יש לי עוד הרבה מידע,שהכנתי לעבודות בתיכון.
Printable View
יש לי עוד הרבה מידע,שהכנתי לעבודות בתיכון.
[QUOTE=nilasak;843517]אני יסביר לך טוב יותר שתהיה במחשב.
אורי,אני יודע על זה,וזה על הילד הקטן והשמן!.
ארצות הברית אמרה ליפן להיכנע,והם לא נכנעו.
אז ארצות הברית זרקה פצצת אטום על ירושימה,אחרי זה ארצות הברית הציעה לה שוב להיכנע,אבל היא לא נכנעה.
אחרי זה ארצות הברית זרקה פצצת אטום על נגסאקי,וגרמה ליפן להיכנע ולסוף מלחמת העולם השנייה.[/QUOTE]
לא מדויק זה לא ילד קטן ושמן זה ילד קטן ואיש שמן הפצצות הקבירות בעולם והההא .
ב הפצצה הראשונה הייתה כדי בעיקר להפחיד הפצצה השניה היתה כדי להכיח אותם ליהכנע
אגג בין מתכנני הפצצה מי הגאון האמיתי
[QUOTE=גרודון;843522]לא מדויק זה לא ילד קטן ושמן זה ילד קטן ואיש שמן הפצצות הקבירות בעולם והההא .
ב הפצצה הראשונה הייתה כדי בעיקר להפחיד הפצצה השניה היתה כדי להכיח אותם ליהכנע
אגג בין מתכנני הפצצה מי הגאון האמיתי[/QUOTE]
"ילד קטן" (באנגלית: Little Boy) הוא שם הקוד שניתן לפצצה הגרעינית שפותחה במסגרת פרויקט מנהטן והוטלה על הירושימה ב-6 באוגוסט 1945 על ידי מטוס חיל האוויר האמריקאי מסוג B-29 "אנולה גיי".
הפיצוץ הגרעיני שנגרם על ידי "ילד קטן" היה השני בהיסטוריה, לאחר הפיצוץ שהתרחש בניסוי טריניטי, אך הייתה זו הפעם הראשונה בה נעשה שימוש מלחמתי בנשק גרעיני. הפעם השנייה והאחרונה אירעה שלושה ימים לאחר מכן עם הטלת הפצצה "איש שמן" (אנגלית: "Fat Man") על העיר נגסאקי. השימוש בשתי פצצות אלו היה אחד הגורמים המרכזיים לכניעת יפן ולסיום מלחמת העולם השנייה.
הפצצה "ילד קטן" התבססה על ביקוע גרעיני של אורניום-235, בניגוד ל"איש שמן" ולמתקן שפוצץ ב"ניסוי טריניטי" שהתבססו על ביקוע של פלוטוניום-239. ליבת הפצצה הכילה 64 ק"ג של אורניום מועשר בשיעור ממוצע של 80%. עוצמת הפיצוץ מוערכת ב-13 עד 16 קילוטון TNT, וכתוצאה ממנו ומתופעות הלוואי שנגרמו אחריו נהרגו למעלה מ-140,000 בני אדם.
טוב לך?
אני יותר מומחה.
[QUOTE=nilasak;843523]"ילד קטן" (באנגלית: Little Boy) הוא שם הקוד שניתן לפצצה הגרעינית שפותחה במסגרת פרויקט מנהטן והוטלה על הירושימה ב-6 באוגוסט 1945 על ידי מטוס חיל האוויר האמריקאי מסוג B-29 "אנולה גיי".
הפיצוץ הגרעיני שנגרם על ידי "ילד קטן" היה השני בהיסטוריה, לאחר הפיצוץ שהתרחש בניסוי טריניטי, אך הייתה זו הפעם הראשונה בה נעשה שימוש מלחמתי בנשק גרעיני. הפעם השנייה והאחרונה אירעה שלושה ימים לאחר מכן עם הטלת הפצצה "איש שמן" (אנגלית: "Fat Man") על העיר נגסאקי. השימוש בשתי פצצות אלו היה אחד הגורמים המרכזיים לכניעת יפן ולסיום מלחמת העולם השנייה.
