-
מרקוס-לפני שתפתח תאמר לי בפרטי טוב? כי אולי אלך עוד מעט, וליתר ביטחון אוכל אולי מקום שמור?
______________________________________________________________________-
''מה זאת אומרת?'' שואלת מאיה בחשדנות, ''טוב...טוב... תראו מה יש לנו כאן'' נשמע לפתע קול, אתה מסתובב ורואה חייל במדים שחורים, ''אתם תהיו תוספת מצויינת'' הוא אומר שוב ומוציא שני פוקדורים שחורים מכיסו ''מרקוס תשגר אותנו מכאן עכשיו!'' אומרת מאיה בשפת הפוקימונים כמעט בצרחה
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279063]מרקוס-לפני שתפתח תאמר לי בפרטי טוב? כי אולי אלך עוד מעט, וליתר ביטחון אוכל אולי מקום שמור?
______________________________________________________________________-
''מה זאת אומרת?'' שואלת מאיה בחשדנות, ''טוב...טוב... תראו מה יש לנו כאן'' נשמע לפתע קול, אתה מסתובב ורואה חייל במדים שחורים, ''אתם תהיו תוספת מצויינת'' הוא אומר שוב ומוציא שני פוקדורים שחורים מכיסו ''מרקוס תשגר אותנו מכאן עכשיו!'' אומרת מאיה בשפת הפוקימונים כמעט בצרחה[/QUOTE]
"טוב בוא נחזור לבית הגדול" אומר ואשגר אותנו לביתי ואחשוב איך להסביר את זה לאמי.
*יש לך כבר מקום שמור שלחתי לך מזמן בפרטי יש גם לעומר אבל לא בטוח שיהיה לו
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279059]מרקוס-אתה רואה לרגע חושך, רק חושך, ואז אור אתה עומד במקום אליו רצית להשתגר, מאיה לידך מטושטשת לגמרי היא קמה ומנקה את פרסותיה אשר התלכלכו בבוץ, היא מסתכלת עלייך בזעם מהול פחד, ''מרקוס, איפה אנחנו? מרקוס?!''
סקוט-גאסטלי משתמש בכדור צל ופעימת אופל אשר משתלבים יחדיו ויוצרים גל אופק ובמרכזו כדור, ''וופוריאון תתחמק!'' אתה שומע אץ מנהיג המכון, ''וופו'' עונה וופוריאון ומתחמק הצידה, אך גל האופל מתפרש על כל הזיה ולא ניתן לברוח ממנו, ועל כן וופוריאון נפגע ועף לאחור, ''יפה מאוד!'' אתה משבח את גאסטלי שמחכה לפקודתך הבאה, ''וופוריאון גלישה!'' נשמע קול מניג המכון[/QUOTE]
"אוקיי גסטליי,תשתמש בעל חושי על הגל ותכלא את ופוריאון בתוך הגל,ולאחר מכן פעימת אופל על הגל!" אני צועק בחיוך.'זה יכול לעבוד,אני מאוד מקווה שגסטליי חזק מספיק.מי יודע,אולי הוא יתפתח באמצע הקרב." אני חושב לעצמי.
