-
[quote=charmander;1435550][color=purple][b]לונדון~
אתה ממהר לעבר היציאה מהמרכז ולעיניך נחשף מראה מזעזע. ככל הנראה הפלישה התעצמה וכשלושים פורצים ששעטו לעבר המרכז ניהלו קרב דמים קשה נגד שוטרים ומאמנים שבאו לעזור בדיוק כמוך. אתה מבחין בנחישות של המאמנים לעצור את הפורצים ואת המבט המזלזל שבעיני הפורצים עצמם.
אתה ממהר לעבר השוטרת ג'ני, היא ניהלה קרב קשה נגד האונדום [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/229.png[/img] בעזרת הארקניין שלה. האונום הוכיח כי מהיר יותר ואף בעל לסטות חזקות יותר, ניבי האופל שלו כמעט ריסקו לארקניין את הרגל אך ארקניין הוכיח כי הכח לטובתו ובעזרת משקלו הכבד הוא השתמש בחבטת גוף שלבסוף, לאחר קרב קשה גרם לעלפונו של האונדום. הפורץ השמן החזיר את האונדום לפוקדור וג'ני מיהרה לתפוס אותו ולקשור אותו לאזיקים, מצטרף לחבריו שכבר נתפסו אל תוך הכלוב הנייד שהביאה איתה יותר מוקדם בצהרי היום.
כשהשמש עלתה ההתקפה שככה, ניכר כי המאמנים הרבים היו עייפים מאוד והאחות ג'וי מיהרה לתת מענה ולסייע. האחות ג'וי מהעיר סרולין והאות ג'וי מהעיר לבנדר הגיעו במיוחד לפיוטר כדי לסייע לבת משפחתם לתת מענה רפואי לכולם. היו מאמנים שהיו צריכים טיפול רפואי בעצמם, שכן הפורצים הללו לא בחלו בשום דרך לפגוע במאמנים הללו.
"אני מודה לך על כל מה שעשית למעננו." פונה אליך השוטרת ג'ני. "אתה הוכחת שאתה מאמן רציני ביותר, עזרת לנו לגבור על צוות השוויון ולדכא את האיוונט, אני מצדיעה לך!"
"כן, ולחשוב שחשבנו שאתה רוצח!" קרא לפתע קול מוכר, היה זה אחיה של השוטרת ג'ני. הוא נראה נבוך למדי הושיט את ידו לעברך במטרה ללחוץ לך אותה.
"יש משהו שאני יכולה לעשות למענך?" שאלה השוטרת ג'ני. "אני רוצה לגמול לך על כל מה שעשית למעננו. אגב ראיתי את גראולייט קודם, אני שמחה ששמרת עליו, הוא נראה מצויין. אני מצטערת לבשר לך כי יש הרוג אחד וזה על פי מקורותינו האדם שאיתו התרועעת לפני שנכנסת למרכז, תנחומיי."
[color=darkgreen]אנדי ~
הזמן עבר בעצלתיים ולא הצלחת להירדם בכלל. הופתעת עד כמה רוע יכול להיות בעולם הזה והרגשת צורך לפגוש את סם. פקחת את עיניך ולהפתעתך ראית פרצוף שהביט בך קרוב קרוב. היה זה ברווז. "פיידג'!" הוא קרא כשלבסוף התעוררת.
"הוא קם ברווז?" רץ מאמן חבוש על פניו למחצה כשבחצי השני ניתן לראות חיוך גדול. "מעולה!"
היה זה סם. הוא ניגש אליך עם ארוחת בוקר שהוא הכין למענך, או לפחות הביא מהחדר אוכל שבמרכז העיר ורידיאן.
"אנחנו צריכים להזדרז, יש לך תחרות סרט בעוד פחות משעה!" קרא סם והגיש לך את הבגדים שלך. משהו בו נראה הרבה יותר בוגר, הוא כבר לא היה כל כך סרקסטי...
