-
יאיר- לא הם לא אמרה שרונה,הם כמעט הושמדו כליל אבל הצלתי אתם היא אמר וקרצה אלייך
אופק- שרה התלהבה ושאלה עם אפשר לראות את זרוראה שלך ואמרה שיש לה-בידריל,וולפיקס,איווי (שהיא רוצה להחלי עם מישהו בתמורה לקאטרפי או אחד ממפותחיו) וטוגטיק
תומר- הוכר אמר לך לבחור 6 ספרות (אני כתבתי על ד סתם ספרות נראה עם זה תואם :) ) הספרות צריכות להיות בין 1-9
-
[QUOTE=ttrrtte;1220753]יאיר- לא הם לא אמרה שרונה,הם כמעט הושמדו כליל אבל הצלתי אתם היא אמר וקרצה אלייך
אופק- שרה התלהבה ושאלה עם אפשר לראות את זרוראה שלך ואמרה שיש לה-בידריל,וולפיקס,איווי (שהיא רוצה להחלי עם מישהו בתמורה לקאטרפי או אחד ממפותחיו) וטוגטיק[/QUOTE]
אפשר לראות את זורוראה ובא לך מטפוד במקום איווי
-
אם אתם מתעקשים...
אני נכנס למעבר תוך כדי שאני אומר "ואל תגעו בי שוב"
-
יופי אז אני יכול ללככוד אותם נכון?
-
[quote]
תומר- הוכר אמר לך לבחור 6 ספרות (אני כתבתי על ד סתם ספרות נראה עם זה תואם :) ) הספרות צריכות להיות בין 1-9 [/quote]
726938
-
סטיב-אתם אולים בשקט רב ופתאום אתם שומעים רעש.אץם מסתובבים ולא רואים כום ולכן וזרים לאכול אבל שמים לב שחלק מהאוכל נעלפ[/quote]
מה! מי אכל לנו את האוכל אני אומר ומחפש את הפוקימון או האיש שאכל או גנב לנו את האוכל.
-
אופק- שרה התרגשה ואמרה שכן והלכתם למכונת ההחלפות
אוהד- אתה עובר במעבר עד שאתה רואה את לן. לן מסביר לך שהם ייבים שומר לדיאלגה ושואל עם תהיה מוכן לעזור.
יאיר- כן אתה יכול
תומר- טעיתה בהכל המספר הוא- 981405
סטיב-אתה מחפש מסביב ורואה מעל העצים סטארלי קטן עם חלק מהאוכ שלך בפה שלו!
-
[QUOTE=ttrrtte;1220760]אופק- שרה התרגשה ואמרה שכן והלכתם למכונת ההחלפות
אוהד- אתה עובר במעבר עד שאתה רואה את לן. לן מסביר לך שהם ייבים שומר לדיאלגה ושואל עם תהיה מוכן לעזור.
יאיר- כן אתה יכול[/QUOTE]
אני לוקח את איויי ונותן לו את אבן הדרקון
-
יופי אני זורק פוכדור על דרטיני =====(-0-)
-
אופק-איווי מתחיל להתפתח. לפנייך עומד וקימון דדמויי פלאריאון בעל רעמה כחולה וכנפיים דקיקות. וואוו אתה אומר נרגש ''זה הפוקימון היפה ביותר שראיתי!!w'
יאיר-נתפס
-
[quote]
תומר- טעיתה בהכל המספר הוא- 981405[/quote]
נראה לי שזה רק ספרות זהות בלי קשר למיקום
-
[QUOTE=ttrrtte;1220764]אופק-איווי מתחיל להתפתח. לפנייך עומד וקימון דדמויי פלאריאון בעל רעמה כחולה וכנפיים דקיקות. וואוו אתה אומר נרגש ''זה הפוקימון היפה ביותר שראיתי!!w'
יאיר-נתפס[/QUOTE]
שלום וקימון אני המאמן שלך
אפשר ללמד אותו תעופה?
-
יששששש עכשיו על פאציריסו (ומתי תעדכני את הפוקימונים שלי עדיין לא עידכנת)
-
סטיב-אתה מחפש מסביב ורואה מעל העצים סטארלי קטן עם חלק מהאוכ שלך בפה שלו![/quote]
ררררררר..... אני אומר בכעס ואומר לוורמפל להשתמש בירית חוטים, איווי בזנב ברזל וטורצ'יק בגחלת.
-
תומר-אני עושה עם מיקום Xd
אופק-כה אפשר.
יאיר- סאנדשרו עושה לי רשימה של כל הפוקימונים שיש לכל אחד שהואמיעביר לי אעדכן. אתהת מנסה ללכוד את פאצ'יריסו אבל הוא נעלם בעמקי היער
סטיב- סטארלי [b]אומר[/b] '' גם עיוור וגם מגמגם איזה שילוב קטלני!!!'' ומכך הפוקימונים שלך מפסיקים לתקו מופתעים