אני מגיב מחדש שלומי..
אלמוג- בסדר, מה איתך?
Printable View
אני מגיב מחדש שלומי..
אלמוג- בסדר, מה איתך?
לא אלמוג חחחח
אני מוון לאנשים חדשים שמתכוונים לבוא
ושיניתי את הכינוי שלי חחח
אני כמובן לא מתכוון לבוא, זה חלק מהרעיון של להיות יצור מסתורי שאף אחד לא מכיר.
[quote=DarkTiger;673851]אני מגיב מחדש שלומי..
אלמוג- בסדר, מה איתך?[/quote]
אצלי הכל טוב
שני הכאבים שהיו לי בערב/לילה עברו...
חחחח למה זה כיך לפגוש חברים חדשים
אני לא בא..
למה תבואו חחחח
אני גר ביבנה לבד בלי אף אחד ואני בא
[quote=PokeStyle;673858]חחחח למה זה כיך לפגוש חברים חדשים[/quote]
תסתכל בפרופיל שלי; אין לי חברים.
דניס אני ביקשתי לערוך אבל זה גם בסדר,אתה לא מתכוון לבוא? למה?????
ו=lordabizi אז אולי כדאי שתתחיל להכיר חברים חדשים? אני מאוד נהנה להכיר חברים בכל יום שעובר ואני ממש נרגש למפגש פורום הזה!
[quote=shlomii4;673869]דניס אני ביקשתי לערוך אבל זה גם בסדר,אתה לא מתכוון לבוא? למה?????
ו=lordabizi אז אולי כדאי שתתחיל להכיר חברים חדשים? אני מאוד נהנה להכיר חברים בכל יום שעובר ואני ממש נרגש למפגש פורום הזה![/quote]
אתה לא אני.
אתה לא חוצן ממאדים שנושא בתוכו נשמה של מתמטיקאי בן יותר מ2000 נכון? ככה חשבתי. כשאתה תבין מה זה להיות חייזר ומנהיג המתמטיקאים, אז תוכל לנסות לייעץ לי כמה דברים.
למה לא זה כיף
[quote=PokeStyle;673875]למה לא זה כיף[/quote]
לדעתי המושג "כיף" תופסים משמעות שונה לחלוטין אצלי ואצלך. שונה מאוד. אצלך "כיף" ללכת למפגש, ואצלי "כיף" לקרוא מתמטיקה. אז המממ... אני מעדיף ללבוש את גלימת המסתוריות שלי ולהתחבא בצללים.
[QUOTE=LordAbizi;673871]אתה לא אני.
אתה לא חוצן ממאדים שנושא בתוכו נשמה של מתמטיקאי בן יותר מ2000 נכון? ככה חשבתי. כשאתה תבין מה זה להיות חייזר ומנהיג המתמטיקאים, אז תוכל לנסות לייעץ לי כמה דברים.[/QUOTE]
טוב.... אתה צודק אני לא חוצן אבל חבל שזה ככה...
[quote=shlomii4;673880]טוב.... אתה צודק אני לא חוצן אבל חבל שזה ככה...[/quote]
להפך, זה לא חבל. חייבים לשמור על סדרי עולם. כמתמטיקאי עלי להציל את העולם מהרשע הצרפתי, ולכן אסור לי לחשוף את הזהות שלי, כי ידוע שהצרפתים יכולים לעשות הרבה דברים אם יש להם את הזהות. כראיה, בני גורן נאלץ להשחיט את פניו, כי ידע שצרפתי אחד מתכוון לכתוב שיר על הפנים שלו ובכך להרוג אותו. כשבני גורן השחיט את הפנים שלו הוא ניצל ממוות איום ונורא.
הכל עניין של שמירה על סדרי עולם.
חחח אז מה אחי מה אתה רואה מישהו בוא תהנה