-
מרקוס-אה סבבי ובסוף ני בוחרת בדייג'מון אחר ~זאת היה הפתעה~ פשוט התקדמתי בתוכנית ונדלקתי על אחר\___________---
''אני הולכת! אני לא מאמינה ששיגרת אותנו לשם!'' אומרת מאיה בכעס, והיא מתחילה להתרחק אל תוך היער הסמוך לביתך, ''להתראות מרקוס'' אומרת מאיה ונכנסת אל מעמקי היער, עד שאינך רואה אותה יותר
סקוט-גאסטלי משתמש בעל חושי על הגל שעוטף את וופוריאון, הגלישה של וופוריאון אינה מצליחה, גאסטלי משתמש בכדור צל על כדור הגל אשר מתפוצץ ווופוריאון נופל מעולף, ''חזור! פולוואד צא!'' נשמע קולו של מנהיג המכון ומולך עומד פולוואג קטן ולוחמני
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279080]מרקוס-אה סבבי ובסוף ני בוחרת בדייג'מון אחר ~זאת היה הפתעה~ פשוט התקדמתי בתוכנית ונדלקתי על אחר\___________---
''אני הולכת! אני לא מאמינה ששיגרת אותנו לשם!'' אומרת מאיה בכעס, והיא מתחילה להתרחק אל תוך היער הסמוך לביתך, ''להתראות מרקוס'' אומרת מאיה ונכנסת אל מעמקי היער, עד שאינך רואה אותה יותר
סקוט-גאסטלי משתמש בעל חושי על הגל שעוטף את וופוריאון, הגלישה של וופוריאון אינה מצליחה, גאסטלי משתמש בכדור צל על כדור הגל אשר מתפוצץ ווופוריאון נופל מעולף, ''חזור! פולוואד צא!'' נשמע קולו של מנהיג המכון ומולך עומד פולוואג קטן ולוחמני[/QUOTE]
*תגלי אחרת לא אדע מי אבל תגלי בה"פ
"אני אחזיר אותה טוב אימא אני בבית ובבקשה אל תיבהלי" אומר במבוכה.
-
מרקוס- אתה מסביר לאמך את כל מה שקרה, מתחילת המסע ועד הנקודה הנוכחית, ''טוב..'' אומרת אמך המומה מן הסיפור, היא לוקחת סלסלה ישנה ומרפדת אותה בכרית נוחה ושמה בא שמיכה, ואז מניה אותך בחדאך על יד המיטה שלך, ''לחברה הזאת שלך, מאיה עם תחזור'' היא הולכת ומשאירה אותך לבדך בחד, אתה מסתכל על המחשב שלך, על מדף הספרים ופשוט שמח להיות בבית, כעט תוכל לעשות מה דתרצה, 'יש לי יום חופשי' אתה חושב לעצמך באושר
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279089]מרקוס- אתה מסביר לאמך את כל מה שקרה, מתחילת המסע ועד הנקודה הנוכחית, ''טוב..'' אומרת אמך המומה מן הסיפור, היא לוקחת סלסלה ישנה ומרפדת אותה בכרית נוחה ושמה בא שמיכה, ואז מניה אותך בחדאך על יד המיטה שלך, ''לחברה הזאת שלך, מאיה עם תחזור'' היא הולכת ומשאירה אותך לבדך בחד, אתה מסתכל על המחשב שלך, על מדף הספרים ופשוט שמח להיות בבית, כעט תוכל לעשות מה דתרצה, 'יש לי יום חופשי' אתה חושב לעצמך באושר[/QUOTE]
"אימא מה אוכלים לארוחת ערב כי אני רוצה להבהיר אולי אני פוקימון עכשו אבל אני אוכל אוכל רגיל" אשאל את אמי ואבהיר לה.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279001]
תומאס- הפוקימונים שלך מיד מתחילים לטאטא ולנקות, לסדר ולתפור, ותוך מס' דקות החדר חוזר למצבו המקורי, ביינתים לילך קמה מפהקת, לפתע עייני נפקחות בבהלה, אתה שם לב שהיא מאזינה היטב למשהו ומריחה את האזור למרות שהיא בצורתה האנושית, ''הם פה! הם חזרו לתפוס אותי ברח ברח ברח'' היא צווחת בדיוק שחלון החדר מתפוצץ וחמישה אנשים עטויים מדים שחורים, ובראשם איש אשר נראה שונה מן השאר, ''רון..'' אומרת לילך בבהלה