[/color] [/b][/color][/quote]
׳הוא שונה׳ אחשוב ׳כנראה הטראומה הייתה יותר מידי קשה׳ אחשוב ואביט בטחבושת שעל ראשו זמן ממושך מידי ״אתה בסדר?״ אשאל אותו ״זה... זה כואב?״ אשאל בדעגה ״רגע״ אגיד ואקפוץ מהמיטה ״יש לך ולי תחרות״ אגיד לו ״אתה בטוח שתוכל להשתתף?״ אשאל שוב בדעגה ואתכיל לאכול ״תודה״ אגיד אחרי שאסיים ״אני לא מבטר לך סם אתה הולך להתחרות ואז אני הולך לנצח אותך״ אגיד ואצחק ״ברווז בוא לכתף״ אגיד ואתן לברווז לשבת עלי ״נו קדימה סם יש לנו גמר להגיע אלו״ אגיד ואתכיל ללכת
-
[quote=charmander;1435539][color=darkgreen][b]אנדי ~
"אני לא יודע מה קרה..." מילמל סם והחל לבכות. מעולם לא שמעת אותו רציני כלכך. אתה תמיד רגיל לשמוע אותו מתלוצץ וזורק בדיחה על כל דבר. "אני ניסיתי לגנוב להם את הפוקדורים שלי ופתאום הפנים שלי בערו, זה בה מהיד של הפורץ ישירות! הו לא השתמש בשום פוקימון!"
פוניטה חוזר במהרה ועליו בבוקר."
[color=olive]דילן ~
"אני לא חושבת שתוכל להמשיך את המסע שלך אם תרצה ללמוד באקדמיה." אומרת השוטרת באכזבה. "היי! למה שלא תבקר באקדמיה? רק בשביל לקבל רעיון כללי איך העניינים מתנהלים שם!" אומרת השוטרת בהתלהבות. "תוכל גם למלא משימות שתלויות בלוח המודעות אצלינו באקדמיה! תמיד ישנם פרסים הוגנים!"
[color=purple]לונדון ~
סקווירטל ניגש למלאכה וצולל לעבר הדלת, אך לפני שהית בטוח שהוא בכלל התקרב לשם, אור כחול עטף את סקווירטל ולפתע הוא הודח לעבר הקיר. בעוצמה רבה. משהו מוזר מנע ממנו לפתוח את הדלת.
[color=mediumturquoise]אנג'ל ~
טוטודייל זינק לאוויר, חומק מהאבנים הקטנות ובמהירות כל גופו הקטן הועף לעבר נוספאס. נוספאס התקשח ובטה אדירה נשמעהף כשטוטודייל הזדקף הוא הרגיש בכל העוצמה בכאב שנגרם לו בשל הדיפה הזאת, עם זאת הוא התגלגל מספר פעמים וחייך לעצמו.
"נוספאס דחיפה!" פקד ולא נפקד הוא אמר וגופו של נוספאס התקשה שוב, ואז דוחף את נוספאס בעוצמה אדירה.
[color=darkred]טוני ~
אתם ממהרים ורצים בכל הכח כשלפתע אש מגלה שפיקאצ'ו לא לידו. "פיקאצ'ו?!" אש קורא בלחץ. הבטתם סביב והוא פשוט נעלם!
[/color]
[/color][/color]
[/color][/b][/color][/quote]
״אוקיי״ אשיב לשוורת ג׳ני,כשנגיע לאקדמיה אראה את לוח המודעות ואראה מהם הפרסים והמשימות שיש שם
-
[quote]טוני ~
אתם ממהרים ורצים בכל הכח כשלפתע אש מגלה שפיקאצ'ו לא לידו. "פיקאצ'ו?!" אש קורא בלחץ. הבטתם סביב והוא פשוט נעלם!
[/quote]
אני מסתכל לכל עבר לראות אם יש סימן להימצאותו של פיקצ'ו, אני גם מתחיל מעט לחשוש, אני שואל את צי'מיצ'אר, "ראית את פיקצ'ו במקרה?" בנוסף אני אומר לאש, "אל תדאג. אנחנו נלך לחפש את פיקצ'ו, אתה תדאג למרכז הפוקימונים אש!"
