-
[quote][i]Originally posted by Numel[/i]@Dec 25 2007, 11:12 PM
[b] לי יש מחר בערבית, ב31 במתמטיקה וב6 באנגלית( אני חלש מוות באנגלית) [/b][/quote]
אני הייתי ככה:
מכיתה א' עד ג' למדתי הכל כרגיל בכיתה ג' התחלתי לברוח מהכיתה, הייתי בא לבית ספר, ולא לומד סתם בורח כל היום מהכיתה לחדר מחשבים מעצב ושטויות כאלה. בכל מקרה. לא ידעתי אנגלית עד כיתה ז' ידעתי רק ABC
שהגעתי לכיתה ז' לא ידעתי אנגלית בגרוש.. למדתי חומר של 4 שנים ב3 חודשים.. התחלתי בכיתה ז בהקבצה הכי גרועה, והיום אני בט' ובמצטיינים. אתה יכול לעשות הכל רק תחשוב על זה..
-
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Dec 25 2007, 11:21 PM
[b] באק
הולכת ב3 וארבעים
חוזרת בסביבות ארבע [/b][/quote]
אהם
-
-
-
[quote][i]Originally posted by Nargila[/i]@Dec 25 2007, 11:25 PM
[b] מה נשמע?! [/b][/quote]
סבבה מה קורה אחי?
-
[quote][i]Originally posted by Nargila[/i]@Dec 25 2007, 11:25 PM
[b] מה נשמע?! [/b][/quote]
בסדר ואיתך
ליאור כנס
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=2624&st=0&#entry94603]http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...t=0&#entry94603[/url]
-
-
[quote][i]Originally posted by Numel[/i]@Dec 26 2007, 01:22 AM
[b] הוא לא נסגר, הוא החליף כתובות. [/b][/quote]
אם אני לא טועה היו שתי תקופות שבהן הוא נסגר למשך יותר מיום.
-
-
-
-
[quote][i]Originally posted by CharizardKun[/i]@Dec 25 2007, 11:29 PM
[b] היי ^^ [/b][/quote]
היי ^_^
כן ליאור נתראה ב3000
-
סבבה
יאאלה בוא נעצב משהו ואני ילך ב5 ללמוד.
-
[quote][i]Originally posted by Naruto-San[/i]@Dec 26 2007, 01:23 AM
[b] אני הייתי ככה:
מכיתה א' עד ג' למדתי הכל כרגיל בכיתה ג' התחלתי לברוח מהכיתה, הייתי בא לבית ספר, ולא לומד סתם בורח כל היום מהכיתה לחדר מחשבים מעצב ושטויות כאלה. בכל מקרה. לא ידעתי אנגלית עד כיתה ז' ידעתי רק ABC
שהגעתי לכיתה ז' לא ידעתי אנגלית בגרוש.. למדתי חומר של 4 שנים ב3 חודשים.. התחלתי בכיתה ז בהקבצה הכי גרועה, והיום אני בט' ובמצטיינים. אתה יכול לעשות הכל רק תחשוב על זה.. [/b][/quote]
כן.....
כי זה מה שקורה.
אני חלש מוות באנגלית ותמיד מקבל פחות מ50.
אבל במבחן האחרון פלא ופלא, בדיוק כמו שהיה לאבא שלי (שהוא דובר אנגלית כל כך טוב שהוא אומר שהוא מקליד יותר מהר באנגלית מאשר בעברית) קיבלתי 90 =0
בכיתה ז' הוא אמר שהוא התחיל להשתפר, ובסוף הבצפר כבר היה הכי טוב בתיכון(לא כולל המורים כמובן ><)
-
[quote][i]Originally posted by Numel[/i]@Dec 25 2007, 11:33 PM
[b] כן.....
כי זה מה שקורה.
אני חלש מוות באנגלית ותמיד מקבל פחות מ50.
אבל במבחן האחרון פלא ופלא, בדיוק כמו שהיה לאבא שלי (שהוא דובר אנגלית כל כך טוב שהוא אומר שהוא מקליד יותר מהר באנגלית מאשר בעברית) קיבלתי 90 =0
בכיתה ז' הוא אמר שהוא התחיל להשתפר, ובסוף הבצפר כבר היה הכי טוב בתיכון(לא כולל המורים כמובן ><) [/b][/quote]
אבא שלך טוב באנגלית?
תבקש ממנו עזרה!!
אבא שלי טוב בכורדית XD