-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 4 2009, 05:55 PM
[b] ירין-
"כן" היא אומרת ואתם מתחילים ללכת "אז כמה זמן אתה מאמן?" היא שואלת "אני התחלתי את המסע שלי לפני חודש בערך"
[/b][/quote]
"לפני... לא זוכר.. אז איזה עוד פוקימונים יש לך?" אני שואל
-
[b]
ג'ון-
אתה חוזר למרכז פוקימונים מרפא את הפוקימונים שלך וממשיך לחפש. אחרי חצי שעה של חיפושים אתה רואה מרחוק [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa322.png[/img] אוכל דשא.
[/b][/quote]
"צא אברה תשתגר מולו ותשתמש בבילבול ואז שלח גל על חושי וגמור אותו באגרוף אש"
-
[b] לני-
כן.
____
"סוויפר להביור יחד עם עוקץ רעל. ריצ'ו תשתמש בזנב ברזל וכדור ברק!"
הוא אומר וסוופיר מוציא להבה סגולה מהפה ,שנראית מאוד מרשימה, ופוגע בטורצ'יק. בינתיים ריצ'ו מנסה לפגוע בסנטרט אבל מפספס וסנטרט משתמש עליו בהמון חבטות זעם ריצ'ו נפגע מעט אבל ממשיך לעמוד. [/b][/quote]
"טורצ'יק תנסה להתאושש ותשתמש באש רפאים ואז מהר סחרור אש! כמו באימונים!" אני אומר לו במהירות.
"סנטרט תשתמש בחפירה!" אני אומר לו.
"תצא מאחורי ותשתמש בחבטות זעם שוב.. אם תוקפים אותך תשתמש במתקפת מהירות כדי לחמוק" אני אומר בלחש לסנטרט.
-
[b] אינג'ל-
שאני אעשה משהו בכוונה? :P
____
אתה ממשיך ללכת ישר ואתה רואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa047.png[/img] שנראה קשוח.
[/b][/quote]
כן.
O:
----------------------------------------------------------------
"ספיל צא !"אני אומר ומוציא את ספיל החוצא
"תשתמש אקדח מים ואז שהוא עדיין מכוסה מים באבקת שלג "אני אומר לספיל .
"אחריי זה תנסה להקפיא מים בתוך הפה שלך ואז בבאת אחת תירה את זה עליו !"אני מוסיף.
עריכה
אקדח מים XD לא קרח ...
-
ירין-
"יש לי את קלפרי שראית,פצ'ריצ'ו וטריוג שלא כ"כ מקשיב לי" היא אומרת טיפה מבואסת "קיבלתי אותו האמת בדוד שלי, הוא אמר שהוא צייתן מאוד אבל מאז שהוא אצלי הוא בקושי נלחם".
ג'ון-
למה אתה נלחם רק עם קדברה? :blink:
____
קדברה משתגר מול נמאל שנבהל מהופעתו של קדברה ומתחיל לברוח משם. קדברה שולח בילבול ונמאל ניפגע ומתחיל להיתעצבן ושולח תזוזת אדמה שגורמת לקדברה למעוד ואז משתמש בלהביור על קדברה שניפגש עם האגרוף אש שלו. קדברה ניפגע קלות.
לני-
טורצ'יק שולח אש רפאים ביחד עם סחרור אש ויוצר מערבולת יפה בצבע כחול שפוגעת בלהביור של סוויפר שניהם לא ממותרים! סנטרט משתמש בחפירה אבל כשהוא עולה, הוא נראה אחרת. סנטרט היתפתח! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa162.png[/img]
*בקרוב יועדכנו המתקפות שלו* ושולח חבטות זעם חזקות על ריצ'ו שמופתע ואז שולח ניצוצות על פורט והם עסוקים בקרב אחד מול השני.
אינג'ל-
ספיל משתמש באקדח מים אבל פרסקט שולח נבגים והורס את האקדח מים ואז שולח שאיבת מגה על ספיל ופוגע בו קשה. ספיל שולח אבקת שלג אבל פרסקט מתחמק בקלות ופוגע בספיל חזק בחיתוך!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 4 2009, 07:03 PM
[b] ירין-
"יש לי את קלפרי שראית,פצ'ריצ'ו וטריוג שלא כ"כ מקשיב לי" היא אומרת טיפה מבואסת "קיבלתי אותו האמת בדוד שלי, הוא אמר שהוא צייתן מאוד אבל מאז שהוא אצלי הוא בקושי נלחם".
