[quote=♣Gogeta ssj4♣;1310079]כן, אביזי מצחיק בצורה כלשהי... כנראה צורה חייזרית מכוכב נפטון... XD[/quote]
לי תמיד יש נטייה להאמין שאני ממאדים.
אני מבין שכל אלו שמצאו את ההערה הקודמת שלי משעשעת בקיאים-משהו ברומח הדרקון?
Printable View
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1310079]כן, אביזי מצחיק בצורה כלשהי... כנראה צורה חייזרית מכוכב נפטון... XD[/quote]
לי תמיד יש נטייה להאמין שאני ממאדים.
אני מבין שכל אלו שמצאו את ההערה הקודמת שלי משעשעת בקיאים-משהו ברומח הדרקון?
[QUOTE=LordAbizi;1310078]מותר לי לשאול למה?
בדיוק בשביל השיוויון. כל אחד יכול לפתוח משחק, אם הוא מצליח לעשות אותו מובן מספיק. אין שום מניעה (תאורטית) שמאסטר ליאון [B]כן [/B]יצליח להסביר לי בסופו של דבר מה הוא רוצה, ושאני אהיה מרוצה מזה.
וחוץ מזה, בדרך כלל הוא מגביל את עצמו כשהוא מוותר לרגע על משחק כדי לאמץ או משהו או לעשות משהו כזה.[/QUOTE]
אבל יש קו אדום, כשבן אדם אומר לך כל פאקינג 5 דקות שהוא רוצה מ"ת חדש ושולח לך מיליון הודעות, גם אז אתה דואג לשיוון בשבילו?
[QUOTE=LordAbizi;1310081]לי תמיד יש נטייה להאמין שאני ממאדים.
אני מבין שכל אלו שמצאו את ההערה הקודמת שלי משעשעת בקיאים-משהו ברומח הדרקון?[/QUOTE]
אה, לא ממש O.o
כי עכשיו קלטתי שהולך להיות לי רק רשום אחד במ''ת
[quote=ワンピース;1310083]אבל יש קו אדום, כשבן אדם אומר לך כל פאקינג 5 דקות שהוא רוצה מ"ת חדש ושולח לך מיליון הודעות, גם אז אתה דואג לשיוון בשבילו?[/quote]
בוא לא נגזים. הוא לא שולח לי כל 5 דקות הודעה ולא כל 5 דקות משנה את המשחק שהוא רוצה לפתוח. גם הבהרתי לו שהוא צפוי להתאכזב קשות אם הוא חושב שזה שהוא שולח לי יותר מדי הודעות מבלי שאני עונה לו איכשהו יעזור לו. זה פחות או יותר עבד.
מעליי:
אז אם אתה לא מבין שום דבר ברומח הדרקון, איך זה היה יכול להצחיק אותך?! כל הרעיון הוא ההשוואה לגזע הקנדרים!!!
[QUOTE=Kaiser;1310085]כי עכשיו קלטתי שהולך להיות לי רק רשום אחד במ''ת[/QUOTE]
אני מוכן להרשם, אני פשוט לא ממש בקיא אז אני לא רוצה מקום שמור...
לפעמים נראה לי שמאסטר ליאון פשוט רוצה לשגע אותך אביזי...הוא שלח לי 11 דיווחים ביום אחד על כל הודעה של כל אחד ממכם חחח
11 דיווחים בדואר! וכולם לא מוצדקים...
[QUOTE=LordAbizi;1310086]בוא לא נגזים. הוא לא שולח לי כל 5 דקות הודעה ולא כל 5 דקות משנה את המשחק שהוא רוצה לפתוח. גם הבהרתי לו שהוא צפוי להתאכזב קשות אם הוא חושב שזה שהוא שולח לי יותר מדי הודעות מבלי שאני עונה לו איכשהו יעזור לו. זה פחות או יותר עבד.[/QUOTE]
לא אמרתי שהוא שולח לך כל 5 דקות אלא מכריז כל 5 דקות שיש לו רעיון למ"ת חדש.. אני במקומך הייתי מוותר על הניסיון הזה מזמן, שנינו יודעים איך זה ייגמר, אבל תעשה כרצונך.
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1310088]לפעמים נראה לי שמאסטר ליאון פשוט רוצה לשגע אותך אביזי...הוא שלח לי 11 דיווחים ביום אחד על כל הודעה של כל אחד ממכם חחח
11 דיווחים בדואר! וכולם לא מוצדקים...[/QUOTE]
אני מפסיק עכשו
ואז הוא שואל אותי,למה אני לא מתייחס לדיווחים שלו? Xd
[quote=~*DeXTeR*~;1310088]לפעמים נראה לי שמאסטר ליאון פשוט רוצה לשגע אותך אביזי...הוא שלח לי 11 דיווחים ביום אחד על כל הודעה של כל אחד ממכם חחח
11 דיווחים בדואר! וכולם לא מוצדקים...[/quote]
אני לא יודע אם הוא רוצה לשגע אותי, נראה לי שהכוונות שלו טובות, ומכאן ההשוואה אל גזע הקנדרים.
מרומח הדרקון,לאיזה גזע היית משווה אותי? =0
אהלן, מה קורה?
בסדר מה איתך?
[quote=ワンピース;1310065]סוף סוף מישהו שקולט עניין..[/quote]
תמיד טענתי כך.
זה פשוט עונה גרועה מכול צורה שאפשר לראות אותה