[quote] תומר-פוצ'י.. חח שם חמוד אתה חוזר לעיר 3 בדרך אתה רואה חנות פוקי
[/quote]אני אכנס לחנות לקנות קצת אספקה
Printable View
[quote] תומר-פוצ'י.. חח שם חמוד אתה חוזר לעיר 3 בדרך אתה רואה חנות פוקי
[/quote]אני אכנס לחנות לקנות קצת אספקה
סטיב- אתה סורק את איווי הפוקדע אומר ''איווי יודע כדור צל,זנב ברזל ודחיפה''[/quote]
יפה אני אומר ומוציא את וורמפל בשביל לעשות הכרות ואז אני נותן אוכל לפוקימונים שלי וגם לי.
אופק- לאחר ויכוחים רבים האחות גקוי נכנסת. אתה מחכה בחוץ ופתאום ילדה שמחזיקה פוקימון שעטו בשמיכה נכנסת בבהלה למרכז
תומר-מה אתהנ קונה?
סטיב-אתם אולים בשקט רב ופתאום אתם שומעים רעש.אץם מסתובבים ולא רואים כום ולכן וזרים לאכול אבל שמים לב שחלק מהאוכל נעלפ
פששש מי זאת
אני לא מגן על אף אחד
עכשיו תחפפו מפה אני רוצה לאתגר את המכון!
מה היא רוצה?
[QUOTE=ttrrtte;1220738]אופק- לאחר ויכוחים רבים האחות גקוי נכנסת. אתה מחכה בחוץ ופתאום ילדה שמחזיקה פוקימון שעטו בשמיכה נכנסת בבהלה למרכז
תומר-מה אתהנ קונה?
סטיב-אתם אולים בשקט רב ופתאום אתם שומעים רעש.אץם מסתובבים ולא רואים כום ולכן וזרים לאכול אבל שמים לב שחלק מהאוכל נעלפ[/QUOTE]
אני אשאל אותה היא?
יאיר-אתה מתקרב ורואה את הנערה מבריחה את האנשים בשניות
אוהד- האנשים גוררים אותך בשקט לפינה ממלמלם משהו ומופיעה מעבר סודי לבסיס של לן!
אופק- הילדה מציגה את עצמה בתור שרה ומראה לך שהפוקימון העטוף בבד הוא שרומיש זוהר שנראה פצוע מאוד
פששש אני ישאל אותה למה הם פחדו ממנה?
[QUOTE=ttrrtte;1220743]יאיר-אתה מתקרב ורואה את הנערה מבריחה את האנשים בשניות
אוהד- האנשים גוררים אותך בשקט לפינה ממלמלם משהו ומופיעה מעבר סודי לבסיס של לן!
אופק- הילדה מציגה את עצמה בתור שרה ומראה לך שהפוקימון העטוף בבד הוא שרומיש זוהר שנראה פצוע מאוד[/QUOTE]
מסכן אגיד לשרומיש ואשאל את שרה ארם היא מאמנת פוקימונים ואם כן אשאל אותה אם היא רוצה להצטרף למסע שלי
[quote]
תומר-מה אתהנ קונה?[/quote]
אספקה של אוכל ואוכל נוזלי ואת הספר המדריך למרפא המתחיל למקרה שאחד התינוקות שלי יחלו ולא יהיה מרכז פוקימונים באזור
יאיר- הילדה תציג את עמה בתור שרונה ותאמר שזה פשוט יש לה דרגונייט שיכול למחוץ אותם במכה אחת
אופק- שרה תהנהן בראשה ואמרה ''אשמח להצתר!!'' ושאלה איזה פוקימונים יש לך?
תומר-המוכר מוסר לך את האספקה ושאל ''יש לנו כרטיס לוטו בהנחה רק ב10 ש''ח הפרסים נצאים בעמ' הראשון בחנות אתה מעוניין ב1?w'
פייה יופי עכשיו מה עם מהפוקימונים שלי? הם התעלפו כבר?
[QUOTE=ttrrtte;1220748]יאיר- הילדה תציג את עמה בתור שרונה ותאמר שזה פשוט יש לה דרגונייט שיכול למחוץ אותם במכה אחת
אופק- שרה תהנהן בראשה ואמרה ''אשמח להצתר!!'' ושאלה איזה פוקימונים יש לך?
תומר-המוכר מוסר לך את האספקה ושאל ''יש לנו כרטיס לוטו בהנחה רק ב10 ש''ח הפרסים נצאים בעמ' הראשון בחנות אתה מעוניין ב1?w'[/QUOTE]
יש לי:מטפוד,זורארה,בייליף,שיימן,פיצ'ו,ריאלו,סנילי ודלטיני אומר לה איזה יש לך?
[QUOTE]
תומר-המוכר מוסר לך את האספקה ושאל ''יש לנו כרטיס לוטו בהנחה רק ב10 ש''ח הפרסים נצאים בעמ' הראשון בחנות אתה מעוניין ב1?w' [/QUOTE]
כן