-
[quote]ג'יי-
חחחחח זה היה עדכון שהייתי חייב לעשות אותו מהר כי הייתי צריך לצאת וזה וולטרוב לא אלקטרוד חח
"אלקטרוד, מה? אם כך, עבודה מושלמת בשביל..." אתה אומר ומבין שיש לך את התשובה המושלמת. אתה משחרר את טראפינץ' שמוכן לקרב. טראפינץ' פותח את פיו ומתחיל לזמזם כשלפתע 4 אבנים גדולות פוגעות ומכתרות את וולטרוב, ואינו יכול לזוז כלל. וולטרוב מחשמל את האבנים ומצליח לפוצץ קיר אבן אחד ובכך מחלץ את עצמו, לא מבזבז זמן ומתחיל להתגלגל במהירות לכיוונו של טראפינץ' ומעיף אותו לאחור במתקפת גלגול עוצמתית. "וולטרוב קדימה! כדור ג'יירו ואז גלגול שוב!" וואטסון קורא ומצביע על טראפינץ' בביטחון. מה תעשה?[/quote]
חחח האמת שאי אפשר להבדיל ביניהם גם ככה xd
--------------------------------------------
"טראפינץ',מתקפת חול ואז תתחפר אל תוך האדמה במהירות! חכה שוולטרוב יתגלגל שנית ואז קפוץ מאחוריו וקבר אבן עוד פעם בכל הכוח!"
-
[QUOTE]
מאט-
"אוקיי אנחנו נשתף פעולה גם!" אתה אומר בביטחון. "סוואבלו שירה! אלקטריק וצ׳ארמנדר עיצמו אוזניים! לאחר מכן, צ׳ארמנדר השתמש בזעם דרקון ואלקטריק ניב חשמל!" אתה מוסיף. זימזום זו מתקפת רעש, בה הפוקימון מזמזם בעוצמה ופוגע בפוקימונים היריבים בעזרתו. סוובלו בקושי רב מתחילה לשיר אך ללא הועיל, רעש הזימזום פשוט חזק מדי, במיוחד שהוא מגיע משני פוקימונים בו זמנית. צ'רמנדר מצליח לנטרל את מתקפת הזימזום כשהוא יורה מטח אש ירוקה ונוצצת שפוגע בזוג החיפושיות ומפיל אותם על הקרקע, שתיהן משיבות לו במתקפה מהירה, אלקטריק רץ במהירות וקופץ ונושך את אילומיזה בניב חשמל שמכאיב לה מאוד, אך אלקטריק נסוג ממנה כשרוזליה תוקפת בעלי תער ומרחיקה את הפוקימונים שלך. מה תעשה?
[/QUOTE]
"אוקיי צ׳ארמנדר להביור, הפג את עלי התער ותקוף ישירות על רוזליה! אלקטריק, קפוץ שוב על אילומיזיה במתקפה מהירה ואז ניב חשמל משולב עם ניצוץ! סוואבלו אייס אווירי על וולבט!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1502213]
[COLOR=#0000cd][U][B]דרו-[/B]
[/U][RIGHT]"ריולו, זריזות עכשיו, טוס ותביא הינה את וולביי!" אתה צועק בלחץ לשלומה של וולבי, במהירות הבזק ריולו קופץ לאוויר ותופס את וולבי בעודו מרחף ונופל, שניהם מתגלגלים, הם קמים במהירות, לפחות הם בסדר. "דרומקה, ווירליפד. קחו את הגוזלים למקום מבטחים. ווירליפד לשמור עליהם לולה תשאירי גם את פוקימון משלך איתם!" אתה פוקד על הפוקימונים שלך, דרומקה ווירליפד מתגלגלים במהירות ועומדים במרחק מה ממכם, כשדרומקה רץ במהירות לצידה של וולבי, אשר מזרזת אותו להרחיק אותה ממקור סכנה כמה שיותר מהר, ווירליפד עוזר לראפלט העצלן לברוח, אחיה הפעלתני של ראפלט, בהתאם מה שהפוקידע מספרת עליו, שיאתגר אויבים שחזקים עליו, לא נותן לעצמו לוותר, אך הוא יודע שאין לו ברירה הפעם, הם יותר מדי חזקים בשבילו. "כן בטח! לארבסטה תיצמד לווירליפד ודרומקה!" לולה מצווה על הפוקימון שלה בקול רציני, "לאר בסטה!" הפוקימון שלה משיב וזוחל במהירות לכיוון האחרים. "וולביי אל תדאגי, אגן אליכם בכל מחיר" אתה לפתע קורא לכיוונה של וולבי, שמביטה בך במבט מעט נבוך, אין לה מושג איך מגיבים כשמישהו אחר נחמד אליך, אתה מזהה שמץ של הכרת תודה, אך מהר מאוד הוא נבלע מהאנוכיות שלה להגן על עצמה והיא מסתתרת במהירות מאחורי גופו הרחב של ווירליפד. אתה צועד כמה צעדים קדימה, לכיוון אותם פושעים מתועבים ומשתמש בקול הרציני והמאיים ביותר שאתה יכול להוציא "תשמעו אגיד אתזה פעם אחת בלבד. כדי לכם לעוף מכן מהר מאוד... אחרת יהיה לכם רע!" האופנוענים רק צוחקים ולועגים לך, ובנוסף לקללות ולמילים גסות שהם אומרים לך, "אנחנו נהרוג אתכם עכשיו!!! אתה חושב שאני צוחק איתך?! החיים שלכם לא חשובים לכם?". אתה מבין שהמצב רע, ואתה מבקש מלולה שיתוף פעולה, לולה האמיצה מהנהנת בחיוך מאתגר, עושה רושם הנערה הזאת מוכנה להכל. "קדימה לולה יחד, ריולו ודיוואט אליי. ריולו השתמש בזריזות, ואזה הכה בבטנו של היטמור עם כפת כוח והעף אותו מעלה! דיוואט רוץ אל ריולו מהר וקפוץ בסולם גנבים ממנו אחריי היטמור ואז הכה בו מטווח אפס עם אקדח מים. העף אותו היישר אל סקראפטי!". ריולו מיד רץ במהירות וכעבור שניה נמצא כבר צמוד להיטמור, מצמיד את כפתו לבטנו ולאחר שניה נוצר פיצוץ שמעיף את היטמור לאחור. דיווט מיד מופיע מאחוריו, נעזר בסולם הגנבים של ריולו וקופץ לגובה, יורה מטווח קרוב מאוד באקדח מים, אך לא מצליח להעיף אותו על סקראפטי בגלל הכיוון שאליו הפיצוץ של ריולו העיף אותו. "סרבין! בואי נעזור לדיווט! דיווט אתה פוקימון חכם! תזרום עם הרעיונות שלי!" לולה מיד רצה קדימה ומתחילה לתפוס פיקוד כמו מאמנת פוקימונים אמיתית. "סרבין תקשרי את דיווט בגפנים שלך, תרימי אותו! שלא ייפגע ממתקפות נגד. דיווט אקדח מים על כל מה שאתה רואה!". סרבין קושרת את מותניו של דיווט ומרימה אותו, דיווט נראה כעת כמעופף בזירה, יורה אקדחי מים על האופנוענים, על היטמור ועל סקראפי, שלאחר כמה התחמקויות שלו מצליח להפיל אותו הצידה, סקראפטי מתכונן לתקוף ומתקרב לסרבין כדי להשתמש באגרוף שאיבה, אך פתאום ריולו ומייאנפו מפתיעים אותו מאחור, ובזה אחר זה ובתורות תוקפים אותו פעם אחר פעם באגרוף שאיבה ובאגרופי קליע, מתישים את סקראפטי, בכל פעם שהוא מנסה לתקוף אחד מהם, הוא מיד מותקף על ידי השני, לסיום שניהם תוקפים במתקפות האגרופים שלהם ביחד, ומעיפים את סקראפטי על היטמור. היטמור מיד קם, רץ לכיוונה של לולה ומנסה לשרוט אותה! פתאום משום מקום, ראפלט האמיץ קופץ ומנקר את ראשו של היטמור העצבני. היטמור מטיח את ראפלט על הקרקע, לאחר הניסיון שלו להגן על לולה, שנותרת חסרת מילים לאות מעשה הגבורה שלו. "טוב! נשבר לי הזין מהמטומטים האלו" אחד האופנוענים צועק ברוגז, "היטמור סקראפטי תחפו עליי!" האופנוען צועק כשהוא מתחיל לנסוע במהירות, מגיע ללולה ותופס אותה! מעלה אותה על האופנוע וביחד עם האופנוען השני ושני הפוקימונים שלו בורחים מן האיצטדיון! "הצילוו!!!" צעקתה של לולה נשמעת כשהם נעלמים, הפוקימונים של לולה צועקים בתדהמה והם רצים אחריה, כך גם אתה ושאר הגוזלים. אתם מבינים שהייתה מתקפה קשה על כל המרכז, הפושעים כיתרו את כל אלו שהלכו להצגה, אתה יוצא מן המרכז, מבחין באופנוענים המתרחקים לאזור דיונה חשוכה, כשלפתע [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/628.gif[/IMG] ועליו [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/092.gif[/IMG]ולצידו עוד פוקימון נוסף בעל כנפיים מרשימות ביותר [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/018.gif[/IMG] "הייתה פשיטה כללית במרכז. אנחנו הולכים להשיב הכל" ניקולס אומר לך בקול שקול. הפוקימונים של לולה רוצים לבוא אך אתה מבין שזאת הולכת להיות אחת מהמשימות הסודיות שלך עם ניקולס, ועליך כעת להסביר להם את זה בצורה שתיראה להם כמשהו נורמטיבי לחלוטין. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אחזיר את כל הפוקימונים שלי פרט לדיוואט ולו כבר אגיד להתמקם על פידג'יוט. אסביר למנאפיו לארבסטה וסרבין שזה מאוד מסוכן, ושכמות גדולה של אנשים תסכן את הסיכוי להביא את לולה כי אינך יודע כמה הם... וששתיים מהם יצטרכו להישאר כאן ולהגן על הגוזלים ועל המרכז "היצמדו לרשויות הביטחון שכבר הגיעו ולאחות ג'וי. מייאנפו קח את זה" אומר ואושיט לו דף קרוע מהיומן שלי ובוא כתוב למי הוא ושאר הגוזלים שייכים (לי וללולה כמובן) ואומר לו להביא את לג'וי ולדאוג שכולם יגיעו איתו. במידה וסרבין איתי בסוף, אביא גם אותה ואעוף יחד עם ניקולס על הפידג'יוט שלו (במידה ולא אז לא..)
