-
[U]Sharpedo[/U]
אתה מכוון את הפוקידע שלך לכיוון התנין, והפוקידע מתחיל להסביך לך עליו בקול מתכתי.
"רואדיל - פוקימון תנין המדבר. את רואדיל ניתן למצוא בקרבת נאות מדבר, במקומות בהם יש שפע של מים. רואדילים שומרים על הטריטוריה שלהם מכל משמר, וסביר להניח שלא יתנו לפוקימונים אחרים להתקרב למקורות מים שהם נמצאים בקרבתם. לסתותיו של רואדיל חזקות במיוחד. פוקימון זה הוא מסוג אדמה ואופל" אומר הפוקידע, ואתה מחזיר אותו לכיסך.
אליבליידור קם על רגליו, ומתחיל לרוץ לכיוונו של רואדיל תוך שכדורי החול מוטחים בגופו בעוצמה. כשפוקימון העשב שלך היה קרוב מספיק, ציפורניו החלו לזהור באור נוצץ, והתארכו במספר סנטימטרים. אליבליידור הטיח את ידו ביריבו, ושרט אותו שריטה עמוקה שהעיפה אותו עד קצה אגם המים הקטן.
רואדיל קם כשרגליו רועדות. ידעת היטב שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם, אך הבנת שרואדיל לא ייסוג בשום מקרה.
תוך כדי, הבטת בזווית עיניך על יוזלאק. הוא הביט בקרב באופן מוזר. איכשהו חשת שפוקימון המים הקטן מעוניין להילחם גם הוא, ושנחישות מציפה אותו.
-
[quote=Balenciaga;1415840]
[U]NivX10[/U]
אתה וגילברט קדים לאיש בלבוש הכתום, והוא מחזיר לכם קידה קטנה.
"הנער הזה לא מפסיק עם מעשי השטות שלו." אומר לכם הנזיר. "אני מתנצל שהייתם צריכים לעבור את כל זה ושלא באתי בזמן." הוא אומר לכם ברכות. "ובכן, הבוקר עומד לעלות. אני מניח שאין כבר טעם לחזור לישון, אך אם תרצו, נשמח לארח אתכם במנזר שלנו ולתת לכם את המנוחה שאתם זקוקים לה. בטח עברתם מסע ארוך עד עכשיו."[/quote]
"זה נכון, תודה רבה. אנחנו בהחלט מעריכים על כך שהצלת אותנו וחבים לך תודה גדולה!" אסביר לו.
"אשמח מאוד אם נוכל לנוח אצלכם, מסכים גילברט?" אוסיף.
-
[quote=Balenciaga;1415849][U]Sharpedo[/U]
אתה מכוון את הפוקידע שלך לכיוון התנין, והפוקידע מתחיל להסביך לך עליו בקול מתכתי.
"רואדיל - פוקימון תנין המדבר. את רואדיל ניתן למצוא בקרבת נאות מדבר, במקומות בהם יש שפע של מים. רואדילים שומרים על הטריטוריה שלהם מכל משמר, וסביר להניח שלא יתנו לפוקימונים אחרים להתקרב למקורות מים שהם נמצאים בקרבתם. לסתותיו של רואדיל חזקות במיוחד. פוקימון זה הוא מסוג אדמה ואופל" אומר הפוקידע, ואתה מחזיר אותו לכיסך.
אליבליידור קם על רגליו, ומתחיל לרוץ לכיוונו של רואדיל תוך שכדורי החול מוטחים בגופו בעוצמה. כשפוקימון העשב שלך היה קרוב מספיק, ציפורניו החלו לזהור באור נוצץ, והתארכו במספר סנטימטרים. אליבליידור הטיח את ידו ביריבו, ושרט אותו שריטה עמוקה שהעיפה אותו עד קצה אגם המים הקטן.
רואדיל קם כשרגליו רועדות. ידעת היטב שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם, אך הבנת שרואדיל לא ייסוג בשום מקרה.
תוך כדי, הבטת בזווית עיניך על יוזלאק. הוא הביט בקרב באופן מוזר. איכשהו חשת שפוקימון המים הקטן מעוניין להילחם גם הוא, ושנחישות מציפה אותו.[/quote]
מההתחלה רציתי שיוזלאק יילחם אבל הוא בתוך המים אז חשבתי שאי אפשר.
