-
[quote=ttrrtte;1362715][B]קווין[/B]
Xd אני צריכה טובה ממך: תתאהב בבקשה בריאלו (לאט לאט כי היא גם בך) Xd עם אתה רוצה רמז למה כנס לעמ' שלה בסרביp:
[B]אופק[/B]
לאחר מעט התלבטות אתה מחליט לומר לסקווירטל להישאר במקום
אתה מחכה במערה ומקווה שהנערה המוזרה תתעורר, לפתע אחת האוזניים שלה זזה לאט לאט
והיא פוקחת עיינים בתימהון ''מה..מה קרה פה? איפה אי?'' היא שואלת בבלבול, אתה רואה שהיא מבולבלת מידי בכדי לתקוף היא מביטה בך בסקרנות וחשדנות כאחד
מה תעשה?
[B]אריאל[/B]
כע
שלפתע היא תוקפת את אחד העצים בספירלת אש וגלגל להבה עוצמתיים!\''מגניב תראה מה למדתי'' היא אומרת בחיוך שובב
[B]אנדי[/B]
''אל תדאג לי'' אומרת לך פלאסל וקורצת
אתם מוצאים קרחת יער מבודדת ומתמקמים לקרב
אתה מורה לצ'יקו לתקוף בעלי תער וולנסות לחזק אותם בסיבוב לאט לאט כדי שתצא סופת עלים.
צ'יקו מוציא עלי תער רבים, פלסל תוקפת מנגד בכדורי חשמל עוצמתיים שמסיטים את כולם ומעיפים את צ'יקו לאחור שקם במהרה מותע מעומתה של פלאסל, ניצוצות נראים מלחייה של פלאסל שלפתע יוצאת במכת ברק![/quote]
שלחתי לך ה"פ
אתה משבח את פלאסל וצ'יקו מנסה שוב ליצור סופ עלים
הוא מצליח ליצור עלי תער חדים וחזקים יותר, אך עדיין לא סופה
פלאסל עפה לאחור אך קמה מיד לאחר מכן בהתקלה
[B]אריאל[/B]
אתה ממשיך בדרכך וניינטלס מסכימה שתמשיך לקרא לה וולפיקס
אתה רואה את העיר הבאה מרחוק
ברוכה הבאה לעיר שימין!
[IMG]https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTHrEvg55MwyjM23e6LL-sE2GDA3fLvIWImH4VxJe6wf8--Xvwt[/IMG]
מרכז לינה
מכון
מרכז פוקימונים
קניון
חנות
זירת אימונים
מרכז החלפות הפוקימונים העולמי
[B]קווין[/B]
''אוקיי'' הן מסכימות
אתם הולכים למלון ומגלים שזה חדר די דומה לחדר הקודם, הוא רחב יידים עם שלוש מיטות נפרדות נוחות, מיטות פוקימונים רבות צמודות לקיר, חדר אמבטיה גדול ומרווח.
''יש עוד קצת זמן עד שנצטרך ללכת לישון מה אתם רוצים לעשות ביינתים?'' ריאלו שואלת
-
[QUOTE=ttrrtte;1362715][b]קווין[/b]
Xd אני צריכה טובה ממך: תתאהב בבקשה בריאלו (לאט לאט כי היא גם בך) Xd עם אתה רוצה רמז למה כנס לעמ' שלה בסרביp:
[b]אופק[/b]
לאחר מעט התלבטות אתה מחליט לומר לסקווירטל להישאר במקום
אתה מחכה במערה ומקווה שהנערה המוזרה תתעורר, לפתע אחת האוזניים שלה זזה לאט לאט
והיא פוקחת עיינים בתימהון ''מה..מה קרה פה? איפה אי?'' היא שואלת בבלבול, אתה רואה שהיא מבולבלת מידי בכדי לתקוף היא מביטה בך בסקרנות וחשדנות כאחד
מה תעשה?
