אביזי אני רוצה להרשם למשחק שלך.. אז בבקשה תפרסם אותו.
Printable View
אביזי אני רוצה להרשם למשחק שלך.. אז בבקשה תפרסם אותו.
[quote=Uzumaki Naruto;1270059]אביזי אני רוצה להרשם למשחק שלך.. אז בבקשה תפרסם אותו.[/quote]
אין סיכוי שבעולם שאני עושה את זה. זה פיסת הכבוד האחרונה שנותרה לי. ברגע שאני אפרסם את המשחק הזה, אני אדרדר לבור שאין ממנו יוצאים. הדרך היחידה שלי להשאר בחיים זה לא לפרסם את המשחק הזה לעולם!!!
ואם הנושא היה כל כך מעניין, הייתם גם יכולים לקרוא את הסיפור שלי באחת משלוש הפעמים שהוא פורסם.
מהעובדה שהסיפור שלי [B]מת[/B] בפעם השלישית כבר, נובע שאין התעניינות בנושא המשחק.
אתה יכול להעביר לי אותו באופן פרטי?
[quote=Uzumaki Naruto;1270062]אתה יכול להעביר לי אותו באופן פרטי?[/quote]
אני יכול, אבל לא נראה לי שאני רוצה לעשות את זה.
אה ומצאתי תשובה טובה יותר להודעה הקודמת שלך:
"לא נראה לי שמנהל חתם יאשר לי את המשחק."
יופי אביזי, תשובה בוגרת.
מי יירשם לשמחק מבוכים ודרקונים אם אני אעשה כזה?
מצחיק ועצוב באותו הזמן..
[quote=Aichi Sendou;1270056]אני כול כך משועמם שאני שוקל לפתוח מחדש מ''ת של [B]פוקימון [/B][תבינו לאיזו דרגת שיעמום ירדתי,השלב הבא זה להמציא מ''ת פוקימון חדש][/quote]
אל תגזים.
אני לדוגמה כבר לקראת סוף בניית מ"ת של פוקימון. אבל לפני שתגידו שזה עלוב..
אני משקיע בזה כמעט שנה, של פייקים שלי, הספרייטים של המאמנים יהיו שלי, התמונות של המקומות יהיו שלי, המפה תהיה שלי.. זה יהיה זינוק ענקי שיהיה כרוך רק בטוב.
[quote=LordAbizi;1270057]גם אם זה כרוך בלמלא טופס הרשמה שאורכו כדף וחצי בוורד בTIMES NEW ROMAN 12?
המשחק מבוסס על הסיפור שלי, שבתורו מבוסס על MAPLE STORY. אך הציטוט הבא מהמשחק שלי מסביר זאת בצורה הטובה ביותר:
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אני אחזור על כך פעם נוספת – המשחק עלול להראות דומה, לפחות בשלושת המבטים הראשונים, למייפל סטורי, אך [B]בשום פנים ואופן הוא אינו מיועד באופן בלעדי לשחקני משחק הרשת, ובשום פנים ואופן לא יהיה יתרון לאלו שהם שחקני המשחק על פני אלו שלא שמעו על המשחק מימיהם!![/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman]יגעתי."[/FONT][/quote]
אז אני אברר מעט על מייפל סטורי. כי באמת שאין לי שמץ על המשחק ><
ולא.. לא תהיה לי בעיה.
[QUOTE=~Donphan~;1270067]אל תגזים.
אני משקיע בזה כמעט שנה, של פייקים שלי, הספרייטים של המאמנים יהיו שלי, התמונות של המקומות יהיו שלי, המפה תהיה שלי.. זה יהיה זינוק ענקי שיהיה כרוך רק בטוב.
ולא.. לא תהיה לי בעיה.[/QUOTE]
הוא כתב בבירור שלא צריך שום ידע קודם..
[quote=חמין זה נאדים;1270058]תן לי לנחש, השלב אחרי זה הוא לראות פוקימון וזה שאחרי זה זה לשנות את השם משתמש שלך למאסטר ליפיאון?[/quote]
השלב הבא זה ללמוד ואחרי זה זה כבר להפוך להיות התלמיד המצטיין.
[quote=~Donphan~;1270067]אל תגזים.
ולא.. לא תהיה לי בעיה.[/quote]
אני מדבר על המשחקים [B]שלי [/B]או על של אף אחד אחר,יש הבדל,שלי טיפשיים ושל אחרים חלק גם וחלק לא.
[QUOTE=~Donphan~;1270067]אל תגזים.
[/QUOTE]
אתה מתכוון [SIZE="1"]חייקו[/SIZE]? (חייקו בקטן [מאוד])
טוב, אולי זה כבר צעד אידיוטי, אבל מנהל חת"ם באמת אסר עליי את פרסום המשחק:[spoiler]
צונזר כי פישלתי.
[/spoiler]
[quote=LordAbizi;1270071]
*צונזר לפי בקשת LordAbizy*
][/quote]
חחחח
חחח
מישהו התייחס אליי
[quote=Uzumaki Naruto;1270068]הוא כתב בבירור שלא צריך שום ידע קודם..[/quote]
אבל בשביל הרקע אני צריך מן הסתם לא?
או בשביל לדעת מה אני..קוסם, גנב וכד'
[quote=Aichi Sendou;1270069]השלב הבא זה ללמוד ואחרי זה זה כבר להפוך להיות התלמיד המצטיין.
אני מדבר על המשחקים [B]שלי [/B]או על של אף אחד אחר,יש הבדל,שלי טיפשיים ושל אחרים חלק גם וחלק לא.[/quote]
חח
אני יכול לעזור לך בספרייטים, ראית איך עשיתי לממותת ענבר ;)
[quote=חמין זה נאדים;1270070]אתה מתכוון [SIZE=1]חייקו[/SIZE]? (חייקו בקטן [מאוד])[/quote]
חייקו היה פרויקט.
שבכלל לא הצליח יחסית, וגם היה מסובך הרבה יותר..
אז לא, הוא לא יהיה דומה לחייקו בכלל. המ"ת שלי יהיה מ"ת ולא פרויקט, הוא יצליח.
בפרויקט חייקו היינו צריכים להגיב כל יום ולומר במה אנחנו מאכילים את הפוקימון שלנו XD
אתה שלחת את זה לעצמך אביזי,רואים את זה בחתימה שלך Xd