-
[quote=ワンピース;1328443]שמעתי מחברים איך, פשוט נשמע סיוט..
עזוב את החלק של הריאיון אישי האימות נתונים נשמע לי מפחיד, עם המשפטים העבריים הלא מובנים האלה..[/quote]
יתנו לך מילים כמו גילופין , עיור , היה לו לזרא , פי פחת ( אין מישהו בעולם שיודע מזה ) , בינות , אכיפה , ערוב ימיה וכו'...
-
וההתעלמות מדברי החוכמה מסטאר וורס מתחילה :-(
-
[QUOTE=LordAbizi;1328444]אוי לא. ריאיון אישי. שעה וחצי של שאלות אידיוטיות מוציאות נשמה, שבגללן עלולים לחשוד שאתה חולה נפש.
יש להחליף את המילה "אתה" ב"אני".
שאור העולם יתן גם לך תקווה.
@שקד
לא יודע, מבחינתי כל חלק שמצריך חשיבה של פתירת בעיות אצלי הוא עדיף על כל חלק שבו אני צריך לענות על שאלות מעורפלות בכוונה.[/QUOTE]
תן דוגמאות לשאלות שאתה מוצא מעורפלות? יותר מהשאר זאת אומרת
[QUOTE=Psychic;1328445]יתנו לך מילים כמו גילופין , עיור , היה לו לזרא , פי פחת ( אין מישהו בעולם שיודע מזה ) , בינות , אכיפה , ערוב ימיה וכו'...[/QUOTE]
אני יודע, שמעתי מחבר, מה זה הדברים המגעילים האלה? O:
-
איזה כיף זה כשמתעלמים ממך, נכון?
-
[quote=ワンピース;1328447]תן דוגמאות לשאלות שאתה מוצא מעורפלות? יותר מהשאר זאת אומרת
אני יודע, שמעתי מחבר, מה זה הדברים המגעילים האלה? O:[/quote]
מאיפה אני זוכר, זה היה לפני 10 חודשים... אני לא זוכר דברים מדוייקים אבל אני זוכר את התחושה. אולי בעצם זה יהיה לך יותר קל, כי אתה בן אדם שחי, לעומתי, שאני בן אדם שרק מהרהר על החיים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328450]מאיפה אני זוכר, זה היה לפני 10 חודשים... אני לא זוכר דברים מדוייקים אבל אני זוכר את התחושה. אולי בעצם זה יהיה לך יותר קל, כי אתה בן אדם שחי, לעומתי, שאני בן אדם שרק מהרהר על החיים.[/QUOTE]
הראיון אישי נשמע לי מעצבן אבל לא ברמה כזאת גבוהה. זאת אומרת השאלות קצת מפגרות אבל עוברים את זה תוך שעה ככה.
אמרו לי שהמבחנים לוקחים הרבה יותר זמן..
-
[quote=ワンピース;1328451]הראיון אישי נשמע לי מעצבן אבל לא ברמה כזאת גבוהה. זאת אומרת השאלות קצת מפגרות אבל עוברים את זה תוך שעה ככה.
אמרו לי שהמבחנים לוקחים הרבה יותר זמן..[/quote]
השאלות הן בסגנון "האם קרה לך..." או "תאר מקרה שבו..", ותשובות בסגנון "לא זכור לי שהיה דבר כזה" לא מתקבלות. כלומר, המראיינים יתעלמו מזה, ויחזרו לשאלה אחרי כמה שאלות. אז לך זה יהיה קל, כי אתה עושה דברים, אתה חי. אני לא, אני רק חושב כל היום. אז לכן האמת שלי היא שלא היו מקרים כאלה, אבל הם לא יקבלו את זה. ולכן הם יחשבו שאני חולה נפש וישלחו אותי לקצין בריאות הנפש שינקה אותי מכל אשמה.
המבחנים אולי לוקחים יותר זמן, אבל שוב, מבחינתי כל חלק שעוסק בפתרון בעיות הוא עדיף על כל חלק שבו יש שאלות מעורפלות בכוונה. לכן המבחנים היה החלק הכי נורמלי מבחינתי.
-
[quote=ワンピース;1328447]תן דוגמאות לשאלות שאתה מוצא מעורפלות? יותר מהשאר זאת אומרת
אני יודע, שמעתי מחבר, מה זה הדברים המגעילים האלה? O:[/quote]
כן...
תלמד מהאינטרנט , תרשום : מילים לצו ראשון
-
[QUOTE=LordAbizi;1328452]השאלות הן בסגנון "האם קרה לך..." או "תאר מקרה שבו..", ותשובות בסגנון "לא זכור לי שהיה דבר כזה" לא מתקבלות. כלומר, המראיינים יתעלמו מזה, ויחזרו לשאלה אחרי כמה שאלות. אז לך זה יהיה קל, כי אתה עושה דברים, אתה חי. אני לא, אני רק חושב כל היום. אז לכן האמת שלי היא שלא היו מקרים כאלה, אבל הם לא יקבלו את זה. ולכן הם יחשבו שאני חולה נפש וישלחו אותי לקצין בריאות הנפש שינקה אותי מכל אשמה.
המבחנים אולי לוקחים יותר זמן, אבל שוב, מבחינתי כל חלק שעוסק בפתרון בעיות הוא עדיף על כל חלק שבו יש שאלות מעורפלות בכוונה. לכן המבחנים היה החלק הכי נורמלי מבחינתי.[/QUOTE]
מה אז אני אמור להגיד אם שואלים אותי על משהו שלא קרה לי? חח
[QUOTE=Psychic;1328453]כן...
תלמד מהאינטרנט , תרשום : מילים לצו ראשון[/QUOTE]
אני אחפש (:
-
[quote=ワンピース;1328454]מה אז אני אמור להגיד אם שואלים אותי על משהו שלא קרה לי? חח
אני אחפש (:[/quote]
Machete Improvises.
-
בוקר טוב... עוד מעט הבגרות...
מה נשמע?
-