-
[QUOTE=Woodpecker;1135668]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את ראלסט מתוך הקלף שלך שיעזור לכם.ראלסט יצוא מתוך קלף התפיסה ומיד משתמש בעל חושי על הלהביור של זורארק.העל חושי שולט בלהביור והוא מחזיר את הלהביור אל זורארק עצמו.זואראק עצמו מצליח להתחמק מן הלהביור של עצמו.לאחר מכן זורארק משתמש ביכולת שלו אשליה.הוא משנה את צורתו [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/306.png[/IMG] לאגרון זוהר. קרל אומר " פליגון זעם דרקון עליו ". פליגון יורה זעם דרקון שפוגע באגרון ומשפיע עליו. אגרון מתחיל לכעוס עליכם. אגרון תוקף בציפורן מתכת את הפוקימונים שלכם .[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פרוסלאס תשתמשי בקרן קרח על הציפורן מתכת ואז תתקפי בניב קרח אותו!" אפקוד על פרוסלאס, "בנתיים זוראה תשתמש גם באשליה וראלטס תשתמש בעלי קסם עם על-חושי את אגרון!" אוסיף.
-
[quote]סטיב
אוניקס משתמש ביכולת הפירוק שלו ומפרק את גופו לחתיכות.נידורינו מפספס את אוניקס עם ציפורן הצל שלו.לאחר מכן אוניקס צעיף מס' אבנים מגופו לעבר נידורינו.נידורינו לא מצליח להתחמק מהם ונפגע די קשה מהם.לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל את נידורינו. נידורינו זז במהירות ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס.קליי אומר " נידירוינו תשמש בקרן קרח".נידרינו תוקף בקרן קרח את אוניקס שלך.[/quote]
"אוי לא אוניקס!" אומר לאוניקס "תשתמש בחפירה כדי להתחמק ותתקוף אותו בזנב ברזל!"
-
[quote=Woodpecker;1135580][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מחכה שדעתוו של ג'יראצ'י תהיה מוסחת.לפתע ג'יראצ'י מתחיל לישון על הזירה.אתה מבין שזה הרגע הנכון לתקוף את ג'יראצ'י. אתה מסמן לג'יודוד לבצע את ההלך שאמרת לו. ג'יודוד יוצא מהבור שלו ומיד תוקף את ג'יראצ'י בדחיפה חזקה.הדחיפה פוגעת בג'יראצ'י אך הוא לא מובס בקרב.ג'יראצ'י יוצא משנתו ואומר " תצטרך יותר מזה כדי להביס אותי ". ג'יראצ'י תוקף בקרן על את ג'יודוד[/COLOR][/B][/quote]
"עוד פעם אותו הדבר? אתה עלוב.." אני אומר לו בלעג.
"תזוז קצת עם גלגול ותחפור מהר איפשהו" אני אומר לג'יאודוד.
"תחכה לסימן ואז תצא בגלגול משולב עם היכולת" אני מוסיף.