אני מתחיל לרוץ ולחפש רמזים להימצאותו של פיקצ'ו, ובנוסף אומר לצ'ימיצ'אר "אם אתה מוצא רמז לפיקצ'ו תגיד" ואנחנו מתחילים בחיפושים
-
[quote=charmander;1435539]
טוטודייל זינק לאוויר, חומק מהאבנים הקטנות ובמהירות כל גופו הקטן הועף לעבר נוספאס. נוספאס התקשח וחבטה אדירה נשמעה כשטוטודייל הזדקף הוא הרגיש בכל העוצמה בכאב שנגרם לו בשל הדיפה הזאת, עם זאת הוא התגלגל מספר פעמים וחייך לעצמו.
"נוספאס דחיפה!" פקד ברודי וגופו של נוספאס התקשה שוב, בכוונה ברורה שהוא הולך לדחוף את טוטודייל בעוד מספר שניות.
[/quote]
"טוטודייל תשתמש באקדח מים לרצפה כמו מקודם רק הפעם אל תעלה לתקרה תשתמש באקדח מים בתור מקצפה אל גבו של נוספאס שם תשתמש תשלח את נוספאס לקיר הקרוב בעזרת אקדח מים! תשתמש במומנטום שלו נגדו!"אומר במהירות.
-
[b][color=purple]לונדון ~
האחות ג'וי מחייכת לעברך ומהנהנת בראשה, היא מצביעה בעדינות לעבר הצ'אנסי שלה שכבר היתה באמצע מלאכת ריפוי הפוקימונים של המאמנים. הפוקימונים שלך התפזרו והתערבו בקרבות. ניכר שעוצמת הכח שלהם נובע מהמאמן שלהם ולעיתים קרובות הם לא ידעו מה לעשות. מאריפ סירבה ללכת לשום מקום, היא רק עמדה מאחוריך ורעדה מפחד.
[color=darkgreen]אנדי ~
"אין שום סיכוי שאני מופיע עם חצי פרצוף. זה לא הולך לקרות." אמר סם בהחלטיות. "אבל אני אהיה שם כל הזמן כדי לעודד אותך. הפעם אתה הולך לזכות בסרט ואם לא אני הולך לפוצץ לג'וי את הצורה!" הוא החל להשמע קצת יותר כמו עצמו...
"אני עומד מאחוריך אנדי!" קרא בשמחה והמשיך לאכול בתאבון.
[color=olive]דילן ~
אתה ממהר לעבר האקדמיה. הבוקר רק עלה וכולם שם נראו כאילו הם רק התעוררו. במטרה להיכנס לבניין אתה צועד בביטחון אך שומר עוצר אותך עם פוקדור שלוף. "המנהג אצלנו הוא שאדם חדש נלחם מולי... מטעמי בטחון. בוא נזוז!"
[color=darkred]טוני ~
פיקאצ'ו נעלם. צ'ימצ'אר נעלם אף הוא. הפוקימונים שלכם נעלמו ואין לך מה לעשות בעניין! "אש מתחיל להתרגז והוא ממהר לרוץ ממקום למקום בדאגה. אתה שם לב שהוא לא מוציא שום פוקימון אחר להיעזר בו.
טוטודייל יורה אקדח מים לרצפה ומנסה לנחות על נוספאס שמתגלה כמהיר מאוד, בסיבוב חד הוא חומק וטוטודייל יורד לרצפה, כמעט נפגע, כשלפתע נוספאס חוזר וחובט בו במלוא הכח. טוטודייל מסתחרר מספר שניות ומחליק על המים, מה שמרכך מעט את המכה. הוא ממהר לעבר טוטודייל שוב בכוונה לדחוף...
[/color][/color][/color][/color][/color][/b]
-
[quote=charmander;1435575]
טוטודייל יורה אקדח מים לרצפה ומנסה לנחות על נוספאס שמתגלה כמהיר מאוד, בסיבוב חד הוא חומק וטוטודייל יורד לרצפה, כמעט נפגע, כשלפתע נוספאס חוזר וחובט בו במלוא הכח. טוטודייל מסתחרר מספר שניות ומחליק על המים, מה שמרכך מעט את המכה. הוא ממהר לעבר טוטודייל שוב בכוונה לדחוף...