[/QUOTE]
"עוד פעם אתה רון זה לא די מיושן אז צא צ'ימצ'אר להביור בכל הכח" אני אומר בציניות ואז משנה לרצינות
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279080]מרקוס-אה סבבי ובסוף ני בוחרת בדייג'מון אחר ~זאת היה הפתעה~ פשוט התקדמתי בתוכנית ונדלקתי על אחר\___________---
סקוט-גאסטלי משתמש בעל חושי על הגל שעוטף את וופוריאון, הגלישה של וופוריאון אינה מצליחה, גאסטלי משתמש בכדור צל על כדור הגל אשר מתפוצץ ווופוריאון נופל מעולף, ''חזור! פולוואד צא!'' נשמע קולו של מנהיג המכון ומולך עומד פולוואג קטן ולוחמני[/QUOTE]
"אוקיי. גסטליי,תשתמש בעל חושי פעם נוספת,ותטיח את פוליוואג בריצפה. לאחר מכן תשתמש בכדור צל משובל בפעימת אופל! אם הוא מנסה לתקוף אותך,תשתמש ביכולות הרוח שלך ותתחמק!" אני צועק לו בחיוך.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279001]
מקס- ''אמ..כן בטח'' אומבר דבש ומסמיקה מעט, הפוקימונים שלכם לוחצים יידים ומשחקים מעט, אתם יוצאים מן מרכז הפוקימונים ודבש שואלת ''מקס, היית כבר במכון העיר? עם לא אז נלך עכשיו, אני כבר זכיתי בתג שלי'' היא מראה ללך תג אפור-חום חסר צורה
[/QUOTE]
"בטח שאני רוצה" אני אומר בביטחון "בשביל זה כל הדרך הזאת"
אני מסתכל עליה ורואה שהיא מסמיקה, אני מחייך חזרה ושם יד מאחורי הראש שלי בביישנות.
"אז... איפה המכון הזה? בואי נזוז!" אני אומר נחוש וסוגר את היד שלי לאגרוף חזק
-
מרקוס-אמך שופכת לקערית מעט מרק עוף מן הסיר של הכריים, אתה אוכל הנאנ וכך גם אמך ששואלת, ''אז החברה הקטנה שלך חזרה?'', אמך ביטה בך בציפייה לתשובה, ''עם לא אקח בחזרה את הסלסילה שהנחתי בחדרך'' היא ממשיכה את משפטה
תומאס-אתה משתמש בצ'מצ'אר שתוקף את רון בעזרת להביור, ''לא יפה'' אומר רון בחיוך נבזי, קיר הגנה עוטף אותו, מן הצד אתה רואה אלאקאזם, ''כל הכבוד אלקאזם, על חושי עכשיו!'' אומר רון עם מבט מטורף בעיינים
סקוט-גסטליי משתמש במתקפת על חושי אשר פוגעת בפוליוואג ומטיחה את פוליוואג בריצפה. גאסטלי טוען כדור צל משובל בפעימת אופל, פולוואג נפגע ומתעלף בוא במקום, ''צא..'' אומר מנהיג המכון וממלמל משהו על כ שהוא לא מאומן, מולך עומד מג'יקארפ אשר מנסה לזוז על האדמה הקשה ללא הצלחה
מקס-דבש מלווה אותך אל המכון, אתם עוברים דרך כמה סמטות ונעמדים מול בניין אפור וגדול, אתה נכנס וצועק''באתי לאתגר אותך'' מולך נעמד מנהיג המכון, הוא אומר ''צא '' ללא שום גינונים מיותרים, ומולך נעמד ג'יאודוד לוחמני במיוחד
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279820]
סקוט-גסטליי משתמש במתקפת על חושי אשר פוגעת בפוליוואג ומטיחה את פוליוואג בריצפה. גאסטלי טוען כדור צל משובל בפעימת אופל, פולוואג נפגע ומתעלף בוא במקום, ''צא..'' אומר מנהיג המכון וממלמל משהו על כ שהוא לא מאומן, מולך עומד מג'יקארפ אשר מנסה לזוז על האדמה הקשה ללא הצלחה
[/QUOTE]