[/b][/quote]
"תוציאי את הפוקימונים שלך ואני את שלי, שיכירו! את מאמנת או מתאמת?" אני שואל ומוציא את כולם
-
[b] לני-
טורצ'יק שולח אש רפאים ביחד עם סחרור אש ויוצר מערבולת יפה בצבע כחול שפוגעת בלהביור של סוויפר שניהם לא ממותרים! סנטרט משתמש בחפירה אבל כשהוא עולה, הוא נראה אחרת. סנטרט היתפתח! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa162.png[/img]
*בקרוב יועדכנו המתקפות שלו* ושולח חבטות זעם חזקות על ריצ'ו שמופתע ואז שולח ניצוצות על פורט והם עסוקים בקרב אחד מול השני. [/b][/quote]
"טורצ'יק אני מאמין בך! אתה יכול לנצח אותו!" אני קורא לכיוון טורצ'יק ומקווה שזה יצליח לעודד אותו.
"פורט תשתמש בכיפוף הגנה ואחר-כך תחפור!" אני אומר לו.
"תחכה כמה זמן מתחת ואז תצא ותפתיע אותו אם צוות כפול ואז שריטות עם כולם" אני אומר לפורט בלחש.
-
[b] אינג'ל-
ספיל משתמש באקדח מים אבל פרסקט שולח נבגים והורס את האקדח מים ואז שולח שאיבת מגה על ספיל ופוגע בו קשה. ספיל שולח אבקת שלג אבל פרסקט מתחמק בקלות ופוגע בספיל חזק בחיתוך! [/b][/quote]
"ספיל תשתמש בצווחה הכי חזקה שאתה יכול ואז תשתמש באבקת שלג ותוסיף אקדח מים בשביל שזה יצור קרח "אני אומר לספיל .
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 08:31 PM
[b] קייט-
נידורן מצליח להיתחמק מהאגרוף של טוגטיק אבל מפספס עם העוקץ רעל ובמקום זה שולח בעיטה כפולה על טוגטיק שנפגע מזה ושולח כוח עתיק על פלאסל ופוגע בו קשה פלסאל מתאושש ופוגע בצ'רים במתקפת מהירות בזמן שהיא שולחת עלי טער על נידורן! [/b][/quote]
"נידורן תתחמק! תשתמש בהתקפת זעם ואז בעיטה כפולה על צ'רים! פלאסל תשתמש בגלגול ומכת ברק על טוגטיק"
-
[b][SIZE=4][color=#FF1493][font=Arial] טוב הגענו כמעט לעמוד 55 והייתי רוצה לשמוע ביקורת בונה על המשחק. אני רוצה שתתיחסו לכמה סעיפים: איכות המשחק,קושי המשחק, הגיוון בפוקימונים, איך אני מנהל את המשחק, רמת ההנאה שלכם. לכל בעיה שאתם מעלים תיצאו גם פיתרון כי אם לא תתנו פיתרון זה לא יהיה שווה כלום. מקווה שאתם נהנים. שבוע מעולה! עומר (:[/font][/color][/SIZE][/b]
ירין-
היא מוציאה את קלפרי,פציריצ'ו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa417.png[/img] ואת טריוג [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa236.png[/img] שיוצא מסתכל עליה והולך לעמוד ליד עץ משולב ידיים וזועף "אני מאמנת כבר זכיתי בתג הראשון שלי!" היא אומרת בהיתלהבות.
לני-
טורצ'יק לא ניכנע וממשיך עם האש רפאים המסחוררת ופורט משתמש בכיפוף הגנה ומתחיל לחפור.
"סויפר תשתמש בחפירה ואז בקשירה על פורט ריצ'ו תשתמש בזנב ברזל חשמלי על טורצ'יק!"
ריצ'ו מתקרב אל תורצ'יק עם זנב חשמלית, אתה לא רואה מה קורה עם פורט וסוויפר.
אינג'ל-
ספיל שולח אקדח מים ומרטיב את פרסקט שמגיב ביום שמש ומיבש את עצמו והופך את אבקת השלג למים שנופלים על הריצפה. פרסקט שולחת אבקת שיתוף על ספיל שפוגעת בו והולך משם ברוגז.
