[QUOTE=Machine X;1195024]אוקיי,כולם ללמוד,אל תשקיעו באף פורום כי ההשקעה שלכם שווה לת**[/QUOTE]
צודק!
Printable View
[QUOTE=Machine X;1195024]אוקיי,כולם ללמוד,אל תשקיעו באף פורום כי ההשקעה שלכם שווה לת**[/QUOTE]
צודק!
[QUOTE=Tigraro;1195025]זה ממש לא נכון יואב
לא כי אין לי כוח מהאייפוד וכבר קראתי את כולם נראלי[/QUOTE]
ממש לא נכון? בוא נסתכל ביחד בפורום מוזיקה,יש שם איזשהו אשכול שעובר את החמישים צפיות,או את החמש תגובות? אחד,וגם זה רק בצפייה אחת.
[QUOTE=Primo;1195026]לא קיבלת ניהול למוזיקה מה הביג דיל נעשה שוב[/QUOTE]
מה הקשר? תסתכל במה שהגבתי לדניס.
עריכה-שיט! דאבל! לא מספיקות כל הצרות?!
[QUOTE=Machine X;1195029]ממש לא נכון? בוא נסתכל ביחד בפורום מוזיקה,יש שם איזשהו אשכול שעובר את החמישים צפיות,או את החמש תגובות? אחד,וגם זה רק בצפייה אחת.[/QUOTE]
אני אף פעם לא אהבתי את פורום מוזיקה, אני לא ממש מתעניין בנושא, אבל אתה משקיע ולא מתייחסים, זה מגעיל בעיני (למרות שגם אני לא ממש מתייחס)
אני קראתי את האשכולות שלך, אני חייב להגיד שהם מאוד מושקעים וזה העלה את המוניטין שלך אצלי
פורום ירוק היה ככה אבל החייאתי אותו, בפעם האלף שאני כותב את זה
תנסה לפתוח משחקי פורום אולי זה יגביר את הפעילות
[QUOTE=Tigraro;1195032]אני קראתי את האשכולות שלך, אני חייב להגיד שהם מאוד מושקעים וזה העלה את המוניטין שלך אצלי
פורום ירוק היה ככה אבל החייאתי אותו, בפעם האלף שאני כותב את זה
תנסה לפתוח משחקי פורום אולי זה יגביר את הפעילות[/QUOTE]
משחקי פורום? מה זה שווה אם אף אחד במילא לא נכנס?
תאמין לי שלזה ייכנסו, ואז תנצל את זה שהוא פעיל ותפרסם הרבה סיקורים
[QUOTE=Machine X;1195033]משחקי פורום? מה זה שווה אם אף אחד במילא לא נכנס?[/QUOTE]
כי לא ממש מתעניינים במוזיקה בפורום (אני אוהב רק את גרין דיי) כמו במו"ד (מבוכים ודרקונים) שרותם מתעצל מלמחוק תקולל פורום מבוכים ודרקונים!
[QUOTE=Tigraro;1195034]תאמין לי שלזה ייכנסו, ואז תנצל את זה שהוא פעיל ותפרסם הרבה סיקורים[/QUOTE]
בוא נראה..תסתכל את החידון של ארווין-כמעט כלום אנשים.
יש משחקים שהם לא חידונים
תעשה כמו ווינר כזה, שכולם יציעו שירים ואז יהיה סקר ומי שינצח יקבל ווינר לשלושה ימים או משהו אני הייתי נרשם זה בטוח
[QUOTE=Primo;1195023]אם מוכרים משחק שאתה יוצר למה אתה צריך לקנות אותו?[/QUOTE]
>>
דבר ראשון לא יצרתי תמשחק זה יותר שילוב של מאתים מיליון מנגות שיוצרים משחק מושלם (בשבילי XD)
ודבר שני צחקתי םם
[QUOTE]אני אף פעם לא אהבתי את פורום מוזיקה, אני לא ממש מתעניין בנושא, אבל אתה משקיע ולא מתייחסים, זה מגעיל בעיני (למרות שגם אני לא ממש מתייחס)
[/QUOTE]
צדיק ~
[QUOTE]אוקיי,כולם ללמוד,אל תשקיעו באף פורום כי ההשקעה שלכם שווה לת**[/QUOTE]
אתה לא יכול להכריח אנשים לראות דברים שלא מעניינים אותם ~
אתה מעדיף לקבל מיליון תגובות של כל הכבוד מאנשים שלא באמת קראו את הסיקור המלצה וכו'
או חמש תגובות של אנשים שבאמת אכפת להם ?
[QUOTE=The Flupy;1195041]>>
דבר ראשון לא יצרתי תמשחק זה יותר שילוב של מאתים מיליון מנגות שיוצרים משחק מושלם (בשבילי XD)
ודבר שני צחקתי םם
צדיק ~
אתה מעדיף לקבל מיליון תגובות של כל הכבוד מאנשים שלא באמת קראו את הסיקור המלצה וכו'
או חמש תגובות של אנשים שבאמת אכפת להם ?[/QUOTE]
זה לא נחמד להיות ציני
[QUOTE=Conscript;1195043]זה לא נחמד להיות ציני[/QUOTE]
מישהו אמר שאני נחמד :S?
[QUOTE=The Flupy;1195045]מישהו אמר שאני נחמד :S?[/QUOTE]
לא אני :P
[QUOTE=The Flupy;1195041]>>
ודבר שני צחקתי םם
צדיק ~
או חמש תגובות של אנשים שבאמת אכפת להם ?[/QUOTE]
אני מעדיף לקבל מעט התייחסות,כי אני לא משקיע סתם ככה,אני משקיע כדי שאנשים יראו יהנו. ואתה צודק-אני פשוט אפסיק להשקיע שם וזהו.