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
חחחח בקשר למתקפה של טראפינץ' די התבלבלתי הוא כעיקרון יודע קבר אבן ולא קבר חול, אבל שיהיה ואפשר, אצל וולטרוב הצבע האדום נמצא בחלק העליון ואצל אלקטרוד הוא נמצא בחלק התחתון.[/B]
[RIGHT]"טראפינץ',מתקפת חול ואז תתחפר אל תוך האדמה במהירות! חכה שוולטרוב יתגלגל שנית ואז קפוץ מאחוריו וקבר אבן עוד פעם בכל הכוח!" אתה פוקד על טראפינץ', בעזרת רגליו הקטנות טראפינץ' מתחיל לזרוק כמויות חול גדולות על וולטרוב שמתחיל להסתחרר ככדור זוהר בצבע כסוף השועט לכיוונו של טראפינץ', תנועת הסחרור מאפשרת לוולטרוב ללהסיט ממנו את החול ולפגוע בטראפינץ' בעוצמה. טראפינץ' מנענע את ראשו ומתעשת במהירות, מתחיל מיד להתחפר בקרקע של זירת הקרב. "וולטרוב תהיה מוכן לכל התרחשות" וואטסון אומר בקול רציני. עיניו של וולטרוב סוקרות את השטח, כשלפתע טראפינץ' מגיח מתחת לוולטרוב ופוגע בו במהירות, וולטרוב נפגע אך אינו מוותר, הוא מיד מתחיל להסתגלגל לכיוונו של טראפינץ' שפוער את פיו בשנית ומזמן 4 עמודי אבן אשר נוחתים אחד אחרי השני כנגד וולטרוב, שמתחמק בזריזות מכולם ופוגע בטראפינץ' בחוזקה. טראפינץ' נהדף אחורנית, משתדל לנשום כראוי, כשלפתע פיו נפער וקרן ירוקה בעלת אורות צבעוניים יוצאת מפיו של טראפינץ' ופוגעת בוולטרוב, מעלפת אותו לחלוטין. טראפינץ' למד קרן ממיינת! (signal beam) וואטסון משיב את וולטרוב לפוכדור, ומחייך מעט. "זה היה נחמד. אבל שני הפוקימונים הבאים שלי לא יהיו קלים בכלל" וואטסון מוסיף בקול מבטיח וזורק פוכדור לזירה, ממנו יוצא פוקימון בצורת מגנט עם שלושה עיניים, שלאחר סריקה מהירה בפוקידע אתה מבין שמדובר במגנטון [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/082.gif[/IMG]מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd][/COLOR][COLOR=#800080][B]מאט-[/B]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#800080]"אוקיי צ׳ארמנדר להביור, הפג את עלי התער ותקוף ישירות על רוזליה! אלקטריק, קפוץ שוב על אילומיזיה במתקפה מהירה ואז ניב חשמל משולב עם ניצוץ! סוואבלו אייס אווירי על וולבט!" אתה קורא. צ'רמנדר יורה להביור עוצמתי במיוחד, ששורף את עלי התער של רוזליה והופך אותם לאפר. הלהביור עושה את דרכו לרוזליה ופוגע בה חזיתית, מעלף אותה מיד. אלקטריק מתמרן ברגליו הזריזות וקופץ על אילומיזה ותוקף אותה במתקפה מהירה, הוא איננו מרפה, אלקטריק מקיף את עצמו בחשמל ורץ לכיוונה של אילומיזה ככדור חשמלי ופוגע בה, נושך אותה תוך כדי הפגיעה. אילומיזה נפגעת מכמות חשמל גדולה מאוד, שמעלפת אותה גם. סוובלו מתעופפת ופוגעת באס אווירי בוולבט, שאיננו מתעלף. הוא רק מתעופף לכיוונה של אילומיזה, מעיר אותה ושניהם נמלטים מהמקום. מה תעשה?[/COLOR]
[/RIGHT]
[COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אתה משיב את דרומקה, ווירליפד וריולו לפוכדורים שלהם, אתה בוחר להשאיר רק את דיווט בחוץ. לבקשתך דיווט עולה על פידג'יוט המרהיב, ומוצא מיקום נוח לשבת בו בין נוצותיו הנעימות. אתה מסביר לפוקימוניה של לולה שזהו סיכון קשה, וכמות אנשים גדולה תקטין את הסיכוי בלהחזיר אותה בריאה ושלמה, בהתחלה הפוקימונים שלה מתווכחים איתך אך לאחר מתן הסברים קצרים וברורים הם מבינים את האחריות שלהם, בנוסף שהם צריכים לשמור על וולבי ושני אחיה. [/COLOR][RIGHT][COLOR=#0000cd]"היצמדו לרשויות הביטחון שכבר הגיעו ולאחות ג'וי. מייאנפו קח את זה" אתה מוסיף ובצעד מהיר אתה שולף את היומן שלך, קורע דף ממנו וכותב "שייכים לדרו שלבי ולולה", "מיי נפו" מייאנפו קד קידה קלה אליך, ומסתיר את הפתק בגופו. ראפלט הפעלתן לא יכול להסתיר את הרצון שלו להצטרף אליכם, "ראפ ראפ ראפלט!!" ראפלט צווח בעצבים, מרצונו החופשי הוא עולה על פידג'יוט אך דיווט מוריד אותו למטה, ראפלט מתעצבן וחוזר עם הפוקימונים של לולה למרכז, וולבי מתקדמת אליך, היא עדיין לא מביעה שום רגש חיובי גדול כלפיך, אך הוא מניפה את כנפה ומצייצת, כנראה מבקשת ממך להיזהר. הפוקימונים של לולה מביטים בך בפרצוף סומך, כאילו הם מבקשים ממך מכל לשון של בקשה להשיב אליהם את היקרה להם מכל. בצעד נחוש אתה מתיישב על פידג'יוט. "קדימה! בואו נצא!" ניקולס פוקד בקול נחוש על הבראיברי שלו שפורש את כנפיו העצומות, ומתחיל להתעופף, "פידג' פידג'וט!" פידג'יוט קורא גם הוא ופורש כנפיים גדולות משל עצמו, ואתה מתחיל להרגיש איך אתה מתנתק מן הקרקע. אוויר המדבר קריר מאוד בלילה, ושניכם מתעופפים לאורך הכביש, לאחר כמה דקות אתה מבחין בחבורת האופנוענים, שחותכים את השביל המוכר בו צעדת ונכנסים למעין שממה. עיניהן החדות של פידג'יוט ובראיברי לא נותנות להם לחמוק ובעזרת הם מנווטים את הדרך. אתה מציץ מעל לגבו של פידג'יוט, המרחק בו אתה נמצא מהקרקע מלחיץ אותך מאוד, אתה לא נותן לזה לעצור אותך, אתה מבחין ששני האופנוענים מצטרפים לעוד 8 אופנוענים נוספים, שכנראה הם שדדו את האנשים שהלכו להצגה. ניקולס מביט בך בפרצוף רציני, חושב. אפילו מבשר רעות. האופנוענים נכנסים לפתחה של מערה באמצע שום מקום, ואתם נוחתים מעל פיר המערה. המערה הינה חלק מהר שאינו מופיע במפה, מקום מבודד ביותר במדבר המפלט שאיש אינו הגיע אליו בעבר. אתם מצליחים לשמוע את השיחה המתנהלת בין שני הצדדים. ניקולס מסמן לך עם היד להיות בשקט מוחלט. "איפה הכסף שלנו?!" קול קולני וצעקני צועק לכיוון אדם אחר, אתה מנחש שזהו אחד האופנוענים. "הכסף כאן. מילאתם את החלק שלכם בעסקה שלנו?" קול רך, מוזר אפילו עונה לבחור. "כן. הבאנו לכם 8 אנשים שהצלחנו לתפוס. שניים יותר ממה שביקשתם. כולם מעולפים. אני לא יודע מה תעשו איתם וגם האמת שלא כל כך אכפת לי, אני רוצה את הכסף!" קול האופנוען משיב לו, ואתה שומע מעט פעילות פיזית, אתה לא כל כך מבין מה קורה. אתה רק חרד לשלומה של לולה. "יפה מאוד. מילאתם את החלק שלכם בעסקה באופן מצוין. הנה לכם. את הציוד שגנבתם אתם יכולים לשמור לעצמיכם. אכפת לנו רק מבני האדם." הקול המוזר עונה לבחור במסתוריות. כשרעש הגז והגלגלים שוב מתחיל להתניע, רעש קולני של חריקות נשמעות מתרחקות. כולכם מחכים, כל גופך צמרמורת. ניקולס מוסיף מבט לכיוון האופנוענים, ושולף מחזיר מיוחד ומקליד בו משהו. "בהם המשטרה תטפל. לי ולך יש עסקים חשובים יותר לטפל." ניקולס לוחש לך אך עדיין נשמע ברור. "דרו..זה הולך להיות אחד הדברים הלא קלים שאנחנו הולכים לעשות. במיוחד במבצע ראשון כסוכן בשבילך. אני חושב שאני יודע למה הם צריכים את בני האדם..