[b]אריאל[/b]
כע
שלפתע היא תוקפת את אחד העצים בספירלת אש וגלגל להבה עוצמתיים!\''מגניב תראה מה למדתי'' היא אומרת בחיוך שובב
[b]אנדי[/b]
''אל תדאג לי'' אומרת לך פלאסל וקורצת
אתם מוצאים קרחת יער מבודדת ומתמקמים לקרב
אתה מורה לצ'יקו לתקוף בעלי תער וולנסות לחזק אותם בסיבוב לאט לאט כדי שתצא סופת עלים.
צ'יקו מוציא עלי תער רבים, פלסל תוקפת מנגד בכדורי חשמל עוצמתיים שמסיטים את כולם ומעיפים את צ'יקו לאחור שקם במהרה מותע מעומתה של פלאסל, ניצוצות נראים מלחייה של פלאסל שלפתע יוצאת במכת ברק![/QUOTE]
"הכל בסדר אני חבר אני לא יפגע בך" אומר לה "סקווירטל תחפשי את העיר הבאה" אומר ואחכה שהיא תצא 'אני מקווה שהפעם היא תסמוך עליי' אחשוב בראשי ואחייך לנערה המוזרה חיוך קטן
-
[QUOTE=ttrrtte;1362755][B]אנדי[/B]
אתה משבח את פלאסל וצ'יקו מנסה שוב ליצור סופ עלים
הוא מצליח ליצור עלי תער חדים וחזקים יותר, אך עדיין לא סופה
פלאסל עפה לאחור אך קמה מיד לאחר מכן בהתקלה
[/QUOTE]
באיזו עיר אני אקבל ביצת פוקימונים (סתם לדעת)?
[/b]''אוקיי'' הן מסכימות
אתם הולכים למלון ומגלים שזה חדר די דומה לחדר הקודם, הוא רחב יידים עם שלוש מיטות נפרדות נוחות, מיטות פוקימונים רבות צמודות לקיר, חדר אמבטיה גדול ומרווח.
''יש עוד קצת זמן עד שנצטרך ללכת לישון מה אתם רוצים לעשות ביינתים?'' ריאלו שואלת
אני מוציא את כל הפוקימונים שישחקו בינתיים "שאני אכין את האוכל לתינוקות או שאת?" אני שואל את טליה "מי שלא מכין את האוכל לתינוקות יכין את האוכל לשאר" אני קורץ לה כשאנחנו מסיימים אני קורא לכל הפוקימונים לבוא לאכול ושם להם צלחות ואז אני עורך את השולחן לנו ושם את האוכל ואז אני מרים את צ'ואי ויושב ומתחיל להאכיל אותו
-
[quote]אריאל
אתה ממשיך בדרכך וניינטלס מסכימה שתמשיך לקרא לה וולפיקס
אתה רואה את העיר הבאה מרחוק
ברוכה הבאה לעיר שימין!
מרכז לינה
מכון
מרכז פוקימונים
קניון
חנות
זירת אימונים
מרכז החלפות הפוקימונים העולמי[/quote]
אנחנו הולכים למרכז הפוקימונים כדי לרפות אותם אחרי הקרב עם וולפיקס ואז אני הולך למרכז החלפות הפוקימון העולמי כדי לנסות להחליף את קורסולה במשהו אחר.
-
[b]אופק[/b]
אתה מורה לסקווירטל לחפש את הדרך לעיר הבאה וביינתים מחיי אל הנערה וציג את עצמך
''סליחה שתקפתי אותך ממקודם חשבתי שאתה אחד מהם, אבל עם היית סביר להניח שהייתי מתעוררת כלואה><' '' אומרת הנערה המוזרה בהתנצלות, היא מפשילה את שרוולה וחושפת סרט סגלגל קשור, היא מורידה אותו מידה וקושרת אותו בקשר פרפר בתחתית אוזנה השמאלית ''זה כל מה שנשאר לי מחיי הקודמים'' היא אומרת מעט בעצב בהסבר
סקווירטל חוזרת ומצביע על דרך ליוון העיר
[b]אנדי[/b]
צ'יקו נפגעת וקמה בקושי
היא מתרכזת מאוד ולפתע מוציאה סופה קטנטנה של עלים, היא פוגעת בפלסל שעפה לאחור, זו עדיין לא סופה אבל לאחר מעט אימונים היא תצליח ליצור סופה גדולה.
