-
יואב יש לי עוד אסטרטגיה.
לדוגמא שבלבאזור תופס את היריב עם הגפנים,ואז הוא מגיע אליו ומשחרר עליו אבקת הערלה.
או שפוקימון קרח מקפיא את הרגליים של היריב,אחרי זה הוא יוצר גוש קרח ומעיף אותו על היריב בחוזקה ואם יש עוד זמן אז הוא יוצר זירת קרח ומחליק עליה כך שהוא מהיר יותר.
[quote=The Pizza;1138485]אני אומר את האמת העירומה.
תכלס, לקחתי משפט חכם ועידכנתי אותו.
אני לא אומר שזה טוב, אבל זה נכון.[/quote]
..
-
[quote=Druddigon man;1138505]אז נכון שאתה ליד מישהו שמעשן כל הזמן העשן עוקב אחרייך..?
XD[/quote]
זה נכון.
זה פשוט מעצבן.
אני עובר ליד בחור מעשן, בגלל הנתונים המפחידים על עישון פאסיבי אני עוצר את הנשימה עד שאני כמעט נחנק(כעבור איזה דקה וחצי כשאני כבר קילומטרים ממנו), ועדיין אני מריח עשן! כמו שאמרו בצחוק מהעבודה- זה מעצבן!
-
-
[QUOTE=DarKodak;1138508]יואב יש לי עוד אסטרטגיה.
לדוגמא שבלבאזור תופס את היריב עם הגפנים,ואז הוא מגיע אליו ומשחרר עליו אבקת הערלה.
או שפוקימון קרח מקפיא את הרגליים של היריב,אחרי זה הוא יוצר גוש קרח ומעיף אותו על היריב בחוזקה ואם יש עוד זמן אז הוא יוצר זירת קרח ומחליק עליה כך שהוא מהיר יותר.
..[/QUOTE]
יש לי גם אסטרטגיה לפוקימון עשב, מתאימה לזירה עם עצים:
הפוקימון (נגיד באלבאזור) משתמש בהצלפת גפן על שני עצים קרובים כדי לתפוס אותם, רץ אחורה ומשחרר כך שהוא עף על היריב. אני קורא לזה "רוגטקת גפנים."
-
מי [COLOR=silver]לא [/COLOR]כאן?
-
[QUOTE=DarKodak;1138508]יואב יש לי עוד אסטרטגיה.
..[/QUOTE]
יואב לא פה...
אני יכול להשתמש באחד המ"תים שלי בשיטות האלה..?
עריכה: יואב כן פה XD
-
[QUOTE=Druddigon man;1138516]יואב לא פה...
אני יכול להשתמש באחד המ"תים שלי בשיטות האלה..?[/QUOTE]
אני כן פה :) ואם אתה צריך אני יכול להביא לך מחסן שלם של כאלה, תסתכל למשל מעלייך.
-
מה הבעיה להמציא אסטרטגיות? Xd
-
[QUOTE=Real Spartan;1138518]מה הבעיה להמציא אסטרטגיות? Xd[/QUOTE]
בוא נראה אותך ממציא... תן משהו טוב לפוקימון חשמל, משהו שאתה המצאת.
-
[quote=Real Spartan;1138511]תקרא בעמוד הקודם אברם[/quote]
סבבה צחי.
איזה התפתחות יכולה להיות לו? ערבי בכותנת פסים?
-
[QUOTE=Real Spartan;1138452]אם אתה צריך עזרה, יונתן, אני כאן [=[/QUOTE]
לא נראה לי שאצטרך עזרה,הדבר היחיד שאולי אזדקק לעזרה בו זה התגים,אני לא טוב בכל הקטע של הציור ממוחשב...
אבל אני אקח תגים מממחוזות אחרים אולי..
-
[quote=Druddigon man;1138516]יואב לא פה...
אני יכול להשתמש באחד המ"תים שלי בשיטות האלה..?
עריכה: יואב כן פה XD[/quote]
כמובן.
אבל עדיף שתצפה בקרבות מכון ביוטיוב,יש שם אלפי אסטרטגיות ואם תשתמש בהן רוב הסיכויים שתנצח.
תסתכל ביוטיוב,כמו לדוגמא מה שהיה עם סוואלו ופיקאצ'ו "שריון רעם".
זה מתאים לך,כי יש לך אלקיד והוטהוט אבל תצטרך לפתח את נוקטאול כי הוטהוט קטן מדי.
שריון הרעם נראה בקרב המכון השביעי של אש בהואן.
[quote=cladino;1138517]אני כן פה :) ואם אתה צריך אני יכול להביא לך מחסן שלם של כאלה, תסתכל למשל מעלייך.[/quote]
גם אני.
[quote=Real Spartan;1138518]מה הבעיה להמציא אסטרטגיות? Xd[/quote]
אין בעיה.
-
אני יכול להכין לך
---
יואב תן לי 6 מתקפות אני אמציא לך משהו
---
איך השם Balanster לפייק?
-
-
יואב יש לי אחד לפוקימון נורמאל
לדוגמא איווי,היא יכולה לעשות נגיד זנב ברזל עם תנופה של מתקפה מהירה,זה ייתן לה פוש רציני!