אני חושש שכאן החזיקו בכפייה את ליסה הלני שתחקרת ביומן שלך, ואני עוד יותר מפחד שכאן נמצא אחד הניסויים המזוויעים ביותר של צוות פלזמה בפוקימון חי.." ניקולס מסביר לך בטון רציני, הרציני ביותר ששמעת אי פעם. ניקולס מתרומם, משיב את פידג'יוט ובראיברי לפוכדורים שלהם ומוביל אותך ואת דיווט בהמשך ההר, ובעזרת ידיו פותח דלת סתרים אשר מובילה לפנים המערה. "ייתכן שלא תאהב את מה שתראה בפנים. תצטרך ליישם פה את כל מה שלימדתי אותך על התגנבות, לחימה נגד אויב אחד ונגד אויבים רבים, טקטיקות הישרדות, איתור והתחמקות ממצלמות אבטחה וחשיבה חכמה." ניקולס מסביר לך בקול אפילו לחוץ וחושש. אך נחוש. "כשניכנס אנחנו עומדים להפעיל אזעקה פנימית הפועלת על זיהוי חום, כלומר מזהה כל יצור חי שנמצא בסביבה הקרובה. גובה הנחיתה הוא כ-6 מטרים. תצטרך להתגלגל ולעמוד במינימום זמן. ממולך במרחק ריצה של 8 שניות יימצאו שני מכשירי אזעקה משוכללים. הסיסמא לנטרל אותם היא 0-5-6-3-6-3-8-7. לשניהם. את כל סדר הפעולות האלו, גם לנחות בבטחה, ההגעה למכשירי האזעקה, הקלדת סיסמאות הביטול צריכה לקחת לך כ-20 שניות." ניקולס מסביר ועוצר את דבריו. נוצרת שתיקה מלחיצה מאוד, עיניו חותכות את הבעתך, אתה כל כך לחוץ ממה שקורה ואתה נושם מספר פעמים כדי לשמור על קור רוח מינימלי. הרוח הנושבת לא מוסיפה לך להירגע. "לאחר שהדלת תיפתח יהיו עוד מכשולים, אותם אסביר לך בשפת הסימנים שתרגלנו בשיעורים". "יהיו דברים שתראה ולא תאהב, תרצה להתערב, אבל אסור לך. אסור לך להתערב במשהו שאני לא אישרתי. המשימה שלנו היא לגלות מה עושים עם האנשים שחטפו. המשימה המשנית היא לאתר את הניסוי של צוות פלזמה. אם תשמע אנשים צורחים. אתה חייב להתעלם. אם תשמע עינויים. אתה חייב להתעלם. כשאני אומר לך תברח. תברח. וכשאני אומר לך לברוח ולנטוש אותי מאחור. אתה בורח ונוטש אותי מאחור. בדיוק מה שאני אומר לך." טון דיבורו המנומס של ניקולס נעלם קליל, כעת טון דיבורו נשמע קשוח הרבה יותר, אך ממושמע מאוד. ניקולס מחטט בכיסו, ושולף סכין להב באורך של כ-10 סנטימטרים. "במקרה שמישהו מאיים לגלות אותך. אתה הורג אותו. אסור לקחת שום סיכון שיגלו אותך. הורגים בצורה הכי נקייה שיש. בדיוק כמו שלימדתי אותך. סכין ישר ללב. אחר כך אוטמים עם בד. שהדם שיתפרץ החוצה יישאר בתוך הגוף ויגרום לדימום פנימי." ניקולס מסביר לך ואתה אפילו מפחד ממנו קצת. הוא נותן לך 10 חתיכות של בד סינטטי. אתה מכניס אותם לעמדה נוחה לשליפה בכיס שלך. "דרו. אני צריך שתענה לי על השאלה הבאה שאני הולך לשאול אותך ברצינות" קולו של ניקולס מצמרר אותך יותר ויותר. "האם אתה מוכן לכל זה? אני לא יכול להבטיח לך שנצליח, אני רק יכול להבטיח לך שניתן את המקסימום. אתה מוכן לזה? כי אם לא אני יכול להחזיר אותך למרכז הפוקימונים כמה שיותר מהר ואעדכן אותך בבוקר על מה שקרה" ניקולס שואל בקול רציני, שקול, נחוש ואסרטיבי, מביט בך בעיניו, אתה לא רוצה לבזבז זמן, אם כי זאת שאלה שלא קל לענות עליה. מה תעשה?[/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#0000cd]
[/COLOR][COLOR=#a52a2a]
[/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
חחחח בקשר למתקפה של טראפינץ' די התבלבלתי הוא כעיקרון יודע קבר אבן ולא קבר חול, אבל שיהיה ואפשר, אצל וולטרוב הצבע האדום נמצא בחלק העליון ואצל אלקטרוד הוא נמצא בחלק התחתון.
"טראפינץ',מתקפת חול ואז תתחפר אל תוך האדמה במהירות! חכה שוולטרוב יתגלגל שנית ואז קפוץ מאחוריו וקבר אבן עוד פעם בכל הכוח!" אתה פוקד על טראפינץ', בעזרת רגליו הקטנות טראפינץ' מתחיל לזרוק כמויות חול גדולות על וולטרוב שמתחיל להסתחרר ככדור זוהר בצבע כסוף השועט לכיוונו של טראפינץ', תנועת הסחרור מאפשרת לוולטרוב ללהסיט ממנו את החול ולפגוע בטראפינץ' בעוצמה. טראפינץ' מנענע את ראשו ומתעשת במהירות, מתחיל מיד להתחפר בקרקע של זירת הקרב. "וולטרוב תהיה מוכן לכל התרחשות" וואטסון אומר בקול רציני. עיניו של וולטרוב סוקרות את השטח, כשלפתע טראפינץ' מגיח מתחת לוולטרוב ופוגע בו במהירות, וולטרוב נפגע אך אינו מוותר, הוא מיד מתחיל להסתגלגל לכיוונו של טראפינץ' שפוער את פיו בשנית ומזמן 4 עמודי אבן אשר נוחתים אחד אחרי השני כנגד וולטרוב, שמתחמק בזריזות מכולם ופוגע בטראפינץ' בחוזקה. טראפינץ' נהדף אחורנית, משתדל לנשום כראוי, כשלפתע פיו נפער וקרן ירוקה בעלת אורות צבעוניים יוצאת מפיו של טראפינץ' ופוגעת בוולטרוב, מעלפת אותו לחלוטין. טראפינץ' למד קרן ממיינת! (signal beam) וואטסון משיב את וולטרוב לפוכדור, ומחייך מעט. "זה היה נחמד. אבל שני הפוקימונים הבאים שלי לא יהיו קלים בכלל" וואטסון מוסיף בקול מבטיח וזורק פוכדור לזירה, ממנו יוצא פוקימון בצורת מגנט עם שלושה עיניים, שלאחר סריקה מהירה בפוקידע אתה מבין שמדובר במגנטון[/QUOTE]
"מגנטון... תזכור טראפינץ', הוא עדיין פוקימון חשמל אחרי הכול. מתקפות החשמל שלו לא יכולות להשפיע עליך. עכשיו תתחפר שוב באדמה ותשתמש בקרן ממיינת!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1502235][COLOR=#333399][U][B]דרו-[/B][/U]
אתה משיב את דרומקה, ווירליפד וריולו לפוכדורים שלהם, אתה בוחר להשאיר רק את דיווט בחוץ. לבקשתך דיווט עולה על פידג'יוט המרהיב, ומוצא מיקום נוח לשבת בו בין נוצותיו הנעימות. אתה מסביר לפוקימוניה של לולה שזהו סיכון קשה, וכמות אנשים גדולה תקטין את הסיכוי בלהחזיר אותה בריאה ושלמה, בהתחלה הפוקימונים שלה מתווכחים איתך אך לאחר מתן הסברים קצרים וברורים הם מבינים את האחריות שלהם, בנוסף שהם צריכים לשמור על וולבי ושני אחיה. [/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]"היצמדו לרשויות הביטחון שכבר הגיעו ולאחות ג'וי. מייאנפו קח את זה" אתה מוסיף ובצעד מהיר אתה שולף את היומן שלך, קורע דף ממנו וכותב "שייכים לדרו שלבי ולולה", "מיי נפו" מייאנפו קד קידה קלה אליך, ומסתיר את הפתק בגופו. ראפלט הפעלתן לא יכול להסתיר את הרצון שלו להצטרף אליכם, "ראפ ראפ ראפלט!!" ראפלט צווח בעצבים, מרצונו החופשי הוא עולה על פידג'יוט אך דיווט מוריד אותו למטה, ראפלט מתעצבן וחוזר עם הפוקימונים של לולה למרכז, וולבי מתקדמת אליך, היא עדיין לא מביעה שום רגש חיובי גדול כלפיך, אך הוא מניפה את כנפה ומצייצת, כנראה מבקשת ממך להיזהר. הפוקימונים של לולה מביטים בך בפרצוף סומך, כאילו הם מבקשים ממך מכל לשון של בקשה להשיב אליהם את היקרה להם מכל. בצעד נחוש אתה מתיישב על פידג'יוט. "קדימה! בואו נצא!" ניקולס פוקד בקול נחוש על הבראיברי שלו שפורש את כנפיו העצומות, ומתחיל להתעופף, "פידג' פידג'וט!" פידג'יוט קורא גם הוא ופורש כנפיים גדולות משל עצמו, ואתה מתחיל להרגיש איך אתה מתנתק מן הקרקע. אוויר המדבר קריר מאוד בלילה, ושניכם מתעופפים לאורך הכביש, לאחר כמה דקות אתה מבחין בחבורת האופנוענים, שחותכים את השביל המוכר בו צעדת ונכנסים למעין שממה. עיניהן החדות של פידג'יוט ובראיברי לא נותנות להם לחמוק ובעזרת הם מנווטים את הדרך. אתה מציץ מעל לגבו של פידג'יוט, המרחק בו אתה נמצא מהקרקע מלחיץ אותך מאוד, אתה לא נותן לזה לעצור אותך, אתה מבחין ששני האופנוענים מצטרפים לעוד 8 אופנוענים נוספים, שכנראה הם שדדו את האנשים שהלכו להצגה. ניקולס מביט בך בפרצוף רציני, חושב. אפילו מבשר