-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
רוצה רומאנס במשחק?
---
אתה דורך על אבן בולטת אבל הרצפה נפערת תחתיך.
סאלי תופסת בידך ומושכת אותך על המיטה המתכתית.
''יש לי רעיון'' היא אומרת ומזנקת מהמיטה אל האבן.
תולשת אותה ממקומה ונופלת לבור שנפער תחתיך קודם.
אתה יודע שהוא מוביל למרתף, מה תעשה?[/quote]
בכיף, למה לא.
----------------------
"סאלי!מה את עושה?" אצעק לסאלי ולאחר מכן אמשיך ללכת רק על אבנים שקועות.
-
[QUOTE=Tigraro;1241318][b]ליאור~לי אוזומאקי-[/b]
גו ליאור! גו ליאור! תעשה לי גלגול Xd
---
אתה מתרומם בפרץ אנדרנלין וקופץ הכי גבוה שאתה יכול.
הדבר הרע שקרה לך כתוצאה מזה הוא שדפקת את הראש בתקרה והתעלפת.
נדבר הטוב הוא שנחתת על ג'אמפר והקרב הסתיים בתיקו.
אתה מתעורר במעין מרפאה, אתה במיטה, גבס מעליך עוטף את ראשך.
ג'אמפר במיטה לידך, גבס סביב ידו הימנית.[/QUOTE]
XD
-------------------------
אני אומר לג'אמפר " נתת קרב מצוין ואני מבין שהקרב בינו נגמר בתיקו.רק חבל שקפצתי גבוה מידי ודפקתי את הראש בקיר.מזל שלא חטפתי זעזוע מוח,למרות שרציתי אחד כזה.אתה יודע מתי נשתחרר מהמרפאה ?"
-
[B][COLOR=navy]תדרגו בבקשה את המ"ת על חמישה כוכבים :D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]מעדיף את הצבע הזה או את ה[/COLOR][COLOR=yellowgreen]קודם[/COLOR][COLOR=purple]?[/COLOR]
[COLOR=#800080]---[/COLOR]
[COLOR=#800080]"למה רצית זעזוע מוח?" הוא שואל אותך בגיחוך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתה יכול ללכת מהמרפאה, סיימו לטפל בך, חסר רק שאנג'י תוריד לך את התחבושות ואז אתה משוחרר".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתה יודע.." הוא אומר ספק לעצמו ספק לך "היית מעולף 3 ימי-..." ונרדם בפיהוק.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=blue]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]מתישהו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]---[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אני ממליץ לך ללכת לרסטאם" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"הוא יכול לעזור לך להבהיר את שאלותיך ולענות עליהם, והוא מבין היחידים שיודע איך יוצאים מכאן".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"לנושא אחר" הוא מחייך "החנות שלי שם, תבוא לקנות!" הוא נכנס לחנות שממולך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=#008080]"בורינג!" הוא צועק ומפהק תוך כדיי "אבל איך שבא לך".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"נותנים לך מצב ואתה צריך להגיד מה תעשה במצב כזה, אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?"[/COLOR]
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]תערוך/תגיב מחדש..[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]יש 2 בעיות:[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]האבן נלקחה, לאן תלך?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הדבר היחיד שאתה יכול לדרוך עליו זאת המיטה, חוץ מזה שסאלי לא איתך..[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כל שאר החדר נפתח למעין צינור עצום שמוביל למטה.[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1241523]
[B]מאי~רין קאגאמינה-[/B]
''רסטאם אחראי על הקבלה לAD'' הוא אומר כאילו זה מובן מאליו.
''איזה נמר?'' הוא תוהה ''לא ראיתי נמר כאן, רק אותך ואת היצורים הרגילים''.[/QUOTE]
" AD? מה זה? O: " אומר בסקרנות.
" ו.. הנמר, נו, זה שהיה כאן לפני כמה דקות. הוא היה פה ופתאום הוא קפץ לעברי והיה אור נורא חזק, ואז מצאתי את עצמי פה, " אומר לו.
-
רוצה רומאנס במשחק?
---
אתה דורך על אבן בולטת אבל הרצפה נפערת תחתיך.
סאלי תופסת בידך ומושכת אותך על המיטה המתכתית.
''יש לי רעיון'' היא אומרת ומזנקת מהמיטה אל האבן.
