-
[QUOTE=The Saw;1042853][B][COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]TheMasterBar[/SIZE][/U]
תראה הוא היה כבר בדרך 204 אז הוא לא צריך לפרט פעמיים על זה...
-----------------------------------
אתה מוציא את הונצ'אקרו לקרב ואז פוקד אליו להשתמש בכנף ברזל לעבר לופני.
הכנפיים של הונצ'אקרו הופכים להיות מתכת והוא עף לעבר לופני אבל פתאום לופני קופצת, מתחמקת מהמתקפה ואז יושבת על הונצ'אקרו.
לופני פתאום הופכת את ידה לאגרוף חשמל, נותנת את האגרוף לתוך גבו של הונצ'אקרו ואז שניהם מתרסקים על האדמה אבל לופני קופצת על האדמה לפני הנחיתה.
אתה רואה את הונצ'אקרו קם אבל בקושי מהנחיתה הקשה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אהה אוקי... אבל אני בטוח שהיו עוד מקרים פשוט אגיד לך עם יהיו אשים לב חוץ מזה בהודעה רשמתי בסיבוב קצת יותר קשה להתחמק מזה..
- - - -- - - - - - - - - -
"קדימה חבר אל תוותר, אתה יכול לקום תשתמש בסופה שתעזור לך לעלות למעלה כשאתה למעלה תשתמש בשיסוע לילה קטלני ביותר שיגרום כאב רב" אגיד להוצ'אקרוו בעידוד
-
[QUOTE]KillerBee
ווספיקווין עפה לעבר מאנצ'לאקס בשיסוע ופוגעת בו חזק בבטן והוא נופל על גבו.
לאחר מכן היא שולחת עוקץ רעל אבל מאנצ'לאקס מצליח לתפוס אותו שוב ואז לשבור אותו גם.
"מאנצ'לאקס הוא יריב קשוח אז קשה לנצח את מאנצ'לאקס שלי!"צועק קורי ואז מוסיף:"מאנצ'לאקס תשתמש בכדור צל!"ואז מאנצ'לאקס שולח כדור סגלגל לעבר ווספיקווין.
הכדור של מאנצ'לאקס פוגעת בווספיקווין חזק ומעלפת אותה ישר.
מה תעשה?[/QUOTE]
"נלחמת טוב היום ווספיקווין" אומר לווספיקווין ואוציא את הפוקדור של סטרביה
"יהיה לנו קרב קשה אבל אתה תצליח ווספיקווין עייפה אותו" אומר לפוקדור ואז אוציא את סטרביה החוצה
"סטרביה תעוף במעגלים ואז תשתמש באס אווירי מהשמיים!" אצעק לסטרביה בכוח
-
[quote=The Saw;1043167
[B][COLOR=royalblue][U][SIZE=3]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U][/COLOR][/b]
[B][COLOR=royalblue]"אני פוקימון מאומן וחזק ייותר מכול הפוקימונים שלך אז אני לא צריך אימון!"צועק אליך דראקאי בכעס בטלפתיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה פוקד בנתיים על סנורלאקס להשתמש באבנים חדות על קדברה וגם להוסיף קרן קרח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]סנורלאקס מנסה להוציא קרן קרח מפיו ולא מצליח בגלל שהוא לא למד את המתקפה הזאת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"תעצור את האבנים חדות!"צועקת בורמה ואז דקברה בעזרת העל-חושי שלה עוצרת את האבנים חדות והם נופלים על האדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"פיצוץ ממוקד קדברה!"צועקת שוב בורמה ואז קדברה מייצר כדור עם מלא נקודות בתוכו ואז משגר לעבר סנורלאקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/quote][/B]
[B]'וואו איזו מתקפה חזקה!' אני חושב ומסתכל על אספיון בתדהמה,[/B]
[B]"סנורלאנקס! תתחמק מהמתקפה שלו ותשלח אבנים חדות שיעכבו אותו!" אני אומר בחיוך וסנורלאנקס,[/B]
[B]'מה לעשות.. אני חייב מתקפה שתץחסל אותו עכשיו, או שלפחות תפגע בו קשה!' אני חושב לעצמי ועולה לי רעיון בראש,[/B]
[B]"ועכשיו! תחסוך אנרגייה לקרן על ותפוצץ אותו!, קדימה! בכל הכוח!" אני אומר בנימה של עידוד לסנורלאנקס,[/B]
[B]'מעניין איך הקרן הזו תהיה' אני חושב לעצמי בהתרגשות,[/B]
[B]'אני חייב לקחת בסיכון סנורלאנקס איטי ואספיון די מהיר' אני חושב בדאגה,[/B]
[B]"קדימה סנוקלאנקס! אתה מסוגל!" נפלטת לי צרחה חזקה,[/B]
[B]' מה אתה חושב? קרב טוב אה?!...' אני אומר לדרקאי בטלפתיה ומסתכל על סנוקלאנקס.[/B]
-
[QUOTE]⎈YamiYugi⎈
אתה מתלהב מי זה שתפסת את טוטדייל ואז הולך לעיר אטרנה בתלהבות רבה. תוך כדי שאתה לוקח את הפוקדור של טוטדייל.
אחרי כמה דקות של הליכה טובה אתה מגיע לשער שכתוב בו:"העיר פלוארמה"
אתה פותח את השער ואז אתה רואה מלא עצים גדולים ויפים, מלא פוקימוני חרק שכלולים בהם:
ברמים משחקים להם
יאנמות מרחפים להם בעצים
ואז אתה רואה משהו די מוזר על עץ, הוא נוזל והוא בצבע צהוב.אתה מבין שזה דבש ואז פוקימון מוזר נתלה אליו ואוכל את הדבש.
מה תעשה?[/QUOTE]
"מי זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי ואוציא את הפוקידע כדי לבדוק מיהו.
-
[quote=The Saw;1042853]
[B][COLOR=teal][U][SIZE=3]The Pearl[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מעודד את צ'יקוריטה והוא מתחיל לשמוח ואז אתה צועק:"פוקדור צא!"ואז אתה זורק פוקדור לעבר סטאריו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]סטאריו פתאום הופך להיות אדום ואז הוא נכנס במהירות לפוקדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הפוקדור עם סטאריו מתנדנד כמה פעמים ואז נשמע צליל קטן ואז אתה מבין שסטאריו נתפס.אתה לוקח את הפוקדור שלסטאריו ומתלבט לאן ללכת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "עכשיו אני צריך להגיע לעיר הראשונה בשביל ללכת אחר כך למכון, אך קודם גם במרכז הםוקימונים", ואני הולך אל העיר ג'ובילייף.
-
[B][COLOR="Teal"][U][SIZE="3"]The Pearl[/SIZE][/U]
בפעם הבאה שאתה עושה שאתה חושב תעשה עם הסימן הזה: ' ולא "
--------------------------
אתה הולך למרכז הפוקימונים שבעיר ג'ובילייף ואחרי כמה דקות אתה מגיע לעיר ג'ובילייף.
אתה רואה את המרכז הפוקימונים הגדול, חנות למאמנים ואת בניין הפוקאץ'.
אתה הולך למרכז הפוקימונים ואז הולך לאחות ג'וי שאומרת לך:"שלום ילד רוצה שאני ארפא לך את הפוקימונים?"
ואז אתה עונה לה שכן ובגלל זה היא לוקחת אותם ואחרי כמה שניות היא מחזירה לך אותם כשהפוקימונים בריאים.
מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]⎈YamiYugi⎈[/SIZE][/U]
בפעם הבאה שאתה עושה שאתה חושב תעשה עם הסימן הזה: ' ולא "
--------------------------------
אתה מוציא את הפוקגייד ובודק מי זה הפוקימון שנמצא על העץ עם הדבש.
"סייטר פוקימון הגמל שלמה"אומר הפוקגייד ואז מראה את התמונה שלו [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/951fac9ac7aad81c37c3fd1051934833.png[/IMG][/URL] .
"סייטר הוא פוקימון מיוחד ואהוב, קשה למצוא אותו ואם מוצאים אותו זה אומר שיש לך מזל באותו יום."
ואז הוא מוסיף:"סייטר הוא חרק\מעופף וחולשותיו הם: אש, אבן, חשמל, קרח, מעופף"
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"][U][SIZE="3"]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U]
סנורלאקס שולח מלא אבנים חדות לעבר אספאון והוא נפגע מהם
ואז סנורלאקס אוגר כוח בתוך פיו ואז משגר קרן די מוזרה, היא בצבע תכלת שפוגע במהירות באספאון ומקפיא אותו.
"יפה מאוד סנורלאקס למד קרן קרח אבל זה לא יעזור לו!תצא מהקרח ואז תשתמש במתקפה מהירה ואז זנב ברזל!"צועקת בורמה
ואז אפסאון מצליח לצאת מהקרח, פוגע בסנורלאקס בעזרת מתקפה מהירה ואז רץ לעברו בזנב ברזל.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Sienna"][U][SIZE="3"]KillerBee[/SIZE][/U]
אתה מחזיר את ווספיקווין לפוקדור שלה ואז מוציא את סטרביה בשמחה בגלל שסטרביה יוצא מהפוקדור שלו שמח ובריא.