אני שוב מחכה למתי שג'ראצי לא ישים לב ומסמן לג'יאודוד ברגע המתאים.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
ג'יראצ'י מתעצבן על זה שקראת לו עלוב.הוא אומר לך " אני לא עלוב.אני פוקימון אגדי ואני יותר חזק מן הג'יודוד החלש שלך ". ג'ידוד משתמש בגלגול.במתקפת גלגול הוא צד הצידה וכך הוא מתחמק מן קרן העל של ג'יראצ'י.ג'יודוד משתמש גם בחפירה הוא חופר בור ואז נכנס לבור.לאחר מכן הוא מחכה שאתה תיתן לו את הסימן לתקוף את ג'יראצ'י בגלגול משולב עם היכולת שלו.ג'יראצ'י משתמעם אז הוא הולך לישון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס זז במהירות ומשתמש בחפירה כדי לחמוק מן קרן הקרח.אוניקס חופר במהירות ונכנס לבור שחפר.קרן הקרח של נידורינו מפספסת את את אוניקס.לאחר מכן אוניקס יוצא מהבור שלו ויד תוקף בזנב ברזל אימתני את נידורינו.נידורינו אינו מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ונפגע מימנו די קשה. אתה שם לב שנידורינו כבא תשוש מאוד .אך נידורינו לא מוותר להפסיד לאוניקס. הוא תוקף בקרן רעל את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פרולסאס תוקפת בקרן קרח את ציפורן הברזל של אגרון.קרן הקרח מקפיאה את ציפורן הקרח ומבטלת תמתקפה.לאחר מכן פרולסאס תוקפת בניב קרח את אגרון.אגרון לא מצליח להתחמק מן ניב הקרח שלה ונפגע קצת.ראלסט משתמש על חושי עם עלים קסומים.מלא עלים קסומים ביחד עם על חושי עפים לעבר אגרון.העל חושי ביחד עם עלים קסומים פוגעים באגרון זנזק קל.זוראה משתמש באשליה.הוא משנה את צורתו לאגרון זוהר.זוראה תוקף את אגרון בציפורן ברזל.אגרון גם הוא תוקף בציפורן ברזל.שני ציפורן הרזל מתנגשים זה בזה.ציפורן הברזל של אגרון חזקה משל זוראה.אאגרון מצליח להעיף את זוראה בצורת אגרון לקיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי מנסה לצאת מנן הבלבול ולשמוע בקולך.אך הוא לא מצליח לצאת מן הבילבול.הבילבול חזק מידי.איווי תוקף בכדור צל את עצמו.כדור הצל פוגע באיווי אך לא מביס אותו.ג'יראצ'י מנצל זאת ותוקף באגרוף אש את איוי.אגרוף האש פוגע באיווי ,מוציא אותו מהבילבול וגורם לו להפסיד בקרב .ג'יראצ'י אומר לך "טוב הפסדת בקרב אך אתה רשאי לרפא את איווי בעזרת הפוקידע.לאחר שתעשה זאת תוכל להמשיך בקרב ולהילחם נגדי " .איוי נהיה עצוב שאיכזב אותך והפסיד לג'יראצ'י.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
פרולסאס תוקפת בקרן קרח את ציפורן הברזל של אגרון.קרן הקרח מקפיאה את ציפורן הקרח ומבטלת תמתקפה.לאחר מכן פרולסאס תוקפת בניב קרח את אגרון.אגרון לא מצליח להתחמק מן ניב הקרח שלה ונפגע קצת.ראלסט משתמש על חושי עם עלים קסומים.מלא עלים קסומים ביחד עם על חושי עפים לעבר אגרון.העל חושי ביחד עם עלים קסומים פוגעים באגרון זנזק קל.זוראה משתמש באשליה.הוא משנה את צורתו לאגרון זוהר.זוראה תוקף את אגרון בציפורן ברזל.אגרון גם הוא תוקף בציפורן ברזל.שני ציפורן הרזל מתנגשים זה בזה.ציפורן הברזל של אגרון חזקה משל זוראה.אאגרון מצליח להעיף את זוראה בצורת אגרון לקיר.[/quote]
"זוראה תשתמש בקרן על!" אצעק לזוראה, בתקווה שיצליח "בנתיים אתה ראלטס תשתמש בעל-חושי על כול המקתפות שהפוקימונים שולחים כדי לכוון אותם לזוראזרק!" אומר לראלטס בתקווה שיבין.
