הייי מור כאן.
יש לך מסן?
Printable View
הייי מור כאן.
יש לך מסן?
[QUOTE=white_angel;1151879]כבר ראינו מי צחק בסוף. XD[/QUOTE]
הפועל בגביע :P
[quote=Krauser;1151871]אבטיח
חצי אבטיח
רבע אבטיח
עוד אבטיח
שליש אבטיח
מה מופיע פעם בשניה,פעם בשבוע ופעם בשנה?
אביזי- אני לא מאמין שהדחקת את קיומי אבל ילדים אחרים אתה זוכר..
לא משנה תגיד מה עבר עליך מאז שעברת מהמועדונית?[/quote]
עברתי מהמועדנית כי עברתי לבית ספר א.ד. גורדון. שם הייתי פחות או יותר שפוי, אך עם דיבוק קל על דרגון בול. עם הזמן הדיבוק בדרגון בול התחלף בדיבוק בפוקימון, ואז הכרתי את Pokemon.co.il - פורום פוקימון הישן. עם הזמן הדיבוק בפוקימון התחלף בדיבוק במייפל סטורי, שהחזיק זמן רב. בה בעת התפתח דיבוק למתמטיקה. השילוב הקטלני של מתמטיקה ומייפל סטורי התיחל לערעור הנפשי שלי והתחלה בהדרדרות שלי. עם המייפל סטורי קצת הפסקתי, אם כי לא מרצוני.. אני עדיין תמיד חושב על לחזור. עם המתמטיקה, כפי שכולם רואים, לא עצרתי ואני גם לא מתכוון לעצור. לאחרונה ראיתי כמה אנימות שנתנו כמה תשובות יפות מאוד על העולם ולכן רק ערערו את מצבי הנפשי.
היום הייתי קרוב יותר להתחרפנות מאי פעם.
וזה סיפור החיים שלי!
[QUOTE=LordAbizi;1151883]עברתי מהמועדנית כי עברתי לבית ספר א.ד. גורדון. שם הייתי פחות או יותר שפוי, אך עם דיבוק קל על דרגון בול. עם הזמן הדיבוק בדרגון בול התחלף בדיבוק בפוקימון, ואז הכרתי את Pokemon.co.il - פורום פוקימון הישן. עם הזמן הדיבוק בפוקימון התחלף בדיבוק במייפל סטורי, שהחזיק זמן רב. בה בעת התפתח דיבוק למתמטיקה. השילוב הקטלני של מתמטיקה ומייפל סטורי התיחל לערעור הנפשי שלי והתחלה בהדרדרות שלי. עם המייפל סטורי קצת הפסקתי, אם כי לא מרצוני.. אני עדיין תמיד חושב על לחזור. עם המתמטיקה, כפי שכולם רואים, לא עצרתי ואני גם לא מתכוון לעצור. לאחרונה ראיתי כמה אנימות שנתנו כמה תשובות יפות מאוד על העולם ולכן רק ערערו את מצבי הנפשי.
היום הייתי קרוב יותר להתחרפנות מאי פעם.
וזה סיפור החיים שלי![/QUOTE]
והנה 10 שניות שעברו מהחיים שלי ולא יחזרו אף פעם :O
אלוןןןן נו מה אף אחד לא יכול לכבד את הזהות שאני מנסה ליצור פה?! למה לאביזי קוראים דניאל אבל אתם קוראים לו אביזי?
אין צדק בעולם
וכן יש לי
[QUOTE=Krauser;1151877]כן זה קצת פחות מצחיק,יותר מצחיק ההשפלה שחיפה עברה ב4-1
מרוב ששפשפתי את העיניים לראות אם אני רואה נכון לא ראיתי טוב למחרת.. :O[/QUOTE]
כן.. :um_face:
[QUOTE=ZiGzAg;1151880]הייי מור כאן.
יש לך מסן?[/QUOTE]
היי קודק, מה קורה?
[QUOTE=Krauser;1151882]הפועל בגביע :P[/QUOTE]
אתה עוד מעט מקדיש! אתה מקדיש לי..? :doubt:
אביזי,שלחתי לך תיקון של המשחק.
[quote=Krauser;1151885]והנה 10 שניות שעברו מהחיים שלי ולא יחזרו אף פעם :O
אלוןןןן נו מה אף אחד לא יכול לכבד את הזהות שאני מנסה ליצור פה?! למה לאביזי קוראים דניאל אבל אתם קוראים לו אביזי?