"סטרביה תעוף במעגלים ואז תשתמש באס אווירי מהשמיים!" אתה צועק לסטרביה בכול הכוח שלך ואז סטרביה עולה קצת לשמיים, מסתובב במעגלים ואז עף לעבר מאנצ'לאקס באס אווירי.
"אוי הזה קרב מדהים!מאנצ'לאקס תשתמש באגרוף חשמל!"צועק קורי ואז האגרוף של מאנצ'לאקס מתחיל להיות צהוב בגלל הברקים ואז הוא פוגע בסטרביה בעזרת המתקפה הזאת.
שניה םנפגעים מהמתקפות אבל סטרביה יותר ומאנצ'לאקס בקושי.
מה תעשה? [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]TheMasterBar[/SIZE][/U]
הונצ'אקרו משתמש בסופה אבל פתאום הוא נעלם ואחרי כמה שניות אתה רואה אותו מאחורי לופני.
לופני לא מבינה מה קרה ואז הונצ'אקרו מנצל את המצב ופוגע בלופני בשיסוע לילה חזק בגב שלה.הונצ'אקרו למד שיגור!
"לופני תקומי ואז תשתמשי בבעיטת מגה!"אומר סקוט ואז לופני קמה במהירות ואז היא עפה לעבר הונצ'אקרו בבעיטה חזקה במיוחד.
הונצ'אקרו מתחיל להילחץ מהמתקפה של לופני.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]KillerBee
אתה מחזיר את ווספיקווין לפוקדור שלה ואז מוציא את סטרביה בשמחה בגלל שסטרביה יוצא מהפוקדור שלו שמח ובריא.
"סטרביה תעוף במעגלים ואז תשתמש באס אווירי מהשמיים!" אתה צועק לסטרביה בכול הכוח שלך ואז סטרביה עולה קצת לשמיים, מסתובב במעגלים ואז עף לעבר מאנצ'לאקס באס אווירי.
"אוי הזה קרב מדהים!מאנצ'לאקס תשתמש באגרוף חשמל!"צועק קורי ואז האגרוף של מאנצ'לאקס מתחיל להיות צהוב בגלל הברקים ואז הוא פוגע בסטרביה בעזרת המתקפה הזאת.
שניה םנפגעים מהמתקפות אבל סטרביה יותר ומאנצ'לאקס בקושי.
מה תעשה? [/QUOTE]
'ידעתי' אחשוב לעצמי 'בטח הוא גם יכול להשתמש באגרוף קרח, צריך להיזהר...'
"סטרביה תעוף סביבו במעגלים עם מכת כנף" אומר לסטרביה "תיצור סביבו מעגל של אנרגייה עם מכת הכנף ואז תכה בו!" אומר ואוסיף במהירות
"שהוא עף למקום תשתמש בציפור אמיצה!"
-
'בטח הוא גם יכול להשתמש באגרוף קרח, צריך להיזהר...' אתה חושב לעצמך ואז מגיע לרעיון מדהים
ואז אתה אומר לסטרביה:"סטרביה תעוף סביבו במעגלים עם מכת כנף ואז תיצור סביבו מעגל של אנרגייה עם מכת הכנף ואז תכה בו!".
סטרביה לא מבין את מה שאתה רוצה אבל הוא מתעופף במעגלים ואז נוצר סופה קטנה ואז היא גודלת,
וגודלת ואז הוא שולח לעבר מאנצ'לאקס שנפגע ממנו ונקלע לתוכו כמו בית כלא.[U]סטרביה כמעט למד סופה![/U]
מאנצ'לאקס מתחיל לרחף באוויר ואז סטרביה עף לעבר מאנצ'לאקס בציפור אמיצה ואז פוגע בו חוזקה ובגלל זה נוצר פיצוץ ענקי שמסתיר את הזירה.
אתה רואה את סטרביה יוצא מהעשן כמעט חסר הכרה וקצת מחושמל ומאנצ'לאקס לא יוצא.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1043655][B][COLOR="Sienna"][U][SIZE="3"]KillerBee[/SIZE][/U]
'בטח הוא גם יכול להשתמש באגרוף קרח, צריך להיזהר...' אתה חושב לעצמך ואז מגיע לרעיון מדהים
ואז אתה אומר לסטרביה:"סטרביה תעוף סביבו במעגלים עם מכת כנף ואז תיצור סביבו מעגל של אנרגייה עם מכת הכנף ואז תכה בו!".