אחייך כשרעיון יעלה למוחי, " אליבליידור תרוץ לכיוון רואדיל,תפוס אותו בשתי ידיך ותביט בו,תשתמש במבט חודר,כשהוא יהיה יוכה הלם תזרוק אותו לאוויר מעל לאגם,יוזאלק אתה תמתין וחכה לרגע הנכון לקפוץ ולפגוע בו בדחיפה הגונה!" אדריך את שניהם.
-
[U]NivX10[/U]
"בהחלט מסכים!" הודיע גילברט. "שמעתי רבות על המנזר שלכם. המנזר של הרי רימאיה... הרבה אגדות שמעתי עליכם." הוא אמר.
"ובכן... כן הרבה אגדות שומעים עלינו. חלקם נכונות וחלקם שקריות כמובן. בואו תגלו בעצמכם." הוא אומר לכם בחיוך, ומתחיל ללכת.
פוקימון הלאמה הגדולה מסתובבת יחד איתו, ואתם מתחילים ללכת אחריהם בדממה. לאחר שעה הליכה וטיפוס במעלה השבילים המפותלים, הצלחתם לראות באופק את מבנה המנזר. המנזר הציץ מבין שני הררי סלע מושלגים, נראה כמעט כמו מעשה ידו של הטבע. זה היה מבנה ענקי, עשוי אבנים משוייפות. המבנה המרכזי דמה לטירה גדול ומקושטת, ורעפים כחולים עיטרו את הגגות. סביב הטירה המרכזית היו עשרות מבנים קטנים יותר, עשויים מאותם לבנים ובאותו בגנון בנייה.
כשהגעתם לשערי המנזר, יכולתם כבר לראות אנשים נוספים. עשרות אנשים עיבדו שטחים חקלאיים קטנים, עיבדו את האדמה, וקטפו פרות מהעצים. מבין כל ההמולה יכולת לראות קבוצת ילדים משחקים זה עם זה, לבושים גם הם בבגדים הכתומים של שאר הנזירים.
הבטת סביבך, והאווירה כבשה אותך. נדהמת לראות את כל זה.
"כל אורח המגיע לכאן חייב לראות את אם המנזר לפני שהוא מורשה להיכנס. רק היא מאשרת למי מותר ולמי אסור לשהות פה." מסביר לך הנזיר. "אגב, שמי הוא פריאן." מציג את עצמו הנזיר.
אתם ממשיכים ללכת, ומגיעים למבנה קטן הסמוך לטירה הראשית. "כאן גרה אם המנזר." הוא אומר, ופותח את דלתות העץ הגדולות. אתם נכנסים פנימה, וחדר צנוע אך רחב ידים נגלה לעינכם. לא היה שום רהיט בחדר, מלבד כיסא עץ קטן בקצה החדר, עליו ישבה נזירה מבוגרת במיוחד.
"פריאן, את מי הבאת אלינו?" שאלה אותו אם המנזר. היא הייתה אישה קשישה, לפחות בת שמונים, וגופה היה כבד. ולמרות זאת, עיניה הביטו בך בבהירות, והיא נראתה רעננה וחזקה.
"הם מאמני פוקימונים. תקפו אותם בדרך, לא רחוק מפה. שוב הנער עם הזאבים." הסביר לה פריאן בביטחון.
אם המנזר הנהנה אליו. "ובכן, אשמח שתישארו פה כמה שתרצו." היא אמרה. "אתם מוזמנים לקחת חלק באימונים שמבצעים הנזירים האחרים עם הפוקימונים. מי יודע, אולי תלמדו דבר או שניים."
[U]Sharpedo[/U]
אליבליידור רץ לכיוונו של רואדיל, תוך ניסיון להתקרב אליו כמה שיותר. רואדיל נחרד מהמחשבבה שייאלץ להילחם שוב מול אליבליידור שיה חזק ממנו בהרבה, ונכנס במהירות אל תוך האגם. הוא שחה בזריזות למרכזו של אגם המים, מבטח את עצמו מפני תקיפה של אליבליידור.
"אז מסתבר שרואדילים מסוגלים לשחות היטב, למרות שהם מסוג אדמה..." מילמל לעצמו פטר.
יוזלאק הביט ברואדיל, ומיד החל לשחות לכיוונו. הוא דחף את פוקימון התנין בעוצמה שהפתיעה אותך, ורואדיל נראה המום מהמכה שחטף.
