-
[QUOTE=LordAbizi;1151894]ושוב את שוקע במחשבות על העבר...
לעזאזל, אף אחד כאן לא יודע לחשוב כמו זרו. מצד שני, גם אני לא חי בעתיד, אלא אני חי בהווה, אבל זה עדיף מלחיות בעבר.
צ'ארלס זי בריטניה אודה בידי עולם ה-C, אך שנייזל בסך הכל הפך לעבד של זרו (יהא אשר יהא מי שמאחוריו).
מסקנה:
לחיות בהווה רווחי מלחיות בעבר.[/QUOTE]
אני לא חי בעבר...
אני נזכר בעבר,חי בהווה וצופה לעתיד כמו כל יישות אנושית..
-
[QUOTE=white_angel;1151897]אין לי בעיה עם בונקר שלא כמו לאחרים אבל זה היה ממש מעצבן איך ששיחקתם בגמר. XD[/QUOTE]
אתהה רוצה עוד שאלה..?
-
[QUOTE=Druddigon man;1151893]זה מזכיר לי עוד שאלה
משה, מה "ארר..."?[/QUOTE]
שודד ים :)
-
[QUOTE=white_angel;1151904]שודד ים :)[/QUOTE]
טעות :)
זה פרי! פרי הפלטיפוס!
-
ג'סטין ביבר העתיק מהלהקה קווין את השיר Sombody To Love ושינה כמה מילים, זה הכל...
הוא גנב..
-
[QUOTE=white_angel;1151897]אין לי בעיה עם בונקר שלא כמו לאחרים אבל זה היה ממש מעצבן איך ששיחקתם בגמר. XD[/QUOTE]
אחי זה בדיוק מה שכיף, כל השנה שמחו עלינו לאיד, אנשים באו לחופים בחיפה צעקו לפני המשחק "דאבל דאבל" כשהפועל הייתה בקרשים אחרי שהיא החזיקה במקום הראשון שבוע,תאמין לי אם כבר הפסד אז הגיע לכם רק ככה. לא פייר,אבל בהחלט הוגן.
[QUOTE=Naruto;1151898]תקדיש לותיקים,
פתרון מושלם[/QUOTE]
ולבזבז עוד 10 שניות בלהזכר מי הם?
חחחח סתם אני זוכר אבל לא בא לי להקדיש
נ.ב. אתה לא נחשב ותיק כי לא פרשת,אבל אם הייתי מקדיש אתה היית ב"מסן"
-
[QUOTE=Naruto;1151908]ג'סטין ביבר העתיק מהלהקה קווין את השיר Sombody To Love ושינה כמה מילים, זה הכל...
הוא גנב..[/QUOTE]
צריכים לרצוח אותו!
-
[quote=Krauser;1151909]אחי זה בדיוק מה שכיף, כל השנה שמחו עלינו לאיד, אנשים באו לחופים בחיפה צעקו לפני המשחק "דאבל דאבל" כשהפועל הייתה בקרשים אחרי שהיא החזיקה במקום הראשון שבוע,תאמין לי אם כבר הפסד אז הגיע לכם רק ככה. לא פייר,אבל בהחלט הוגן.
ולבזבז עוד 10 שניות בלהזכר מי הם?
חחחח סתם אני זוכר אבל לא בא לי להקדיש
נ.ב. אתה לא נחשב ותיק כי לא פרשת,אבל אם הייתי מקדיש אתה היית ב"מסן"[/quote]
אני פרשמתי 500 פעמים..
מי יכול להתעלות על זה?!
-
[QUOTE=Naruto;1151911]אני פרשמתי 500 פעמים..
מי יכול להתעלות על זה?![/QUOTE]
נדב שקיבל באנים טונה פעמים וחזר
ועומר שהיה ראשי שחזר אם אני לא טועה 4 פעמים מבאן לצמיתות ועוד נהיה ראשי אחרי זה חח
-
[QUOTE=Naruto;1151908]ג'סטין ביבר העתיק מהלהקה קווין את השיר Sombody To Love ושינה כמה מילים, זה הכל...
הוא גנב..[/QUOTE]
חח אני בדיוק מדבר על זה בפורום מתחרה
D:
טוב אני הלכתי..
-
[quote=Naruto;1151911]אני פרשמתי 500 פעמים..
מי יכול להתעלות על זה?![/quote]
רומה שחזר שלוש פעמים מבאן נצחי? לדעתי זה הישג יותר מרשים.
טוב, לדעתי כדאי לי להתחיל המעיט בשטויות שאני מדבר, כי אם אני אמשיך כך אני עוד עלול למצוא את עצמי משוטט ברחובות בת ים, הולך על הידיים, כשהשרוך הארוך שלי כרוך סביב כולי. זה לא טוב.
-
[quote=Krauser;1151885]והנה 10 שניות שעברו מהחיים שלי ולא יחזרו אף פעם :O
אלוןןןן נו מה אף אחד לא יכול לכבד את הזהות שאני מנסה ליצור פה?! למה לאביזי קוראים דניאל אבל אתם קוראים לו אביזי?
אין צדק בעולם
וכן יש לי[/quote]
טוב.
ווקוראים לו דניאל?
לא ידעתי..
-
[quote=Krauser;1151912]נדב שקיבל באנים טונה פעמים וחזר
ועומר שהיה ראשי שחזר אם אני לא טועה 4 פעמים מבאן לצמיתות ועוד נהיה ראשי אחרי זה חח[/quote]
הם לא פרשו אבל..
הם קיבלו באנים..
יש הבדל ><
-
חחחח בשעה 22:00 הגעתי ל22000 הודעות,מגניב..
ביי עומר
וחבר'ה הלו מעכשיו שום מור אני הברון ברוקולי :p
-
קוראים לי דניאל? אני לא מאמין שהוא רוסי...