[/color][/color][/color][/color][/color][/b][/quote]
אמרתי אל גבו לא אל ראשו... הכוונה זה להיות מאחוריו
אגב אתה מודע לכך שהוא בקושי אמור לזוז כה ?
------------------------
"טוטודייל תשתמש שוב באקדח מים הפעם בשביל להתרחק ממנו תשמור על מרחק. אחר כך עבור לפזילה"אומר לטוטודייל ובינתיים אבחון את הזירה.
-
[quote=charmander;1435575][b][color=purple]לונדון ~
האחות ג'וי מחייכת לעברך ומהנהנת בראשה, היא מצביעה בעדינות לעבר הצ'אנסי שלה שכבר היתה באמצע מלאכת ריפוי הפוקימונים של המאמנים. הפוקימונים שלך התפזרו והתערבו בקרבות. ניכר שעוצמת הכח שלהם נובע מהמאמן שלהם ולעיתים קרובות הם לא ידעו מה לעשות. מאריפ סירבה ללכת לשום מקום, היא רק עמדה מאחוריך ורעדה מפחד.
[color=darkgreen]אנדי ~
"אין שום סיכוי שאני מופיע עם חצי פרצוף. זה לא הולך לקרות." אמר סם בהחלטיות. "אבל אני אהיה שם כל הזמן כדי לעודד אותך. הפעם אתה הולך לזכות בסרט ואם לא אני הולך לפוצץ לג'וי את הצורה!" הוא החל להשמע קצת יותר כמו עצמו...
[color=olive]דילן ~
אתה ממהר לעבר האקדמיה. הבוקר רק עלה וכולם שם נראו כאילו הם רק התעוררו. במטרה להיכנס לבניין אתה צועד בביטחון אך שומר עוצר אותך עם פוקדור שלוף. "המנהג אצלנו הוא שאדם חדש נלחם מולי... מטעמי בטחון. בוא נזוז!"
[color=darkred]טוני ~
פיקאצ'ו נעלם. צ'ימצ'אר נעלם אף הוא. הפוקימונים שלכם נעלמו ואין לך מה לעשות בעניין! "אש מתחיל להתרגז והוא ממהר לרוץ ממקום למקום בדאגה. אתה שם לב שהוא לא מוציא שום פוקימון אחר להיעזר בו.
"את יכולה להישאר איתי" אומר לה בחיוך ואז ארוץ לשוטרת בחזרה "איפה את צריכה אותי?" אשאל ברצינות.
-
[quote]טוני ~
[/quote]
"משהו מוזר קורה פה" אני אומר לעצמי. אני מתחיל לצעוק "צ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר, איפה אתה?" אני שואל את אש, "מה אפשר לעשות? אתה ה"מומחה" פה.." בוא זמנית שאני מסתכל והולך לכל עבר בכדי למצוא את צ'ימצ'אר האבוד.
-
[color=darkgreen]אנדי ~
[color=olive]דילן ~
[color=darkred]טוני ~
״סליחה אדוני״ אגיד כאחד שמעולם לא פגש את סם ״אתה יודע אולי איפה אני מוצא את סם הקוסם?״ אשאל ברצינות ובמאט כעס ״סם הגדול מכולם?״ אשאל שוב ״עכשיו אתה הולך להתעמן כי אם אתה לא נלחם מולי בגמר התחרות אני יכעס״ אגיד לו ״עכשיו תסלח לי אני צריך להתכונן״ אגיד כעוס ״מחכה לי קרב נגד סם הקוסם בתחרות הסרטים ואני לא רוצה להפסיד״ אגיד ואצא נסער מההחלת המטופשת של סם לא להילחם
-
האחות ג'וי מחייכת לעברך ומהנהנת בראשה, היא מצביעה בעדינות לעבר הצ'אנסי שלה שכבר היתה באמצע מלאכת ריפוי הפוקימונים של המאמנים. הפוקימונים שלך התפזרו והתערבו בקרבות. ניכר שעוצמת הכח שלהם נובע מהמאמן שלהם ולעיתים קרובות הם לא ידעו מה לעשות. מאריפ סירבה ללכת לשום מקום, היא בשמחה והמשיך לאכול בתאבון.