-
[quote=Balenciaga;1415861]
[U]Sharpedo[/U]
אליבליידור רץ לכיוונו של רואדיל, תוך ניסיון להתקרב אליו כמה שיותר. רואדיל נחרד מהמחשבבה שייאלץ להילחם שוב מול אליבליידור שיה חזק ממנו בהרבה, ונכנס במהירות אל תוך האגם. הוא שחה בזריזות למרכזו של אגם המים, מבטח את עצמו מפני תקיפה של אליבליידור.
"אז מסתבר שרואדילים מסוגלים לשחות היטב, למרות שהם מסוג אדמה..." מילמל לעצמו פטר.
יוזלאק הביט ברואדיל, ומיד החל לשחות לכיוונו. הוא דחף את פוקימון התנין בעוצמה שהפתיעה אותך, ורואדיל נראה המום מהמכה שחטף.[/quote]
"רואדל הוא פוקימון מעניין מאוד" אומר בחיוך, "יוזלאק עכישו זה הקרב שלך! שחה בזיגזגים לכיוון רואדל,אחר כך תצלול ותעיף את רואדל לאוויר עם דחיפה ישירה בבטנו!" אומר ליוזאלק בנחישות.
-
[quote=Balenciaga;1415861][U]NivX10[/U]
"בהחלט מסכים!" הודיע גילברט. "שמעתי רבות על המנזר שלכם. המנזר של הרי רימאיה... הרבה אגדות שמעתי עליכם." הוא אמר.
"ובכן... כן הרבה אגדות שומעים עלינו. חלקם נכונות וחלקם שקריות כמובן. בואו תגלו בעצמכם." הוא אומר לכם בחיוך, ומתחיל ללכת.
פוקימון הלאמה הגדולה מסתובבת יחד איתו, ואתם מתחילים ללכת אחריהם בדממה. לאחר שעה הליכה וטיפוס במעלה השבילים המפותלים, הצלחתם לראות באופק את מבנה המנזר. המנזר הציץ מבין שני הררי סלע מושלגים, נראה כמעט כמו מעשה ידו של הטבע. זה היה מבנה ענקי, עשוי אבנים משוייפות. המבנה המרכזי דמה לטירה גדול ומקושטת, ורעפים כחולים עיטרו את הגגות. סביב הטירה המרכזית היו עשרות מבנים קטנים יותר, עשויים מאותם לבנים ובאותו בגנון בנייה.
כשהגעתם לשערי המנזר, יכולתם כבר לראות אנשים נוספים. עשרות אנשים עיבדו שטחים חקלאיים קטנים, עיבדו את האדמה, וקטפו פרות מהעצים. מבין כל ההמולה יכולת לראות קבוצת ילדים משחקים זה עם זה, לבושים גם הם בבגדים הכתומים של שאר הנזירים.
הבטת סביבך, והאווירה כבשה אותך. נדהמת לראות את כל זה.
"כל אורח המגיע לכאן חייב לראות את אם המנזר לפני שהוא מורשה להיכנס. רק היא מאשרת למי מותר ולמי אסור לשהות פה." מסביר לך הנזיר. "אגב, שמי הוא פריאן." מציג את עצמו הנזיר.
אתם ממשיכים ללכת, ומגיעים למבנה קטן הסמוך לטירה הראשית. "כאן גרה אם המנזר." הוא אומר, ופותח את דלתות העץ הגדולות. אתם נכנסים פנימה, וחדר צנוע אך רחב ידים נגלה לעינכם. לא היה שום רהיט בחדר, מלבד כיסא עץ קטן בקצה החדר, עליו ישבה נזירה מבוגרת במיוחד.
"פריאן, את מי הבאת אלינו?" שאלה אותו אם המנזר. היא הייתה אישה קשישה, לפחות בת שמונים, וגופה היה כבד. ולמרות זאת, עיניה הביטו בך בבהירות, והיא נראתה רעננה וחזקה.
"הם מאמני פוקימונים. תקפו אותם בדרך, לא רחוק מפה. שוב הנער עם הזאבים." הסביר לה פריאן בביטחון.
אם המנזר הנהנה אליו. "ובכן, אשמח שתישארו פה כמה שתרצו." היא אמרה. "אתם מוזמנים לקחת חלק באימונים שמבצעים הנזירים האחרים עם הפוקימונים. מי יודע, אולי תלמדו דבר או שניים."
[/quote]
"וואוו תודה רבה... אני מודה לך מאוד על הסכמתך ולך פריאן על עזרתך" אודה לה ולפריאן בשנית. אתפאל מהמקום הנפלא והמיוחד הזה!
