[QUOTE=Shikamaru;1366207]מעניין מה היה קורה עם נג'י היה הורג את הינאטה D:[/QUOTE]
אתה רשום ממזמן מעניין אם הכרתי אותך
Printable View
[QUOTE=Shikamaru;1366207]מעניין מה היה קורה עם נג'י היה הורג את הינאטה D:[/QUOTE]
אתה רשום ממזמן מעניין אם הכרתי אותך
לא יודע, אולי.. הכינוי הקודם שלי היה Yust ניראה לי
[QUOTE=Wendy;1366200]טל Vs וואן פיס
משה מפחיד אותי;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/QUOTE]
מה? למה?:peee:
[QUOTE=Wendy;1366200]טל Vs וואן פיס
משה מפחיד אותי;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/QUOTE]
אני מגייס אנשים למלחמה בלופי(אני חושב שזו דמות בוואן פיס)
[COLOR="Red"][SIZE="7"]מי שלא אוהב וואן פיס ורוצה להצטרף אליי ואל טל לאגודה נגד וואן פיס,שיאמר!![/SIZE][/COLOR]
לא אמרת שאתה רואה וואן פיס?
Wtf?!
אתה רואה וואן פיס?!
בוגדדד
עזוב אותו, אביב האנימה היחידה שהוא רואה זה פוקימון, לך תדע ילדים בני 7
[QUOTE=Wendy;1366222]Wtf?!
אתה רואה וואן פיס?!
בוגדדד[/QUOTE]
אני לא רואה וואן פיס! זה היה שקר כי כולם אמרו שהם רואים וואן פיס!
[QUOTE=Wendy;1366222]Wtf?!
אתה רואה וואן פיס?!
בוגדדד[/QUOTE]
פחחחחח
לא ראית דקה מוואן פיס
הפילר הכי גרוע בוואן פיס>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>המנגה של פיירי טייל
אז תראי קצת עולם לפני שתדברי
[QUOTE=Spider Man!;1366220]אני מגייס אנשים למלחמה בלופי(אני חושב שזו דמות בוואן פיס)
[COLOR="Red"][SIZE="7"]מי שלא אוהב וואן פיס ורוצה להצטרף אליי ואל טל לאגודה נגד וואן פיס,שיאמר!![/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
1) כן, לופי זה מישהו מוואן פיס.
2) זה די מוזר שאתה מכריז מלחמה נגד מישהו שאתה לא יודע מי הוא...
ראיתי ואן פיס וזה די טוב אבל אהבתי פיירי טייל יותר :) (אני לא קורא לסגת הפילרים שהולכת עכשיו חלק מהסדרה, זה הורס אותה)
[QUOTE=Shikamaru;1366228]ראיתי ואן פיס וזה די טוב אבל אהבתי פיירי טייל יותר :) (אני לא קורא לסגת הפילרים שהולכת עכשיו חלק מהסדרה, זה הורס אותה)[/QUOTE]
אז אתה תצטרף אל האגודה נגד וואן פיס?(אני מכין לנו חתימה מיוחדת עכשו וטל אמרה שהיא תעשה לוגו נגד וואן פיס
פיירי טייל לא שווה לשיט של לופי לא יעזור כלום #__________#
[QUOTE=Spider Man!;1366224]אני לא רואה וואן פיס! זה היה שקר כי כולם אמרו שהם רואים וואן פיס![/QUOTE]
נו בדיוק, הוא רואה וואן פיס כמו שהוא רואה נארוטו ודיג'ימון, מתאמן בחרב וראה אנימה אחרת בחיים שלו חוץ מפוקימון
אחי על מי אתה חושב שאתה עובד?
[QUOTE=Shikamaru;1366228]ראיתי ואן פיס וזה די טוב אבל אהבתי פיירי טייל יותר :) (אני לא קורא לסגת הפילרים שהולכת עכשיו חלק מהסדרה, זה הורס אותה)[/QUOTE]
[בגלל שאני יודע מראש שאיתי יגיב לך] ראית וואן פיס רק מה שהיה בעברית?
טל למה אמרת שאני מפחיד אותך, נעלבתי..:what: