-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482975]שמע, פעם ראשונה שהמשחק שלי נפתח אי אז בשנת 2009.. היו לי כמעט 12 שחקנים ופשוט סיננתי אותם לאט לאט אז שהגעתי לאיזה 5-6.
וככה זה צריך להיות לדעתי. יותר מידי יגרום לך לחוסר חשק להגיב ואז פשוט סתם חבל.
אני נגיד אמרתי 5, אבל בגלל שסהר חייל והוא לא מגיב הרבה, אז פחות כואב לי עליו. אבל עוד אחד שיגיב לי כל יום.. (לא משהו אישית עמית) מה זה אין לי זין לזה.[/QUOTE]
אני דווקא נחמד לי עם 10. כזה אתגר שכזה לכתוב תגובות. הנה עכשיו נגיד אני יושב על זה חצי שעה
-
[QUOTE=יוסי הגבר;1482977]כן?[/QUOTE]
אבוי חח לא יקרה!!
[QUOTE=TheHeliolisk;1482980]אני דווקא נחמד לי עם 10. כזה אתגר שכזה לכתוב תגובות. הנה עכשיו נגיד אני יושב על זה חצי שעה[/QUOTE]
לא לי זה יותר מידי.. גם אין לי זמן להשקיע בכל אחד (ע"ע ההמשך שלך בשבילי!!)
-
חחח איזה עילג / משקיען / חסר חיים הייתי [בחר אחד מאלה] אם הייתי מכין סרטונים שלמים כדי להביא את הגולש לחווית המשחק הטובה ביותר.
[url]http://flix.tapuz.co.il/v/watch-1370602-.html[/url]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482981]אבוי חח לא יקרה!!
לא לי זה יותר מידי.. גם אין לי זמן להשקיע בכל אחד (ע"ע ההמשך שלך בשבילי!!)[/QUOTE]
מה יש לרשום?! התקפת אותו, עילפת אותו. כבר ראית שנאי יכול לרשום דיאלוגים אורכים ותגובות מושקעות. פשוט אין כלכך מה כרגע...
-
[QUOTE=Hit Man;1482973]הגבת בהארי פוטר? אני שנים לא ראיתי אותו צץ מחדש.
מלון 666 היה רעיון טוב, אבל אנשים לא היו מוכנים אליו.[/QUOTE]
כן, אני מסכים.
לא מזמן מצאתי קישור למלון 666 שלך, אבל הוא היה שבור.
אגב היטמן מזה שם בצד ימין יא גס
[QUOTE=Ritsuka kun;1482975]שמע, פעם ראשונה שהמשחק שלי נפתח אי אז בשנת 2009.. היו לי כמעט 12 שחקנים ופשוט סיננתי אותם לאט לאט אז שהגעתי לאיזה 5-6.
וככה זה צריך להיות לדעתי. יותר מידי יגרום לך לחוסר חשק להגיב ואז פשוט סתם חבל.
אני נגיד אמרתי 5, אבל בגלל שסהר חייל והוא לא מגיב הרבה, אז פחות כואב לי עליו. אבל עוד אחד שיגיב לי כל יום.. (לא משהו אישית עמית) מה זה אין לי זין לזה.[/QUOTE]
בטוח 2009?
יכול להיות שרד שנה? או שהחייאת לאחר מכן? כי אני זוכר את הכותרת והצטרפתי רק ב2010
וכן, אתה צודק. אחת הסיבות שלא הייתה לי בעיה בהרבה משתתפים זה מכיוון שהוא המ"ת הראשון הפעיל מאז 2014, וממש התלהבתי שאנשים יחזרו לפורום בשבילו חחח
אז לא הייתה לא בעיה להגיב ולקחת תזמן רק בשביל שיהיה פעיל שוב
[QUOTE=TheHeliolisk;1482980]אני דווקא נחמד לי עם 10. כזה אתגר שכזה לכתוב תגובות. הנה עכשיו נגיד אני יושב על זה חצי שעה[/QUOTE]
ישלך זמן אתה עוד קטן
-
[QUOTE=The Charizard;1482985]כן, אני מסכים.
לא מזמן מצאתי קישור, אבל הוא היה שבור.
היטמן מזה שם בצד ימין יא גס
בטוח 2009?
יכול להיות שרד שנה? או שהחייאת לאחר מכן? כי אני זוכר את הכותרת והצטרפתי רק ב2010
וכן, אתה צודק. אחת הסיבות שלא הייתה לי בעיה בהרבה משתתפים זה מכיוון שהוא המ"ת הראשון הפעיל מאז 2014, וממש התלהבתי שאנשים יחזרו לפורום בשבילו חחח
ישלך זמן אתה עוד קטן[/QUOTE]
בסדר קטן קטן אבל מגיב כל יום לפחות פעמיים
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482981]אבוי חח לא יקרה!!
לא לי זה יותר מידי.. גם אין לי זמן להשקיע בכל אחד (ע"ע ההמשך שלך בשבילי!!)[/QUOTE]
חבל שבכיפור הפורום סגור
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482987]בסדר קטן קטן אבל מגיב כל יום לפחות פעמיים[/QUOTE]
כן זהו, גם אני הייתי ככה.
יש לך את כל הזמן בעולם
חכה תגיע לי'א, למרות שאני בספק אם כמות הלחץ שלכם תהיה כמו שלנו.
הרפורמה החדשה דפקה לגמרי את מחזור 99', לא חושב שאפשר להתעלות על שי פילון
-
מייק, סנייפ אמר לי שהוא הגיב לך, ושאתה טמבל רציני.
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php/56920-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%A8-%D7%94%D7%95%D7%92%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%A1-%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A3-%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%AA?p=1481902#post1481902[/url]
-
[QUOTE=The Charizard;1482990]כן זהו, גם אני הייתי ככה.
יש לך את כל הזמן בעולם
חכה תגיע לי'א, למרות שאני בספק אם כמות הלחץ שלכם תהיה כמו שלנו.
הרפורמה החדשה דפקה לגמרי את מחזור 99', לא חושב שאפשר להתעלות על שי פילון[/QUOTE]
חחח. מבאס שאתה יליד '00 ונחשב מחזור '01
-
-
אין לאדם על מה להיעלב כאשר הפנייה נעשתה למייק.
-
-
[quote=theheliolisk;1482984]מה יש לרשום?! התקפת אותו, עילפת אותו. כבר ראית שנאי יכול לרשום דיאלוגים אורכים ותגובות מושקעות. פשוט אין כלכך מה כרגע...[/quote]
צוחק בן אדם :x
[quote=the charizard;1482985]כן, אני מסכים.
לא מזמן מצאתי קישור למלון 666 שלך, אבל הוא היה שבור.
אגב היטמן מזה שם בצד ימין יא גס
בטוח 2009?
ישלך זמן אתה עוד קטן[/quote]
הוא היה הרבה זמן המשחק. אבל כן החייאתי אותו שלוש פעמים בערך, חידשתי אותו. עשיתי לו 10 שנים אחרי או משהו כזה ועשיתי לו משחק הקדם של 20 שנה לפני.. חח
-