אבקש מפריאן תחילה לספק לנו מקום לנוח ולישון בו מעט. לאחר שינה מועטה של 3 שעות כדי לצבור כוחות אקום אתמתח ואצא להסתובב ברחבי המנזר ובמבנים שלו...
-
[U]Sharpedo[/U]
יוזלאק מציית לך בהתלהבות, ומתחיל לשחות לכיוונו של רואדיל. הוא צולל מתחת למים, ומגיח חזרה תוך שהוא דוחף את פוקימון התנין המופתע. רואדיל נראה תשוש לחלוטין. הוא שוחה לכיוון החוף, וכשהוא נחמד עם שני רגליו על הקרקע היציבה, הוא מתעלף.
"יוזלאק יכול להפתיע לפעמים." אומר לך פטר.
[U]NivX10[/U]
פריאן, לפי בקשתך, לוקח אותך לכיוון חדרי המגורים. אתה נכנס אל המבנה הארוך, ופריאן מציע לכם מזרונים לישון עליהם. אתם בקבלים אותם בשמחה, והולכים לישון למשך מספר שעות מרעננות.
אתם מתעוררים כשהשעה היא הערך שתים עשרה בצהריים.
פריאן מופיע מולכם, ונראה נמרץ ביותר. "סוף סוף התעוררתם! אתם עומדים להפסיד את האימון, קדימה!" הוא אומר לכם.
אתם קמים מהמזרונים, ומתלבשים במהירות. אתם יוצאים אחרי פריאן, שלוקח אתכם לרחבה גדול בה עשרות נזירים עומדים זה מול זה, ומאמנים את הפוקימונים שלהם.
"זה אימון מתקפות," מסביר לך פריאן. "כל נזיר לוקח על עצמו לאמן את הפוקימון שלו מתקפה חדשה. תבחר פוקימון ג'וני, אתה עומד ללמד אותו מתקפה היום." הוא מחייך אליך.
-
[quote=Balenciaga;1415869][U]Sharpedo[/U]
יוזלאק מציית לך בהתלהבות, ומתחיל לשחות לכיוונו של רואדיל. הוא צולל מתחת למים, ומגיח חזרה תוך שהוא דוחף את פוקימון התנין המופתע. רואדיל נראה תשוש לחלוטין. הוא שוחה לכיוון החוף, וכשהוא נחמד עם שני רגליו על הקרקע היציבה, הוא מתעלף.
"יוזלאק יכול להפתיע לפעמים." אומר לך פטר.
[/quote]
"אני יודע" אומר בחיוך מסופק בעודי מסתכל ביוזלאק,אגש אליו ואלטף אותו מעט בראשו, "אילו רק היו עוד מקורות מים שהיית יכול להתאמן בהם,אנחנו הולכים למקום מושלג ואני מניח שלא נתראה שם,אינ אקנה לך את משתף הניסיון בעיר הבאה וככה תוכל גם להתחזק שאתה בפוכדור!" אומר לו בחיוך ואחזיר אותו לפוכדור, "כל הכבוד אליבליידור" אוסיף ואחזיר גם אותו לפוכדור ואביט ברואדל, "מממ פוקימון מעניין,סוג אופל ואדמה,יכול לשחות טוב במים למרות החולשה לסוג,לא יודע..." אתלבט קשות האם לתפוס את רואדל או לא.
"נניח לקטן הזה,אני בטוח שנראה כאלו בהמשך המסע" אומר ואמשיך ללכת.
-
[U]Sharpedo[/U]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך, מביט מבט אחרון ברואדל, וממשיך ללכת.
ההליכה הייתה מעייפת, הך ידעתם היטב שרק עוד קצת ותצליחו לעבור סוף סוף את המדבר החם. הערב התחיל לרדת, ואחרי שעות של הליכה הייתם תשושים.
"בוא נמשיך עוד קצת. אנחנו באמת קרובים. מחר בבוקר כבר לא יישאר לנו הרבה ללכת." הסביר לך פטר.
המשכתם ללכת, ופתאום מרחוק ראיתם דמות מתקרבת אליכם. בהתחלה לא זיהיתם את הדמות, ותהיתם אם מדובר באדם או בפוקימון, אך ככל שהיא התקרבה הבנתם שמדובר בנערה.
"היי, אתם מאמני פוקימונים במקרה?" היא שאלה אתם. הנערה הייתה בעלת שיער שחור וגולש. אפה היה מחודד, ומשקפפים עיטרו את עיניה. "אני הולכת לכפר רוג'ין, אני מעוניינת לאתר שם את מאמן המכון." היא הסבירה לכם.
