-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר הולך לדרכו אל תוך יער החרקים,אתה וליאו נכנסים למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי אומרת לך ולליאו:"מה בשבילכם ילדים?",ליאו אומר לה:"הפוקימונים שלי ושל ידידי נפצעו קשות אנא תעזרי לנו",האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך ושל ליאו ומחזירה ואותם תוך מספר שניות,אתה וליאו יוצאים מין המרכז ואתה רואה את צ'רלס מתאמן יחד עם נער בגילו.[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;863775][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]באבל שלך כבר חלשה מאוד,צ'רלס אומר לך:"יש לך הזדמנות אחת ויחידה לגרום לה להישאר בקרב,או שהיא תנצח והיא לא את מגבי שלי,או שהיא תפסיד למגבי שלי ויש עוד אופציה אחת ויחידה להחליף אותה בפוקימון אחר שיחליש ואולי ינצח את מגבי וגם באבל שלך תנוח קצת.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"לא ניראה לי,באבל תנסי להישתמש ביכולת שלך!,קדימה את יכולה זה הדבר היחיד שיחזק אותך תזכרי מה שחשבת בהתפתחות כל זה מתרכז כאן קדימה!" אומר לה והעודד ואומר לבטרי:"קדימה בא נעודד אותה כמו שהיא עודדה אותך להיתפתח"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;863839][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר הולך לדרכו אל תוך יער החרקים,אתה וליאו נכנסים למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי אומרת לך ולליאו:"מה בשבילכם ילדים?",ליאו אומר לה:"הפוקימונים שלי ושל ידידי נפצעו קשות אנא תעזרי לנו",האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך ושל ליאו ומחזירה ואותם תוך מספר שניות,אתה וליאו יוצאים מין המרכז ואתה רואה את צ'רלס מתאמן יחד עם נער בגילו.[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מתעלם ממה שעושה צ'רלס ואז אומר לליאו"בוא נלך ליער החרקים.אולי נפגוש משהו מענין שם שיעזור לי לאמן את פוקימונים שלי" אני הולך ליער החרקים
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע שוב את הקול המוזר הזה,אתה רואה את הזירה של היער מתחלפת לזירת אגם מוזרה,אתה רואה את באבל שלך מתחילה לזהור בהילה כחולה מוזרה,אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"יכולת מבול של הפוקימון המכונה באבל פועל!",אתה רואה באבל שלך מוכנה לקרב יותר מתמיד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של צ'רלס שאומר לך:"לוקאס בוא רגע,אני רוצה שתכיר מישהו הוא יכול לעזור לך ללמוד איך משתמשים בשריון אש של מונפרנו שלך כמו שצריך,אתה רוצה לבוא,היי ליאו מה נשמע?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;863872][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע שוב את הקול המוזר הזה,אתה רואה את הזירה של היער מתחלפת לזירת אגם מוזרה,אתה רואה את באבל שלך מתחילה לזהור בהילה כחולה מוזרה,אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"יכולת מבול של הפוקימון המכונה באבל פועל!",אתה רואה באבל שלך מוכנה לקרב יותר מתמיד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד באבל,עכשיו סילון אקווה ע ם כל הכוח המצטבר!" אומר לה בחיוך ואחפש את הקול שעוזר לי כל הזמן ואחשוב בראש:' זה אתה דיאוקסיס?'
