-
[quote=SexStyle;1328459]5 יחידות למי ששאל.
הבגרות בערב,כן.[/quote]
אני חולק על הטענה שלך מהנושא על התקיפה המינית של ילדים בני 5 שאם אישה משתכרת זו אשמתה שהיא נאנסת. לפי הזכור לי, החוק קובע שזה אונס אלא אם יש הסכמה מפורשת. והחוק עוד קובע, שלא תתכן הסכמה מפורשת במקרים שבהם אחד הצדדים הוא שיכור או מסומם וכיוצא באלו.
-
-
[quote=Psychic;1328445]יתנו לך מילים כמו גילופין , עיור , היה לו לזרא , פי פחת ( אין מישהו בעולם שיודע מזה ) , בינות , אכיפה , ערוב ימיה וכו'...[/quote]
מוזר. כל המילים שרשמת בהירות לי.
להגיע אל פי פחת זה להגיע למצב הגרוע ביותר שיכול להיות, ברוח הבגרות במתמטיקה, נקודת המינימום המוחלט P:
אני כל כך גאה בשפה הגבוהה שלי :')
-
[QUOTE=SexStyle;1328459]5 יחידות למי ששאל.
הבגרות בערב,כן.[/QUOTE]
שלוש וחצי זה לא ערב..
-
[quote=Mr.Pizza;1328467]מוזר. כל המילים שרשמת בהירות לי.
להגיע אל פי פחת זה להגיע למצב הגרוע ביותר שיכול להיות, ברוח הבגרות במתמטיקה, נקודת המינימום המוחלט P:
אני כל כך גאה בשפה הגבוהה שלי :')[/quote]
I know right?
שפה גבוהה באמת גורמת לגאווה עצמית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328469]I know right?
שפה גבוהה באמת גורמת לגאווה עצמית.[/QUOTE]
אכן הלורד אביזי, שפה מליצית אכן גורמת לגאווה עצמית XD
-
סעמק אמרו לי שהמורה הזו** שלי הורידה לי תמגן ל95 כי לא באתי לראות איך כל המוגבלים מהכיתה שלי לא מצליחים לפתור תרגיל והיא צריכה להסביר להם תתרגיל במשך יום שלם וולאה יופי.
-
[quote=מאסטר ליאון;1328383]אני לא יכול לכתוב באנגלית אז:ספארו,ספארו,ג'ק ספארו!!!![/quote]
יופי. אתה בטח מאוד גאה בעצמך על שהרסת ת'בדיחה X_x
ד"א, אתם עדיין מתעלמים מהתגובות הפרובוקטיביות שלי
[url]http://www.myforum.co.il/showpost.php?p=1328374&postcount=29[/url]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5k8usLhB3Fc[/YOUTUBE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-
[quote=The Sir;1328472]סעמק אמרו לי שהמורה הזו** שלי הורידה לי תמגן ל95 כי לא באתי לראות איך כל המוגבלים מהכיתה שלי לא מצליחים לפתור תרגיל והיא צריכה להסביר להם תתרגיל במשך יום שלם וולאה יופי.[/quote]
"צרות של עשירים".
-
[quote=Mr.Pizza;1328476]"צרות של עשירים".[/quote]
לא הבנתי?
-
אוכל צהריים ברבע ל12 לייק א בוס חחח
-
[QUOTE=The Sir;1328472]סעמק אמרו לי שהמורה הזו** שלי הורידה לי תמגן ל95 כי לא באתי לראות איך כל המוגבלים מהכיתה שלי לא מצליחים לפתור תרגיל והיא צריכה להסביר להם תתרגיל במשך יום שלם וולאה יופי.[/QUOTE]
אתה עדיין יכול לקבל 100 סופי, תעשה את כל השאלות..
-
[quote=Pooh;1328479]אוכל צהריים ברבע ל12 לייק א בוס חחח[/quote]
1+
אני אוכל עוד 10 דקות ואז מארגן את כל הדברים לבחינה.
-
-
[QUOTE=Tron;1328482]יום רביעי המיותר![/QUOTE]
הוא לא מיותר, יש לי בגרות במתמטיקה ב-15:30.