תולשת אותה ממקומה ונופלת לבור שנפער תחתיך קודם.
אתה יודע שהוא מוביל למרתף, מה תעשה?
[/quote]
בכיף, למה לא.
----------------------
"סאלי!" אומר ואקפוץ אל הבור עם סאלי.
-
[B][COLOR=magenta]מאי~רין קאגאמינה-[/COLOR][/B]
[COLOR=magenta]"AD? מה זה?" את שואלת בסקרנות.[/COLOR]
[COLOR=magenta]"ו.. הנמר, נו, זה שהיה כאן לפני כמה דקות. הוא היה פה ופתאום הוא קפץ לעברי והיה אור נורא חזק, ואז מצאתי את עצמי פה" את אומרת לו.[/COLOR]
[COLOR=magenta]"AD זה ראשי תיבות של "אנטי דינאקס", ארגון שמן הסתם, פעיל כנגד דינאקס" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=magenta]"דינאקס הוא יצור מרושע שהוחזר מעולם המתים והתמזג עם טי רקס" הוא מסביר "הוא מעוניין להשיג את כל תשעת אבני הטיטאנים".[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]"דלטוקוס, האלף הזקן שהיה משרתו בעבר, החזיר אותו".[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]"דומה לסיפור שלי" הוא נבהל "למרות שאני כמה שנים כאן.. אני לא זוכר אותו במדויק".[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]"לקחת אותך לרסטאם, לביסטיה?" הוא שואל ומשנה נושא.[/COLOR]
[COLOR=red]"סאלי!" אתה קופץ לתוך הבור.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה עומד במרתף, סאלי עומדת לידך, מביטה סביב בחשדנות.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"צריך לצאת מכאן בחשאי" היא ממלמלת אליך "אבל איך?"[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1242078][B][COLOR=magenta]מאי~רין קאגאמינה-[/COLOR][/B]
[COLOR=magenta]"AD? מה זה?" את שואלת בסקרנות.[/COLOR]
[COLOR=magenta]"ו.. הנמר, נו, זה שהיה כאן לפני כמה דקות. הוא היה פה ופתאום הוא קפץ לעברי והיה אור נורא חזק, ואז מצאתי את עצמי פה" את אומרת לו.[/COLOR]
[COLOR=magenta]"AD זה ראשי תיבות של "אנטי דינאקס", ארגון שמן הסתם, פעיל כנגד דינאקס" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=magenta]"דינאקס הוא יצור מרושע שהוחזר מעולם המתים והתמזג עם טי רקס" הוא מסביר "הוא מעוניין להשיג את כל תשעת אבני הטיטאנים".[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]"דלטוקוס, האלף הזקן שהיה משרתו בעבר, החזיר אותו".[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]"דומה לסיפור שלי" הוא נבהל "למרות שאני כמה שנים כאן.. אני לא זוכר אותו במדויק".[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]"לקחת אותך לרסטאם, לביסטיה?" הוא שואל ומשנה נושא.[/COLOR]
[/QUOTE]
למה וורוד?! [COLOR="DarkOrchid"]תעשה[/COLOR] [COLOR="Plum"]סגול [/COLOR]3:
או [COLOR="DeepSkyBlue"]תכלת[/COLOR], זה גם טוב.
----
" אממ.. " אני אהרהר, " אבל.. מה עם אח שלי? הוא בטח מחכה לי ודואג לי עכשיו.... " אומר בדאגה לאייס.
-
[COLOR="Plum"][B]מאי~רין קאגאמינה-[/B]
''אח שלך?'' הוא שואל אותך '' לא ראיתי אנשים אחרים כאן''.
''ראיתי ממוזגים, אבל המיזוג לא קורה כל כך מהר''.
''אני מבטיח לך, שאם הוא כאן אני יעזור לך למצוא אותו, שאף אחד..''
''יאבד..'' הוא נחנק מעט, עינייו נראות עצובות ''עוד מישהו..''
[/COLOR]
-
"סאלי!" אתה קופץ לתוך הבור.
אתה עומד במרתף, סאלי עומדת לידך, מביטה סביב בחשדנות.
"צריך לצאת מכאן בחשאי" היא ממלמלת אליך "אבל איך?"[/quote]
"נתחיל בינתיים ללכת.אח"כ נראה מה יקרה." אומר לסאלי ואלך בזהירות אל המדרגות.
