אופק וג'ון-אתה מתחמק ואז משתמש באגרו ברק עם אקדח ים,אתה שומע ת ג'ון מריע לך וממלא כוחות ופוגע ברייצ'ל שממש חבולה ואז אומרת ''אתה עוד תראה'' ויוצאת אלייך בזנב ברזל משולב בפיצוץ הילה!!
נ.ב ג'ון-לא הבנתי מה כתבתה ''קטע שלך עם לילה?w'
Printable View
אופק וג'ון-אתה מתחמק ואז משתמש באגרו ברק עם אקדח ים,אתה שומע ת ג'ון מריע לך וממלא כוחות ופוגע ברייצ'ל שממש חבולה ואז אומרת ''אתה עוד תראה'' ויוצאת אלייך בזנב ברזל משולב בפיצוץ הילה!!
נ.ב ג'ון-לא הבנתי מה כתבתה ''קטע שלך עם לילה?w'
[QUOTE=ttrrtte;1229349]אופק וג'ון-אתה מתחמק ואז משתמש באגרו ברק עם אקדח ים,אתה שומע ת ג'ון מריע לך וממלא כוחות ופוגע ברייצ'ל שממש חבולה ואז אומרת ''אתה עוד תראה'' ויוצאת אלייך בזנב ברזל משולב בפיצוץ הילה!!
נ.ב ג'ון-לא הבנתי מה כתבתה ''קטע שלך עם לילה?w'[/QUOTE]
התכוונתי לקטע עם האימוץ....
נ.ב: לא סיימת את הציור טורטרה כי עם כן אז תשלחי לי.
אני ינסה לברוח ואומר לה "חכי ותראי מה אני יעשה לך" ואז אני ינסה להשתמש בנשיקה מתוקה
ג'ון-אה.... אתה ממשיך לדבר על כך עם לילה שממש שמחה שהיא לאלבד בעולם ומחבקת אותך
נ.ב כה סיימתי אבל בוא נאמר שכל מי שיראה אותו יחשוב שהוא מוטציית טורטרה אז אני יכין חדש... זה קשה יותר משחשבתי חח
נ.ב 2-אופק תגיב בממ'ת שלך בבקשה
ג'ון-אה.... אתה ממשיך לדבר על כך עם לילה שממש שמחה שהיא לאלבד בעולם ומחבקת אותך
נ.ב כה סיימתי אבל בוא נאמר שכל מי שיראה אותו יחשוב שהוא מוטציית טורטרה אז אני יכין חדש... זה קשה יותר משחשבתי חח
נ.ב 2-אופק תגיב בממ'ת שלך בבקשה
אופק-אתה מצליח אבל זה לא משפיע על רייצ'ל שאומרת ''הריאלו המחובר אליי הוא בן.. אז טכנית אני חצי בן!'' עאומרת רייצ'ל ויוצאת בעוד כדור הילה
[QUOTE=ttrrtte;1229354]ג'ון-אה.... אתה ממשיך לדבר על כך עם לילה שממש שמחה שהיא לאלבד בעולם ומחבקת אותך
נ.ב 2-אופק תגיב בממ'ת שלך בבקשה[/QUOTE]
כן ככה זה אחות קטנה אני אומר ואחבק אותה וארים אותה ואמשיך לצפות בקרב של אופק.
"אוף" אומר ואז אתחמק ויהפוך לבן אדם ואז יעמוד במקום ואומר "טוב ניצחת" אומר אבל אחשוב עם זה יצליך לבלבל אותה
ג'ון-אתה ולילה ממשיכים לצפות בקרב ,ורואה שהם פחות או יותר בתיקו לילה צורחת ''איי!!!''
אופק-רייצ'ל אומרת טוב אז מכה לסיום ומשתמשת בכדור הילה
נ.ב אופק מ''ת שלך!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[QUOTE=ttrrtte;1229359]ג'ון-אתה ולילה ממשיכים לצפות בקרב ,ורואה שהם פחות או יותר בתיקו לילה צורחת ''איי!!!''
אופק-רייצ'ל אומרת טוב אז מכה לסיום ומשתמשת בכדור הילה
נ.ב אופק מ''ת שלך!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[/QUOTE]
מה קרה לך לילה אני אומר.
אני יהפוך לסקיטי בשביל שהיא לא תפגע ואז אומר "את לא תפגעי בי"
ג'ון-אתה שם לב לפצע עמוק שנפער בגבה של לילה ומבין שאחד מכדורי ההילה פגעה בא לילה אומרת ''אני חושבתשהגיעה זמני ביי ג'ון אחי'' הי
א אומרת ונשכבת על הארץ עם עיינים עומות
אופק-כה,היא מפספסת ואז נשכבת חסרתכ וחות על האדמה
[QUOTE=ttrrtte;1229364]ג'ון-אתה שם לב לפצע עמוק שנפער בגבה של לילה ומבין שאחד מכדורי ההילה פגעה בא לילה אומרת ''אני חושבתשהגיעה זמני ביי ג'ון אחי'' הי
א אומרת ונשכבת על הארץ עם עיינים עומות
אופק-כה,היא מפספסת ואז נשכבת חסרתכ וחות על האדמה[/QUOTE]
לילה לא אני אומר וצועק לשמיים(אני אוהב להגזים) ואז אני נזכר שאני יכול להשתמש בסינטזה יחד עם טרטוויג.
ג'ון-אתה מנסה סינטזה יחד עם טרטוויג אבל זה לא עוזר אתה מבין שמאוחר מיד ושלילה הקטנ מתה
"טוב ניצחתי מיי בואי נלך"
[QUOTE=ttrrtte;1229368]ג'ון-אתה מנסה סינטזה יחד עם טרטוויג אבל זה לא עוזר אתה מבין שמאוחר מיד ושלילה הקטנ מתה[/QUOTE]
למה למה למה זה הגיע לה.