-
[quote=Balenciaga;1415883][U]Sharpedo[/U]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך, מביט מבט אחרון ברואדל, וממשיך ללכת.
ההליכה הייתה מעייפת, הך ידעתם היטב שרק עוד קצת ותצליחו לעבור סוף סוף את המדבר החם. הערב התחיל לרדת, ואחרי שעות של הליכה הייתם תשושים.
"בוא נמשיך עוד קצת. אנחנו באמת קרובים. מחר בבוקר כבר לא יישאר לנו הרבה ללכת." הסביר לך פטר.
המשכתם ללכת, ופתאום מרחוק ראיתם דמות מתקרבת אליכם. בהתחלה לא זיהיתם את הדמות, ותהיתם אם מדובר באדם או בפוקימון, אך ככל שהיא התקרבה הבנתם שמדובר בנערה.
"היי, אתם מאמני פוקימונים במקרה?" היא שאלה אתם. הנערה הייתה בעלת שיער שחור וגולש. אפה היה מחודד, ומשקפפים עיטרו את עיניה. "אני הולכת לכפר רוג'ין, אני מעוניינת לאתר שם את מאמן המכון." היא הסבירה לכם.[/quote]
"אם כך יש לך דרך ארוכה" אומר לבחורה בחיוך, "ואם באת מרחוק..אני חושב שקרב יהיה מעניין,רוצה בקרב כפול?" אומר לנערה ואקרוץ לה,אקווה שתסכים ושעם הכסף שאקבל אוכל לקנות ליוזלאק את משתף הניסיון.
-
[quote=Balenciaga;1415869]
[U]NivX10[/U]
פריאן, לפי בקשתך, לוקח אותך לכיוון חדרי המגורים. אתה נכנס אל המבנה הארוך, ופריאן מציע לכם מזרונים לישון עליהם. אתם בקבלים אותם בשמחה, והולכים לישון למשך מספר שעות מרעננות.
אתם מתעוררים כשהשעה היא הערך שתים עשרה בצהריים.
פריאן מופיע מולכם, ונראה נמרץ ביותר. "סוף סוף התעוררתם! אתם עומדים להפסיד את האימון, קדימה!" הוא אומר לכם.
אתם קמים מהמזרונים, ומתלבשים במהירות. אתם יוצאים אחרי פריאן, שלוקח אתכם לרחבה גדול בה עשרות נזירים עומדים זה מול זה, ומאמנים את הפוקימונים שלהם.
"זה אימון מתקפות," מסביר לך פריאן. "כל נזיר לוקח על עצמו לאמן את הפוקימון שלו מתקפה חדשה. תבחר פוקימון ג'וני, אתה עומד ללמד אותו מתקפה היום." הוא מחייך אליך.[/quote]
"אוקיי אז מצויין!" אומר התלהבות "צא נוגל" ואוציא אותו החוצה ואבקש מפריאן שידריך אותי איך ומה עושים. ואיזה מתקפות הוא יכול ללמוד כרגע
-
[U]Sharpedo[/U]
"קרב בהחלט יכול להיות מעניין!" אמרה לך הנערה. "אבל הפוקימונים שלי תשושים מאוד רגע, מלבד אחדמהם. אני מעדיפה לעשות קרב אחד על אחד כרגע אם זה בסדר מצידך." היא אומרת ושולפת פוקדור. "צא לארוואט!" היא קוראת.
פוקימון קטן ומוזר מופיע על האדמה. הפוקימון היה צהוב כמעט כולו, אך היה ברור לך שמדובר בפוקימון חרק.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5DC05D005E805D505D505D005D80.png[/IMG]
[U]NivX10[/U]
אתה משחרר את נוגל מהפוקדור, ופוקימון האבן הקטן מופיע מולך, ונראה מוכן לכל דבר שתגיד לו לעשות.
"נוגל... ובכן זה יהיה פוקימון שמאוד מעניין ללמד אותו מתקפה." אומר לך פריאן. "השאלה היא איזו מתקפה אתה מעויין ללמד את הפוקימון שלך. אני ממליץ לך על אחד משתי מתקפות או תשלום (Pay Day) או קבר אבנים (Rock Tomb) או רסיסי אבנים (Stealth Rock). אם אתה זקוק להסבר על אחד המתקפות, תגיד לי. אתה רק צריך לבחור איזו מהמתקפות אתה מעדיף.
