-
[quote=LordAbizi;1122387]אם נתאמץ מספיק, נגיע למסקנה שמה שאמרתי הוא אכן הסיבה, שהרי, מאיפה קיבלת את המושג בנוגע למה זה "תינוקי ומגעיל"? ממה שהחברה כפתה עליך.[/quote]
ממה שנראה לי שהוא תינוקי ומגעיל.. מה אתה תגיד על "דורה"? זה גם כן תינוקי בדיוק אותו הדבר..
פעם פוקימון הייתה סדרה טובה עם פוקימונים טובים וכל הדמויות היו עגולות ומתאימות אבל עכשיו כל הדמויות שטוחות וחסרות משמעות..
-
[quote=Naruto;1122392]ממה שנראה לי שהוא תינוקי ומגעיל.. מה אתה תגיד על "דורה"? זה גם כן תינוקי בדיוק אותו הדבר..
פעם פוקימון הייתה סדרה טובה עם פוקימונים טובים וכל הדמויות היו עגולות ומתאימות אבל עכשיו כל הדמויות שטוחות וחסרות משמעות..[/quote]
לא ראיתי דורה, אין לי מה לאמר.
זה רק אשליה. אתה לא באמת יכול לבחון. גם אתה השתנית, וגם הסדרה השתנתה. לכן אתה לא יכול לקבוע מה באמת מגמת הסדרה.
-
[quote=LordAbizi;1122396]לא ראיתי דורה, אין לי מה לאמר.
זה רק אשליה. אתה לא באמת יכול לבחון. גם אתה השתנית, וגם הסדרה השתנתה. לכן אתה לא יכול לקבוע מה באמת מגמת הסדרה.[/quote]
דרך הראייה שלי על דברים לא השתנתה, אני עדיין חושב דברים שחשבתי לפני כן ובאותה הדרך אני שופט את פוקימון
-
[quote=Naruto;1122398]דרך הראייה שלי על דברים לא השתנתה, אני עדיין חושב דברים שחשבתי לפני כן ובאותה הדרך אני שופט את פוקימון[/quote]
בטח שזה מה שתחשוב, שהרי, כשאתה נוסע באוטובוס, העולם זז אחורה, ואתה עומד במקום.
אבל אני בכלל סוטה מהנושא. אז את הסדרה פוקימון אתה שונא, אבל למה את משחקי התפקידים? שהרי, כל קשר בין משחקי התפקידים והסדרה מקרי בהחלט.
-
-
[quote=LordAbizi;1122405]בטח שזה מה שתחשוב, שהרי, כשאתה נוסע באוטובוס, העולם זז אחורה, ואתה עומד במקום.
אבל אני בכלל סוטה מהנושא. אז את הסדרה פוקימון אתה שונא, אבל למה את משחקי התפקידים? שהרי, כל קשר בין משחקי התפקידים והסדרה מקרי בהחלט.[/quote]
אני שונא גם משחקי תפקידים מבוססי פוקימון..
-
-
[quote=Naruto;1122410]אני שונא גם משחקי תפקידים מבוססי פוקימון..[/quote]
אבל כאן אתה צריך להמציא נימוק אחר. אתה לא יכול לאמר שהדמויות נהיו שטחיות ולא מעניינות.
-
היי, עידן, מה נשמע?
תגיד, אתה מכיר את המשחק pokemon tower defense?
-
-
תבלה, אבי Xd
---
מישהו מכיר את הסדרה "האופה הגדול הבא"?
זה בערוץ דיסקברי.
-
[quote=LordAbizi;1122413]אבל כאן אתה צריך להמציא נימוק אחר. אתה לא יכול לאמר שהדמויות נהיו שטחיות ולא מעניינות.[/quote]
בשביל משחקי תפקידים יש לי סיבה אחרת.. זה משעמם O:
יש מלא פעמים מקרים של עלילה דומה וכמעט אף אחד לא באמת משקיע במשחק שלו..
חוץ מזה שאני לא סובל את הפוקימונים, השמות שלהם ואיך שהם נראים..
-
אהלן חברה
מזמן כבר לא הגבתי בנוד
-
סיימת לראות האנימה שבגללה נטשת אותנו? D:
ואני מזכיר לך, תראה Sora No Otoshimono
-
[QUOTE=Naruto;1122435]סיימת לראות האנימה שבגללה נטשת אותנו? D:
ואני מזכיר לך, תראה Sora No Otoshimono[/QUOTE]
אם אתה מתכון לועידה? אז כן סימתי לפני מס' שעות
אפשר תקציר למה שאמרת ?