[QUOTE=DarkTiger;747277]משחק פוקימון, נכון?[/QUOTE]
חצי
חצי [B]דורה[/B]
Printable View
[QUOTE=DarkTiger;747277]משחק פוקימון, נכון?[/QUOTE]
חצי
חצי [B]דורה[/B]
[quote=The Joker;747275]מה אתה רוצה, אני יכול לתמוך, אבל הוא תמיד ציני אליי, למה שאני לא אהיה אליו קצת?[/quote]
תתאים את עצמך לזמן.
מישהו שתמיד ציני (וטוב שכך, אין מצחיקים ממנו בפורום הזה) יכול גם להיות רציני לתקופות, במיוחד כאן (לא צריך להיות גאון כדי להבין שפרידה זה לא דבר משמח במיוחד, אלא אם באמת נמאס לך ממך לכל הרוחות).
על דברים כאלה אומרים באנגלית Too Soon...
מה קורה מתן?.
[quote=pokedex;747280]תתאים את עצמך לזמן.
מישהו שתמיד ציני (וטוב שכך, אין מצחיקים ממנו בפורום הזה) יכול גם להיות רציני לתקופות, במיוחד כאן (לא צריך להיות גאון כדי להבין שפרידה זה לא דבר משמח במיוחד, אלא אם באמת נמאס לך ממך לכל הרוחות).
על דברים כאלה אומרים באנגלית Too Soon...[/quote]
אני מתאים את עצמי לפי איך שאני מרגיש... ואני יכול להיות רציני, פשוט אני במצב רוח טוב קמתי אז אני לא רוצה להיות רציני פתאום..
אבי - איתי הכל בסדר ואיתך?
[quote=The Joker;747283]אני מתאים את עצמי לפי איך שאני מרגיש... ואני יכול להיות רציני, פשוט אני במצב רוח טוב קמתי אז אני לא רוצה להיות רציני פתאום..
אבי - איתי הכל בסדר ואיתך?[/quote]
אז תהיה ציני, אבל לא כלפיו.
באמת, בני כמה אתם? :\
[QUOTE=nilasak;747279]חצי
חצי [B]דורה[/B][/QUOTE]
תחליף את דורה
[quote=nilasak;747279]חצי
חצי [B]דורה[/B][/quote]
בהצלחה ><"
[quote=pokedex;747284]אז תהיה ציני, אבל לא כלפיו.
באמת, בני כמה אתם? :\[/quote]
טוב, אני לא אהיה כלפיו... ואני מספיק בוגר... מה אתה נהיית פתאום אמא שלו אבא שלו וכל המשפחה שלו ביחד?
[quote=The Joker;747287]טוב, אני לא אהיה כלפיו... ואני מספיק בוגר... מה אתה נהיית פתאום אמא שלו אבא שלו וכל המשפחה שלו ביחד?[/quote]
לא, אבל יש לי חלק גדול במה שקרה, לצערי.
[quote=pokedex;747288]לא, אבל יש לי חלק גדול במה שקרה, לצערי.[/quote]
אוקיי... אני לא אתערב במקרה הזה.
[QUOTE=monster;747285]תחליף את דורה[/QUOTE]
זה לא כזה קריטי
דורה זה רק הצוות
מי עוזר לי להגיע היום ל9k?
אין לי בעייה שתתערב, אבל תהיה תומך.
אתה יודע שהוא, כמו כל משתמש אחר, יכול לקרוא את התגובות כאן ואתה גם יודע מי קורא את התגובות כאן, אז תפעיל שיקול דעת, אני מאמין שאתה מספיק חכם בשביל זה.
אתם יודעים שככה ריבים מתחילים O.o
[quote=pokedex;747294]אין לי בעייה שתתערב, אבל תהיה תומך.
אתה יודע שהוא, כמו כל משתמש אחר, יכול לקרוא את התגובות כאן ואתה גם יודע מי קורא את התגובות כאן, אז תפעיל שיקול דעת, אני מאמין שאתה מספיק חכם בשביל זה.[/quote]
אני לא רוצה להתערב וזהו