רעות. האופנוענים נכנסים לפתחה של מערה באמצע שום מקום, ואתם נוחתים מעל פיר המערה. המערה הינה חלק מהר שאינו מופיע במפה, מקום מבודד ביותר במדבר המפלט שאיש אינו הגיע אליו בעבר. אתם מצליחים לשמוע את השיחה המתנהלת בין שני הצדדים. ניקולס מסמן לך עם היד להיות בשקט מוחלט. "איפה הכסף שלנו?!" קול קולני וצעקני צועק לכיוון אדם אחר, אתה מנחש שזהו אחד האופנוענים. "הכסף כאן. מילאתם את החלק שלכם בעסקה שלנו?" קול רך, מוזר אפילו עונה לבחור. "כן. הבאנו לכם 8 אנשים שהצלחנו לתפוס. שניים יותר ממה שביקשתם. כולם מעולפים. אני לא יודע מה תעשו איתם וגם האמת שלא כל כך אכפת לי, אני רוצה את הכסף!" קול האופנוען משיב לו, ואתה שומע מעט פעילות פיזית, אתה לא כל כך מבין מה קורה. אתה רק חרד לשלומה של לולה. "יפה מאוד. מילאתם את החלק שלכם בעסקה באופן מצוין. הנה לכם. את הציוד שגנבתם אתם יכולים לשמור לעצמיכם. אכפת לנו רק מבני האדם." הקול המוזר עונה לבחור במסתוריות. כשרעש הגז והגלגלים שוב מתחיל להתניע, רעש קולני של חריקות נשמעות מתרחקות. כולכם מחכים, כל גופך צמרמורת. ניקולס מוסיף מבט לכיוון האופנוענים, ושולף מחזיר מיוחד ומקליד בו משהו. "בהם המשטרה תטפל. לי ולך יש עסקים חשובים יותר לטפל." ניקולס לוחש לך אך עדיין נשמע ברור. "דרו..זה הולך להיות אחד הדברים הלא קלים שאנחנו הולכים לעשות. במיוחד במבצע ראשון כסוכן בשבילך. אני חושב שאני יודע למה הם צריכים את בני האדם..אני חושש שכאן החזיקו בכפייה את ליסה הלני שתחקרת ביומן שלך, ואני עוד יותר מפחד שכאן נמצא אחד הניסויים המזוויעים ביותר של צוות פלזמה בפוקימון חי.." ניקולס מסביר לך בטון רציני, הרציני ביותר ששמעת אי פעם. ניקולס מתרומם, משיב את פידג'יוט ובראיברי לפוכדורים שלהם ומוביל אותך ואת דיווט בהמשך ההר, ובעזרת ידיו פותח דלת סתרים אשר מובילה לפנים המערה. "ייתכן שלא תאהב את מה שתראה בפנים. תצטרך ליישם פה את כל מה שלימדתי אותך על התגנבות, לחימה נגד אויב אחד ונגד אויבים רבים, טקטיקות הישרדות, איתור והתחמקות ממצלמות אבטחה וחשיבה חכמה." ניקולס מסביר לך בקול אפילו לחוץ וחושש. אך נחוש. "כשניכנס אנחנו עומדים להפעיל אזעקה פנימית הפועלת על זיהוי חום, כלומר מזהה כל יצור חי שנמצא בסביבה הקרובה. גובה הנחיתה הוא כ-6 מטרים. תצטרך להתגלגל ולעמוד במינימום זמן. ממולך במרחק ריצה של 8 שניות יימצאו שני מכשירי אזעקה משוכללים. הסיסמא לנטרל אותם היא 0-5-6-3-6-3-8-7. לשניהם. את כל סדר הפעולות האלו, גם לנחות בבטחה, ההגעה למכשירי האזעקה, הקלדת סיסמאות הביטול צריכה לקחת לך כ-20 שניות." ניקולס מסביר ועוצר את דבריו. נוצרת שתיקה מלחיצה מאוד, עיניו חותכות את הבעתך, אתה כל כך לחוץ ממה שקורה ואתה נושם מספר פעמים כדי לשמור על קור רוח מינימלי. הרוח הנושבת לא מוסיפה לך להירגע. "לאחר שהדלת תיפתח יהיו עוד מכשולים, אותם אסביר לך בשפת הסימנים שתרגלנו בשיעורים". "יהיו דברים שתראה ולא תאהב, תרצה להתערב, אבל אסור לך. אסור לך להתערב במשהו שאני לא אישרתי. המשימה שלנו היא לגלות מה עושים עם האנשים שחטפו. המשימה המשנית היא לאתר את הניסוי של צוות פלזמה. אם תשמע אנשים צורחים. אתה חייב להתעלם. אם תשמע עינויים. אתה חייב להתעלם. כשאני אומר לך תברח. תברח. וכשאני אומר לך לברוח ולנטוש אותי מאחור. אתה בורח ונוטש אותי מאחור. בדיוק מה שאני אומר לך." טון דיבורו המנומס של ניקולס נעלם קליל, כעת טון דיבורו נשמע קשוח הרבה יותר, אך ממושמע מאוד. ניקולס מחטט בכיסו, ושולף סכין להב באורך של כ-10 סנטימטרים. "במקרה שמישהו מאיים לגלות אותך. אתה הורג אותו. אסור לקחת שום סיכון שיגלו אותך. הורגים בצורה הכי נקייה שיש. בדיוק כמו שלימדתי אותך. סכין ישר ללב. אחר כך אוטמים עם בד. שהדם שיתפרץ החוצה יישאר בתוך הגוף ויגרום לדימום פנימי." ניקולס מסביר לך ואתה אפילו מפחד ממנו קצת. הוא נותן לך 10 חתיכות של בד סינטטי. אתה מכניס אותם לעמדה נוחה לשליפה בכיס שלך. "דרו. אני צריך שתענה לי על השאלה הבאה שאני הולך לשאול אותך ברצינות" קולו של ניקולס מצמרר אותך יותר ויותר. "האם אתה מוכן לכל זה? אני לא יכול להבטיח לך שנצליח, אני רק יכול להבטיח לך שניתן את המקסימום. אתה מוכן לזה? כי אם לא אני יכול להחזיר אותך למרכז הפוקימונים כמה שיותר מהר ואעדכן אותך בבוקר על מה שקרה" ניקולס שואל בקול רציני, שקול, נחוש ואסרטיבי, מביט בך בעיניו, אתה לא רוצה לבזבז זמן, אם כי זאת שאלה שלא קל לענות עליה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/RIGHT]
[/QUOTE]אבהה בניקולס ברצינות, מבטי חדור מטרה ואני נחוש ומרוכז. אני מבין שזה לא רק להשיב בשלום את לולה והאחרים. מדובר פה במשהו הרבה יותר מסובך וגדול. אהנהן קלות בראשי בשקט ואומר "אני מבין, קיבלתי. עושים את זה" ולא אוסיף דבר ואחכהכן, מצויין!
אנשום עמוק, אזכור היטב את כל מה שהוא אמר לי. זה הקטע שלי. זיכרון. אדמיין בראש בדיוק איך לנחוט ואת סדר הפעולות בראש, ממש אראה במוחי איך אני עושה זאת. בנשימה אחרונה ליפני פעולה אמלמל לעצמי "אתה מסוגל, עשה זאת" איתו ביחד אבצע את הפעולה בתיאום מושלם, אעשה את הקוד ואנטרל את האזעקה. אוכיח לניקולס שבאמת לא סתם הוא בחר בי ואני כאן.
[FONT=tahoma][COLOR=#FF0066][U][B]
מקס:[/B][/U]
אני אומר מראש, לא יושב לי השם ג'קלין בראש. לסבתא שלי קוראים ככה וזה מזכיר לי אותה ומשבש אותי, שניתי את השם ברשותך
~~~~~~
אתה מחסיר פעימה למשמע כל דבריה של העלמה שמולך אבל כל מה שהיא סיפרה לך, הפוקימונים המדהימים שלה, אתה חושב לעצמך לרגע 'וואוו... היא מאמנת ווינאזור גדול וחזק ביותר, והדרגונייט ההוא פוקימון מרשים ונדיר כלכך. הוא בטח אמתני'.
מלא מחשבות רצות בראשך אבל אתה עדיין אינך בטוח שאתה בכלל מתאים ואז לבסוף אתה אומר "אני יודע דבר אחד, שאם איי פעם נועדתי למשהו זה באותו הלילה ההוא, לנקום בצוות רוקט המנוול שהשמידו את צוות הווינאזורים. והיא מוסיפה בפנים זועפות אך בקול מתון "זאת הגישה! אני מבינה שאתה בפנים" 'הם לקחו את כל מה שאהבתי אז! את כל מה שעורר בי את הרצון להיות מה שאני היום ולהתאהב בעולם הפוקימונים' אתה מתעמט עם עצמך בראש ומתלמא זעם ועוז, וחדור מוטיבציה "כן, אני לגמריי בפנים" אתה משיב לה בביטחון.
"אוקיי אז נכון לעכשיו דע, שמי אריה" (arya) היא אומרת לך "אם תרצה לדעת עליי עוד פגוש אותי בקצה מערת העיר סרוליין!" ומוסיפה במסתוריות "אחכה לך ביציאה במקום בו עץ מאונך ועץ מאוזן נפגשים יחדיו בצל ומדברים" אינך מבין והיא מסיימת ומעניקה לך גם פנקס בורדו פשוט ועט קשור אליו. "קח, כל דבר שרק תצטרך? תרשום לך בזה, מאמינה שעוד תבין כמה זה יקר ערך" היא מסבירה על הפנקס בקצרה. אומרת לך להתראות ובהצלחה ונעלמת בין המולת השוטרים כוחות הרפואה וההצלה, הכתבים וכו'...
השוטרת ג'ני מודה לך מאוד על שיתוף הפעולה ומשחררת אותך לדרכך ומתנצלת על מה שעברת מתוך נימוס.
