-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]אייס מסתכל אליך לרגע, ואז חוזר להביט קדימה. שניכם עפים גבוה, ועל המצב המסורבל, אתה נהנה מהתעופה. "פגשתי אנשים. מאז ש"התעוררתי" ג'ייקוב רודף אחריי. אני מניח שהוא העיר אותי.. הממזר הזה." נראה שהוא לא מספר לך הכול. אולי הוא עוד לא בוטח בך[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599511][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אייס מסתכל אליך לרגע, ואז חוזר להביט קדימה. שניכם עפים גבוה, ועל המצב המסורבל, אתה נהנה מהתעופה. "פגשתי אנשים. מאז ש"התעוררתי" ג'ייקוב רודף אחריי. אני מניח שהוא העיר אותי.. הממזר הזה." נראה שהוא לא מספר לך הכול. אולי הוא עוד לא בוטח בך[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"מי זה הקארלוס הזה שהזכרת מקודם ?"אשאל בנוסף .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"אמרתי לך שפגשתי שלושה אינפרנלים, אחד חילוני שומר שאנחנו סתם פריקים, ושניים דתיים. אז קארלוס היה אחד מהדתיים... אבל אותו פגשתי בשלב מאוחר יחסית.. אתה שמעת על המכתש בברוקלין? ה"פיגוע הראשון"? זה קרה כשג'ייקוב הרג אותו..." אתם עפים עוד קצת. "אולי כדאי שאני אספר לך הכול מהתחלה?"[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599515][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"אמרתי לך שפגשתי שלושה אינפרנלים, אחד חילוני שומר שאנחנו סתם פריקים, ושניים דתיים. אז קארלוס היה אחד מהדתיים... אבל אותו פגשתי בשלב מאוחר יחסית.. אתה שמעת על המכתש בברוקלין? ה"פיגוע הראשון"? זה קרה כשג'ייקוב הרג אותו..." אתם עפים עוד קצת. "אולי כדאי שאני אספר לך הכול מהתחלה?"[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"כה כדאי "אומר ..
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"טוב, זה סיפור ארוך... אני חושב שאני חייב לך התנצלות על מה שקרה אז, דבר ראשון... אני באמת מצטער, והייתי מחליף אותך אם אם לא הייתה נכנסת להיריון." הוא אומר, והקול שלו נשבר. "מה שכן, פרשתי מהקבוצה. לא יכולתי להישאר. ונחש מה אני עושה היום, כשאני לא יורה אש כדי להרוג את ג'ייקוב?"[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599519][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]"טוב, זה סיפור ארוך... אני חושב שאני חייב לך התנצלות על מה שקרה אז, דבר ראשון... אני באמת מצטער, והייתי מחליף אותך אם אם לא הייתה נכנסת להיריון." הוא אומר, והקול שלו נשבר. "מה שכן, פרשתי מהקבוצה. לא יכולתי להישאר. ונחש מה אני עושה היום, כשאני לא יורה אש כדי להרוג את ג'ייקוב?"[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"תן לי לנחש עושה הרצאות נגד סמים ?סתם מה אתה עושה ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B] "פשש היית קרוב..." הוא אומר, מופתע. "אני מורה.. לאנגלית וספרות..."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599522][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B] "פשש היית קרוב..." הוא אומר, מופתע. "אני מורה.. לאנגלית וספרות..."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"יפה לך לא חשבתי שתהיה מורה אחריי הכל השכונה שגדלתה בא זה לא בדיוק מרכז למידה "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"כן, אבל אתה יודע שההורים שלי עשירים, אז הם משכו קצת בחוטים...." הוא אומר. "בכל מקרה, נולדה לי בת, אלכס, וזמן מה הכל היה בסדר. יום אחד אני חוזר הביתה מוקדם ו..."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;599483]
