-
[QUOTE=triner;1326046]זה כי אני כמו ישו, הערתי את עיני האחרים, עכשיו אתה סתם יוצא הילד הקטן שמרגיז בכוונה.
וחוץ מזה אם אותי הכריחו להוריד את כל הציטוטים שד"א, נמקו לי לעזאזל, אף אחד פה לא ישים חתימה יותר ארוכה משלי, וחוץ מזה מעצבן לי לגלגל!!!
אוהו חבל לך על הזמן איך אני אקפוץ!! כמו קנגורו![/QUOTE]
אז תלחץ ותחסום את החתימות...
אני לא ילד קטן שמרגיז בכוונה, אתה בדיוק האחד הזה. וגם לך היה מספיק זמן להעיר לי ולא עשית את זה, לכן החזקה שלי עדיין חלה, גם עליך.
לילה טוב, הלכתי לישון.
-
לילה טוב גלעד, אשמח אם מחר תגיב לי גם בספרייטים.
תודה אדם על התגובה
-
[QUOTE=Hit Man;1326051]אז מה חדש?[/QUOTE]
כלום רק מדבר איתך בפייסבוק
-
אדם אשמח אם תענה להודעות פרטיות שלי
-
בכיף אחי... אני אשמח אם מישהו יחליט להגיב בסיפור... יש 900 קוראים... 100 רק מהיום, אבל אין תגובה אחת -_-
עמית, אני לא ממש יודע מה לענות. היה לי משחק תפקידים בעבר, אך נכשלתי איתו. בית ספר לכתיבה זה משהו שאשקול. זה דורש השקעה.
-
-
אני אבדוק מה הפרק האחרון
הפרק האחרון שקראתי היה ההוא לאחר שהם חזרו הביתה.
מאז יש חדש?
טרינר, אל תגזים..
-
[QUOTE=snivy~;1326058]אני אבדוק מה הפרק האחרון
הפרק האחרון שקראתי היה ההוא לאחר שהם חזרו הביתה.
מאז יש חדש?
טרינר, אל תגזים..[/QUOTE]
אני לא מגזים. עכשיו החתימה שלי בדיוק באורך של שניהם.
-
[QUOTE=The Charmander;1326056]בכיף אחי... אני אשמח אם מישהו יחליט להגיב בסיפור... יש 900 קוראים... 100 רק מהיום, אבל אין תגובה אחת -_-
עמית, אני לא ממש יודע מה לענות. היה לי משחק תפקידים בעבר, אך נכשלתי איתו. בית ספר לכתיבה זה משהו שאשקול. זה דורש השקעה.[/QUOTE]
תודה ואיך אתה והיט מן נפגשתם?
-
נו, אתם נהנים מהחתימה שלי? :>
-
גרתי קרוב אליו לפני שעזבתי את הארץ...
רגע רגע... מחיאות כפיים לטרינר הנואש לצומי.
כפיים. אנחנו מתייחסים אליך נשמה Xoxo
-
אתם בטח מה זה נהנים לגלגל המון עד שאתם מגיעים מלמעלה לפוסט האחרון, בדיוק שעד עכשיו כל כך נהנתי בגלל החתימות שלכם :>
-
טרינר, נו חלאס..
הם אפילו לא כאן ם:
-
[QUOTE=triner;1326064]אתם בטח מה זה נהנים לגלגל המון עד שאתם מגיעים מלמעלה לפוסט האחרון, בדיוק שעד עכשיו כל כך נהנתי בגלל החתימות שלכם :>[/QUOTE]
תאמת לי זה לא מפריע
-
מה אכפת לי, אם אני סובל פה ולא שמים זין כולם יסבלו איתי, ואפילו יש אנשים חתימות יותר ארוכות משלי ויש לי אפילו חזקה משלי!111
A^2*b^2=c^2!!!
פיטגורס בעצמו נתן לי אותה
[QUOTE=Amitlv;1326066]תאמת לי זה לא מפריע[/QUOTE]
אז זה ימשיך לא להפריע לך לעוד המון זמן מותק שלי