[color=olive]דילן ~
[color=darkred] על המים, מה שמרכך מעט את המכה. הוא ממהר לעבר טוטודייל שוב בכוונה לדחוף...
״אוניקס קדימה!״ אקרא ואשחרר את אוניקס ואחכה לפוקימון של השומר
-
[B][COLOR=mediumturquoise]אנג'ל ~
אתה מורה לטוטודייל לחמוק בעזרת אקדח המים, טוטודייל ירה אקדח מים על הקרקע החולית ויצר מעט בוץ, הוא חמק מנוספאס ואז פזל לעברו. נוספאס עצר לשניה ואז מיהר לעבר טוטודייל, מאט מעט מעל שלולית הבוץ שנוצרה.
אתה סוקר במבטך את זירת הקרב שהותאמה לפוקימוני אבן. סלעים גבוהים יחסית ניצבו כמעט בכל פינה.
[COLOR=purple]לונדון ~
אתה ממהר לעבר השוטרת שהביסה פורץ נוסף עם המריל שלה. הוא ממהר להחזיר את המגנמייט שלו ומסתלק מהמקום. אתה סוקר במהירות את האיזור ורואה שבעקרון זה הפורץ האחרון. הוא מנסה להימלט ומאריפ דוחפת אותו לקרקע. ג'ני ממהרת לשים עליו אזיקים ולהכניס אותו למאסר יחד עם כל מי שנאסר.
אתה מחפש בעיניך את הפורץ הראשון שנלחמת מולו אך הוא לא היה שם.
"אני מודה לך על כל מה שעשית למען מרכז הפוקימונים!" פנתה אליך השוטרת. "עשית עבודה מעולה, שיתוף הפעולה שלך עם הפוקימונים שלך הצילו את ג'וי והשאר. כל הכבוד! הצעתי לתגמל אותך עדיין בתוקף!"
[COLOR=darkred]טוני ~
לפתע אתה שומע צחוק מרושע. שני אלמונים ניצבים לפניך עם מיאו ומתחילים לדקלם משפט צורם.
"היכונו לצרות..." אומרת האשה. "כפולות ומכופלות!" מסיים הגבר.
"תפסיקו כבר את הדקלום הזה!" צורח לפתע המיאו בשפת בני האדם. "אתם לא מבינים שכל פעם שאתם מקשקשים הנודניק מסלק אותנו?!"
"שקט מיאו!" צרחה האשה. "אתה לא מבין שזה כרטיס הביקור שלנו והתדמית שלנו?"
"בכל מקרה, תודה על צוות חדש של פוקימונים!" אמר האיש. "פיקאצ'ו וצ'ימצ'אר מודים לכם!"
[COLOR=green]אנדי ~
אץה יוצא בכעס מהחדר וממהר לעבר מרכז הפוקימונים בעיר פיוטר. לאחר כמה שעות הליכה אתה קולט שייתכן כי סם היה רציני בהחלטתו ואין לך שום דרך לשמור איתו על קשר. מצד שני, יש עוד שעות ספורות עד התחרות ועוד לא אימנת את פוני בכלל!
[COLOR=olive]דילן ~
"אוניקס מה?" שאל השומר. "התחלה טובה! צא סאנדשרו!" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/027.gif[/IMG]
סאנדשרו יצא החוצה והביט באוניקס במבט מבוהל. "סאנדשרו, מתקפת חול!" קרא השומר.
סאנדשרו הסתובב במקום במהירות, שופך גלי חול על אוניקס שמתעצבן ומושפע מהמתקפה.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
-
[quote=charmander;1435777][b][color=mediumturquoise]אנג'ל ~
אתה מורה לטוטודייל לחמוק בעזרת אקדח המים, טוטודייל ירה אקדח מים על הקרקע החולית ויצר מעט בוץ, הוא חמק מנוספאס ואז פזל לעברו. נוספאס עצר לשניה ואז מיהר לעבר טוטודייל, מאט מעט מעל שלולית הבוץ שנוצרה.
אתה סוקר במבטך את זירת הקרב שהותאמה לפוקימוני אבן. סלעים גבוהים יחסית ניצבו כמעט בכל פינה.
[/quote]
לא אמרת שהוא מרחף ): ?