אתה מאוד מבולבל ומוחך מתרוצץ במחשבות ותסבוכות אתה מגיע אל העיר סרוליין בחזרה. מותש מאוד אך גם מרגיש כי אתה מאבד זמן יקר.[B]
מה תעשה?[/B][/COLOR][/FONT]
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-[/B]
[RIGHT]"מגנטון... תזכור טראפינץ', הוא עדיין פוקימון חשמל אחרי הכול. מתקפות החשמל שלו לא יכולות להשפיע עליך. עכשיו תתחפר שוב באדמה ותשתמש בקרן ממיינת!" אתה פוקד בשנית על טראפינץ'. טראפינץ' מתחפר במהירות לתוך הקרקע, משאיר שובל אבק מאחור. מגנטון מרחף מסביב ומחפש את מקום היצמאותו האפשרי של טראפינץ', טראפינץ' מגיח מאחוריו ויורה לעברו קרן ממיינת שפוגעת במנגטון, אך לא נראה שמסבה נזק מיוחד. "מגנטון! תשתמש בפצצות מגנט!" וואטסון קורא במהירות ומנגון מתחיל לזרוק גושים כסופים על טראפינץ' שמתפוצצים עליו בזה אחר זה. מעלפים אותו לחלוטין. "כל הכבוד מגנטון. תמשיך ככה" וואטסון משבח את הפוקימון שלו "מאגג מאגגגנטוןן" מאגנטון משיב בקול רובוטי. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-[/B]
אתה מעכל את כל המידע שאמר לך. אתה בוהה בניקולס ברצינות מופתית. נחוש בעצמיך. אתה מבין שהמשימה היא לא רק להשיב את לולה והאחרים, יש כאן משהו הרבה יותר גדול שספק אם תבין אותו גם אם תיכנס פנימה..סנטרך זז למעלה ומטה כשראשך מהנהן כאישור לשאלתו של ניקולס. אתה מוכן. "אני מבין, קיבלתי. עושים את זה". "טוב מאוד. ידעתי שאתה מסוגל" ניקולס משיב לך ואתה מזהה שביב של חיוך חוזר אליו, אך הוא עדיין נשאר בקולו הקשוח. אתה נושם עמוק, מתכנן הכל בתוך הראש שלך, קוד הסיסמא שניקולס אמר לך מתחפר לך בתוך הראש. אתה זוכר אותו בעל פה. אתה מסוגל, עשה זאת" אתה ממלמל לעצמיך, ניקולס מבין שאתה כעת מתכונן, והוא נראה שבע רצון. אתה מביט לתוך פיר פתח המסתור שניקולס חשף בפניך, הכל חשוך שם למטה. אתה מפחד אך אתה רוצה להוכיח את עצמיך. בגלל זה ניקולס בחר בך. "קח את זה" ניקולס אומר לפתע, הוא שולף זוג כפפות לבנות כמו שלו. "אסור שיזהו טביעות אצבע. גם אם הם יידעו שנכנסנו למתקן. הם לא יוכלו למצוא אותנו אחרי זה" ניקולס מסביר ואתה לובש את הכפפות הנוחות והרכות. הן מתאימות לידך באופן מושלם. אתה סופר בלב עד שלוש, '1...2...3...' אתה תופס את הרגליים שלך וקופץ פנימה. הנפילה מהירה, הגוף שלך מפיל אותך למטה, אתה מתגלגל במהירות ומתייצב, קר בחדר מאוד. כאילו אתה נמצא בתוך מקרר ענקי. אתה תוהה מאיזה חדר אתם נכנסים למתקן הסודי, אבל באמת שאין לך זמן לחשוב על זה. אתה מרים את ראשך, והמקשים הזוהרים של מכשירי האזעקה נראים ממולך, כשלצידם אור אדום וקטן נוצץ, אתה מבין שהאזעקה הופעלה. במהירות שיא אתה רץ במהירות לכיוונם, נושם בשקט, מגיע למכשיר הראשון ומקליד את קוד החסימה במהירות, האצבעות שלך זזות כמו מחשב. אור ירוק דולק מהיכן שיצא האור באדום ואתה מיד עובר למכשיר השני, הסיסמא נקלטת במכשיר השני והופ. נטרלת את האזעקה. אחריך ניקולס ודיווט קופצים ורצים אליך. "טוב מאוד דרו. זה היה מצוין. תזמנתי לך 16 שניות. חסכת 4 שניות שבעבודה שלנו הן נחשבות ליקרות ערך" ניקולס משבח אותך ומניח את ידו על שכמך. "די דיווט" אתה שומע את קולו של דיווט משבח אותך גם. "אוקיי. אנחנו ממשיכים. אני הולך להכניס את קוד פתיחת הדלת. הסברתי לדיווט להשתמש בכל התמרונים שלימדתי אותו ואת חבריו לצוות שלך. אנחנו במצב טוב" ניקולס מסביר ברצינות. "בחדר הבא אנחנו כבר מתמודדים עם מצלמות אבטחה. דיווט יירה רסיסי מים קטנים מפיו וינטרל אותם למספר שניות. בדיוק מה שאנחנו צריכים. הצופים על המצלמות כעת בהפסקה. זה נחשב זמן מת. לכן נוכל לעשות את זה. אך כמה שיותר מהר" ניקולס אומר ומהנהן לשניכם, שניכם מהנהנים אליו חזרה. ניקולס ניגש למכשיר האזעקה הראשון שנטרלת ומקיש קוד ארוך במיוחד. ציר הדלת נפתחת, ופעם ראשונה שאור נכנס לחדר הזה כשאתה נכנס בו. אתה מביט הצידה, אתה רואה מיטות גדולות, למה כל כך קר כאן? אי אפשר לדעת כרגע. אתם נכנסים. דיווט כבר יורה מים לעבר המצלמה הראשונה. החדר כולו רצוף קופסאות מסע, וניקולס מסביר לך בעזרת שפת הסימנים שאתם הולכים להתגנב מאחוריהן, בכל פעם שדיווט ינטרל מצלמה שמצלמת את האזור בו תעברו. במהירות שלושתכם מתגנבים כשדיווט ראשון, ניקולס שני ואתה אחרון בתור. מהר מהר וביסודיות. קופצים בשורת הקופסאות כשפעם אחר פעם דיווט מנטרל את מצלמות האבטחה באמצעות שביבי מים זעירים. לאחר 10 דקות של חצייה איטית של חדר לא גדול כל כך, ניקולס שולף מכשיר קטן ושחור, מכוון אותו לעבר המכשיר שנועל את הדלת ולפתע המכשיר השחור יורה שבב זעיר, בצידו של הדלת, שמנטרל גם אותה ופותח אותה. דיווט מרטיב את המצלמה האחרונה ואתם מתחמקים מתחתיה באין יודעים. דיווט מפגין כישורי התחמקות ותמרון פשוט מרשימים. ממש נינג'ה אמיתי. החדר הבא מואר כולו, והוא מרגיש לך הרבה יותר גדול. זאת הפעם הראשונה שאתה שומע אנשים מדברים ממרחק במקום הזה. שלושתכם מסתתרים מאחורי מכשיר חשמלי ענקי, כשניקולס שולף מפה מאולתרת שהכין ופורס אותה לפניכם. הוא אינו מדבר כלל. ניקולס מצביע בעזרת אצבעו על חדר מרכזי ומסתורי, שכאן כנראה נמצא הניסוי של צוות פלזמה. לאחר מכן אצבעו מצביעה על חדר סמוך לו, כאן תוכלו למצוא את לולה ואת שאר החטופים. ניקולס מסביר לך בשפת הסימנים את הסיבה למה לדעתו צוות פלזמה צריכים את האנשים. 'אני חושב שהם צריכים את דגימות הדם שלהם. כמויות דם גדולות. בשביל היצור שהם יצרו. נדמה לי שהם רוצים די אן איי של בני אדם. אולי בשביל תבונה גדולה יותר, בשביל שיוכל לזהות טביעות חום בכל מקום. אין לי מושג למה'. 'דרו שים לב. אנחנו נמצאים בחדר אחד ואחרון לפני האולם המרכזי. שם יהיו הרבה מאוד חיילים של צוות פלזמה. החדר הזה הוא קטן. אבל יש שני שומרים. שניהם עם נשק. אנחנו חייבים את הבגדים שלהם. זו תהיה ההסוואה שלנו. ובקופסא הזאת" ניקולס אומר ולראשונה אתה שם לב שמצד שמאל שלכם, מאחורי המכשיר החשמלי. עומדת קופסת עץ גדולה וריקה. "נכניס את הגופות שלהם. נצטרך להרוג אותם. הם לא מסכנים את העובדה שיימצאו אותנו באופן ישיר, אבל אין לנו מקום מספיק בטוח לשמור עליהם. יש עליהם זמזמנים שהם רק לוחצים ועזרה תגיע אליהם. אני יודע שזה לא קל. אבל זה מה שיש.' ניקולס מסביר לך בשפת הסימנים. 'אסור לנו לעשות רעש בשום צורה. בגלל זה הבאתי לכאן מכשיר שמעמעם רעש, ופועל כחסם שמיעה. המכשיר משדר גלי סונאר מאוד חזקים שרק בני אדם יכולים לשמוע. לא ישמעו אותנו בזמן שנעלף אותם. ונוכל לדבר. אבל זה גם בלחישה שקטה מאוד.' ניקולס מסביר ונותן לך שני מכשירים קטנים לשים בכל אוזן ומסמן לך שזה יגן עליך מן המכשיר. ומבקש ממך בקשה מעט מוזרה. 'תוריד בגדים' אתה מעט נבוך אך אין זמן. קצין המבחן שלך מבקש ממך בקשה ואתה חייב לציית לו. מהר אתה מוריד את החולצה, מכנס, ונעליים. אתה נשאר בתחתונים בלבד. הסיטואציה מעט מטרידה, שניכם בתחתונים בלבד, כשהסכין של ניקולס והבדים שהוא נתן לך נמצאים לידך. דיווט עצמו מעט מבולבל. ניקולס מסביר לך בשפת הסימנים שוב. 'טוב. ככה זה הולך לקרות. דיווט הולך לירות רסיסי מים על המצלמות. זה מיד יעורר את החשודים. אני אפעיל את מכשיר העמעום. הוא יגרום לשני החיילים לקרוס על הרצפה. המצלמות לא יעבדו ופשוט תן להם מכת נוקהאוט. שיתעלפו. ביחד נגרור אותם לכאן, נפשיט אותם. ניקח את הסכין, נהרוג אותם, נשים את הבדים בחור שבגוף שלהם, נכניס אותם לקופסא הגדולה ואני אסגור אותה. בקשר לבגדים שלנו. אל תדאג. יש לי תוכנית איך לחלץ אותם מכאן' ניקולס מסיים לסמן לך. 'כשתהיה מוכן. תסמן לדיווט. ונצא שנינו ביחד מיד' ניקולס מסמן לך בפעם האחרונה לגבי המשימה עכשיו. מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
"מגנטון... תזכור טראפינץ', הוא עדיין פוקימון חשמל אחרי הכול. מתקפות החשמל שלו לא יכולות להשפיע עליך. עכשיו תתחפר שוב באדמה ותשתמש בקרן ממיינת!" אתה פוקד בשנית על טראפינץ'. טראפינץ' מתחפר במהירות לתוך הקרקע, משאיר שובל אבק מאחור. מגנטון מרחף מסביב ומחפש את מקום היצמאותו האפשרי של טראפינץ', טראפינץ' מגיח מאחוריו ויורה לעברו קרן ממיינת שפוגעת במנגטון, אך לא נראה שמסבה נזק מיוחד. "מגנטון! תשתמש בפצצות מגנט!" וואטסון קורא במהירות ומנגון מתחיל לזרוק גושים כסופים על טראפינץ' שמתפוצצים עליו בזה אחר זה. מעלפים אותו לחלוטין. "כל הכבוד מגנטון. תמשיך ככה" וואטסון משבח את הפוקימון שלו "מאגג מאגגגנטוןן" מאגנטון משיב בקול רובוטי. מה תעשה?