-
[QUOTE=Tigraro;1242043][B][COLOR=navy]תדרגו בבקשה את המ"ת על חמישה כוכבים :D[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]מעדיף את הצבע הזה או את ה[/COLOR][COLOR=yellowgreen]קודם[/COLOR][COLOR=purple]?[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתה יכול ללכת מהמרפאה, סיימו לטפל בך, חסר רק שאנג'י תוריד לך את התחבושות ואז אתה משוחרר".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתה יודע.." הוא אומר ספק לעצמו ספק לך "היית מעולף 3 ימי-..." ונרדם בפיהוק.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]מתישהו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]---[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אני ממליץ לך ללכת לרסטאם" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"הוא יכול לעזור לך להבהיר את שאלותיך ולענות עליהם, והוא מבין היחידים שיודע איך יוצאים מכאן".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"לנושא אחר" הוא מחייך "החנות שלי שם, תבוא לקנות!" הוא נכנס לחנות שממולך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#008080]"נותנים לך מצב ואתה צריך להגיד מה תעשה במצב כזה, אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]תערוך/תגיב מחדש..[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]יש 2 בעיות:[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]האבן נלקחה, לאן תלך?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הדבר היחיד שאתה יכול לדרוך עליו זאת המיטה, חוץ מזה שסאלי לא איתך..[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כל שאר החדר נפתח למעין צינור עצום שמוביל למטה.[/COLOR][/QUOTE]
"רגע!" אני קורא, תולש ענף גדול מהעץ ורץ אחריו לתוך החנות. אני שואל אותו "מי זה בכלל רסטאם? איך אני אמור להגיע אליו?". אני מנסה תוך כדי לבחון את עצמת הלסת שלי ע"י לעיסת הענף.
-
[QUOTE=Tigraro;1242130][COLOR="Plum"][B]מאי~רין קאגאמינה-[/B]
''אח שלך?'' הוא שואל אותך '' לא ראיתי אנשים אחרים כאן''.
''ראיתי ממוזגים, אבל המיזוג לא קורה כל כך מהר''.
''אני מבטיח לך, שאם הוא כאן אני יעזור לך למצוא אותו, שאף אחד..''
''יאבד..'' הוא נחנק מעט, עינייו נראות עצובות ''עוד מישהו..''
[/COLOR][/QUOTE]
" הא? אתה נראה עצוב.. " אומר בפליאה,
" בכל מקרה, אתה יכול לקחת אותי לראטסאם הזה? 3: " אשאל אותו בחיוך קטן ~ D:
-
[quote=Tigraro;1242043]
[/quote]
אחשוב טיפה ואומר לו:"אנסה מה כבר יכול לקרות?" ואכנס לחדר שבו מלמדים לחימה תאורתית
-
[QUOTE=Tigraro;1242043][B][COLOR=navy]תדרגו בבקשה את המ"ת על חמישה כוכבים :D[/COLOR][/B]
.[/COLOR][/QUOTE]
מעדיף תסגל
------------------------------------------------------
אני אומר לג'אמפר בתקווה שישמע אותי כשהוא ישן " תודה על המידע, לא היה לי מושג שהיתי מעולף במשך 3 ימים אחרי הקרב שלנו ". אני גם אלך לי לישון ואחכה שאנג'י תגיע ותוריד את התחבושת ממני
-
[quote=Tigraro;1235961][B]תגובות קצרות, ממהר[/B]
[B][COLOR=darkgreen]אלמוג~רוברט ברני-[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]"אני יכול לשגר אותך לקיק, המאסטר יעזור לך לחזור לעולמך" הוא אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בעזרת האימונים בקיק תוכל לתרום להשמדת דינאקס, ואולי אף ייפול בגורלך לחפש אחר אבן".[/COLOR]
[/quote]
"טוב בסדר אבל אני בטוח שאוכל לעזור לכם, אני לא חזק מספיק. אבל בכל זאת אצליח לעזור." אני עונה. "אבל אי-אפשר שלגר, זה לדבר שבאמת קיים! ומי זה בכלל קיק?!" אני ממשיך את דברי בפליאה וכעס. 'מה הוא חושב שאני פטי שיאמין לכל החפירות שלו?!' אני חושב לעצמי.