-
[quote=Woodpecker;1135765][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי מנסה לצאת מנן הבלבול ולשמוע בקולך.אך הוא לא מצליח לצאת מן הבילבול.הבילבול חזק מידי.איווי תוקף בכדור צל את עצמו.כדור הצל פוגע באיווי אך לא מביס אותו.ג'יראצ'י מנצל זאת ותוקף באגרוף אש את איוי.אגרוף האש פוגע באיווי ,מוציא אותו מהבילבול וגורם לו להפסיד בקרב .ג'יראצ'י אומר לך "טוב הפסדת בקרב אך אתה רשאי לרפא את איווי בעזרת הפוקידע.לאחר שתעשה זאת תוכל להמשיך בקרב ולהילחם נגדי " .איוי נהיה עצוב שאיכזב אותך והפסיד לג'יראצ'י.[/COLOR][/B][/quote]
"לא נורא איווי" אוציא את סנדשרו "איווי תנוח אתה אחרי סנדשרו"
"אני יכול להשתמש עכשיו בסנדשרו?" אשאל את ג'יראצ'י
-
[quote=Woodpecker;1135765][B][COLOR=Black]בלייק
ג'יראצ'י מתעצבן על זה שקראת לו עלוב.הוא אומר לך " אני לא עלוב.אני פוקימון אגדי ואני יותר חזק מן הג'יודוד החלש שלך ". ג'ידוד משתמש בגלגול.במתקפת גלגול הוא צד הצידה וכך הוא מתחמק מן קרן העל של ג'יראצ'י.ג'יודוד משתמש גם בחפירה הוא חופר בור ואז נכנס לבור.לאחר מכן הוא מחכה שאתה תיתן לו את הסימן לתקוף את ג'יראצ'י בגלגול משולב עם היכולת שלו.ג'יראצ'י משתמעם אז הוא הולך לישון.[/COLOR][/B][/quote]
"קדימה!!! עכשיו!! גמור את הפוקימון המעפן הזה!" אני קורא לג'יאודוד ומצביע על ג'יראצי בנחישות, בטוח שאני אנצח.
-
[quote]סטיב
אוניקס זז במהירות ומשתמש בחפירה כדי לחמוק מן קרן הקרח.אוניקס חופר במהירות ונכנס לבור שחפר.קרן הקרח של נידורינו מפספסת את את אוניקס.לאחר מכן אוניקס יוצא מהבור שלו ויד תוקף בזנב ברזל אימתני את נידורינו.נידורינו אינו מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ונפגע מימנו די קשה. אתה שם לב שנידורינו כבא תשוש מאוד .אך נידורינו לא מוותר להפסיד לאוניקס. הוא תוקף בקרן רעל את אוניקס שלך.[/quote]
"תשתמש ביכולת הפירוק שלך ותגמור אותו אוניקס!" אומר לאוניקס בביטחון ובשמחה כיוון שאני עומד לגמור את הקרב.
-
[quote=Woodpecker;1133722][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]זוראה בצורת ג'יראצ'י תוקף באגרוף אש את ג'יראצ'י. ג'יראצ'י גם הוא מחליט לתתקוף את זוראה באגרוף האש. שני אגרופי האש מתנגשים אחד בשני וכול פוקימון נפגע קצת מהתנגשות בין אגרופי האש.לאחר מכן זוראה בצורת ג'יראצ'י משתמש בקרן על ג'יראצ'י. הוא יורה קרן על הרסנית לעבר ג'יראצ'י. ג'יראצ'י איננו מצליח להתחמק מימנה ונפגע קשה מאוד. ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית את זוראה ג'יראצ'י שלך.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר אל זורא: "תתחמק מהקרן על חושית ואז תשתמש בקרן על חושית עליו ואז בקרן על הכי חזקה שלך" ואז אני מחכה למהלך שלו.
-
[QUOTE=Woodpecker;1134945][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה קם מערסל שישנת עליו ומתארגן.אתה מעיר את צ'ארמיליון משנתו.אתה וצ'ארמיליון מתחילים לכת לעבר התחרות.כעבור הליכה קצרה אתם מגיעים תחרות.שם אתם רואים את שאר האנשים שעלו לחצי הגמר. השופט אומר " עכשיו אתן לכול אחד מס' ואגריל מי ילחם נגד מי. דארן 1,אבי2 ,יוסי 3,אור 4. הקרב הראשון הוא בין אבי לדדארן. הקרב השני הוא יוסי נגד אור.דארן ואבי תעלו לזירה להילחם "[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'אוקיי.... הגיע הזמן...' אני חושב לעצמי בחיוך מתרגש ומתחיל לעלות לבמה יחד עם צ'ארמיליון, מוכן לראות מי היריב שלי.
