עומר אתה מעליב את היצירה שלו, זה מספיק.
Printable View
עומר אתה מעליב את היצירה שלו, זה מספיק.
יצירה עלאק Xd Lol בריבוע
לא זה על משהו אחר פשוט תתנצל בבקשה
קודם אני רוצה לדעת על מה
על זה שפעם היינו אתה יודע כשהייתי הנוב אינסופי משמע מטומטם קצת ואני לא זוכר כרגע אבל אני זוכר שהיה אז בקיצור אלון כבר אמר
אהה על זה
אני לא מתנצל על עובדות
טוב אז פשוט דף חדש
לא נראה לי
[quote=מאסטר ליאון;1280516]אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאוד[/quote]
הנה אלון,זה נראה לך חוקי?
ואני לא שואל רק את אלון,אלא את כול מי שבנו''ד זה חוקי?
שכחתי לעצור
מצאתי דרך חדשה להספאים :)
עוד 379 הודעות הקדשה!
[QUOTE=Aichi Sendou;1280596]לא נראה לי
הנה אלון,זה נראה לך חוקי?
ואני לא שואל רק את אלון,אלא את כול מי שבנו''ד זה חוקי?[/QUOTE]
אני לא יכול להגיד לך אם זה חוקי,אבל בעיקרון אסור כותרות צועקות ולא הודעות צועקות.
ההודעה הזו חוקית לגמרי לטעמי.
עוד 378 הודעות הקדשה!
זה עדיין נגד החוקים
ועומר,מהי?
ועמית,באמת נראה לך שהודעה עם הרבה מאוד סימני קריאה לא נחשבת הודעה צועקת?
פשוט נשכח שהכול קרה מעכשו!
[QUOTE=Aichi Sendou;1280604]זה עדיין נגד החוקים
ועומר,מהי?
ועמית,באמת נראה לך שהודעה עם הרבה מאוד סימני קריאה לא נחשבת הודעה צועקת?[/QUOTE]
אני לא ראיתי שום חוק נגד זה..
בחוק מדובר על [B]כותרת[/B] עם מלא סימני קריאה.תוכן ההודעה לא נחשב בחוק זה.