-
[quote=X-Drake;1343555]על מה אתה מדבר היו בסוף עשרות אחוזי תמיכה במפלגה הנאצית, ולא בכלל נכנס איתך לויכוח הזה, סבתא שלך היא זו שמשפחתה ואחיה [B]נרצחו[/B] ואין שיחה אחת שלך איתה שלא מצליחה שלא להזכיר משהו מהשואה וחיה עוד את הטרואמה בכל לילה? וגם אם כן, לי זה עושה אנטי לגרמניה, נקודה, מי אתם שתבקרו את זה?
לא בדקתי CS שיט חח[/quote]
אז תתחיל להזיז עניינים :D
[quote=Prxj;1343554]דברים כמו מה?
דסו...?:oing:
מגניב, עכשיו אני יודע למי לפנות :wink:[/quote]
שלום לך
-
[QUOTE=X-Drake;1343555]על מה אתה מדבר היו בסוף עשרות אחוזי תמיכה במפלגה הנאצית, ולא בכלל נכנס איתך לויכוח הזה, סבתא שלך היא זו שמשפחתה ואחיה [B]נרצחו[/B] ואין שיחה אחת שלך איתה שלא מצליחה שלא להזכיר משהו מהשואה וחיה עוד את הטרואמה בכל לילה? וגם אם כן, לי זה עושה אנטי לגרמניה, נקודה, מי אתם שתבקרו את זה?
לא בדקתי CS שיט חח[/QUOTE]
לך לגרמניה ותבין שאתה טועה.
אתה גם שונא את האיטלקים על תקופת רומא ?
-
איך אני אהיה עכשיו חכם ולא אענה לכם...
-
[QUOTE=NapTime;1343557]אז תתחיל להזיז עניינים :D
שלום לך[/QUOTE]
שלום גם לך, מה השם? (;
-
[QUOTE=Prxj;1343554]דברים כמו מה?
דסו...?:oing:
מגניב, עכשיו אני יודע למי לפנות :wink:[/QUOTE]
היה פה פעם מישהו בשם סתיו שהכינוי שלו היה דסו
[QUOTE=X-Drake;1343555]על מה אתה מדבר היו בסוף עשרות אחוזי תמיכה במפלגה הנאצית, ולא בכלל נכנס איתך לויכוח הזה, סבתא שלך היא זו שמשפחתה ואחיה [B]נרצחו[/B] ואין שיחה אחת שלך איתה שלא מצליחה שלא להזכיר משהו מהשואה וחיה עוד את הטרואמה בכל לילה? וגם אם כן, לי זה עושה אנטי לגרמניה, נקודה, מי אתם שתבקרו את זה?
לא בדקתי CS שיט חח[/QUOTE]
כל המשפחה של סבתא שלי נספתה בשואה בנאדם, תאמין לי שהנושא הזה די רגיש אצלי
ובכל זאת, אני לא מוצא את זה כסיבה לפסול מדינה שלמה שהביעה חרטה והתנצלה על דברים שלא בשליטתה בכלל. מה גרמניה של היום אשמה בגרמניה של 43?
-
[QUOTE=Prxj;1343539]לא הבנתי מה הכוונה במשתמש אגדי, נרשמתי אתמול כי ממש נמאס לי מFXP וכל החרא האלה, רציתי פורום קטן שיהיה בו כיף והרגשה "משפחתית"...[/QUOTE]
דווקא אני עכשיו שם לב למה אתה ככה, נו טוב הפורום שאתה ציינת הוא פורום שהתדרדר ונהיה פתטי לאחרונה
גם האירוניה היא שאני רשום שם מאז שנת 2003...
-
[QUOTE=Gil_Gil;1343563]דווקא אני עכשיו שם לב למה אתה ככה, נו טוב הפורום שאתה ציינת הוא פורום שהתדרדר ונהיה פתטי לאחרונה
גם האירוניה היא שאני רשום שם מאז שנת 2003...[/QUOTE]
התדרדר ברמות שאי אפשר להבין!
-
[quote=Prxj;1343561]שלום גם לך, מה השם? (;[/quote]
שמי שחר נעים מאוד
-
[QUOTE=omer2012;1343534]יש את הדרגה... הנה קישור ל"[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=34619"]קבוצות המשתמשים[/URL]" אבל מעכשיו לווינר קוראים " חבר כבוד "[/QUOTE]
וואלה? לא שמתי לב לזה בכלל.. מעניין אם יהיה אפשר להחליף מווינר לחבר כבוד או שפשוט זה ישאר ככה...
-
[QUOTE=Gil_Gil;1343568]וואלה? לא שמתי לב לזה בכלל.. מעניין אם יהיה אפשר להחליף מווינר לחבר כבוד או שפשוט זה ישאר ככה...[/QUOTE]
אתה יכול להחליף את הכותרת משתמש.
-
אני אכתוב את זהפ עם אחת כי אתם לא קולטים!!!
מה זה פוסל?! אומר לשלוח אטום על גרמניה? לא!
אמרתי שיש לי הרגשה רעה, רתיעה בכל פעם ששומע משהו גרמני. יופי?! מישהו פה יכול להתווכח עם הרגשות?! מה אתם מפגרים?! "לך לגרמניה ותבין שאתה טועה." מה טועה?!?!!?!? טענתי טענה שאפשר להפריך ולהגיד שהיא שגויה? סיפרתי על הרגשה ותחושה נקודה!!!! מה אתם מתווכחים על משהו שלא נתון לוויכוח בכלל?!
-
[QUOTE=X-Drake;1343538]סתיו יכול להציע מה שהוא רוצה, זה רק מראה תרצינות שלו, הותק ממש לא נחשב, אלא אם זה משתמש ממש אגדי כאן.
ועובדה שקרה. הרוב פרשו ועזבו, אבל אני נשארתי כאן נאמן ומשקיע כמעט במשך כל ה5 שנים...[/QUOTE]
מעניין מי היה אגדי עד כל כך בתקופת 07'-08' חחח
-
[QUOTE=X-Drake;1343520]קצת מעצבן אותי היכל התהילה. יש אנשים שנתנו פה תחיים שלהם כמוני וכמו היטמן, ואז סתם אנשים ש'ניהלו פעם' גם מקבלים תתואר. הוא כבר לא מרגיש מיוחד.
וכן פלופי, לא מבין יש לכם בעיה עם זה?[/QUOTE]
אחי-אני הייתי פקח ומעדכן ולא הייתי בהיכל התהילה.
לעומת זאת-היטמן היה באותן דרגות כמוני וקיבל.
-
[QUOTE=NapTime;1343567]שמי שחר נעים מאוד[/QUOTE]
אהלן שחר, סתיו.
מה קורה?
-
[quote=Prxj;1343574]אהלן שחר, סתיו.
מה קורה?[/quote]
הכל טוב מה איתך