פלסל תוקפת בעוד כדור חשמל אחד והקרב נגמר בניצחון של פלסל
[b]קווין[/b]
''אני מכינה לתינוקות!'' אומרת טליה במהירות ורצה למטבח לפנייך
אתה מבין שנתקעת בלהכיין את שאר האוכל, אתה פותח את מקרר החד ומוצא כמה סוגי אוכל קפואים
אתה מפשיר קופסא מלאה בפסטה בולונז ומוציא בקבוקי שתייה, אתה לוקח שק אוכל פוקימונים ושופך לקערות.
שאתה מגיעה טליה כבר מגישה לגורים את הבקבוקים, ריאלו מאכילה את לאפיס ואוכלת תוך כדי פסטה, וטליה כנ''ל ללזולי
באותו הזמן אתה אוכל ומאכיל את צ'ואי
''הלוואי שאמצא דרך לחזור לצורה הרגילה שלי...'' אומרת ריאלו בהשתאות
''נו טוב...עם כבר תקועים ככה אני שמחה שאני איתכם'' היא ממשיכה ומחייכת אלייך (אהמ ה''פ אל תשכח אהמ)
[b]אריאל[/b]
אתה הולך למרכז הפוקיומנים ומרפא את הפוקימונים שלך
אחר כך אתה הולך למרכז ההחלפות
אתה נכנס ורואה אולם ענקי בו המון מכשירי מגע גדולים דמויי וידאו פון, מול רובם נמצאים מאמנים
אתה מגיע אל המסך ורואה שלוש שלטים
חפש החלפה
מצא החלפה
הצע החלפה
אתה לוחץ על ''מצא החלפה''
ולפנייך מופיעים שני כפתורים
פוקימון שאני מציע
פוקימון שאני מחפש
אתה לוחץ על פוקימון שאנ מציע ולוחץ על ציור של קורסולה
לפנייך מופיעות ההחלפות המוצעות
קורסולה->פיבאס
קורסולה->קורפיש
קורסולה->לאבדסיק
קורסולה->הופיפ
קורסולה->דירלינג
-
[QUOTE=ttrrtte;1363120][b]
[b]אנדי[/b]
צ'יקו נפגעת וקמה בקושי
היא מתרכזת מאוד ולפתע מוציאה סופה קטנטנה של עלים, היא פוגעת בפלסל שעפה לאחור, זו עדיין לא סופה אבל לאחר מעט אימונים היא תצליח ליצור סופה גדולה.
[/QUOTE]
"צ'יקו תחזור היית מצוין" אומר ואחזיר את צ'יקו ואז אפנה לפלאסל ואומר "היית מצוינת, לא ידעתי שיש לך כל כך הרבה כח!" ואז אמשיך בדרכי ואשמח שצ'יקו כמעט למד סופת עלים. אני אמשיך עד שאגיע לעיר הבאה.
-
[quote]אריאל
אתה נכנס ורואה אולם ענקי בו המון מכשירי מגע גדולים דמויי וידאו פון, מול רובם נמצאים מאמנים
חפש החלפה
מצא החלפה
הצע החלפה
פוקימון שאני מציע
פוקימון שאני מחפש
קורסולה->פיבאס
קורסולה->קורפיש
קורסולה->לאבדסיק
קורסולה->הופיפ
קורסולה->דירלינג [/quote]
'וולפיקס בטח לא מאוד מסמפטת מישהו מהם, אבל היא תאהב לדעתי את הופיפ'. אחשוב ואלחץ על הופיפ ואז אביא אותו לוולפיקס במתנה.
לאחר מכן אלך למכון ואבדוק איזה סוג הוא.
"וואו, מתחיל להיות מאוחר" אז אבקש מוולפיקס ללכת לשכור חדר בזמן שאלך לחנות הפוקימונים ואקנה ספר טיפול בפוקימוני תינוק.
