[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 05:20 PM
[b] דודי
טרוטוויג מתחמק מניב העל ולאחר מכן דוחף ונושך את רטיקייט
"ארגג. תפסיק להחטיא! השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"תחיפה עליו!"
Printable View
[b] דודי
טרוטוויג מתחמק מניב העל ולאחר מכן דוחף ונושך את רטיקייט
"ארגג. תפסיק להחטיא! השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"תחיפה עליו!"
[b]
ירין
אתה בדיוק לא יכול להאיץ, כי היד המאיצה שלך תופסת את אלקטאבאז. וכן זה נינג'סק
--
מידסרווס משתמש בכדור צל, והפעם טנטאקול התאושש והשתמש באקדח מים ועצר אותו. בשנייה האחרונה, ולבסוף אתם מגיעים לסוף המפל, אתה מסובב את הכיוון, ואתם עוצרים. אתה רואה את הפוכדרים שלך נמצאים על עלה שקשור לגדה, ואתה לוקח אותם. האנשים יגיעו לסוף המפל בעוד שלוש שניות, ונראה שהבחורה מתחיל להתעורר. [/b][/quote]
נראה לי זה היה פוקימון אש,לא?אני על האדמה נכון?
--------
"אלקטרבז תתכונן לחשמל אותם ברגע שהם באים! טאתה טנטקול תתכונן עם אקדח מים!" אני אומר "היי את בסדר?"} אני שואל את הנערה
מקס
רוח... מבלבלת.... דורש הסבר. התעלמתי מחלק זה של התגובה.
--
ספירו ורטיקייט פוגעים זה בזה, ורטיקייט נוחת
"רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
דודי
דחיפה*
--
רטיקייט וטורטוויג מתנגשים, והנזק גדול יותר על טורטוויג.
"קדימה, עכשיו נשיכה!" אומר פול מורפי.
ירין
זה פוקימון חרק מעופף, ואתה עדיין בנהר, שממשיך עוד קצת עד שיש נק' מסירה שבה נותנים את האופנוע בתמורה לפוקדע שלך, ומהנקודה הזאת הולכים ברגל לזאוגויל.
--
"מה, אתה לא נפטרת מהם? לעזאזל" היא אומרת לך, "פיג'יוט צא, השתמש ברוח תער כשהם מגיעים!" היא מוציאה פיג'יוט, וכשהשניים עולים על המפל, אז לפני שלאטאבאז וטנטאקול מספיקים להגיב פיג'יוט כבר משתמש ברוח תער וגרום לפיצוץ קל באונפוע הים, שגרום לכך שכל אופנוע מעיף את הרוכב שלו, ובזמן הנפילה בה רכב מוזר שבשבריר שנייה לוקח אותם ונעלם. "פיג'יוט חזור!" היא מחזירה את פיג'יוט "אני מניחה שאתה לא פסיכופט אחרי הכל, כי תרחת לקחת אותי איתך" היא אומרת, וקצת נדחקת לכיוון המוט עם ההגאים, כי אתם עומדים די בצפיפיות שם, 3 יצורים דמויי אדם על לוח מסכן אחד.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 06:44 PM
[b] מקס
רוח... מבלבלת.... דורש הסבר. התעלמתי מחלק זה של התגובה.
--
ספירו ורטיקייט פוגעים זה בזה, ורטיקייט נוחת
"רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
הרוח תגרום לו לעצום לרגע את העיניים..
--
"ספירו! תעוף מהר מאחורי רטיקייט ותקוף בניקור! שלא יספיק להגן!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 06:44 PM
[b] ירין
זה פוקימון חרק מעופף, ואתה עדיין בנהר, שממשיך עוד קצת עד שיש נק' מסירה שבה נותנים את האופנוע בתמורה לפוקדע שלך, ומהנקודה הזאת הולכים ברגל לזאוגויל.
--
"מה, אתה לא נפטרת מהם? לעזאזל" היא אומרת לך, "פיג'יוט צא, השתמש ברוח תער כשהם מגיעים!" היא מוציאה פיג'יוט, וכשהשניים עולים על המפל, אז לפני שלאטאבאז וטנטאקול מספיקים להגיב פיג'יוט כבר משתמש ברוח תער וגרום לפיצוץ קל באונפוע הים, שגרום לכך שכל אופנוע מעיף את הרוכב שלו, ובזמן הנפילה בה רכב מוזר שבשבריר שנייה לוקח אותם ונעלם. "פיג'יוט חזור!" היא מחזירה את פיג'יוט "אני מניחה שאתה לא פסיכופט אחרי הכל, כי תרחת לקחת אותי איתך" היא אומרת, וקצת נדחקת לכיוון המוט עם ההגאים, כי אתם עומדים די בצפיפיות שם, 3 יצורים דמויי אדם על לוח מסכן אחד. [/b][/quote]
3 דמויי אדם?
---
"חזרו כולם! שלום לך, לי קוראים ירין ואני מאמן..יש לי כבר את התג הראשון ואת?" אני שואל אותה
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 05:35 PM
[b]
תמיר
גיבל פוגע עם טפרי הדרקון בבידוף והודף אותו, ולכן בידוף לא משתמש בחבטת הראש.