-
שם פרטי: השם הפרטי שלכם
שם במשחק: לוק קאסטלאן
כינוי בפורום: [COLOR=#000000]Deino Man[/COLOR]
תיאור מראה של הדמות: גובהו של לוק היה גבוה במעט מהממוצע הרגיל.
עיניו הכחולות העמוקות משקפות שבעברו היה סבל רב,כמו ענני סערה.. אך הוא התאמץ להסתיר זאת.
ידיו היו כחושות ומחושלות היטב, כך גם רגליו. שיערו הבלונדיני השופע התבדר לכל הכיוונים.
דבר אחד סימל את עברו במלוא מובן המילה: צלקת שנמתחה מפיו לעינו הימנית.
אופי: לוק בעצמו לא יודע מה זהותו האמיתית, כל הזמן חי כעבד, אף פעם לא נתנו לו לחשוב, או להראות משהו חוץ מעבודה. הוא תמיד היה מגושם ודי טיפש. עד המהפכה שהוביל. מאז לוק הבין משהו, שחוץ מהתכונות הרעות יש עוד תכונה, הוא אף פעם לא יוותר.
רקע: ללוק לא היה עבר ממש צוהל ושמח. למעשה, כל חייו עבד בתור עבד לממלכה קדומה שחיה ביערות הג'ונגל הסבוך. הוא ושאר חבריו היו שבויים שנתפסו על ידי אנשי הממלכה, ומאז רק סבל ועוני ידעו. הם היו שמונה, ומכיוון שהם היו מועטים הם סבלו הרבה יותר, ככל שניתן. הם היו צריכים להשיג מים לכולם, לצוד חיות בשבילם, להלל את האלוהים שלהם, ולהשיג להם כל דבר שהוטל עליהם לעשות. לוק ממזמן היה מיואש, הוא ידע שאין תקווה, שככה הוא יישאר תמיד, אבל אז משהו בו השתנה, הוא ראה משהו בשמיים, חיה מעופפת, שלא ידע מה שמה. אבל היא הייתה זהובה, וחופשייה. הוא התחיל לחבוט באנשי הממלכה, וגם חבריו, הם התחילו לנופף נשקים לכל עבר שלקחו מהאנשים. הם התחילו להפוך את המאזן, למרות שלא הייתה סיבה לשום תקווה בשבילם.הם הצליחו להשתחרר, הם חבטו ועילפו כל איש ממלכה שהוא, כולל השליט. השליט הוציא סכין ושיסע את פניו של לוק, כאב עז פילח אותו. אך לוק לא ויתר וכרת את ראשו, מאז היה דממה. הם היו חופשיים, הם לקחו אספקה ומזון ככל שיכלו וברחו משם. רק לוק נשאר, עומד בשקט מול גווית השליט, הוא הרגיש כאילו הלחי שלו נפתחה, והוא קיווה שזו הייתה רק הרגשה.
חודשים עברו וחבריו והוא הקימו מחנה בג'ונגל, וחגגו כל יום על ניצחונם. לוק שמח איתם אבל עם הצלקת שנותרה על פניו, לא נראה שהוא שמח לגמרי. הוא יצא מהמחנה כעבור כמה ימים וניסה לשקם את עצמו במסע עצמי. דבר אחד משך את תשומת לבו במשך ימים, הציפור הזהובה שהוא ראה. הוא כבר ידע לזהות אותה, זה היה עיט עם מקור קשיח וחזק. הוא ניסה לעקוב אחריה כל הזמן.
חיה שאיתה הדמות ממוזגת: עיט זהוב
איך התמזגתם איתה?: לוק כבר חודשים הלך לבדו ביער, בלי חברים, בלי מזון, בלי מים. הוא כבר שקל בכובד ראש עם לוותר או לא. צווחה הדהדה בראשו לפתע והוא הרים את ראשו, העיט הזהוב חג מעליו ונחת לידו, לוק הביט בו בכיליון עיניים. לוק התקרב אליו אט-אט וניסה לגעת בו, לגעת בנוצות הזהובות המנצנצות שלו. אבל הוא שמע משהו, משהו כמו רעם הברק.. הוא הביט לשמיים וראה ניצנוץ כחול מחשמל מעליו שהתקרב אליו ואל הנץ, מאז.. הוא השתנה.
הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל: [B]תקרא הכל השקעתי בזה... P=[/B]