[/QUOTE]
"טראפינץ'!" אקרא בדאגה ואשיב את טראפינץ' לפוקדור במיידית. "עשית עבודה טובה, תנוח קצת." אחזיר את הפוקדור של טראפינץ' ואשלוף את הפוקדור של קומבאסקין במקומו. "קומבאסקין, צא! בעיטה כפולה ואז להביור בכל הכוח!"
-
[QUOTE=Jan Luigi;1502246][FONT=tahoma][COLOR=#FF0066][U][B]
מקס:[/B][/U]
אני אומר מראש, לא יושב לי השם ג'קלין בראש. לסבתא שלי קוראים ככה וזה מזכיר לי אותה ומשבש אותי, שניתי את השם ברשותך
~~~~~~
אתה מחסיר פעימה למשמע כל דבריה של העלמה שמולך אבל כל מה שהיא סיפרה לך, הפוקימונים המדהימים שלה, אתה חושב לעצמך לרגע 'וואוו... היא מאמנת ווינאזור גדול וחזק ביותר, והדרגונייט ההוא פוקימון מרשים ונדיר כלכך. הוא בטח אמתני'.
מלא מחשבות רצות בראשך אבל אתה עדיין אינך בטוח שאתה בכלל מתאים ואז לבסוף אתה אומר "אני יודע דבר אחד, שאם איי פעם נועדתי למשהו זה באותו הלילה ההוא, לנקום בצוות רוקט המנוול שהשמידו את צוות הווינאזורים. והיא מוסיפה בפנים זועפות אך בקול מתון "זאת הגישה! אני מבינה שאתה בפנים" 'הם לקחו את כל מה שאהבתי אז! את כל מה שעורר בי את הרצון להיות מה שאני היום ולהתאהב בעולם הפוקימונים' אתה מתעמט עם עצמך בראש ומתלמא זעם ועוז, וחדור מוטיבציה "כן, אני לגמריי בפנים" אתה משיב לה בביטחון.
"אוקיי אז נכון לעכשיו דע, שמי אריה" (arya) היא אומרת לך "אם תרצה לדעת עליי עוד פגוש אותי בקצה מערת העיר סרוליין!" ומוסיפה במסתוריות "אחכה לך ביציאה במקום בו עץ מאונך ועץ מאוזן נפגשים יחדיו בצל ומדברים" אינך מבין והיא מסיימת ומעניקה לך גם פנקס בורדו פשוט ועט קשור אליו. "קח, כל דבר שרק תצטרך? תרשום לך בזה, מאמינה שעוד תבין כמה זה יקר ערך" היא מסבירה על הפנקס בקצרה. אומרת לך להתראות ובהצלחה ונעלמת בין המולת השוטרים כוחות הרפואה וההצלה, הכתבים וכו'...
השוטרת ג'ני מודה לך מאוד על שיתוף הפעולה ומשחררת אותך לדרכך ומתנצלת על מה שעברת מתוך נימוס.
אתה מאוד מבולבל ומוחך מתרוצץ במחשבות ותסבוכות אתה מגיע אל העיר סרוליין בחזרה. מותש מאוד אך גם מרגיש כי אתה מאבד זמן יקר.[B]
מה תעשה?[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
חחח אריה! כל כך אוהב את השם הזה!
קודם כל ארפא את הפוקימונים שלי. זה הכי חשוב. לאחר מכן אקנה לי משהו לאכול ולשתות, ארענן קצת את מאגרי הכוח של הגוף שלי. בעודי חושב על כל מה שהולך לקרות, אלך לאן שאריה אמרה לי. נחוש בדעתי לדעת עוד על זהותה.
-
[QUOTE=Sharpedo;1502189][COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]"כל הכבוד כולם! וקווליבה-אני בטוחה שתצליח!" את מחמיאה לכל הפוקימונים ולקווילבה שממשיך לרוץ, לתקוף במתקפה מהירה ולהתעופף מעט באוויר, אך לא מצליח לצבור מספיק תאוצה מספיקה בשביל זה. "חשבתי על זה הרבה-בהתחלה חשבתי סילביאון אבל עכשיו אני חושבת שגלסיאון יהיה עדיף" את מסבירה לוונסה את התשובה שלך. "סילביאון..סוגי פיה מאוד חזקים, הם גם בעלי כוח על חושי חזק, גלסיאון בעל התקפה מאוד גבוהה ותמרונים חזקים,ואני חושבת שאם זו תהיה התשובה הסופית שלך, המשימה הקרובה שלנו הולכת לקחת חלק באזור הכי קר בג'וטו, שמה גם נמצאת אןב הקרח המיוחדת שמפתחת איווי לגלסיאון" וונסה מסבירה לך ואת מרותקת לדבריה. "אני ממליצה לך לדבר על זה עם איווי, כי יכול להיות שהוא אפילו יתפתח לך לפני לצורה שאת לא רצית, צריכה להיות הסכמה בין איווי והמאמן שלו לגבי זה" וונסה אומרת לך ואת חושבת על זה בכובד ראש. היא מביטה ביומן שלך ודווקא מתרשמת מהרישומים שכתבת על צורת מכון החרק בעיר אזליה, כשפרצת לשמה כדי להציל את סלבי. "זה בהחלט מרשים.. אך אני רוצה שתכתבי עוד. אני בהחלט מתרשמת. את יכולה לשכוח דברים ולכן זה חשוב" וונסה מוסיפה. וונסה מחזירה את הפוקימונים שלה לפוכדורים שלהם. [B]מיסדריווס למדה על חושי! [/B]"את מוכנה ללכת. נדבר אחרי הניצחון שלך" וונסה קורצת לך ונפרדת מכולכם לשלום. את ניגשת למכון ביחד עם החברים שלך, נכנסים למכון בו יש מספר רב של מאמנים וזירות בהם מתנהלים קרבות, את ממתינה כרבע שעה ופתאום מלווים אותך לזירת קרב ריקה, בצד השני עומדת לא אחרת מאשר וויטני [/RIGHT]
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/111.gif[/IMG]"שלום! אני וויטני מנהיגת המכון" וויטני מסבירה בחיוך. הפוקימונים שלך נלקחים לריפוי, ולאחר 10 דקות כולם חוזרים אלייך מרופאים וחזקים. וויטני משחררת את הפוקימון הראשון שלה [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/030.gif[/IMG] מה תעשי?
'נידורן חלש לסוג אדמה-אז פנאפי יהיה הבחירה הכי טובה פה' אחשוב לעצמי. "פנאפי, מיקוד אנרגיה ואז דיחפור!" אומר לפנאפי בקור רוח, מוכנה לקרב.
-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]'נידורן חלש לסוג אדמה-אז פנאפי יהיה הבחירה הכי טובה פה' את מעלה בדעתך ומבקשת מפאנפי לעמוד לקרב. "פאנ פי!" פאנפי נוהם בחדקו הקטן ונעמד מוכן לקרב. לבקשתך פאנפי ממקד את האנרגיה שלו, ומתכדרר לכדור, קופץ לאוויר ומתכונן לנחות בחוזקה. "נידורינה תחסמי אותו! תנסי לבלום את המתקפה!" וויטני מיד פוקדת על הפוקימונית שלה, ונידורינה נעזרת ברגליה האחוריות והמאסיביות אך פאנפי נוחת עליה במכה עצומה, שמרעידה את הקרקע, ומותירה את נידורינה פגועה. פאנפי מתרחק. "נידורינה קדימה אנחנו לא מוותרות! תקפצי על פאנפי בבעיטה כפולה! ומיד לאחר מכן חבטת גוף, תחסמי את מתקפותיו בעוקצי רעל!" וויטני פוקדת על נידורינה, שנושמת מספר נשימות ומיד לאחר מכן קופצת לאוויר, מתכוננת לבעוט בפאנפי בחוזקה. מה תעשי?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#a52a2a][RIGHT][B]ג'יי-
הייתה לי טעות חח, קומבאסקין יודע סיחרור אש ולא להביור, הוא יצטרך להתאמן על סיחרור האש כדי לשפר אותו ללהביור. [/B]
"עשית עבודה טובה, תנוח קצת." אתה משבח את טראפינץ' ומשיב אותו לפוכדור, והפוקימון הבא שאתה בוחר בו הוא קומבאסקין, אתה משחרר אותו מהפוכדור, קומבאסקין נעמד על רגלי הטפרים החזקות שלו ונראה מוכן לקרב. קומבאסקין לבקשתך קופץ לאוויר, תופס גובה ונוחת על מגנטון כשהוא בועט בו פעמיים בחוזקה. "מגנטון מכת ברק" וואטסון אומר מיד ומגנטון משגר ברק חזק כלפי קומבאסקין נפגע ומועף אחורנית, קומבאסקין אינו מוותר בקלות ויורה סיחרור אש חזק שמחמם את הזירה, אך מגנטון מצליח להתחמק מן המתקפה. "מגנטון מתקפה משולשת! ומיד אחר כך תכתר אותו בפצצות מגנט ותפתיע אותו חזיתית!" וואטסון קורא ומגנטון יוצר מן משולש המורכב משלוש סוגים שונים של מתקפות, הוא יורה אותו לכיוון קומבאסקין. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[quote]ג'יי-
הייתה לי טעות חח, קומבאסקין יודע סיחרור אש ולא להביור, הוא יצטרך להתאמן על סיחרור האש כדי לשפר אותו ללהביור.
