אוהד בבקשה תמשיך את הבית ספר עם מי שכן הגיב בבקשה אני מתחנן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
אוהד בבקשה תמשיך את הבית ספר עם מי שכן הגיב בבקשה אני מתחנן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=Amitlv;1263295]אוהד בבקשה תמשיך את הבית ספר עם מי שכן הגיב בבקשה אני מתחנן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
דחיתי את זה ליום ראשון הבא כדי לתת עוד הזדמנות, אם זה לא יעזור, כמה חבל.
כמובן שאתה יכול להוריד סקייפ ולקבל מורה פרטי לכתיבה שהוא בטח לא אני.
[QUOTE=Vepor;1263294]טעות שלי,כותבים את זה עם ה' לא עם ע'[/QUOTE]
יופי שתיקנת.
אני הייתי ממש מתעצבן.
אני מצטער עמית אבל אני ממש לא סובל שגיאות כתיב ושגיאות דיבור.
[QUOTE=Soul Taker;1263298]יופי שתיקנת.
אני הייתי ממש מתעצבן.
אני מצטער עמית אבל אני ממש לא סובל שגיאות כתיב ושגיאות דיבור.[/QUOTE]
אז תסבול בשקט
מזכיר לי משהו שקרה לילד מהשכבה שלי לפני שנה במבחן בעברית Xd
שאלנו אותנו שאלה,כתבנו 'נמק את תשובתך' והוא כתב
כ'ה
ככה,לא "כן" ובלי נימוק זה היה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי Xd
[QUOTE=Vepor;1263300]מזכיר לי משהו שקרה לילד מהשכבה שלי לפני שנה במבחן בעברית Xd
כ'ה
ככה,לא "כן" ובלי נימוק זה היה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי Xd[/QUOTE]
באיזו כיתה אתה?
היום סיימתי את שליש א' בכיתה ח'
[QUOTE=Amitlv;1263299]אז תסבול בשקט[/QUOTE]
מה שאני עושה הרבה..
[QUOTE=Vepor;1263300]מזכיר לי משהו שקרה לילד מהשכבה שלי לפני שנה במבחן בעברית Xd
כ'ה
ככה,לא "כן" ובלי נימוק זה היה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי Xd[/QUOTE]
חחח..
מכירים את הנודניק הזה שיש בכול כיתה?
הילד הדפוק של הכיתה ותמיד הוא שואל כמה הוא קיבל בכול מבחן ואז מופתע שהוא מקבל ציונים נמוכים Xd
[QUOTE=Vepor;1263304]היום סיימתי את שליש א' בכיתה ח'[/QUOTE]
אז אתה יותר קטן ממני יא מצחיק
ואצלי קרה משהו יותר הזוי, מישו מהכיתה שלי הלך לשירותים באמע מבחן, בא תלמיד אחר והתחיל לחרטט לו תשובות(זה היה אמריקאי) במקום מה שהוא כבר כתב, ואז התלמיד הגיש למורה. המורה הסתכל עליו במבט כזה של 'מי זה הטמבל הזה?!' ואחרי שבועים החזיר לו את המבחן עם ציון נכשל.
זה היה אדיר.
ד"א מה שאמרת- יש אצלי בדיוק אחד כזה
[QUOTE=Vepor;1263304]היום סיימתי את שליש א' בכיתה ח'[/QUOTE]
קטנצ'יק..
כול החיים עוד לפניך...
[QUOTE=sandslash;1263307]אז אתה יותר קטן ממני יא מצחיק
ואצלי קרה משהו יותר הזוי, מישו מהכיתה שלי הלך לשירותים באמע מבחן, בא תלמיד אחר והתחיל לחרטט לו תשובות(זה היה אמריקאי) במקום מה שהוא כבר כתב, ואז התלמיד הגיש למורה. המורה הסתכל עליו במבט כזה של 'מי זה הטמבל הזה?!' ואחרי שבועים החזיר לו את המבחן עם ציון נכשל.
זה היה אדיר.
ד"א מה שאמרת- יש אצלי בדיוק אחד כזה[/QUOTE]
רציני?!איזה קורע!
[quote=sandslash;1263307]אז אתה יותר קטן ממני יא מצחיק
זה היה אדיר.
ד"א מה שאמרת- יש אצלי בדיוק אחד כזה[/quote]
אז מה אם אני יותר צעיר,סימן שמשהו אצלך לא בסדר!
יותר מבוגר מילד בכיתה ח' ובפורום שהיה של פוקימון [כשאני חושב על זה כדאי שאני אשב בשקט למה אני פה מכיתה ו' ועוד לא תפסתי שכל ופרשתי XD]
[QUOTE=Vepor;1263309]אז מה אם אני יותר צעיר,סימן שמשהו אצלך לא בסדר!
יותר מבוגר מילד בכיתה ח' ובפורום שהיה של פוקימון [כשאני חושב על זה כדאי שאני אשב בשקט למה אני פה מכיתה ו' ועוד לא תפסתי שכל ופרשתי XD][/QUOTE]
מתי אמרתי שלהיות יותר צעיר זה לא בסדר? תלמד מהתורה הקדושה, קודם תשפוט לכף זכות, אחרי זה חובה.
ונכנסתי מלכתחילה לפורום כי גיליתי שהייתי שם בגיל עיר אז נכנסתי כדי להיזכר, ואז הכרתי את הקהילה ואני לא יכול לעזוב(ד"א אני עוד אוהב פוקימון(ד"א אני שונא את האנימה)).
ואם רשמת שכדאי לך לשבת בשקט, טוב... אני פשוט הייתי אשכרה מוחק הכל ויושב בשקט.
גם אני אוהב פוקימון אבל רק את המשחקים לא את האנימה
ועמית אתה כולה בכיתה ט' [לא?] אז מה אתה משחק אותה כאילו אתה מבוגר ממני ב-40 שנה לפחות Xd
[QUOTE=Vepor;1263311]גם אני אוהב פוקימון אבל רק את המשחקים לא את האנימה
ועמית אתה כולה בכיתה ט' [לא?] אז מה אתה משחק אותה כאילו אתה מבוגר ממני ב-40 שנה לפחות Xd[/QUOTE]
לעעעעעעע כאילו שמישהו יאהב את המפלצת הזאת שנקראת 'אנימה'(בכללי אני שונא את הדבר שנקרא אנימה(עכשיו כל האלה שחושבים את עצמם 'קולים' שהם שונאים שפורט יקפצו עליי)). המשחקים נחמדים אבל לא יותר מזה. מה שבאמת משך אותי זה הציורים שלהם. איזה מדהימות טהורה!!!