-
[QUOTE]Monster
אתה שומע את קולו של צ'רלס שאומר לך:"לוקאס בוא רגע,אני רוצה שתכיר מישהו הוא יכול לעזור לך ללמוד איך משתמשים בשריון אש של מונפרנו שלך כמו שצריך,אתה רוצה לבוא,היי ליאו מה נשמע?".[/QUOTE]
אני אומר לצ'רלס"תקשיב אני לא מורה לשריון אש.במקרה יצא שאיכשהון מונפרנו שלי למד שריון אש.באמצע הקרב שלנו"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה לא שומע את קולו של דיאוקסיס אך אתה רואה את באבל שלך נלחמת בחוזקה ובעוצמה נגד המגבי של צ'רלס שמחזיר קרב כמו שצריך,אתה רואה שהמים של מתחילים לגעוש והם עולים לשמיים ונופלים על באבל ומגבי,שאתה יכול לראות אתה רואה את באבל ואת מגבי מעולפים,צ'רלס פעור פה מחזיר את מגבי והוא אומר:"תיקו אחד-אחד שני פוקימונים לכול צד,צא טורקול אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]המגבי של צ'רלס הפסיד,באבל שלך הפסידה,זה תיקו אחד-אחד![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הנער השני מתקרב אליך ואל מונפרנו שיצא מרצונו,הוא בוחן את שניכם והוא אומר לכם:"אהה סליחה שלא הצגתי את עצמי אני יוגין,מנהיג מכון העיר לוליה,מנהיג מכון הרעל,אך אני מתמחה גם בסוגי אש ובמתקפות אש בשעות הצורך אתה יודע ויש הכאלה שקוראים לי המורעל הלוהט,לעזור לך לשלוט בשריון אש?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת את מנהיג מכון העיר לוליה המתמחה בסוג רעל![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;863775][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]באבל שלך כבר חלשה מאוד,צ'רלס אומר לך:"יש לך הזדמנות אחת ויחידה לגרום לה להישאר בקרב,או שהיא תנצח והיא לא את מגבי שלי,או שהיא תפסיד למגבי שלי ויש עוד אופציה אחת ויחידה להחליף אותה בפוקימון אחר שיחליש ואולי ינצח את מגבי וגם באבל שלך תנוח קצת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן,מונפרנו שלך חזק מאוד במיוחד אחרי הקרבות שלך נגדי,תבין ברגע שאגרון ניצח את הצ'ימצ'אר שלך ידעתי שהוא למד את זה,זה משהו שלא ניתן להסביר ראיתי את זה בעיניים שלו וגם שלך יש לשניכם תיאום מושלם כמו שלי ושל הפוקימונים שלי,הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*קיבלת כוכב אדום בגלל שכתבת באנגלית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את דבורן משתמש בשיגור והוא נעלם שוב אך שהוא חוזר אתה רואה שהוא מובס,לון מסביר לך:"תבין מתקפת צל פחד ברגע שהיא מזהה פוקימון מסוג על-חושי היא מנצחת אותו ישירות בלי שום אפשרות להתחמק לכן הפסדת לי,להתראות ילד",לון מחזיר את הזורא שלו וממשיך בדרכו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]הדבורן שלך הפסיד לזורא,הפסדת ללון![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אגיד לדבורן: "לא נורא עשית כל מה שיכלת" ואחזיר אותו לפוכדור שלו.
"בפעם הבאה אני ינצח אותך שניפגש הפוקימונים שלי יהיו הרבה יותר חזקים ממה שאתה יכול לתאר אז לכרגע להתראות לך" אגיד בזילזול ללון והלך לכיוון המרכז פוקימונים בעיר מורפי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כוכב אדום זה רע או טוב XD ולא רשום שאי אפשר לרשום באנגלית או שרשום ולא ראיתי O_o?
-
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*זה אומר שלושה כאלה[עוד שניים כאלה]ואתה עף בלי אפשרות לחזור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה חוזר למרכז הפוקימונים של העיירה מרופי והאחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"רק לפני עשר דקות עזרתי לך,מה עשית להם קרב,ראיתי הכול,אתה היית בסדר פלוס הוא ברמת ליגה",היא לוקחת לך את הפוכדורים וכעבור דקה היא חוזרת עם הפוכדורים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;864149][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה לא שומע את קולו של דיאוקסיס אך אתה רואה את באבל שלך נלחמת בחוזקה ובעוצמה נגד המגבי של צ'רלס שמחזיר קרב כמו שצריך,אתה רואה שהמים של מתחילים לגעוש והם עולים לשמיים ונופלים על באבל ומגבי,שאתה יכול לראות אתה רואה את באבל ואת מגבי מעולפים,צ'רלס פעור פה מחזיר את מגבי והוא אומר:"תיקו אחד-אחד שני פוקימונים לכול צד,צא טורקול אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]המגבי של צ'רלס הפסיד,באבל שלך הפסידה,זה תיקו אחד-אחד![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"טוב מאוד באבל" אומר לכיוון הפוקדור שלה ואחזיר אותו לחוגרתי "צא גייר!" אצעק והוציא את פוקימון דמוי גלגל השיניים שלי לקרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;864187][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*זה אומר שלושה כאלה[עוד שניים כאלה]ואתה עף בלי אפשרות לחזור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה חוזר למרכז הפוקימונים של העיירה מרופי והאחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"רק לפני עשר דקות עזרתי לך,מה עשית להם קרב,ראיתי הכול,אתה היית בסדר פלוס הוא ברמת ליגה",היא לוקחת לך את הפוכדורים וכעבור דקה היא חוזרת עם הפוכדורים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לאחות ג'וי: "תודה רבה לך אני ישתדל להיתאמן איתם ולנצח אותו בקרב הבא שלנו, ותגידי את מכירה אזור שאפשר ליתפוס בוא מורקרו ולאמן את הפוקימונים שלי שיהיו יותר חזקים?" ואחכה לתשובה בסבלנות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לא כתוב בחוקים שאי אפשר לכתוב באנגלית לא פר :(
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;864149]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הנער השני מתקרב אליך ואל מונפרנו שיצא מרצונו,הוא בוחן את שניכם והוא אומר לכם:"אהה סליחה שלא הצגתי את עצמי אני יוגין,מנהיג מכון העיר לוליה,מנהיג מכון הרעל,אך אני מתמחה גם בסוגי אש ובמתקפות אש בשעות הצורך אתה יודע ויש הכאלה שקוראים לי המורעל הלוהט,לעזור לך לשלוט בשריון אש?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת את מנהיג מכון העיר לוליה המתמחה בסוג רעל![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו"כן בשמחה תעזור ל להביס את צ'רלס ואז אני אביס אותך עם דשריון האש שעזרתי לי ללמוד לשלוט בו.קדימה תלמד את מונפרנו שלי שריון אש"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך יוצא מין הפוכדור בחשש מסוים לגבי הטורקול של צ'רלס,אתה רואה את הטורקול שלו מסתכל על גייר במבט די מפחיד,צ'רלס אומר לך:"סיבוב מספר שתיים מתחיל,המתמודדים גייר,סוגו הוא סוג מתכת,טורקול,סוגו הוא סוג אש צריך לזכור שאש מנצח פלדה תמיד זה ככה,נו לוקאס תתחיל את המהלך של הסיבוב השני!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]יוגין אומר לך:"מונפרנו יודע כבר שריון אש,אך הוא לא יודע לשלוט בה,הוא נותן לאש לשלוט בו וזו טעות מספר אחד של פוקימוני אש,ראיתי כבר מקרה כזה,אצל אש קאצ'ם,הצ'ימצ'אר שלו השתמש בלהט והוא לא ידע לשלוט באש".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]האחות חושבת כמה שניות אולי חצי דקה והיא עונה לך:"כן זה אפשרי יש חלק מסוים ליד העיר ספטרה שבו אפשר לתפוס פוקימוני אופל חזקים במיוחד,זורא,מרקורו,סניזל ועוד כמה אך כמובן החלק הזה ניתן רק למאמנים שעברו את התג הראשון היות וזה אזור מסוכן מאוד".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;864215][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך יוצא מין הפוכדור בחשש מסוים לגבי הטורקול של צ'רלס,אתה רואה את הטורקול שלו מסתכל על גייר במבט די מפחיד,צ'רלס אומר לך:"סיבוב מספר שתיים מתחיל,המתמודדים גייר,סוגו הוא סוג מתכת,טורקול,סוגו הוא סוג אש צריך לזכור שאש מנצח פלדה תמיד זה ככה,נו לוקאס תתחיל את המהלך של הסיבוב השני!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אנחנו עוד ניראה בנוגע לזה,קדימה גייר,כדור גיירו!" אומר לו בחיוך ואגיד לבטרי ובאבל:"קדימה תעודדו אותו הוא בקרב הריאשון שלו תזכרו איך אתם הרגשתם ותנו לו תקווה וגבורה קדימה!" אחייך והסתכל על הקרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;864215][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]יוגין אומר לך:"מונפרנו יודע כבר שריון אש,אך הוא לא יודע לשלוט בה,הוא נותן לאש לשלוט בו וזו טעות מספר אחד של פוקימוני אש,ראיתי כבר מקרה כזה,אצל אש קאצ'ם,הצ'ימצ'אר שלו השתמש בלהט והוא לא ידע לשלוט באש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]האחות חושבת כמה שניות אולי חצי דקה והיא עונה לך:"כן זה אפשרי יש חלק מסוים ליד העיר ספטרה שבו אפשר לתפוס פוקימוני אופל חזקים במיוחד,זורא,מרקורו,סניזל ועוד כמה אך כמובן החלק הזה ניתן רק למאמנים שעברו את התג הראשון היות וזה אזור מסוכן מאוד".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לאחות ג'וי: "תודה רבה לך על המידע כנראה שהלך להתאמן עוד קצת עם הפוקימונים שלי ואז הלך למכון הראשון, תודה רבה לך על המידע"
הצא ממרכז הפוקימונים לכיוון דרך מספר אחת והתאמן אם הפוקימונים שלי לקראת המכון הראשון שלימכון האש בעי ג'ול ריו.