"עשית עבודה טובה, תנוח קצת." אתה משבח את טראפינץ' ומשיב אותו לפוכדור, והפוקימון הבא שאתה בוחר בו הוא קומבאסקין, אתה משחרר אותו מהפוכדור, קומבאסקין נעמד על רגלי הטפרים החזקות שלו ונראה מוכן לקרב. קומבאסקין לבקשתך קופץ לאוויר, תופס גובה ונוחת על מגנטון כשהוא בועט בו פעמיים בחוזקה. "מגנטון מכת ברק" וואטסון אומר מיד ומגנטון משגר ברק חזק כלפי קומבאסקין נפגע ומועף אחורנית, קומבאסקין אינו מוותר בקלות ויורה סיחרור אש חזק שמחמם את הזירה, אך מגנטון מצליח להתחמק מן המתקפה. "מגנטון מתקפה משולשת! ומיד אחר כך תכתר אותו בפצצות מגנט ותפתיע אותו חזיתית!" וואטסון קורא ומגנטון יוצר מן משולש המורכב משלוש סוגים שונים של מתקפות, הוא יורה אותו לכיוון קומבאסקין. מה תעשה?[/quote]
חחח זה קורה לפעמים xd
ובאמת היה נראה לי קצת מוזר שקומבאסקין יכול להשתמש בלהביור, זה אוברפאוור מדי חחח
-------------------------------
"קומבאסקין, קפוץ למעלה ואז חיתוך שמיים בזריזות! ואז תשתמש במיקוד אנרגיה כדי להעצים את עצמך וסחרור אש פעם שנייה!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1502252][COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]'נידורן חלש לסוג אדמה-אז פנאפי יהיה הבחירה הכי טובה פה' את מעלה בדעתך ומבקשת מפאנפי לעמוד לקרב. "פאנ פי!" פאנפי נוהם בחדקו הקטן ונעמד מוכן לקרב. לבקשתך פאנפי ממקד את האנרגיה שלו, ומתכדרר לכדור, קופץ לאוויר ומתכונן לנחות בחוזקה. "נידורינה תחסמי אותו! תנסי לבלום את המתקפה!" וויטני מיד פוקדת על הפוקימונית שלה, ונידורינה נעזרת ברגליה האחוריות והמאסיביות אך פאנפי נוחת עליה במכה עצומה, שמרעידה את הקרקע, ומותירה את נידורינה פגועה. פאנפי מתרחק. "נידורינה קדימה אנחנו לא מוותרות! תקפצי על פאנפי בבעיטה כפולה! ומיד לאחר מכן חבטת גוף, תחסמי את מתקפותיו בעוקצי רעל!" וויטני פוקדת על נידורינה, שנושמת מספר נשימות ומיד לאחר מכן קופצת לאוויר, מתכוננת לבעוט בפאנפי בחוזקה. מה תעשי?
"תתחמק בגלגול רסיסי קרח. תסתבוב ברחבי הזירה כמה שיותר מהר ובהזדמנות הראשונה תשתמש שוב בדחפור. אם אתה לא מצליח תתקוף בגלגול בכל זאת" אומר לפנאפי. 'וויטני חזקה... אני מקווה שפנאפי יוכל לעשות את זה 'אחשוב לעצמי
-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]"תתחמק בגלגול רסיסי קרח. תסתבוב ברחבי הזירה כמה שיותר מהר ובהזדמנות הראשונה תשתמש שוב בדחפור. אם אתה לא מצליח תתקוף בגלגול בכל זאת" את פוקדת על פאנפי, שמצליח להתחמק בהצלחה מנידורינה. פאנפי מסתחרר בזירה ומבצע דיחפור נוסף, הוא קופץ ומתכונן לנחות כמטאור על הזירה. "נידורינה בשניה שהוא נוחת תקפצי למעלה! תאגפי אותו בבעיטה כפולה!" וויטני קוראת מיד. נידורינה מביטה בפאנפי ומחכה לרגע המתאים, היא מכווצת את רגליה שמתחילות לזהור וקופצת כשפאנפי נוחת, פאנפי חוזר לצורתו הרגילה ומחפש את נידורינה, שנוחת עליו מהאוויר ובועטת בו פעמיים בצורה עוצמתית במיוחד. נידורינה אינה מרפה ותוקפת בחבטת גוף ומעיפה את פאנפי רחוק יותר, פאנפי מתנשם ומתחיל להתכדרר בשנית במהירות, נידורינה יורה עוקצי רעל, פאנפי הודף אותם ומצליח לפגוע בנידורינה. שני הפוקימונים מתנשמים, כשלפתע אור סגול עוטף את פאנפי, נידורינה מחייכת חיוך ערמומי. פאנפי הורעל! "נידורינה יפה מאוד! עכשיו תשתמשי בעוקצי רעל שנית, לאחר מכן תרוצי ותשרטי את פאנפי! למקרה שישתמש בדיחפור שוב תכי בו בעוצמה בעזרת חבטת גוף כשאת מתרחקת ממקום ההתנגשות" וויטני פוקדת על נידורינה שלה שמהנהנת כשהיא מבינה את ההוראות. פאנפי עומד איתן, אך ההרעלה מציקה לו מאוד. מה תעשי?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#a52a2a][RIGHT][B]ג'יי-
חחחח כן
[/B]"קומבאסקין, קפוץ למעלה ואז חיתוך שמיים בזריזות! ואז תשתמש במיקוד אנרגיה כדי להעצים את עצמך וסחרור אש פעם שנייה!". ציפורניו של קומבאסקין זוהרות בכחול, כשהוא קופץ ומתחמק מהמתקפה המשולשת של מגנטון. קומבאסקין מרחף כשהוא שועט לכיוונו של מגנטון ומכה בו בחוזקה בעזרת חיתוך שמיים. קומבאסקין משתמש במיקוד אנרגיה ויורה להביור, שמתנגש עם פצצות המגנט של מגנטון ושתי המתקפות מבטלות את עצמן. "מגנטון תשתמש בקרן סוניק! תבלבל את קומבאסקין! מיד אחר כך מכת ברק! לאחר מכן פצצות מגנט!" וואטסון אומר ומגנטון מתכונן לתקוף. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1502247][COLOR=#333399][U][B]דרו-[/B][/U]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399] אתה מעכל את כל המידע שאמר לך. אתה בוהה בניקולס ברצינות מופתית. נחוש בעצמיך. אתה מבין שהמשימה היא לא רק להשיב את לולה והאחרים, יש כאן משהו הרבה יותר גדול שספק אם תבין אותו גם אם תיכנס פנימה..סנטרך זז למעלה ומטה כשראשך מהנהן כאישור לשאלתו של ניקולס. אתה מוכן. "אני מבין, קיבלתי. עושים את זה". "טוב מאוד. ידעתי שאתה מסוגל" ניקולס משיב לך ואתה מזהה שביב של חיוך חוזר אליו, אך הוא עדיין נשאר בקולו הקשוח. אתה נושם עמוק, מתכנן הכל בתוך הראש שלך, קוד הסיסמא שניקולס אמר לך מתחפר לך בתוך הראש. אתה זוכר אותו בעל פה. אתה מסוגל, עשה זאת" אתה ממלמל לעצמיך, ניקולס מבין שאתה כעת מתכונן, והוא נראה שבע רצון. אתה מביט לתוך פיר פתח המסתור שניקולס חשף בפניך, הכל חשוך שם למטה. אתה מפחד אך אתה רוצה להוכיח את עצמיך. בגלל זה ניקולס בחר בך. "קח את זה" ניקולס אומר לפתע, הוא שולף זוג כפפות לבנות כמו שלו. "אסור שיזהו טביעות אצבע. גם אם הם יידעו שנכנסנו למתקן. הם לא יוכלו למצוא אותנו אחרי זה" ניקולס מסביר ואתה לובש את הכפפות הנוחות והרכות. הן מתאימות לידך באופן מושלם. אתה סופר בלב עד שלוש, '1...2...3...' אתה תופס את הרגליים שלך וקופץ פנימה. הנפילה מהירה, הגוף שלך מפיל אותך למטה, אתה מתגלגל במהירות ומתייצב, קר בחדר מאוד. כאילו אתה נמצא בתוך מקרר ענקי. אתה תוהה מאיזה חדר אתם נכנסים למתקן הסודי, אבל באמת שאין לך זמן לחשוב על זה. אתה מרים את ראשך, והמקשים הזוהרים של מכשירי האזעקה נראים ממולך, כשלצידם אור אדום וקטן נוצץ, אתה מבין שהאזעקה הופעלה. במהירות שיא אתה רץ במהירות לכיוונם, נושם בשקט, מגיע למכשיר הראשון ומקליד את קוד החסימה במהירות, האצבעות שלך זזות כמו מחשב. אור ירוק דולק מהיכן שיצא האור באדום ואתה מיד עובר למכשיר השני, הסיסמא נקלטת במכשיר השני והופ. נטרלת את האזעקה. אחריך ניקולס ודיווט קופצים ורצים אליך. "טוב מאוד דרו. זה היה מצוין. תזמנתי לך 16 שניות. חסכת 4 שניות שבעבודה שלנו הן נחשבות ליקרות ערך" ניקולס משבח אותך ומניח את ידו על שכמך. "די דיווט" אתה שומע את קולו של דיווט משבח אותך גם. "אוקיי. אנחנו ממשיכים. אני הולך להכניס את קוד פתיחת הדלת. הסברתי לדיווט להשתמש בכל התמרונים שלימדתי אותו ואת חבריו לצוות שלך. אנחנו במצב טוב" ניקולס מסביר ברצינות. "בחדר הבא אנחנו כבר מתמודדים עם מצלמות אבטחה. דיווט יירה רסיסי מים קטנים מפיו וינטרל אותם למספר שניות. בדיוק מה שאנחנו צריכים. הצופים על המצלמות כעת בהפסקה. זה נחשב זמן מת. לכן נוכל לעשות את זה. אך כמה שיותר