חזרתי
Printable View
חזרתי
בוקר טוב דניס
אהלן ארווין, מה שלומך?
יש לי היום בגרות
דרך אגב אני ממהר אז אני הולך להתכונן
יום טוב לכולם .
בהצלחה ארווין
תודה רבה דניס
הלכתי
אני כאן
המינוס בלבחור את האנשים שאתה רושם למ"ת שלך
הם בדרך כלל יותר גדולים ממני וגומרים מאוחר.
[quote=Chopper;1103738]המינוס בלבחור את האנשים שאתה רושם למ"ת שלך
הם בדרך כלל יותר גדולים ממני וגומרים מאוחר.[/quote]
במקרה שלי אני כמעט ולא הולך לבית ספר יותר, ואני נרקב בבית, אז קצת לרצוח יצורים מוזרים בדרגון בול לא יזיק. (הולך להגיב עכשיו)
[QUOTE=LordAbizi;1103741]במקרה שלי אני כמעט ולא הולך לבית ספר יותר, ואני נרקב בבית, אז קצת לרצוח יצורים מוזרים בדרגון בול לא יזיק. (הולך להגיב עכשיו)[/QUOTE]
למה אתה לא הולך לבצפר? O.O
הגעתי
[quote=Chopper;1103743]למה אתה לא הולך לבצפר? O.O[/quote]
מה יש לי לעשות שם? כל יום הוא או יום מתכונת או יום לפני מתכונת או יומיים לפני מתכונות (אפשר להחליף את המילה מתכונת בבגרות). ככה שיוצא שעד שיגמרו הבגרויות יש לנו רצף של ימי הכנה ובגרויות שבהם לא הולכים (או קצת הולכים) לבית הספר, והבגרות האחרונה שלי היא ב-12.06, ואז מה, מי ילמד אותי במשך שמונה ימים עד ה-20.06?
למרות שאולי אני עדיין אלך לבית הספר גם אחרי ה-12.06, בשביל לא לעבור על החוק.
[QUOTE=LordAbizi;1103748]מה יש לי לעשות שם? כל יום הוא או יום מתכונת או יום לפני מתכונת או יומיים לפני מתכונות (אפשר להחליף את המילה מתכונת בבגרות). ככה שיוצא שעד שיגמרו הבגרויות יש לנו רצף של ימי הכנה ובגרויות שבהם לא הולכים (או קצת הולכים) לבית הספר, והבגרות האחרונה שלי היא ב-12.06, ואז מה, מי ילמד אותי במשך שמונה ימים עד ה-20.06?
למרות שאולי אני עדיין אלך לבית הספר גם אחרי ה-12.06, בשביל לא לעבור על החוק.[/QUOTE]
רמת הדיבור שלך ירדה פלאים! ישר כוח!
[quote=Chopper;1103755]רמת הדיבור שלך ירדה פלאים! ישר כוח![/quote]
זאת כמובן, משום שבזבזתי את כל כושר הביטוי שלי על כתיבת החיבור במתכונת בלשון. אני צריך לחכות עד שזה יחזור אליי. (דהיינו: LordAbizi must recharge)