"בידוף השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תתחמק ותשתמש בנשיכה גם אתה!"
מקס
לעולם לא חשבתי שזה נכלל תחת ההגדרה של בלבול
--
"רטיקייט, הסתובב והשתמש בנשיכה כשהוא מגיע!" אומר פול מורפי, רטיקייט מסתובב, אם כי לא מספיק מהר, ונפגע מהניקור, אבל אחר כך נושך את ספירו ושניהם נופלים לקרקע.
ירין
אלקטאבאז הוא בערך בגדול של בן אדם, יחד איתך ועם ??? זה כבר 3.
--
"אני ליין, שיט! הבגדים שלי רטובים, אני עלולה להצטנן, אסור לי להצטנן! אני צריכה לעוף מכאן, אם יש לך טלפון, אז תגיד לי את המספר שלך ואני כבר אחזור אליך, כנראה מאוחר יותר היום" היא אומרת ומכינה את הפוכדור כנראה של פיג'יוט.
תמיר
גיבל מתחמק ומתכוון לנשוך את בידוף
"תברח!" אומר פול מורפי. בידוף מתחיל לברוח אבל גיבל משיג אותו ונושך אותו.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 08:15 PM
[b]
תמיר
גיבל מתחמק ומתכוון לנשוך את בידוף
"תברח!" אומר פול מורפי. בידוף מתחיל לברוח אבל גיבל משיג אותו ונושך אותו. [/b][/quote]
"כל הכבוד גיבל!תמשיך להחזיק אותו בנשיכה ותשתמש בטופרי דרקון תוך כדי!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 07:15 PM
[b] ירין
אלקטאבאז הוא בערך בגדול של בן אדם, יחד איתך ועם ??? זה כבר 3.
--
"אני ליין, שיט! הבגדים שלי רטובים, אני עלולה להצטנן, אסור לי להצטנן! אני צריכה לעוף מכאן, אם יש לך טלפון, אז תגיד לי את המספר שלך ואני כבר אחזור אליך, כנראה מאוחר יותר היום" היא אומרת ומכינה את הפוכדור כנראה של פיג'יוט.
[/b][/quote]
הגענו?
-------
"זה המספר שלי-0273-454-321 טוב מי הפוקימונים שלך?" אני שואל אותה
תמיר
"בידוף נגח בו עד שיעזוב אותך!" אומר פול מורפי, בידוף נוגח בגיבל, וגיבל שורט את בידוף. נראה שזה מבוי סתום.
ירין
לא אתם עצרתם בצד ברגע שעברתם את המפל.
--
"אוקיי זכרתי את המספר, אני אתקשר אליך היום מאוחר יותר, חייבת לטוס עכשיו, כי אם אני מצטנן כדאי לך לא לפגוש אותי שוב" היא אומרת, מוציאה פיג'יוט "לפרוזה!" היא קוראת ופיג'יוט עף ובקרוב הם נלעמים מטווח הראייה שלך.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 07:15 PM
[b] מקס
לעולם לא חשבתי שזה נכלל תחת ההגדרה של בלבול
--
"רטיקייט, הסתובב והשתמש בנשיכה כשהוא מגיע!" אומר פול מורפי, רטיקייט מסתובב, אם כי לא מספיק מהר, ונפגע מהניקור, אבל אחר כך נושך את ספירו ושניהם נופלים לקרקע.
[/b][/quote]
חח אוקיי, אז מה שלומך?
--
"ספירו! תקום מהר ותעוף למעלה!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 07:45 PM
[b] ירין
לא אתם עצרתם בצד ברגע שעברתם את המפל.
--
"אוקיי זכרתי את המספר, אני אתקשר אליך היום מאוחר יותר, חייבת לטוס עכשיו, כי אם אני מצטנן כדאי לך לא לפגוש אותי שוב" היא אומרת, מוציאה פיג'יוט "לפרוזה!" היא קוראת ופיג'יוט עף ובקרוב הם נלעמים מטווח הראייה שלך. [/b][/quote]
אז איפו נמצא המקום שאני מחזיר את זה
=----
אני ממשיך למקום שאני מחזיר את האופנוע
מקס
למה אתה שואל?
--
ספירו קם וממריא למעלה
"אררר רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
ירין
אתה נוסע מספר דקות ולבסוף אתה רואה ביתן שיש בו מספר אופנועי ים לידו. אתה משער שהגעת לשם.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 08:26 PM
[b]
ירין
אתה נוסע מספר דקות ולבסוף אתה רואה ביתן שיש בו מספר אופנועי ים לידו. אתה משער שהגעת לשם. [/b][/quote]
אני הולך לשם ונכנס לביצן
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 08:26 PM
[b] מקס
למה אתה שואל?
--
ספירו קם וממריא למעלה
"אררר רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
סתם לכיף
אולי אתה לא במצב רוח טוב היום
--
"ספירו, תזוז ותיתן לו ליפול חזרה ותשתמש בניקור!"