אין צדק בעולם
וכן יש לי[/quote]
אסור לך לחשוב על העבר. אם תשקע כול הזמן במחשבות על העבר, לעולם לא יוכל להיות שינוי. כדי לשנות את העולם, צריך לזנוח את העבר, ולחשוב על העתיד! אל תחשוב על 10 השניות שאיבדת, אלא על 10 השניות שתאבד!!
והשם שלי לא חשוב, את הזהות שלי קובעים המעשים שלי!!
@Gaara
ראיתי, היום אני פשוט על סף חירפון, ולבדוק משחק לא יעזור לי בזה. אני אודה לך אם תבין שאני אשלח את ההערות שלי רק מחר.
[QUOTE=Krauser;1151882]הפועל בגביע :P[/QUOTE]
אני מדבר על האליפות ןאם כבר הזכרנו את הגביע אם אתה והקבוצה הזאת כל כך גאים על משחק של גול מקרי בהתחלה ו90 דקות של בונקר מגעיל אז שיהיה. XD
[quote=Druddigon man;1151887]כן.. :um_face:
היי קודק, מה קורה?
אתה עוד מעט מקדיש! אתה מקדיש לי..? :doubt:[/quote]
לא הוא מקדיש רק לי..
[QUOTE=Druddigon man;1151887]כן.. :um_face:
היי קודק, מה קורה?
אתה עוד מעט מקדיש! אתה מקדיש לי..? :doubt:[/QUOTE]
אל תדאג השנה גם אנחנו נהיה טובים,במיוחד כי אנחנו כנראה מביאים את טשבלאלה, וואלק איזה שם יש לו אני מת שהוא יבקיע מלא גולים בשביל שהשדרנים יצרחו את השם שלו..
אני בוחר לא להקדיש,לאות הזדהות עם חבריי שפרשו,וכמו שהם לא מגיבים כאן יותר אני לא אקדיש יותר.
משה-בונקר שמונקר.. מוריניו עשה מזה קריירה
[QUOTE=Naruto;1151891]לא הוא מקדיש רק לי..[/QUOTE]
זה מזכיר לי עוד שאלה
משה, מה "ארר..."?
[quote=Krauser;1151892]אל תדאג השנה גם אנחנו נהיה טובים,במיוחד כי אנחנו כנראה מביאים את טשבלאלה, וואלק איזה שם יש לו אני מת שהוא יבקיע מלא גולים בשביל שהשדרנים יצרחו את השם שלו..
אני בוחר לא להקדיש,לאות הזדהות עם חבריי שפרשו,וכמו שהם לא מגיבים כאן יותר אני לא אקדיש יותר.[/quote]
ושוב את שוקע במחשבות על העבר...
לעזאזל, אף אחד כאן לא יודע לחשוב כמו זרו. מצד שני, גם אני לא חי בעתיד, אלא אני חי בהווה, אבל זה עדיף מלחיות בעבר.
צ'ארלס זי בריטניה אודה בידי עולם ה-C, אך שנייזל בסך הכל הפך לעבד של זרו (יהא אשר יהא מי שמאחוריו).
מסקנה:
לחיות בהווה רווחי מלחיות בעבר.
[QUOTE=Gaara;1151888]אביזי,שלחתי לך תיקון של המשחק.[/QUOTE]
נקווה לטוב D:
[QUOTE=Krauser;1151892]אל תדאג השנה גם אנחנו נהיה טובים,במיוחד כי אנחנו כנראה מביאים את טשבלאלה, וואלק איזה שם יש לו אני מת שהוא יבקיע מלא גולים בשביל שהשדרנים יצרחו את השם שלו..
אני בוחר לא להקדיש,לאות הזדהות עם חבריי שפרשו,וכמו שהם לא מגיבים כאן יותר אני לא אקדיש יותר.
משה-בונקר שמונקר.. מוריניו עשה מזה קריירה[/QUOTE]
אין לי בעיה עם בונקר שלא כמו לאחרים אבל זה היה ממש מעצבן איך ששיחקתם בגמר. XD
[quote=Krauser;1151892]אל תדאג השנה גם אנחנו נהיה טובים,במיוחד כי אנחנו כנראה מביאים את טשבלאלה, וואלק איזה שם יש לו אני מת שהוא יבקיע מלא גולים בשביל שהשדרנים יצרחו את השם שלו..
משה-בונקר שמונקר.. מוריניו עשה מזה קריירה[/quote]
תקדיש לותיקים,
פתרון מושלם