[quote=roi857;634606][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אתה ממשיך בדרך ולפתע אתה רואה מרכז פוקימונים
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
נכנס לתוכו ואומר:"שלום את יכולה לרפא את סינדוקוויל שלי בבקשה " אומר לאחות ג'ואי שנמצאת שם..
Printable View
[quote=roi857;634606][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אתה ממשיך בדרך ולפתע אתה רואה מרכז פוקימונים
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
נכנס לתוכו ואומר:"שלום את יכולה לרפא את סינדוקוויל שלי בבקשה " אומר לאחות ג'ואי שנמצאת שם..
[QUOTE=roi857;634749][CENTER][COLOR=Teal]סם:
האישה אומרת: "אתה עוד תראה", והולכת
[COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"אוקיי" אומר לו ואמשיך לצפות בטלוויזיה
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
האחות ג'וי אמרה: "כמובן!", וריפאה את סינדאקוויל, לאחר מכן היא נתנה לך 5 פוקדורים ופוקידע
[COLOR=Red]קווין:
זה עבד, גם קנפו של גלייסקור הפכה חמה, הוא פגע גלילי בול עם כנף פלדה חזק וחום הכנף השפיעה מאוד, הוא הצליח להתמודד עם הסופת שלג
[COLOR=DarkRed]נועם:
אתה מגיע לפיצול וצריך לבחור בין דרך 1, 2, או 3
[COLOR=Sienna]ליאור:
גרי לקח אותך לשם, זה היה מרכז פוקימונים מאוד מפואר, לאחר מכן גרי אמר לך: "אני רוצה להילחם מולך, לבדוק מה הרמה שלך"
[COLOR=Teal]סם:
אחרי שנגמר ההופעות ראו את העולים לשלב הבא, אתה היית העובר עם הניקוד הכי קטן, ויצאת בהתמודדות מול האישה, עליתם מיד לבמה והגיע הזמן לבחירת הפוקימונים
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;634789]
[CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Red]קווין:
זה עבד, גם קנפו של גלייסקור הפכה חמה, הוא פגע גלילי בול עם כנף פלדה חזק וחום הכנף השפיעה מאוד, הוא הצליח להתמודד עם הסופת שלג
[COLOR=DarkRed][COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"פוקימוני קרח חלשים גם לפלדה וגם לאש, כנף פלדה מחוממת בטח השאירה נזק רציני" אני חשוב לעצמי
"גליסקור חסל אותו עם כנף פלדה נוספת"
[QUOTE=roi857;634789][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Teal]סם:
אחרי שנגמר ההופעות ראו את העולים לשלב הבא, אתה היית העובר עם הניקוד הכי קטן, ויצאת בהתמודדות מול האישה, עליתם מיד לבמה והגיע הזמן לבחירת הפוקימונים
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"שנייה זה קרב כפול?" אשאל את השופט
[QUOTE=roi857;634789][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Sienna]ליאור:
גרי לקח אותך לשם, זה היה מרכז פוקימונים מאוד מפואר, לאחר מכן גרי אמר לך: "אני רוצה להילחם מולך, לבדוק מה הרמה שלך"
אני אומר לגרי" קודם תביא לי לרפאות את הפוקימונים שלי ואז אני יערוך איתך קרב" אני הולך אל האחות ג'וי ואומר לה"תוכלי לרפאות את הפוקימונים שלי"
[quote=roi857;634749][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Sienna][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה ממשיך בדרכך ולפתע שם לב שאיווי עוקבת אחריך
[/quote]
"אז מה את רוצה להצטרף עליי?"אני שואל אותה.
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
איווי סימנה שכן
[COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך, גרי לקח אותך לשדה ואמר: "קדימה תתכונן לקרב"
[COLOR=Teal]סם:
השופטים אומרים: "זה קרב תצוגה של אחד על אחד"
[COLOR=Red]קווין:
גלייסקור טס לעבר גלילי, קאי קורא: "לך עד הסוף!", גלילי התעופף גם לעבר גלייסקור, בהתנגשות ערפל אדיר נוצר, כשהוא עבר ראו את גלייסקור וגלילי עומדים מובסים, קאי אמר: "תודה על העזרה גלילי" כשהוא מחזיר אותו ואז קרא: "קדימה גלייסיון צאי!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/471.png[/IMG] יצאה במהירות ונראתה חזק מאוד
[QUOTE=roi857;634885][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Teal]סם:
השופטים אומרים: "זה קרב תצוגה של אחד על אחד"
[COLOR=Red]
אתה תראה שרשמתי שאגה זה כאילו כמו שדון אומרת פיפלאפ זרקור כל הזמן שהאי מוציאה אותו אז זה גם
'אוקי עם פוניטה לא התאמנתי עדיין על קרבות תחרות אז אשתמש בטוטודייל שוב' אחשוב לעצמי ואוציא את טוטודייל "אוקי טוטודייל תהיה מוכן שאגה!" אומר לו
[quote=roi857;634885][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
איווי סימנה שכן[COLOR=Sienna][COLOR=Teal][COLOR=Red]
[/quote]
"הינה תיכנסי לפוקדור."אני אומר לה ומוציא פוקדור ריק
[QUOTE=roi857;634885][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך, גרי לקח אותך לשדה ואמר: "קדימה תתכונן לקרב"
אני אומר לגרי" תבחר אתה את הפוקימון ראשון"
[quote=roi857;634606][CENTER][COLOR=navy][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=navy][/CENTER]
[CENTER][COLOR=navy]אתה רואה שיש לו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/68.png[/IMG] די חזק[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
אנ מחזיר אותו לפוקדור כי לא קיבלתי רשות להוציא אות ואז אני עולה על פידג'וט כדי לעוף אל הילד
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
אתה עולה על פידג'יוט ומגיע לילד והוא אומר: "בבקשה תגידו לי שמאצ'אמפ בסדר"
[COLOR=Sienna]ליאור:
גרי שולף פוקדור וקורא: "קדימה אמבריון!", מהפוקדור יצאה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/197.png[/IMG] שרצה במהירות לעמדה שלה
[COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
היא קפצה אל הפוקדור ונכנס
[COLOR=Teal]סם:
האישה חייכה ואמרה: "עכשיו קבלו את ג'לינה!", ושמה שתי עצבעות מעל העין, היא שלפה פוקדור ואמרה בקול "פראליגאטר צא!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG] יצא, טוטודייל די פחד מההתפתחות הסופית שלו אבל עמד לקרב באומץ רב
[quote=roi857;635100][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
היא קפצה אל הפוקדור ונכנס
[COLOR=Teal]
[/quote]
"ברוכה הבאה לצוות."אני אומר וממשיך בדרכי.
[QUOTE=roi857;635100][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
גרי שולף פוקדור וקורא: "קדימה אמבריון!", מהפוקדור יצאה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/197.png[/IMG] שרצה במהירות לעמדה שלה
אני שואל את גרי" כמה פוקימונים אנו יכולים להשתמש" ומוציא את פיפלאפ ואומר לו" תשתמש בקרן בועות ואז בניקור על אמבריון"