לי בא,אני אפתח בירוק טוב?
Printable View
לי בא,אני אפתח בירוק טוב?
בסדר
אינגה דק,נחמד יש לך בחפיסה את אל האדמה הניצחי הזה הסגול עם ה-100\100?
לא כי קשה יהיה לזמן אותו. אני מתרכז בשני הסינכרואים, יש להם מן Loop נחמד כזה (כששניהם בבית הקברות ולא בבניש..חח)
כן אבל אתה צריך לחשוב על דרך להחזיר אותם מהבניש לגרייב,יש את קלף הקסם הזריז הזה שמחזיר 3 מהבניש לגרייב,כדאי לך להשתמש בזה למקרה ש...
כן, אני גם חשבתי על זה. הבעייה שמה הסיכוי שיצא לי את הקלף וגם שהיריב יוציא לי אותו מהמשחק. זה יכול קצת לתקוע את הדק. אולי אני טועה וזה שווה. חוץ מזה יש קלף מתמשך שאוסר על הוצאת קלפים מהמשחק.
מזל טוב על העלייה לניהול הפורום!
תודה
ורק שתדע שרוב דקי האינקה הקלף החזק ביותר הוא בן האדמה הניצחי הזה ואתה יכול להשתמש במוזיאון אוף אמפרור להקריב 2000 נק' חיים ולזמן אותו
אני אחשוב על זה, זו יכולה להיות תוספת נחמדה. בכל מקרה אני אוסיף את ה imperial iron wall. פעם אחת, זה רעיון טוב.
צודק זה רעיון טוב,דואל מישהו?
מישהו רוצה דואל? אני רוצה לבדוק את דק הונום שלי
שמע אני בכיף הייתי עוזר לך,אתה פשוט לא רוצה להילחם מולי
שלום לכולם!
זוכרים אותי? אביב? שהלך לחודש טירונות ולא הגיב כאן, ועוד ממשיך עכשיו ל3 שנים קשות?
לא שיחקתי בכלל בdn, ראיתי שלאנשים קשה עם הבאן ו...עם הדרגוניטי Xd
גם הדק שלי נפגע מאוד, הבי ו3 MST מורידים לי תהפוכים, ואל תשכחו שיש לי הרבה מפלצות לא ממש שימושיות כמו אליוס ב3! אה רגע, ציינתי שדבריס ב1 וזה דבריס הירו?
מישהו רוצה לנסות דק Ls שאני אבנה ושאני הייתי רוצה לשחק בו? זה Ls קצת שונה מהרגיל, אולי בא למור? O: למרות שאולי הייתי רוצה לשחק בזה בטורניר של הפורום ולשכנע שמותר לי להירשם עם זה גם אם יש 3 כי אם תביאו דק ליסט מיוטיוב זה יהיה ממש שונה
ושמעו קרב ראשון אחרי כמעט חודשיים, הוא מביא לי Bls, פעם 1 ברגיל, פעם 2 דרך ראינקרניישן וזימון מחודש, ופעם 3 עם ריבורן! ובכל זאת ז**נתי לחייל הקאוס הזה תצורה Xd
דפקתי לו סופר פולי!!!!!!! להביא שיינינג ולניצחון!
היי,לא ידעתי שיש משחק רשת ליו-גיהו,כדאי לי לדעתכם להירשם ולהוריד אותו?
הוא משחק טוב?
לא צריך להוריד אותו
וכן זה משחק טוב
[quote=AnimeLover;1226043]היי,לא ידעתי שיש משחק רשת ליו-גיהו,כדאי לי לדעתכם להירשם ולהוריד אותו?
הוא משחק טוב?[/quote]
זה משחק דפדפן ולא צריך להוריד אותו.
דבר שני הוא מעולה.
דבר שלישי לפעמים יש באגים שמה.
דואל מישהו?