קייט-
טוב שחזרת :)
___
נידורן מצליח להיתחמק מעלי הטער ומתקדם בריצה על צ'רים עם זעם ופוגע בה ואז מעלף אותה עם בעיטה כפולה, אבל לא לפני שהיא שולחת אבקת שיתוק על נידורן ומשתקת אותו חלקית. בינתיים פלאסל משתמש הופך את עצמו לכדור חשמלי ופוגע חזק בטוגטיק. "טוגטיק אור ירח ואז אגרוף דינמיט!" אינג'ל אומרת, טוגטיק מתרפא ומתקרב אל נידורן עם אגרוף דינמיט!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 4 2009, 07:53 PM
[b] ירין-
היא מוציאה את קלפרי,פציריצ'ו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa417.png[/img] ואת טריוג [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa236.png[/img] שיוצא מסתכל עליה והולך לעמוד ליד עץ משולב ידיים וזועף "אני מאמנת כבר זכיתי בתג הראשון שלי!" היא אומרת בהיתלהבות.
[/b][/quote]
זה פצ'ריסו, והמשחק ממש כיף! אני חושב שצריך לאתגר יותר מבחינת הפוקימונים...
וכמובן לגוון מצבים שונים! משחק באמת ממש כיף!
[b] קייט-
טוב שחזרת :)
___
נידורן מצליח להיתחמק מעלי הטער ומתקדם בריצה על צ'רים עם זעם ופוגע בה ואז מעלף אותה עם בעיטה כפולה, אבל לא לפני שהיא שולחת אבקת שיתוק על נידורן ומשתקת אותו חלקית. בינתיים פלאסל משתמש הופך את עצמו לכדור חשמלי ופוגע חזק בטוגטיק. "טוגטיק אור ירח ואז אגרוף דינמיט!" אינג'ל אומרת, טוגטיק מתרפא ומתקרב אל נידורן עם אגרוף דינמיט! [/b][/quote]
"נידורן תשתמש בזעם שלך בשביל להתגבר על השיתוק ואז בעיטה כפולה על טוגטיק. פלאסל תשתמש בשילוב בין מתקפת מהירות למכת ברק על טוגטיק"
-
[b][b][SIZE=4][color=#FF1493][font=Arial] טוב הגענו כמעט לעמוד 55 והייתי רוצה לשמוע ביקורת בונה על המשחק. אני רוצה שתתיחסו לכמה סעיפים: איכות המשחק,קושי המשחק, הגיוון בפוקימונים, איך אני מנהל את המשחק, רמת ההנאה שלכם. לכל בעיה שאתם מעלים תיצאו גם פיתרון כי אם לא תתנו פיתרון זה לא יהיה שווה כלום. מקווה שאתם נהנים. שבוע מעולה! עומר (:[/font][/color][/SIZE][/b]
לני-
טורצ'יק לא ניכנע וממשיך עם האש רפאים המסחוררת ופורט משתמש בכיפוף הגנה ומתחיל לחפור.
"סויפר תשתמש בחפירה ואז בקשירה על פורט ריצ'ו תשתמש בזנב ברזל חשמלי על טורצ'יק!"
ריצ'ו מתקרב אל תורצ'יק עם זנב חשמלית, אתה לא רואה מה קורה עם פורט וסוויפר.[/b][/quote]
המשחק מושקע מאוד! אבל בקשר לקושי המשחק.. יש חלקים שהוא לא כל-כך מאתגר
הגיוון שבפוקימונים טובה ואני מרוצה. אתה מנהל את המשחק טוב (למרות לפעמים רואים שיש קטעים "יבשים" יותר).
וכמובן, הכי חשוב.. אני נהנה מהמשחק!! :D
------------------------------------------------------------------------------------------
"טורצ'יק תחמוק ותשתמש בסחרור אש!" אני אומר לו במהירות.
"פורט תשתמש בצוות כפול מהר! ככה הוא לא ימצא אותך!" אני אומר לפורט.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 4 2009, 01:56 PM
[b] טרביס-
בלבאזור חוזרת ופוליוואג יוצא ומשתמש בהיפנוזה שמפספסת את דונספאן שמתמש בחפירה ומתחמק ואז הוא יוצא ממתחת לפוליואג ומעיף אותו על שיח.
[/b][/quote]
"פוליוויג אתה יוכל לנצח אותו קדימה סטירה כפולה ואז אקדח מים בשיא הכוח" אני אומר
-
[quote][b]אינג'ל-
ספיל שולח אקדח מים ומרטיב את פרסקט שמגיב ביום שמש ומיבש את עצמו והופך את אבקת השלג למים שנופלים על הריצפה. פרסקט שולחת אבקת שיתוף על ספיל שפוגעת בו והולך משם ברוגז.[/b][/quote]
משחק טוב מאוד .
מאתגר
גיוון טוב של פוקימונים
יש רק בעיה ב.... אין בעיה D:
-----------------------------------------------------------------
"ספיל אתה בסדר ?"אני שואל אותו ומחזיר אותו לפוכדור .
ממשיך ללכת לכיוון העיר .