-
[QUOTE=ttrrtte;1363120][b]אופק[/b]
אתה מורה לסקווירטל לחפש את הדרך לעיר הבאה וביינתים מחיי אל הנערה וציג את עצמך
''סליחה שתקפתי אותך ממקודם חשבתי שאתה אחד מהם, אבל עם היית סביר להניח שהייתי מתעוררת כלואה><' '' אומרת הנערה המוזרה בהתנצלות, היא מפשילה את שרוולה וחושפת סרט סגלגל קשור, היא מורידה אותו מידה וקושרת אותו בקשר פרפר בתחתית אוזנה השמאלית ''זה כל מה שנשאר לי מחיי הקודמים'' היא אומרת מעט בעצב בהסבר
סקווירטל חוזרת ומצביע על דרך ליוון העיר
[b]אנדי[/b]
צ'יקו נפגעת וקמה בקושי
[b]קווין[/b]
אתה מבין שנתקעת בלהכיין את שאר האוכל, אתה פותח את מקרר החד ומוצא כמה סוגי אוכל קפואים
אתה מפשיר קופסא מלאה בפסטה בולונז ומוציא בקבוקי שתייה, אתה לוקח שק אוכל פוקימונים ושופך לקערות.
שאתה מגיעה טליה כבר מגישה לגורים את הבקבוקים, ריאלו מאכילה את לאפיס ואוכלת תוך כדי פסטה, וטליה כנ''ל ללזולי
''נו טוב...עם כבר תקועים ככה אני שמחה שאני איתכם'' היא ממשיכה ומחייכת אלייך (אהמ ה''פ אל תשכח אהמ)
[b]אריאל[/b]
חפש החלפה
מצא החלפה
הצע החלפה
פוקימון שאני מציע
פוקימון שאני מחפש
קורסולה->פיבאס
קורסולה->קורפיש
קורסולה->לאבדסיק
קורסולה->הופיפ
קורסולה->דירלינג[/QUOTE]
"
"אוקיי בוא נלך לבקר בעיר" אומר "סקווירטל תובילי" אומר לה 'הלאווי שנראה פוקימון טוב הלאווי שנראה פוקימון טוב' אחשוב בראשי 'זה יהיה מגניב ללכוד פוקימון את הפוקימון הראשון שלכדתי' חייכתי לעצמי 'אני צריך לשמור את הדברים האלה' אחשוב
-
[quote=ttrrtte;1363120][B]קווין[/B]
[/quote]
חזרתי! מעניין הקטע עם ההחלפה...
[B]אנדי[/B]
אתה משבח את צ'יקו ואת פלאסל ומחליט להמשיך בדרכך
לפתע אתה שומע (עוד מעט תגיעה לעיר רגעXD) צווחה מוזרה ממעמקי היער!
זה נשמע כמו פוקימון לכוד!
[B]אופק[/B]
אתה מתחיל ללכת ושם לב שסקיטי אחרייך, אתה ממשיך ללכת
ולפתע אתה שומע רחש!
אתה מסתובב ורואה
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/220.png[/IMG]
[B]קווין[/B]
אתה ממלמל לעצמך תשובה (אוף לא בא לי לחכות כמה אתה מושך את זה?!)
וכולכם אוכלים יחד בהנאה ותוך כדי מדברים על אירועי היום השונים
אתם רואים שיש ממש עוד מעט זמן עד הזמן ללכת לישון, הגורים כבר ישנים ושאר הפוקימונים מתמקמים לישון, גם טליה הלכה לארגן את המיטה שלה ושלכם לשינה, רק אתה וריאלו נותרתם במטבח (אהממ)
[B]אריאל[/B]
אתה הולך לחנות ומבקש סופר שיקוי
אך המוכרת אומרת לך שכולם נגנבו יום לפני!
אתה חוזר מבואס לחדר שוולפיקס שכרה
אתה הולך ליישון וקם ליום חדש
מה תעשה?
