ליאון, חלאס לערוך ציטוטים. זה לא מצחיק וזה סתם מציק לאחרים. זה כבר באמת מעצבן אתה צריך להתבגר בלי להעליב :um_face:
Printable View
ליאון, חלאס לערוך ציטוטים. זה לא מצחיק וזה סתם מציק לאחרים. זה כבר באמת מעצבן אתה צריך להתבגר בלי להעליב :um_face:
אני חושש שאלון לא יסכים איתך על זה אחרי שהוא הזהיר אותך לא לערוך עוד ציטוטים (:
אני אישית דואג שאייל חוזר לבאן שלו.
נדב תתעלם מהפוצי מוצי הזה...
[quote=ヒトカゲ;1361056]אני אישית דואג שאייל חוזר לבאן שלו.
נדב תתעלם מהפוצי מוצי הזה...[/quote]
מילה שאתה הגבר של חיי
לא רוצים שיערכו לכן ציטוטים? אומרים לליאון שרב הסיכויים שעוד מעט הוא יהיה בבאן?
חדש. קחו בולבולמט!
[quote=ヒトカゲ;1361056]אני אישית דואג שאייל חוזר לבאן שלו.
נדב תתעלם מהפוצי מוצי הזה...[/quote]
אגב, בהמשך לשיחה שלנו מלפני כטריליארד שנה, הסיפור שלי (זה שנמצא בחתימה שלי, וגם כל גרסא אחרת שלו לצרוך העניין) עדיין לא מופיע בלינקייה (אף על פי שיש לו מעל ל-1000 צפיות)
אביזי, מסודר ביום ראשון בעזרת השם.
[quote=ヒトカゲ;1361060]אביזי, מסודר ביום ראשון בעזרת השם.[/quote]
הייתי יכול להכנס עכשיו לדיון תאולוגי בנוגע לזה שזה דווקא יותר בעזרתך מאשר בעזרת השם, אבל אני מרגיש שזה לא כל כך ישרת את האינטרסים שלי כעת, ולכן אני פשוט אודה לך מראש.
[QUOTE=Spider Man;1361057]לא רוצים שיערכו לכן ציטוטים? אומרים לליאון שרב הסיכויים שעוד מעט הוא יהיה בבאן?
חדש. קחו בולבולמט![/QUOTE]
חחחחח החום מתחיל להשפיע?
הייתי מתעמת איתך על העניין אבל אני לא נוהג לערוך דיונים חשובים שכאלו עם חייזר.. .
דווקא עכשיו עומס החום לא כל כך פסיכי, מד החום בחדר שלי מבשר שלי שהתנאים בחדר שלי הם 26-27 מעלות עם 75-77% לחות. שזה סביל.
סביל זה דבר יחסי...
[QUOTE=ShadowPokemon;1361062]חחחחח החום מתחיל להשפיע?[/QUOTE]
לא דווקא מעונן חלקית בראש שלי D:
אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מכיר את הבולבולמט..? טוב נו לי יש את זה ראשון מכל הארץ זה מייד אין איטלי זה D:
מאריך תבולבול ב7 ס"מ ):
אוף תורת הקודים זה קורס מגעיל. אולי זה פשוט כי אני כבר התרגלתי לשלמות של הפונקציות המרכובות, אבל הקורס הזה פשוט נראה מגעיל.
טוב נו, הוא בטח נראה קורס הרבה יותר נורמלי מ"זבל האנושות" (הכינוי שלי ל"ראשיתה של ארופה")
[QUOTE=LordAbizi;1361064]דווקא עכשיו עומס החום לא כל כך פסיכי, מד החום בחדר שלי מבשר שלי שהתנאים בחדר שלי הם 26-27 מעלות עם 75-77% לחות. שזה סביל.[/QUOTE]
אם זה מה שבערב, אז נראלי בצהריים זה +10 לפחות