סטרביה לא מבין את מה שאתה רוצה אבל הוא מתעופף במעגלים ואז נוצר סופה קטנה ואז היא גודלת,
וגודלת ואז הוא שולח לעבר מאנצ'לאקס שנפגע ממנו ונקלע לתוכו כמו בית כלא.[U]סטרביה כמעט למד סופה![/U]
מאנצ'לאקס מתחיל לרחף באוויר ואז סטרביה עף לעבר מאנצ'לאקס בציפור אמיצה ואז פוגע בו חוזקה ובגלל זה נוצר פיצוץ ענקי שמסתיר את הזירה.
אתה רואה את סטרביה יוצא מהעשן כמעט חסר הכרה וקצת מחושמל ומאנצ'לאקס לא יוצא.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי סטרביה! תתאושש!" אומר לסטרביה
"תשתמש בסופה כדי להעיף את העשן!"
-
[SIZE=2][COLOR=black]כינוי:טום רידל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]גיל במשחק:15[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]שם במשחק:טום רידל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]רקע:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]טום רידל הוא נער ששנא את החיים שלפני שהוא קיבל את הפוקימון הראשון שלו,הוריו כול הזמן כעסו עליו,אחיו הציקו לו והוא סבל,אך הוא אהב פוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]טום מאוד אהב להלחם בקרבות פוקימונים ואף הראה את כישוריו בטורנירים שהיו בבית הספר שלו,כמוסן שהוריו ומנהלי המחוז שמו לב לזה,בקרבות בבית הספר שערכו כול שבוע המורים נתנו למאמנים את פוקימוני היסודות:אש,חשמל,עשב ומים,טום תמיד אבל תמיד לקח פוקימוני עשב,האהוב עליו היה טריקו,בגלל זה הוא הבטיח לעצמו שהוא יקח פוקימון עשב בתור התחלתי,ואם זה אפשרי הוא ייקח את טריקו,[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black]יום אחד כטום הגיע לגיל 15 הוא קיבל מכתב מהפרופסור שאמר לו שהוא יכול לקבל פוקימון,הוא יקח את טריקו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]תיאור הדמות ,מראה:[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/0.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]פוקימון התחלתי :.טריקו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]חפצים:5000$ ,פוקידע ,5 פוכדורים ,מפה ,אופניים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הערות:בבקשה לתפוס את העכביש חשמל מדור חמש,ולתפוס איווי שיתפתח לאספיון.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=טום רידל;1043713][SIZE=2][COLOR=black]כינוי:טום רידל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]גיל במשחק:15[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]שם במשחק:טום רידל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]רקע:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]טום רידל הוא נער ששנא את החיים שלפני שהוא קיבל את הפוקימון הראשון שלו,הוריו כול הזמן כעסו עליו,אחיו הציקו לו והוא סבל,אך הוא אהב פוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]טום מאוד אהב להלחם בקרבות פוקימונים ואף הראה את כישוריו בטורנירים שהיו בבית הספר שלו,כמוסן שהוריו ומנהלי המחוז שמו לב לזה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]יום אחד כטום הגיע לגיל 11 הוא קיבל מכתב מהפרופסור שאמר לו שהוא יכול לקבל פוקימון התחלתי,הוא הבטיח לעצמו שהוא ייקח פוקימון עשב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]תיאור הדמות ,מראה:[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/127.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]פוקימון התחלתי :.טריקו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]חפצים:5000$ ,פוקידע ,5 פוכדורים ,מפה ,אופניים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הערות:בבקשה לתפוס את העכביש חשמל מדור חמש,ולתפוס איווי שיתפתח לאספיון.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
רקע נחמד אבל לא מושקע מספיק...
תשקיע בו ותתקבל אבל הספרייט שבחרת הוא לא טוב ואתה מתבקש להחליף אותו...
(כשערכת תשלח לי ה"פ בבקשה)
סטרביה משתמש בסופה וכך מעיף את העשן שעל פני הזירה של קורי.
הסופה מעלימה את העשן ואז אתה רואה את מאנצ'לאקס מעולף על האדמה ואז פתאום סטרביה נופל על האדמה מעולף.
"בגלל שמנצ'לאקס היה בתוך הסופה מעולף המתמודד על תג המכון ניצח!"צועק השופט תוך כדי שקורי מחזיר את מאנצ'לאקס לפוקדור שלו.
"בוא תיקח את התג שלך מתמודד שכמותך!"אומר לקורי בעצבים.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]KillerBee
סטרביה משתמש בסופה וכך מעיף את העשן שעל פני הזירה של קורי.