לאחר שהיריב יעלה, אביט בו ואחייך חיוך ערמומי, "קדימה, בוא נראה מה יש לך..." אגיד.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מתרגש לקראת הקרב שלך.אתה עולה לזירה עם צ'ארמיליון שלך .אתה רואה שכבר אבי נמצא בזירה ומוכן להילחם נגדך. השופט אומר לכם " טוב הקרב היה 1 על 1. הפוקימון הראשון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד בקרב.מותר להשתמש ביכולת המיוחדת של הפוקימון שלכם.טוב בהצלחה לשניכם " .אבי מוציא את קלף התפיסה שלו.מתוך קלף התפיסה שלו יוצא [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/100.png[/IMG] ולטרוב. אבי אומר לך " שהיה בהצלחה לך בקרב.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'יסון
זוראה סצורת ג'יראצ'י מתחמק מן קרן העל חושית של ג'יראצ'י.לאחר זאת הוא שולך אל ג'יראצ'י האמיתי קרן על חושית.ג'יראצ'י גם הוא מתחמק מן קרן העל חושית.ג'יראצ'י האמיתי משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל מעלה לו את הגנה.זוראה בצורת ג'יראצ'י תוקף בקרן על חזקה מאוד את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מימנה ונפגע מימנ קל בזכות הגנת הברזל שלו. ג'יראצ'י משתמש בבילבול על זוראה ג'יראצ'י שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס משתמש ביכולת המיוחדת שלו.הוא מפרק את גופו וכך מתחמק מן קרן הרעל של נידורינו.לאחר מכן אוניקס משליך את כול האבנים מגופו לעבר נידורינו.נידורינו מכיון שתשוש הוא לא מתחמק.הוא סופג את כול האבנים מגופו.האבנים פוגעות בו חזק וגורמות לו להתעלף.השופט אומר " 1 0 לסטיב. " קליי מחזיר את נידורינו לקלף שלו והוא מוציא [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/062.png[/IMG] פוליראט.פוליראט מיד תץוקף את אוניקס באקדח מים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה קורא לג'יודוד לעשות את המהלך שלו כדי לגמור את ג'יראצ'י במהירות.ג'יודוד קופץ במהירות מן הבור שלו.הוא משתמש בגילגול משולב עם היכולת המיוחדת שלו.קוצים גדלים על גופו של ג'יודוד.ג'יראצ'י שם לב לז זה ומשתמש בהגנת ברזל.המתקפה פוגעת קשה מאוד בג'יראצ'י. ג'יראצ'י מתרסק על הזירה.לאחר כמה שניות אתה רואה שג'יראצ'י עוד עומד. הוא אומר " אם לא היתי משתמש בהגנת ברזל היתי מפסיד בקרב ". ג'יראצ'י תוקף בבילבול את ג'יודוד. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מוציא את סנדרשו שילחם נגד ג'יראצ'י. ג'יראצ'י אומר לך " לא אסור לך להשתמש בסנדרשו.אתה חייב להשתמש באיווי.פשוט תרפא אותו וזה יביא לך יתרון עלי.מכיון שאיוי מלא אנרגיה ואני לא יכול לרפא את עצמי זה נוגד את חוקי הקרב.חוץ מזה איווי כבר הצליח להוריד לי חצי מהכוח שליח אז אתם כבר קרובים לניצחון להביס אותי.אז אל תפרוש עכשיו.אבל תרצה להשתמש בסנדרשו שלך תיאלף ךהיכנע ולעשות קרב חדש אחרי שריפאתי את עצמי".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זוראה בצורת אגרון תוקף בקרן על את אגרון בצורת זורארק.פרולסאס שולחת קרן קרח לעברו.פליגון שולח קרן על גם הוא לעבר זורארק בצורת אגרון.ראלסט משתמש בעל חושי כי לכון את כול המתקפות ישירות לאגרון.אגרון משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל מעלה לו את הגנה.בעזרת העל חושי כול המתקפות פוגעות באגרון.אך בזכות הגנת ברזל הנזק ירד בשליש.אגרון תוקף בקרן את כולכם.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1136128][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה קורא לג'יודוד לעשות את המהלך שלו כדי לגמור את ג'יראצ'י במהירות.ג'יודוד קופץ במהירות מן הבור שלו.הוא משתמש בגילגול משולב עם היכולת המיוחדת שלו.קוצים גדלים על גופו של ג'יודוד.ג'יראצ'י שם לב לז זה ומשתמש בהגנת ברזל.המתקפה פוגעת קשה מאוד בג'יראצ'י. ג'יראצ'י מתרסק על הזירה.לאחר כמה שניות אתה רואה שג'יראצ'י עוד עומד. הוא אומר " אם לא היתי משתמש בהגנת ברזל היתי מפסיד בקרב ". ג'יראצ'י תוקף בבילבול את ג'יודוד.[/COLOR][/B][/quote]
"תתחפר ותצא בכל מיני מקומו כדי לבלבל אותו" אני אומר לג'יאודוד.
