-
[QUOTE=monster;654842][B][COLOR="DarkRed"]רורק טרטויג תוקף אך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/220.png[/IMG] מתחמק בחפירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל רין זאפדוס אך האוא מתחמק מכל התקפות של כל הפוקימונים ותוקף בשוק חשמלי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי טרטוויג תשתמש פוטוסינטזה ואז בהרבה עלי טער על הרצפה תחכה שבוא יצא ואז מהר נשיכה!!!"
-
[quote=monster;654198]
[B][COLOR=green]שחר הבלימה של סוינב פוגעת קשה ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/147.png[/IMG] והפוכדור נזרק מתנדנד ומתנדנד ונעצר ברכותי לכדת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/147.png[/IMG](יעודכן)[/COLOR][/B]
[/quote]
" כל הכבוד סוינאב חזור לפוקדור " אמשיך בדרכי.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים בדרך ורואים באגון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל זאפדוס מתחמק ותוקף בשוק חשנמלי שמביס את גליסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סוינאב לא יוצא מן הבורה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]שחר אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את מקדש גראדון[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654971][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים בדרך ורואים באגון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]שחר אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את מקדש גראדון[/COLOR][/B][/QUOTE]
מולטרס להביור בכל הכוח שלך קדימה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל מולטרס משתמש בלהביור אך זאפדוס מתחמק ומשתש בשוק חשמלי שמבי את גליסון[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654583][B][COLOR="Red"]יגאל אתם נכנכסים לדלת השמאלית אך גם היא מבוי סתום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי אקדח מים של מדקיפ מביס את פאנפי לחלוטין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה ולי מחזיקים בטוטודיל והוא מוביל אותכם לשפת אגם ג'נג'ר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק רג'אייס ניצל ומילין אומרת לך" תרפא את הפוקימונים שלך ובוא למכון שלי אני יחכה לך שם[/COLOR][/B][/QUOTE]
יופי מדקיפ!!!!
נחפש עוד פוקימון אחד ואלך למכון!
-
[QUOTE=monster;654971][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים בדרך ורואים באגון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]שחר אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את מקדש גראדון[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בדיוק מה שחיפשתי פוקימון דרקון ועוד סלאמנס האהוב עליי!" אני אומר "צא גלאיגר ניב אש וגליוטינה!"
-
[QUOTE=monster;655000][B][COLOR="Red"]יגאל מולטרס משתמש בלהביור אך זאפדוס מתחמק ומשתש בשוק חשמלי שמבי את גליסון[/COLOR][/B][/QUOTE]
מולטרס תתקוף בFLY
-
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי את מפשת פוקימוים אך את לא מוצאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס גליגר יוצא אל באגון אך הוא מתחמק ומשתמש בראשיה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]יגאל מולטרס תוקף את זאפדוס בתעופה ושניהם נפגעו לפתע להביור שובר את החלון מאחורי רין השוטרת ג'ני אומרת שזה "אנטי"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655027][B][COLOR="RoyalBlue"]מרי את מפשת פוקימוים אך את לא מוצאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס גליגר יוצא אל באגון אך הוא מתחמק ומשתמש בראשיה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]יגאל מולטרס תוקף את זאפדוס בתעופה ושניהם נפגעו לפתע להביור שובר את החלון מאחורי רין השוטרת ג'ני אומרת שזה "אנטי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אלך לצד השני של הדשא ואחפש.
-
[QUOTE=monster;655027][B][COLOR="RoyalBlue"]מרי את מפשת פוקימוים אך את לא מוצאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]יגאל מולטרס תוקף את זאפדוס בתעופה ושניהם נפגעו לפתע להביור שובר את החלון מאחורי רין השוטרת ג'ני אומרת שזה "אנטי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
כאשר כולם מסתקלים אני אומר למולטרס לתקוף בלהביור בכל הכוח
-
"האהא יופי גיליוטינה!"
-
"אוקיי אנחנו נחכה" אני אומר
* אני רוצה לקנות 2 מאסטר בול
-
[B][COLOR="Red"]יגאל הלהביור של מלטרס פוגע בזאפדוס אך לפתע אתם רואים את אנטי ורין בורח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס הראשיה של באגון היתה יותר חזקה מגליגר ופגעה בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק לפתע סונב יוצא ומשתמש ברוח קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מרי את לא מוצאת גם שם[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655066][B][COLOR="Red"]יגאל הלהביור של מלטרס פוגע בזאפדוס אך לפתע אתם רואים את אנטי ורין בורח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס הראשיה של באגון היתה יותר חזקה מגליגר ופגעה בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק לפתע סונב יוצא ומשתמש ברוח קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מרי את לא מוצאת גם שם[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרטוויג מהר עלי טער על סונב" אני אומר לטרטוויג