מהר" ניקולס אומר ומהנהן לשניכם, שניכם מהנהנים אליו חזרה. ניקולס ניגש למכשיר האזעקה הראשון שנטרלת ומקיש קוד ארוך במיוחד. ציר הדלת נפתחת, ופעם ראשונה שאור נכנס לחדר הזה כשאתה נכנס בו. אתה מביט הצידה, אתה רואה מיטות גדולות, למה כל כך קר כאן? אי אפשר לדעת כרגע. אתם נכנסים. דיווט כבר יורה מים לעבר המצלמה הראשונה. החדר כולו רצוף קופסאות מסע, וניקולס מסביר לך בעזרת שפת הסימנים שאתם הולכים להתגנב מאחוריהן, בכל פעם שדיווט ינטרל מצלמה שמצלמת את האזור בו תעברו. במהירות שלושתכם מתגנבים כשדיווט ראשון, ניקולס שני ואתה אחרון בתור. מהר מהר וביסודיות. קופצים בשורת הקופסאות כשפעם אחר פעם דיווט מנטרל את מצלמות האבטחה באמצעות שביבי מים זעירים. לאחר 10 דקות של חצייה איטית של חדר לא גדול כל כך, ניקולס שולף מכשיר קטן ושחור, מכוון אותו לעבר המכשיר שנועל את הדלת ולפתע המכשיר השחור יורה שבב זעיר, בצידו של הדלת, שמנטרל גם אותה ופותח אותה. דיווט מרטיב את המצלמה האחרונה ואתם מתחמקים מתחתיה באין יודעים. דיווט מפגין כישורי התחמקות ותמרון פשוט מרשימים. ממש נינג'ה אמיתי. החדר הבא מואר כולו, והוא מרגיש לך הרבה יותר גדול. זאת הפעם הראשונה שאתה שומע אנשים מדברים ממרחק במקום הזה. שלושתכם מסתתרים מאחורי מכשיר חשמלי ענקי, כשניקולס שולף מפה מאולתרת שהכין ופורס אותה לפניכם. הוא אינו מדבר כלל. ניקולס מצביע בעזרת אצבעו על חדר מרכזי ומסתורי, שכאן כנראה נמצא הניסוי של צוות פלזמה. לאחר מכן אצבעו מצביעה על חדר סמוך לו, כאן תוכלו למצוא את לולה ואת שאר החטופים. ניקולס מסביר לך בשפת הסימנים את הסיבה למה לדעתו צוות פלזמה צריכים את האנשים. 'אני חושב שהם צריכים את דגימות הדם שלהם. כמויות דם גדולות. בשביל היצור שהם יצרו. נדמה לי שהם רוצים די אן איי של בני אדם. אולי בשביל תבונה גדולה יותר, בשביל שיוכל לזהות טביעות חום בכל מקום. אין לי מושג למה'. 'דרו שים לב. אנחנו נמצאים בחדר אחד ואחרון לפני האולם המרכזי. שם יהיו הרבה מאוד חיילים של צוות פלזמה. החדר הזה הוא קטן. אבל יש שני שומרים. שניהם עם נשק. אנחנו חייבים את הבגדים שלהם. זו תהיה ההסוואה שלנו. ובקופסא הזאת" ניקולס אומר ולראשונה אתה שם לב שמצד שמאל שלכם, מאחורי המכשיר החשמלי. עומדת קופסת עץ גדולה וריקה. "נכניס את הגופות שלהם. נצטרך להרוג אותם. הם לא מסכנים את העובדה שיימצאו אותנו באופן ישיר, אבל אין לנו מקום מספיק בטוח לשמור עליהם. יש עליהם זמזמנים שהם רק לוחצים ועזרה תגיע אליהם. אני יודע שזה לא קל. אבל זה מה שיש.' ניקולס מסביר לך בשפת הסימנים. 'אסור לנו לעשות רעש בשום צורה. בגלל זה הבאתי לכאן מכשיר שמעמעם רעש, ופועל כחסם שמיעה. המכשיר משדר גלי סונאר מאוד חזקים שרק בני אדם יכולים לשמוע. לא ישמעו אותנו בזמן שנעלף אותם. ונוכל לדבר. אבל זה גם בלחישה שקטה מאוד.' ניקולס מסביר ונותן לך שני מכשירים קטנים לשים בכל אוזן ומסמן לך שזה יגן עליך מן המכשיר. ומבקש ממך בקשה מעט מוזרה. 'תוריד בגדים' אתה מעט נבוך אך אין זמן. קצין המבחן שלך מבקש ממך בקשה ואתה חייב לציית לו. מהר אתה מוריד את החולצה, מכנס, ונעליים. אתה נשאר בתחתונים בלבד. הסיטואציה מעט מטרידה, שניכם בתחתונים בלבד, כשהסכין של ניקולס והבדים שהוא נתן לך נמצאים לידך. דיווט עצמו מעט מבולבל. ניקולס מסביר לך בשפת הסימנים שוב. 'טוב. ככה זה הולך לקרות. דיווט הולך לירות רסיסי מים על המצלמות. זה מיד יעורר את החשודים. אני אפעיל את מכשיר העמעום. הוא יגרום לשני החיילים לקרוס על הרצפה. המצלמות לא יעבדו ופשוט תן להם מכת נוקהאוט. שיתעלפו. ביחד נגרור אותם לכאן, נפשיט אותם. ניקח את הסכין, נהרוג אותם, נשים את הבדים בחור שבגוף שלהם, נכניס אותם לקופסא הגדולה ואני אסגור אותה. בקשר לבגדים שלנו. אל תדאג. יש לי תוכנית איך לחלץ אותם מכאן' ניקולס מסיים לסמן לך. 'כשתהיה מוכן. תסמן לדיווט. ונצא שנינו ביחד מיד' ניקולס מסמן לך בפעם האחרונה לגבי המשימה עכשיו.
[B]מה תעשה?
[/B][/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
פאק! העדכון הכי ארוך שלך... אבל אני בהחלט במתח. טוב אתה :)
~~~~~
אביט בחיילים ואתמקם בצורה הכי נוחה לי לפעולה. אנשום עמוק ובכמה שניות אשנן עוד פעמיים את כל ההסברים של ניקולס, ואפילו אקח עוד 3 שניות כדי לחלק הכל להוראות במוחי. אני מאומן לחשוב מאז היותי קטן, וזה המקום לנצל סוף-סוף את הכישרון המיוחד הזה.
אביט בשתיים עוד טיפה, הם הולכים להרצח בכל רגע, ועוד על ידי... אחכה לשבריר השנייה שמבטיהם נפגשים או מוסטים לנקודות לא כלכך יעילות בחדר "דיווט" אלחש לו להיות מוכן על המטרה, ואז כשאפגע בשבריר השנייה הזה ואז אסמן לו עם היד 'חיובי' ואחכה שירה. אפנה מיד מבטי לניקולס ואסמן גם לו חיובי בעת ובעונה אחת שאני כבר יוצא אליהם, לא לאבד ולו רגע מיותר. ברגע שהוא יפיל אותם אתפוס את צווארם ובהטיה ברוטאלית שלו הצידה ודפיקת הראש ברצפה גם יחד אעלף אותם לחלוטין. לאחר מכן אסמן לניקולס לבוא ולדיוואט לחפות עלינו מהקופסא למעלה. נסחב אותם לארגז הענקי נסיר מהם את הבגדים אנעץ את הסכין בליבם בזה אחר זה.
נושם נישמות עמוקות וכבדות, משתדל שלו להקיא מעצמי ומההתנהגות שלי. 'רצח!' המילה תהדהד חזק במוחי. ואקח לעצמי שנייה להסתכל במבט חלול, להתגבר ולהבין שמה שאני עושה חייב לעשות בשביל לתקן את המצב במחוז ולהחזיר את השלום כאן.
אדחף את הבדים בחתך הדקירה ואנקה את ידי בגופה העירום אלבש מעל כפפות חדשות ואמשיך עם ניקולס הלאה, מביט בו אך כבר לא מחוייך, אלא רק ממוקד במטרה.
[FONT=tahoma][COLOR=#FF0066]
[U][B]מקס:
[/B][/U][B]הייתה לא הרגשה שתאהב, מעולה.[/B]
אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך בעיר פעם אחת נוספת, ג'וי עושה זאת במהרה ואתה ממהר, מבלי להחליף איתה יותר מידי מילים אתה יוצא מזרחה מן העיר, לכיוון המערה והדרך הבאה. אתה חולף על פני גשר קצר וממשיך בדרך במעלה הדרך. דרך יפה וארוכה, גובה הקרקע עולה מן האיזור המישורי של מערב המחוז. בו היית עד עכשיו. מאוד נוח ללכת העצים רחבי ענפים ומרובי עלים. עם כי לא גבוהים מידי ויש הרבה סוגים של צמחי פירות מפוזים להם. אין ממש שביל מוגדר, חצאים פה ושם, הדשא כאן אינו ארוך כמו קודם ביער.
בדרך אתה מבחין במס' פוקימונים שמעטים אותך ולוכדים את צומת ליבך:
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/1821080.gif[/IMG]שמקפץ לו בין הענפים מעלייך ושואג בקולו הצווחני. [IMG]http://www.interload.co.il/upload/9465329.gif[/IMG]זללנית ומתוקה שפוסעת לאיטה וקוטפת פירות שאת חלקם אוכלת, כאלה פחות בשלים היא מצפינה בכיסה תחת הביצה, שלושה[IMG]http://www.interload.co.il/upload/365250.gif[/IMG]שמהלכים להם בתמימות ומחפשים בכל פעם קרני שמש החודרות מבעד לענפים ומתרעננים בהם מעט...
ומעלייך ממש אתה שומע ניפוף כנפיים גדולות וקרקור מעורר אימה קצת, אתה נבהל מעט ומביט מעלה ורואה[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2734120.gif[/IMG]גדול ובריא ומתעסק בנוצותיו.
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/FONT]