"עכשיו, זריקת אבנים!" אני קורא ברגע שהבלבול של ג'ראצי מפסיק.
-
[quote]סטיב
אוניקס משתמש ביכולת המיוחדת שלו.הוא מפרק את גופו וכך מתחמק מן קרן הרעל של נידורינו.לאחר מכן אוניקס משליך את כול האבנים מגופו לעבר נידורינו.נידורינו מכיון שתשוש הוא לא מתחמק.הוא סופג את כול האבנים מגופו.האבנים פוגעות בו חזק וגורמות לו להתעלף.השופט אומר " 1 0 לסטיב. " קליי מחזיר את נידורינו לקלף שלו והוא מוציא פוליראט.פוליראט מיד תץוקף את אוניקס באקדח מים.[/quote]
"אוניקס-השתמש בצעקה כדי להסית את אקדח המים אל פוליראט ולאחר מכן השתמש בזנב ברזל!" אומר לאוניקס בזמן שאבדוק מידע על הפוליראט בפוקידע.
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
אתה מחליט להשתמש בקרבי שלך בקרב הזה.אתה מוציא את קרבי ישירות לקרב.קרבי יוצא מהקלף שלו ונכנס לזירה בשמחה רבה. קרבי משתמש ביכולת המיוחדת שלו צבת גדולה.הצת שלו נהפכת לצבת ענקית.בעזרת הצת שלו הוא תופס את מאוויל בחוזקה ומטיח אותה באדמה. מאוויל נפגעת קשה מאוד מזה אך היא מצליחה לעמוד על רגלייה.מאוויל תוקפת בקרן קרח את קרבי.היא שולחת לעבר קרבי קרן קרח חזקה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קרבי,תתחמק ותשתמש באקדח מים לעברה! ואז תשתמש במהלך המיוחד שלך ותעיף אותה בעזרתו!" אומר לו "בוא נכסח אותה!" אוסיף[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1136128][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את סנדרשו שילחם נגד ג'יראצ'י. ג'יראצ'י אומר לך " לא אסור לך להשתמש בסנדרשו.אתה חייב להשתמש באיווי.פשוט תרפא אותו וזה יביא לך יתרון עלי.מכיון שאיוי מלא אנרגיה ואני לא יכול לרפא את עצמי זה נוגד את חוקי הקרב.חוץ מזה איווי כבר הצליח להוריד לי חצי מהכוח שליח אז אתם כבר קרובים לניצחון להביס אותי.אז אל תפרוש עכשיו.אבל תרצה להשתמש בסנדרשו שלך תיאלף ךהיכנע ולעשות קרב חדש אחרי שריפאתי את עצמי".[/COLOR][/B][/quote]
"אני אמשיך עם איווי" אשאיר את סנדשרו בחוץ שיעודד ויצפה בקרב "אני מרפא את איווי שלי"