שאתה מעצבן?
Printable View
שאתה מעצבן?
תודה,אני מבקיע אותם עכשיו.
[QUOTE=GhosTFace;984474]מיכאל 357 לא מת....[/QUOTE]
נכון.
בהתחלה לא הבנתי על מה כולם מדברים כשאמרו לי את זה, אבל אחר כך הראו לי את מה שדניאל 1000 כתב.
אני מכיר אותו אישית, ואני גם פתחתי לו את המשתמש, אבל לא ידעתי שיש לו מוח כל כך מעוות...
מחר אני הולך לברר איתו את העניינים.
ראיתי גם שאתה לא האמנת לו בכלל. כל הכבוד!
אני לא מבין למה אנשים האמינו לו מלכתכילה. לבן-אדם היה כולה 2-3 הודעות ופתאום הוא בא ומתחיל לשפוך את הלב על אח שמת? לא היה נראה לכם קצת מוזר?
אני ידעתי את זה....באלוהים שידעתי שזה איזה ילד חרטטן!
[quote=מיכאל 357;984503]נכון.
בהתחלה לא הבנתי על מה כולם מדברים כשאמרו לי את זה, אבל אחר כך הראו לי את מה שדניאל 1000 כתב.
אני מכיר אותו אישית, ואני גם פתחתי לו את המשתמש, אבל לא ידעתי שיש לו מוח כל כך מעוות...
מחר אני הולך לברר איתו את העניינים.
ראיתי גם שאתה לא האמנת לו בכלל. כל הכבוד!
אני לא מבין למה אנשים האמינו לו מלכתכילה. לבן-אדם היה כולה 2-3 הודעות ופתאום הוא בא ומתחיל לשפוך את הלב על אח שמת? לא היה נראה לכם קצת מוזר?[/quote]
*מלכתחילה
אני שמח שזאת הייתה מתיחה וזה לא נכון בכלל.
שמח שחזרת לפורום, ברוך שובך D:
תאכילו לי את הפוקימון עשב חרק עוד 3 רמות והוא מתפתח לי
איך אני יודע שפוקימון יכול להתפתח?
ואני יודע שזה היית אתה במשתמש באחר :d
סטיבן מוכן למלחמה?
[QUOTE=GhosTFace;984505]אני ידעתי את זה....באלוהים שידעתי שזה איזה ילד חרטטן![/QUOTE]
סטיבן- תודה על התיקון.
ראיתי ע״פ התגובות שלך.
הוא אחד מהילדים שאף אחד לא רוצה להזמין אותו הבייתה, ופתאום יום אחד הוא מבקש ללכת אליך הביתה כשאמא שלו עומדת לידו ולא נוח לך לשקר לו ולהמציא תירוץ למה אני לא יכול...
בכל מקרה, מחר אני אברר למה הוא עשה את זה.
[quote=~גלואה Αυολακγ~;984506]*מלכתחילה
אני שמח שזאת הייתה מתיחה וזה לא נכון בכלל.
שמח שחזרת לפורום, ברוך שובך D:[/quote]
איכשהו יצא שסדר הדברים שלמדתי במבנים אלגבריים מזכיר קצת את מה שלמדתי בתורת הקבוצות:
בהתחלה בשניהם מדברים על מספרים טבעיים, קבוצות, יחסים, פונקציות. אחר כך יש פער, שבו בתורת הקבוצות מדברים על עצמות, ובמבנים אלגבריים על אגודות וקצת על חבורות. ואז שוב יש חפיפה אם משווים דימיון לעומת איזומורפיזם. ועכשיו שניהם אותו דבר כי אני לא מבין כלום ממה שאני קורא בשניהם... :X
אפשר להאכיל פוקימון ששמתי במחשב והוא לא בפרטי?
לא אי אפשר, ויודעים שהוא יכול להיתפתח כי הוא הוא מוקף בשחור
מצאתי חפץ נדיר ששווה 20000 במשחק ביצים
כן?
איזה?
[quote=LordAbizi;984512]איכשהו יצא שסדר הדברים שלמדתי במבנים אלגבריים מזכיר קצת את מה שלמדתי בתורת הקבוצות:
בהתחלה בשניהם מדברים על מספרים טבעיים, קבוצות, יחסים, פונקציות. אחר כך יש פער, שבו בתורת הקבוצות מדברים על עצמות, ובמבנים אלגבריים על אגודות וקצת על חבורות. ואז שוב יש חפיפה אם משווים דימיון לעומת איזומורפיזם. ועכשיו שניהם אותו דבר כי אני לא מבין כלום ממה שאני קורא בשניהם... :X[/quote]
XD
אצלנו לימדו את זה שונה. למדת מייצב? למדת מחלקות שקילות שמאליות/ימניות?
אצלנו גם התחילו לדבר על אגודות, מונואידים ודברים נוספים שלעולם לא השתמשנו בהם בקורסים יותר מתקדמים...
[quote=The King Of The Werewolf;984509]ואני יודע שזה היית אתה במשתמש באחר :d
סטיבן מוכן למלחמה?[/quote]
נגד מי?