הפצצה "ילד קטן" התבססה על ביקוע גרעיני של אורניום-235, בניגוד ל"איש שמן" ולמתקן שפוצץ ב"ניסוי טריניטי" שהתבססו על ביקוע של פלוטוניום-239. ליבת הפצצה הכילה 64 ק"ג של אורניום מועשר בשיעור ממוצע של 80%. עוצמת הפיצוץ מוערכת ב-13 עד 16 קילוטון TNT, וכתוצאה ממנו ומתופעות הלוואי שנגרמו אחריו נהרגו למעלה מ-140,000 בני אדם.
טוב לך?
אני יותר מומחה.[/QUOTE]
תפציצו את תיבת ההודעות הפרטיות זה עדיף!
[quote=יגאל;843518]לא ואני לא עושה על זה זה סדרה[/quote]
יש להם גם סרטים
[QUOTE=nilasak;843523]"ילד קטן" (באנגלית: Little Boy) הוא שם הקוד שניתן לפצצה הגרעינית שפותחה במסגרת פרויקט מנהטן והוטלה על הירושימה ב-6 באוגוסט 1945 על ידי מטוס חיל האוויר האמריקאי מסוג B-29 "אנולה גיי".
טוב לך?
אני יותר מומחה.[/QUOTE]
רמאי נעזרת בוויקיפדיה ורמז לגבי השאלה ששאלתי אותך קודם זה הסבא רבא הרוחני שלי
[quote=גרודון;843509]לניר:בשנת 1945 וחמש ב6.9.45
הוטלה פצצת נאטום ילד קטן או באנגלית סמול קידס (שאגב היה במידה סמול)הפצצה שקלה כ2וחצתי טונותצ והרגה כ70 אלף איש הפפצה שהוטלה בתאריך9.8.45 הייתה הפצצה איש שמן ששקלה 2.7 טון הפצצה הרגה כ 100 אלףך איש כמו קודמתה והשאירה נזק של ערות שנים לנקוי עד היום יפן מנקה את עצמה מפצצת האטום משנת1945 זה היה רק חימום ניר[/quote]
לא קראו לפצצות כך,כך קראו לערים שהן הוטלו עליהן,(הירושימה-ילד קטן,נגאסקי-איש שמן),בנוסף שכחת לציין שאת הפצצות שיגרה ארה"ב,וזאת בכדי לסיים סופית את מלחמת העולם השנייה,וזה לא רק נזק כספי,הכימיקלים שהפצצה הפיצה באזור גרמו למחלות נוראות שפגעו קשה מאוד גם באלו שהצליחו לשרוד את הפצצה,וגם כיום עדיין נולדים בהירושימה,נקאסקי וסביבותיהן ילדים עם ארבע ידיים,-שלא לדבר על זה שרבים מהם מקבלים מחלות נוראות בגילאים צעירים יחסית...,לאחר שהפצצה הוטלה יפן נכנעה במלחמה.
-------
קרדיט לי על המידע.
[QUOTE=ido12;843529]לא קראו לפצצות כך,כך קראו לערים שהן הוטלו עליהן,(הירושימה-ילד קטן,נגאסקי-איש שמן),בנוסף שכחת לציין שאת הפצצות שיגרה ארה"ב,וזאת בכדי לסיים סופית את מלחמת העולם השנייה,וזה לא רק נזק כספי,הכימיקלים שהפצצה הפיצה באזור גרמו למחלות נוראות שפגעו קשה מאוד גם באלו שהצליחו לשרוד את הפצצה,וגם כיום עדיין נולדים בהירושימה,נקאסקי וסביבותיהן ילדים עם ארבע ידיים,-שלא לדבר על זה שרבים מהם מקבלים מחלות נוראות בגילאים צעירים יחסית...,לאחר שהפצצה הוטלה יפן נכנעה במלחמה.
-------
קרדיט לי על המידע.[/QUOTE]
עוד לא התחלתי לחפור זה מיליונית ממה שאני מסוגל לחפור
[quote=גרודון;843530]עוד לא התחלתי לחפור זה מיליונית ממה שאני מסוגל לחפור[/quote]
לא מדובר כאן על חפירה,-המידע שהצגת אינו נכון.
חזרתי מציחצוח שיניים.
על המחשב!!
[QUOTE=ido12;843532]לא מדובר כאן על חפירה,-המידע שהצגת אינו נכון.[/QUOTE]
בחוקי הקרב לא היה כתוב שום דבר על דיוק הנאמר אז על תתערב
לא הבנתי מי אני בסרטון של היטמן
אחד מהשלישיה...
את זה אני יודע, אבל איזה אחד מהם?;