"אוקיי גסטליי,תשתמש בעל חושי ואז פעימת אופל משולבת בכדור צל!" אני צועק לגסטליי בנחישות."לא משנה מה מג'יקארפ עושה,תשתמש ביכולות הרוח שלך ותחמוק! ולאחר מכן,תנסה להשתמש בצל לילה!" אני צועק לגסטלי.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279820]
תומאס-אתה משתמש בצ'מצ'אר שתוקף את רון בעזרת להביור, ''לא יפה'' אומר רון בחיוך נבזי, קיר הגנה עוטף אותו, מן הצד אתה רואה אלאקאזם, ''כל הכבוד אלקאזם, על חושי עכשיו!'' אומר רון עם מבט מטורף בעיינים
[/QUOTE]
"אלקאזם אתה באמת רוצה לעזור לו? צימצ'אר שוב להביור" אני אומר בכעס
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279820]מרקוס-אמך שופכת לקערית מעט מרק עוף מן הסיר של הכריים, אתה אוכל הנאנ וכך גם אמך ששואלת, ''אז החברה הקטנה שלך חזרה?'', אמך ביטה בך בציפייה לתשובה, ''עם לא אקח בחזרה את הסלסילה שהנחתי בחדרך'' היא ממשיכה את משפטה
מקס-דבש מלווה אותך אל המכון, אתם עוברים דרך כמה סמטות ונעמדים מול בניין אפור וגדול, אתה נכנס וצועק''באתי לאתגר אותך'' מולך נעמד מנהיג המכון, הוא אומר ''צא '' ללא שום גינונים מיותרים, ומולך נעמד ג'יאודוד לוחמני במיוחד[/QUOTE]
"אממ.. תודה את יודעת הבנתי משהו אם אני אברה אז אני יכול להראות כמו בנאדם" אומר בזמן שאלגום מן המרק.
-
[B][I][U][COLOR="Red"]היי חבר'ה סורי שלא הגבתי זמן מה שבוע עמוס.. אולי גם בימים הקרובים לא אוכל להגיב עמכם הסליחה[/COLOR][/U][/I][/B]
סקוט-"אוקיי, גסטליי,תשתמש בעל חושי ואז פעימת אופל משולבת בכדור צל!" אתה צועק לגסטליי בנחישות רבה הנראת לעין, "לא משנה מה מג'יקארפ עושה,תשתמש ביכולות הרוח שלך ותחמוק! ולאחר מכן,תנסה להשתמש בצל לילה!" אתה מוסיף, העל חושי פוגע בגאסטלי בעוצמה רבה, ומיד אחריו גם פעימת האופל המשולבת בכדור צל, היוצרת מתקפה חזקה ומדהימה להפליא, אתה רואה עשן מעוצמת המכה, תוך מס' שניות מתפזר העשן ואתה רואה ''מג'יקארפ צלוי'' כפי שניתן לכנות אותו, מנהיג המכון מחזיר את המג'יקארפ שלו לפוקדור ומגיש לך את תג המכון, תג כחול כים בצורת טיפה במסגרת זהב, ''הרווחת אותו ביושר'' הוא משבח אותך בחיוך
תומאס-"אלקאזם אתה באמת רוצה לעזור לו?'' אתה שואל את אלאקזם בכעס, אתה לא נותן לאלקזאם יכולת לענות ומיד אומר בכעס ניכר לעין ''צ'ימצ'אר להביור!'', צ'מצ'אר מביט על אלאקזאם בנחישות ויוצא בלהביור חזק ביותר על אלאקזאם שנרתע לאחור, לפתע אלקאזם נעלם, ולפני שאתה מבין מה קורה הוא מופיע מאחוריי צ'ימצ'אר ופוגע בוא בעזרת קרן על חושית בגבו, 'שיגור..' אתה חושב לעצמך בלחץ בזמן שצ'מצ'אר קם בקושי על גליו, חבול כולו אך מוכן להילחם שוב
מרקוס- "אממ.. תודה את יודעת הבנתי משהו אם אני אברה אז אני יכול להראות כמו בנאדם" אתה אומר לאמא שלך בזמן שאתה לוגם מן המרק שאמך נתנה לך לאכול, ''זה תלוי, עם אתה יכול'' אומרת אמך ואומרת לך לנסות, אתה ממקד את כל כוחותייך ומנסה להשתנות אך ללא הצלחה, אמא שלך מחייכת ברכות ואומרת ''אתה עוד לא חזק מספיק'' אתה מסיים את המרק ואמך שואלת מה רצונך לעשות עכשיו