---------------
"טוטודייל תעלה על אחד הסלעים, תשתמש באקדח מים על מנת לעלות מהר אם צריך. מהסלע תתחיל להרטיב את כל הזירה בעזרת אקדח מים!"
-
[quote]אנדי ~
אץה יוצא בכעס מהחדר וממהר לעבר מרכז הפוקימונים בעיר פיוטר. לאחר כמה שעות הליכה אתה קולט שייתכן כי סם היה רציני בהחלטתו ואין לך שום דרך לשמור איתו על קשר. מצד שני, יש עוד שעות ספורות עד התחרות ועוד לא אימנת את פוני בכלל!
[/quote]
יש לו נייד?
-----
"פוני צא!" אגיד ואפס את העץ הגדול ביותר "אתה רואה את העץ שם?" אגיד ועצביע על העץ הגדול "תשתמש בדישה ואז בדחיפה עד שהוא יפול!" אפקוד וארי שיפיל את האץ אגיד "מעולה!" אשמח "עכשיו תרוץ במעגלים סביבו הכי מהר שתוכל ותוך כדי תשלח גחלים" אפקוד 'ככה הוא גם יתקוף וגם יתמק' אחשוב מרוצה מהשילוב "עכשיו תקפוץ אליו ותשתמש בפרסות שלך כדי לבעות בו" אפקוד "עכשיו אני רוצה שתשתמש בנהמה ותשלח גלים" אפקוד ואדמיין את העץ בתור היריב בתחרות "אחרי שהוא מחוסל אני רוצה שתביט בקהל ואז תיראה הכי חמוד ותקשקש בזנב" עגיד מרוצה
-
[quote=charmander;1435777][b][color=mediumturquoise]אנג'ל ~
[color=purple]לונדון ~
אתה ממהר לעבר השוטרת שה הפוקימונים!" פנתה אליך השוטרת. "עשית עבודה מעולה, שיתוף הפעולה שלך עם הפוקימונים שלך הצילו את ג'וי והשאר. כל הכבוד! הצעתי לתגמל אותך עדיין בתוקף!"
[color=darkred]טוני ~
לפתע אתה שומע צחוק מרושע. שני אלמונים ניצבים לפניך עם מיאו ומתחילים לדקלם משפט צורם.
"תפסיקו כבר את הדקלום הזה!" צורח לפתע המיאו בשפת בני האדם. "אתם לא מבינים שכל פעם שאתם מקשקשים הנודניק מסלק אותנו?!"
"בכל מקרה, תודה על צוות חדש של פוקימונים!" אמר האיש. "פיקאצ'ו וצ'ימצ'אר מודים לכם!"
[color=green]אנדי ~
[color=olive]דילן ~
"אוניקס מה?" שאל השומר. "התחלה טובה! צא סאנדשרו!" [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/027.gif[/img]
סאנדשרו יצא החוצה והביט באוניקס במבט מבוהל. "סאנדשרו, מתקפת חול!" קרא השומר.
סאנדשרו הסתובב במקום במהירות, שופך גלי חול על אוניקס שמתעצבן ומושפע מהמתקפה.
״אוניקס תטיח את זנבך על סנדשרו! אחר כך מיד תשתמש בדחיפה!״ אדריך את אוניקס
-
[quote]טוני ~
[/quote]
אני מסתכל בתדהמה לעבר פיקצ'ו צ'ימצ'אר המסכנים ושואל את אש "מי האנשים הרעים האלו??" בדיבור שממש עוד שנייה מתפרץ בזעם עז. בנוסף אני שואל את אש, "אש מה אפשר לעשות? לי אין עוד פוקימונים.. צ'ימצ'אר הוא הפוקימון היחידי שלי! אני זוכר שהאחות ג'וי ממרכז הפוקימונים אמרה "הנה חמשת הפוקימונים שלך בסדר גמור" אז אולי תשתמש באחד מהם?" אני שואל את אש ומייעץ לו מה לעשות. בוא זמנית אני מסתכל לעבר האנשים הרעים שחטפו את פיקצ'ו וצ'ימצ'אר וחושב על דרך לחלץ אותם.