-
[quote=ttrrtte;1363384][SIZE=6]אני לא מבטיחה להגיב שוב היום אני רואה פיירי טיילXD[/SIZE]
[B]אנדי[/B]
אתה משבח את צ'יקו ואת פלאסל ומחליט להמשיך בדרכך
לפתע אתה שומע (עוד מעט תגיעה לעיר רגעXD) צווחה מוזרה ממעמקי היער!
זה נשמע כמו פוקימון לכוד!
[B]אופק[/B]
אתה מתחיל ללכת ושם לב שסקיטי אחרייך, אתה ממשיך ללכת
ולפתע אתה שומע רחש!
אתה מסתובב ורואה
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/220.png[/IMG]
[B]קווין[/B]
אתה ממלמל לעצמך תשובה (אוף לא בא לי לחכות כמה אתה מושך את זה?!)
וכולכם אוכלים יחד בהנאה ותוך כדי מדברים על אירועי היום השונים
אתם רואים שיש ממש עוד מעט זמן עד הזמן ללכת לישון, הגורים כבר ישנים ושאר הפוקימונים מתמקמים לישון, גם טליה הלכה לארגן את המיטה שלה ושלכם לשינה, רק אתה וריאלו נותרתם במטבח (אהממ)
[B]אריאל[/B]
אתה הולך לחנות ומבקש סופר שיקוי
אך המוכרת אומרת לך שכולם נגנבו יום לפני!
אתה חוזר מבואס לחדר שוולפיקס שכרה
אתה הולך ליישון וקם ליום חדש
מה תעשה?[/quote]
טוב נו... אבל זה אשמתך כי את זאת שהפכת את המעורבת שלי למסתורית ואת של השאר נורמלי P:
היי! שמתי ציטוט!:D
"עכשיו אני רוצה שתהיי גלויה איתי לגמרי" אני אומר פתאום ומסתקל עליה ישירות עם המבט הכי חודר שאני יכול לעשות, מחפש רמזים של שקר "את אולי אומרת שאת היית שבויה שלהם אבל את נראית כאילו עבדת ביחד איתם וברחת עם כל השקרים שמסביב - יותר כמו בת אדם מאשר פוקימונית!" אני עוצר קצת וממשיך "יש לי מליון סיבות לא לבטוח בך, את הסתרת מאיתנו כ"כ הרבה דברים בעוד אנחנו היינו גלויים איתך עד הסוף, אז קדימה! אם את באמת היית עם צוות הרס לדעתי אין לך מה לחפש איתנו יותר! אבל אם את באמת שבויה ופוקימונית - אז יאללה תתחילי לשפוך הכל ובלי שקרים הפעם!" אני מסיים בנימה זועמת.
-
[b]קווין[/b]
~מגיבה באטרף במטרה לחזור לפרק המותח של פיירי טייל~
-
אווף עכשיו אני צריך לשחזר בראש את כל המסע...:(
יאחתיכת מכורה! אולי התגובה הבאה תראה קצת מטומטמת אבל זה בכוונה ככה
"הממ בוא נראה" אני עושה את עצמי חושב "העובדה שאת יודעת עליהם המון בעוד שבתור שבויה את לא אמורה לדעת כ"כ הרבה, הקטע הזה שאת גמישה באופן לא נורמלי ואת חזקה רצח! אז איך הם הצליחו לשבות אותך?! הסיפור המוזר שלך עם הלוקאריואים שפתאום מופיעים מאמצע שומקום ואת הולכת איתם וכל הקטע המוזר של הכדור הילה בשמיים ונלחמת עם אחד מהם ואז את חוזרת ואומרת שרק יצאת לטיול וד"א סתם שתדעי שעקבנו אחרייך אז אל תכחישי וזה ששלושתנו יושבים במזח ופתאום את נעלמת ואנחנו מוצאים אותך באיזה מחסן נטוש עושה מדיטציה עם עוד לא יודע כמה ריאלו ולוקריו וכשאת חוזרת את אומרת שאת לא יודעת איפה היית!" אני מסיים בלהט "על כל זה אני מדבר!"