[B][COLOR=purple][COLOR=red]סטיב ואריאל-[/COLOR][/COLOR][/B]
[spoiler][B][COLOR=purple][COLOR=red] לצערי האיוונט לא הלך כל כך טוב, אבל לפחות למדתי כמה דברים ובאיוונט הבא אני אשתפר.[/COLOR][/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B][COLOR=purple]--------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתם מגיעים לברונקס. הרובע גדול מאוד, אבל הפעם אתם לא צריכים לסרוק. מספיק שאתם שומעים בום רציני ממזרח. אריאל נוהג לשם, ואתם רואים עשרות ניידות וכבאיות מסביב לעוד מכתש קטן באמצע הרחוב. יש פצועים רבים שפזורים ברצפה. אריאל מתקדם עם האוטו, ואז אתם מרגישים בום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]האיוונט נגמר![/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][COLOR=seagreen]סטיב- [/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][spoiler][B][COLOR=green]אתה מרגיש עכשיו בכאב בראש בנוסף לכאב בגב. אתה פוקח עיניים אבל אתה עדיין מטושטש מידי מכדי להבין מה קורה. לאחר כמה שניות אתה מבין שאתה בתנועה, כי העולם זז, ואתה מרגיש שמישהו אוחז בך מאחור. לאחר כמה שניות אתה מבין. אתה עף באוויר. אתה מסתכל אחורה ורואה שהאדם שמחזיק אותך קירח עם קעקוע ירוק מוזר על כל פניו. אבל הדבר המרשים באמת הוא שכמו לאריאל, גם לו יש כנפיים שהוא עף איתן כרגע... אתם באוויר.[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=royalblue][B]אריאל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=royalblue][B]אתה קם מטושטש ורואה שליסה לידך מדממת. היא הייתה חגורה אז היא בסך הכל בסדר. נראה שהתנגשתם בקיר, אבל מצב האוטו מוזר אם אכן זה מה שקרה. הזכוכית מקדימה סדוקה, אבל הדלת איפה שסטיב ישב התנתקה ממקומה והוא לא נמצא שם.[/B][/COLOR][/spoiler][/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"לא טוב! לא טוב" אמלמל.
"ליסה קומי!" אצווה עליה כשאני מעט מפוחד, לא אני כבר לו עכשיו אני יודע את התשובה.
"אקח את ליסה וארוץ בשיא המהירות אל מקום ההתרחשות, אחפש שם את אותו האיש המקועקע מאותו הלילה.
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;599483][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler]אתה מאוד מאוד רחוק משם. ניו יורק היא עיר גדולה.[/spoiler]
[B][COLOR=Purple]
[COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][COLOR=DimGray][B]"לא. כשיש לאינפרנל 13 כוחות... בוא נגיד שהמצב לא יפה. פגשתי שתי גישות למה זה אינפרנל, וגם שתי גישות ל"מה קורה כשאינפרנל מחזיק ב13 כוחות... הגרסה היותר נחמדה אומרת שלא יקרה כלום, או שהוא יהיה חזק בצורה משמעותית, והגרסה השנייה... היא אומרת שהעולם ייגמר."[/B][/COLOR][/spoiler][B][COLOR=Purple]
[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple][COLOR=Red]סטיב ואריאל-[/COLOR][/COLOR][/B]
[spoiler][B][COLOR=Purple][COLOR=Red] לצערי האיוונט לא הלך כל כך טוב, אבל לפחות למדתי כמה דברים ובאיוונט הבא אני אשתפר.
--------------------------
אתם מגיעים לברונקס. הרובע גדול מאוד, אבל הפעם אתם לא צריכים לסרוק. מספיק שאתם שומעים בום רציני ממזרח. אריאל נוהג לשם, ואתם רואים עשרות ניידות וכבאיות מסביב לעוד מכתש קטן באמצע הרחוב. יש פצועים רבים שפזורים ברצפה. אריאל מתקדם עם האוטו, ואז אתם מרגישים בום.
האיוונט נגמר!
[COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Green]אתה מרגיש עכשיו בכאב בראש בנוסף לכאב בגב. אתה פוקח עיניים אבל אתה עדיין מטושטש מידי מכדי להבין מה קורה. לאחר כמה שניות אתה מבין שאתה בתנועה, כי העולם זז, ואתה מרגיש שמישהו אוחז בך מאחור. לאחר כמה שניות אתה מבין. אתה עף באוויר. אתה מסתכל אחורה ורואה שהאדם שמחזיק אותך קירח עם קעקוע ירוק מוזר על כל פניו. אבל הדבר המרשים באמת הוא שכמו לאריאל, גם לו יש כנפיים שהוא עף איתן כרגע... אתם באוויר.[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=RoyalBlue][B]אריאל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=RoyalBlue][B]אתה קם מטושטש ורואה שליסה לידך מדממת. היא הייתה חגורה אז היא בסך הכל בסדר. נראה שהתנגשתם בקיר, אבל מצב האוטו מוזר אם אכן זה מה שקרה. הזכוכית מקדימה סדוקה, אבל הדלת איפה שסטיב ישב התנתקה ממקומה והוא לא נמצא שם.[/B][/COLOR][/spoiler][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"ואו זה מאוד רחוק מה אני יכול לעשות.." אם יש לי מכונית אנסה לנסוע לשם.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Blue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Blue]"...מה.... מה קרה?" היא שואלת מטושטשת.[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][spoiler] [B][COLOR=Purple]נניח שיש לך אוטו, אתה עשיר והכול.
------------------------------------
אתה חוזר לאוניברסיטה להביא את המפתחות. בדרך אתה שומע שני אנשים מדברים על משהו שעשו אתמול בלילה.
"אין לך מושג איזה טוב זה, בזירה כולם שווים. כמה אתה באמת יכול לדעת על עצמך, אם מעולם לא היית בקרב?"
"אתה הולך הלילה שוב?" שאל אותו בלחש האיש השני.
"בטח, רק ככה אני יכול להרגיש חי." עונה לו הראשון. הם שמים לב פתאום שאתה מסתכל עליהם. "סתלק." אומר לך אחד מהם.[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;599611][B][COLOR=blue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=blue]"...מה.... מה קרה?" היא שואלת מטושטשת.[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][spoiler] [B][COLOR=purple]נניח שיש לך אוטו, אתה עשיר והכול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה חוזר לאוניברסיטה להביא את המפתחות. בדרך אתה שומע שני אנשים מדברים על משהו שעשו אתמול בלילה. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"אין לך מושג איזה טוב זה, בזירה כולם שווים. כמה אתה באמת יכול לדעת על עצמך, אם מעולם לא היית בקרב?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"אתה הולך הלילה שוב?" שאל אותו בלחש האיש השני.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"בטח, רק ככה אני יכול להרגיש חי." עונה לו הראשון. הם שמים לב פתאום שאתה מסתכל עליהם. "סתלק." אומר לך אחד מהם.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
[SPOILER]"אני לא יודע, היה סוג של פיגוע, כפי שחשבתי אך הפעם לא הצלחנו לעצור זאת" אומר לליסה ואקווה שהיא לא תתאכזב.
"את בסדר?" אשאל אותה ואעזור לה לקום.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=RoyalBlue]היא קמה ומסתכלת סביב על האוטו. היא מביטה אחורה. "נראה שהתגשנו בקיר." היא אומרת. "איך זה קרה?"[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;599624][B][COLOR=royalblue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=royalblue]היא קמה ומסתכלת סביב על האוטו. היא מביטה אחורה. "נראה שהתגשנו בקיר." היא אומרת. "איך זה קרה?"[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"היה סוג של בום שהעיף אותנו ולאחר מכן התנגשנו בקיר" אסביר לה.
בואי" אגרור אותה וארוץ אל עבר מקום הפיגוע אחפש שם דבר חשוד.