שבת היתה אתמול...
זה שרותם לא עשה את זה בפניך לא אומר שהוא לא העיר לאיתי...
מתי קיבלת באן? הייתי פעיל אז?
Printable View
שבת היתה אתמול...
מתי קיבלת באן? הייתי פעיל אז?
הפורום הזה הוא אכן דיקטטורה שכן יש שליט אחד ומוחלט וזה רותם, והוא לא כפוף לשום דבר.
אני לא אומר בהכרח שזה דבר רע. כפי שאמר האדמו"ר צ'ארלס זי בריטניה - אי השיוויון אינו רשע. השיוויון הוא רשע.
אני מסכים אביזי, הפורום לא דמוקרטי והוא לא מתיימר להיות...
[quote=Charmander;1430267]אני מסכים אביזי, הפורום לא דמוקרטי והוא לא מתיימר להיות...[/quote]
אז תסביר למה התכוונת בזה:
[quote=Charmander;1430260]
וחלאס להגיד דיקטטורה, אני לא אתן לאף אחד לפגוע באף אחד. לא כל עוד אני אדום.[/quote]
[QUOTE=LordAbizi;1430268]אז תסביר למה התכוונת בזה:[/QUOTE]
כי הם מתרצים את הפורום כדיקטטורה בשביל שיוכלו לפגוע במישהו ולהתחמק מעונש ראוי
זה באמת חדש לכם שהפורום דיקטטורי?
לא
לא. אבל חדש לי שאדם לא מסכים עם זה
[quote=Charmander;1430265]שבת היתה אתמול...
מתי קיבלת באן? הייתי פעיל אז?[/quote]
קיבלתי באן לשלושה ימים כשהמילה הכי גרועה שאמרתי הייתה "בוז". ועוד השאר שאמרו דברים כמו זונות, וכד' לא קיבלו. הם היו צריכים לבקש את הבאן כדי לצאת שווים אליי. תסביר לי למה. אפילו מנהל פורום דיבורים אמר שהעונש שלי לא היה מוצדק.
-הוא לא הסכים עם זה בנושא.
[quote=Tasha Godspell;1430270]כי הם מתרצים את הפורום כדיקטטורה בשביל שיוכלו לפגוע במישהו ולהתחמק מעונש ראוי[/quote]
אוקי... לא באמת שמתי לב לשיחה קודם לכן, כן? סתם שמתי לב ללכאורה סתירה כש Charmander אמר לא להגיד דיקטטורה ואז מסכים איתי שהפורום הוא כזה.
אביזי, נעים מאוד שמי אדם. אגב אני בנאדם.
אלון. די. אני מסכים לגבי העבר, אבל עכשיו זה ממש לא העניין.
יצאתי גבר והודיתי שמגיע לי באן
תואר אצולה now
עם מה אדם לא הסכים לא הבנתי אלון
יצאתי גבר והודיתי שמגיע לי באן
תואר אצולה now
[QUOTE=LordAbizi;1430274]אוקי... לא באמת שמתי לב לשיחה קודם לכן, כן? סתם שמתי לב ללכאורה סתירה כש Charmander אמר לא להגיד דיקטטורה ואז מסכים איתי שהפורום הוא כזה.[/QUOTE]
הצ'ופר הזה התלונן על האזהרה שהוא קיבל, הוא אמר שהוא רק "מרגיש כמו מישהו" אבל בדברים שלו הוא התכוון לזה בתור עלבון, אז הגיעה לו האזהרה הזאת. ואז אלון בא ותירץ את הפורום כדיקטטורי כדי להראות למה מישהו שלכאורה לא עשה כלום מקבל אזהרה.
אני מניח שכאדם כתב "חלאס להגיד דיקטטורה", הוא התכוון שיפסיקו להשתמש בזה כתירוץ.
אגב
פוקימון חדש!
[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/36621_451241331619383_989098349_n.png[/IMG]