הסופה מעלימה את העשן ואז אתה רואה את מאנצ'לאקס מעולף על האדמה ואז פתאום סטרביה נופל על האדמה מעולף.
"בגלל שמנצ'לאקס היה בתוך הסופה מעולף המתמודד על תג המכון ניצח!"צועק השופט תוך כדי שקורי מחזיר את מאנצ'לאקס לפוקדור שלו.
"בוא תיקח את התג שלך מתמודד שכמותך!"אומר לקורי בעצבים.
מה תעשה?[/QUOTE]
"חזור סטרביה" אומר לסטרביה ואחזיר אותו לפוקדור
"נלחמת הייטב" אומר לפוקדור שלו ואקח את התג
"אכלת אותה קורי" אומר באושר ואצא משם בשמחה
-
טום רידל- רשום :)
[B][COLOR="Green"][U][SIZE="5"]התחלה:[/SIZE][/U]
אתה קם בביתך שבעיר אורבורג לאור בוקר טוב אבל דופקים בדלתך ובגלל זה אתה נופל על הדלת.
אתה בקושי קם ואז פותחים את הדלת בחוזקה ואתה רואה את אימך אומרת לך:"תקום כבר עצלניקו!קיבלתי משהו בדואר אז כך אותו!"ואז היא זורקת פוקדור שמצורף מכתב אליו אליך.
אתה תופס את הפוקדור, פותח את המעטפה וכתוב שם:
[I]"שלום לטום רידל,
אנחנו מצוות סינו רוצים לגייס אותך לצוות סינו,
אתה תצטרך לעזור לנו לנצח את צוות בלו הרשע,
יש בפוקדור שהבאנו לך את הפוקימון ההתחלתי טריקו והוא יעזור לך ממש במסע.
בתודה צוות סינו..."[/I]
אתה יוצא מהחלון בלי שאימך תגלה ואז רואה את העיר אורבורג הגדולה ובו נמצאה מהכרה שתוכל למצוא בו פוקימונים למסע.
אתה פותח לפני כן את הפוקדור ויוצא ממנו פוקימון ירוק, עם זנב ירוק בהיר [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/47292572bdacc441e91998f2a259cd44.png[/IMG][/URL] .
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אתה הולך לקורי ואז קורי אומר לך:"ניצחת אותי ביושר ואז אתה מקבל את תג היכולת!"ואז הוא מגיש לך את התג היכולת - [IMG]http://i49.tinypic.com/10gh8bq.jpg[/IMG] .
אתה לוקח את התג ואז אומר לקורי בשקט:"אכלת אותה"ואז הוא מתחיל לעתצבן מי זה נורא.
אתה יוצא במהירות מהמכון ואז אתה מרגיש רעב בבטנך ואז אתה נזכר שאתה צריך לרפאות את הפוקימונים שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]KillerBee
אתה הולך לקורי ואז קורי אומר לך:"ניצחת אותי ביושר ואז אתה מקבל את תג היכולת!"ואז הוא מגיש לך את התג היכולת - .
אתה לוקח את התג ואז אומר לקורי בשקט:"אכלת אותה"ואז הוא מתחיל לעתצבן מי זה נורא.
אתה יוצא במהירות מהמכון ואז אתה מרגיש רעב בבטנך ואז אתה נזכר שאתה צריך לרפאות את הפוקימונים שלך.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מוציא פרי או משהו מהתיק שלי ומתחיל לאכול אותו "צא אורסרינג בו נלך למרכז הפוקימונים" אומר לו ואלך למרכז לרפא את פוקימוני
"היי האחות ג'וי תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי בבקשה?" אומר לאחות שאכנס
-
[quote=The Saw;1043621][B][COLOR=teal][U][SIZE=3]The Pearl[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]בפעם הבאה שאתה עושה שאתה חושב תעשה עם הסימן הזה: ' ולא "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]-------------------------- [/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה הולך למרכז הפוקימונים שבעיר ג'ובילייף ואחרי כמה דקות אתה מגיע לעיר ג'ובילייף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה רואה את המרכז הפוקימונים הגדול, חנות למאמנים ואת בניין הפוקאץ'.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה הולך למרכז הפוקימונים ואז הולך לאחות ג'וי שאומרת לך:"שלום ילד רוצה שאני ארפא לך את הפוקימונים?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ואז אתה עונה לה שכן ובגלל זה היא לוקחת אותם ואחרי כמה שניות היא מחזירה לך אותם כשהפוקימונים בריאים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "אני רוצה לקנות פוקאץ' אז אני ילך לבניין הפוקאץ'" ואז אני יוצא מהמרכז הפוקימונים והולך לבניין.