-
[quote=Balenciaga;1415891][U]Sharpedo[/U]
"קרב בהחלט יכול להיות מעניין!" אמרה לך הנערה. "אבל הפוקימונים שלי תשושים מאוד רגע, מלבד אחדמהם. אני מעדיפה לעשות קרב אחד על אחד כרגע אם זה בסדר מצידך." היא אומרת ושולפת פוקדור. "צא לארוואט!" היא קוראת.
פוקימון קטן ומוזר מופיע על האדמה. הפוקימון היה צהוב כמעט כולו, אך היה ברור לך שמדובר בפוקימון חרק.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5DC05D005E805D505D505D005D80.png[/IMG]
[/quote]
אוציא את הפוקידע ואחפש מידע על הפוקימון.
"טריפוק אני צריך אותך!" אקרא ואשחרר את טריפוק מהפוכדור,"ladies first" אומר לנערה ואקרוץ לה.
-
[quote=Balenciaga;1415891]
[U]NivX10[/U]
אתה משחרר את נוגל מהפוקדור, ופוקימון האבן הקטן מופיע מולך, ונראה מוכן לכל דבר שתגיד לו לעשות.
"נוגל... ובכן זה יהיה פוקימון שמאוד מעניין ללמד אותו מתקפה." אומר לך פריאן. "השאלה היא איזו מתקפה אתה מעויין ללמד את הפוקימון שלך. אני ממליץ לך על אחד משתי מתקפות או תשלום (Pay Day) או קבר אבנים (Rock Tomb) או רסיסי אבנים (Stealth Rock). אם אתה זקוק להסבר על אחד המתקפות, תגיד לי. אתה רק צריך לבחור איזו מהמתקפות אתה מעדיף.[/quote]
"אני רוצה שתפרט לי בנוגע לקבר אבנים, היא המתקפה שהכי מעניינת אותי!" אומר לו בסקרנות.
ולאחר מכן גם אחכה להסבר של כיצד ללמד את נוגל להשתמש בה...
-
[U]Sharpedo[/U]
אתה מכוון את הפוקידע לכיוון הפוקימון קטן.
"לארוואט - פוקימון התולעת החשמלית. לארוואט אמנם קטן בגופו, אך מסוגל לשחרר כמות גדולה של זרמים חשמליים. הוא מתחבא בדרך כלל תחת שיחי פרי, וניזון מהעלים שלהם. פוקימון זה הוא מסוג חרק-חשמל." מסביר הפוקידע, וכבה.
אתה משחרר את טריפוק לאוויר, והוא עף מעליו מספר סיבובים. הוא נוחת על האדמה החולית, וממתין להתרחשות.
"מעניין. לכל אחד מאיתנו יש גם יתרון וגם חיסרון." אומרת לך הנערה. "נראה אותך מנצח את הלארוואט שלי. לארוואט, תשתמש במתקפת גילגול!" היא פוקדת על הפוקימון שלה.
פוקימון החרק מציית מיד. הוא מתקדרר לצורה עגולה, ומתחיל להתגלגל במהירות אדירה לכיוונו של טריפוק העומד במקומו, תוך שהוא מעיף חול לכל עבר.
[U]NivX10[/U]
"ובכן, קבר אבנים זו מתקפה יעילה לכל הדעות. היא מאפשרת לפוקימוני אבן להשתמש באבנים בסביבתם באופן כזה שהם קוברים את יריבם תחת האבנים." הוא מסביר לך. "זו מתקפה מדהימה. כל האבנים בסביבה ממש מתקדמים לכיוון היריב ופוגעים בו... אם הנוגל שלך יצליח לשלוט במתקפה הזו זה יגביר את כוחו באופן משמעותי. והיא עוזרת לפוקימון האבן לך לשלוט באבנים בצורה טובה בהרבה, זה בסיס ממש טוב ללמוד מתקפות אבן חזקות יותר לאחר מכן." הוא אומר.
פריאן שלף פוקדור שהוחבא באחד מהשרוולים שלו. הוא פתח אותו, ופוקימון אבן מוזר הופיע מולך. קוצים קטנים כיסו את ראשו, ועיניו הציצו מתחת לשיער ירקרק ומוזר.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5E805D505E705E805D505DC0.png[/IMG]
"זהו רוקרול. הוא יעזור לנוגל ללמוד את המתקפה תוך כדי קרב. נסה להשתמש במתקפת קבר אבנים כמה שיותר. בהתחלה זה יהיה קשה לנוגל, אך עם הקרב זה יהפוך לטבעי יותר. אתה תראה." הוא חייך אליך. "תתחיל."