות,ניסיתי להגן עליך ועל צ'רמנדר עכשיו מאוחר מדי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרים את האבן שמצאת אתה זורק אותה אך מפספס את אלקיד,אתה רואה שהוא קופץ על איזה גזע עץ ובורח ממך ומהסניבי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו חוזר לפוכדור שלו,אתה ממשיך לכיוון העיר סנופויט,אתה רואה דמות לבנה קטנה,שנראית כמו עץ קטן,אתה מבין זה סנובר קטן וחמוד ולא סתם סנובר אלא סנובר זוהר![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמריפ שלך משתמשת בגל הלם שמפספס בחוט השערה את זורא-פיקאצ'ו שמצליח לברוח לך עמוק לתוך מערות הר קורונט,אתה רואה שהגלייד הזוהר נעלם באור אדום,אתה מבין שהמאמן שלו החזיר אותו לפוכדור שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ''טוב לא נורא'' ואני הולך לחפש פוקימוני אש וחרק כדי לנצח את מנהיגת המכון
-
[QUOTE=טום רידל;1056038][B][
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרים את האבן שמצאת אתה זורק אותה אך מפספס את אלקיד,אתה רואה שהוא קופץ על איזה גזע עץ ובורח ממך ומהסניבי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
התכוונתי שסניבי ישתמש בחבטה על האבן תוך כדי שהוא חובט לכיוון פרצופו של אלקיד..לא אני ..
~~~~
אני אומר לסניבי "מהר ! אנו יכולים להשיג אותו ! " אומר ואז אחפש איזה גזע קטן גם כן ואתחיל לחתור לכיוון הים הפתוח עם או בלי ספיר..
-
[QUOTE=טום רידל;1055969][COLOR=black][FONT=Arial][B][U][SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שג'ון קצת מוטרד ממה שקרה עכשיו עם רד-איי ועם שלי,אתה והוא מצליחים בסופו של דבר לפתוח את כלובו של פיקו הווינגל,אתה רואה אותו יוצא החוצה,אתה רואה את האיש הזקן מופיע פתאום ואומר לכם:"תודה לכם ילדים".[/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]
"בבקשה אדוני."אגיד לאיש הזקן ואז אמשיך בדרכי עם ג'ון לעיר אורבורג.